Söndagen spenderades till att turista. En tripp till Opera huset och Sydney Harbour Bridge. Älskar denna stad, så himla fint överallt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Även fast det var molnigt hela dagen igår så bestämde vi oss för att ta oss till Bondi Beach då det ändå var ganska varmt i luften. Det tog ungefär 45 minuter att ta sig dit med tåg och buss. Blev dock en kort visit då det blåste ganska mycket, så får åka tillbaka på en solig dag och spendera några timmar där då istället. Men fint var det! Minns att jag tittade mycket på serien Livräddarna på Bondi för några år sen, så det var häftigt att se det i verkligheten haha!

Ikväll gick vi ner till Side Bar, en bar som ligger bredvid hostelet. De har någon typ av aktivitet varje dag och ikväll var det Beerpong turnering som vi anmälde oss till men aldrig deltog i, haha. Det tog sån tid innan vår tur, så vi struntade i det och gick och fixade mat istället. Resten av kvällen blev lugn, satt mest och pratade.
Nu blir det att sova för min del, imorgon är det mycket som behöver fixas, bland annat mitt simkort som inte vill fungera!
Godnatt!

Likes

Comments

De senaste dygnen har varit bra men jobbiga. Sagt jobbiga hejdå till familj, pojkvän, vänner och min hund. Eller det är väl mer hejdå på återseende!
Resan började med att angelica droppade mig på Arlanda. Jobbigt att inte se henne på länge också men hon kommer ju och hälsar på mig till sommaren sen så det känns bra ändå! Efter hejdåkramar så gick jag till gaten där jag sen mötte upp de andra tjejerna från Goxplore, jättetrevliga tjejer allihopa!
Första flyget gick till London, åt lite mat på flygplatsen där och sedan hoppade vi på nästa plan till Hongkong. Resan dit tog 12 timmar, trodde det skulle bli väldigt jobbigt men gick bra ändå. Sedan ett 9 timmars flyg som tog oss till Sydney!

Vi landade runt kl 7 på morgonen här. Allt gick bra på flygplatsen, inte så krånglig process att ta sig in i landet som jag trodde. Vi fick skriva i ett papper och sen fick vi några spårhundar på oss sen var typ allt klart! Lite kul att dom spelade in för Gränsbevakarna när vi var där, haha.

Bussen tog oss sedan till hostelet där vi lämnade våra väskor och gick sen ut sen sväng för att utforska staden. Vädret var lite kallt faktiskt, blåsigt och lite molnigt.
Sydney är stort, höga byggnader, många gator och mycket folk. Gillar det!
Vi försökte göra saker hela tiden för att hålla oss igång, fast man var så trött! Gick till Work & Travels kontor och aktiverade det australienska sim-kortet och sedan gick vi till banken för att hämta ut våra bankkort. Även handlat lite mat till dom fyra kommande dagarna här på hostelet.
Somnade runt halv 7 på kvällen och nu är klockan halv 8 på morgonen. Ska gå och äta lite frukost och sen ska vi på ett informationsmöte. Annars har vi inte planerat något för dagen, kanske blir att turista lite!

Likes

Comments

Vart tar tiden vägen?? Om två veckor vid den här tidpunkten sitter jag alltså i bilen påväg till Arlanda och sedan på ett flyg som ska ta mig ner till landet Down Under. I princip så långt bort man kan komma från lilla landet lagom. Går runt med ångest och nervositet här hemma, men samtigt är jag så förväntansfull och så himla taggad på detta. Livets resa. Har införskaffat det mesta jag behöver ha med mig, lite smågrejer som saknas men det hinns med att köpa. Det viktigaste just nu att hinna med är nog att packa. Och översätta cv till engelska så är det klart också.

Annars då? Fyllde 21 här om dagen. Hade inga speciella planer, gick ut och åt på Agrill på kvällen med familj och pojkvän. En bra kväll. Fina presenter fick jag också! Gillar de australienska dollarna.


Likes

Comments