Kan aldrig få nog av bilder på himmelen eftersom att den är så fin både på morgonen och kvällen, underbart att vakna till denna utsikt ska jag säga ;-)

Likes

Comments

Sista dagen på lovet vilket betyder att skolan börjar imorgon. Är inte redo, hade velat ha en veckas ledighet till men jag tror jag klarar mig om jag ska va helt ärlig. Ska iallafall fira min pappas tjejs dotter idag som fyller 10 år, att fylla 2 siffrigt är stort ;-)

Likes

Comments

Lite av fynden från Ullared, ovanligt lite shopping för att vara mig men detta va inte allt. Det var otroligt lite folk vilket bara va skönt, mycket roligare att va där när det är såpass lugnt. Bara jobbigt när folk ska trängas haha. Längtar redan tills nästa gång det bär av mot Ullared igen :-)

Likes

Comments

Sitter i bilen med farmor och vi är på väg till Ullared. Undra om mamma är avundsjuk, hon älskar att shoppa där ;-) iskallt ute men himelen är lika fin som alltid, underbart !

Likes

Comments

​Recept: 1 hel banan och 2 ägg. Blanda, stek och häll på lite hallon eller blåbär.

Måste erkänna att detta är så mycket godare en vanliga pannkakor, även nyttigare.. Det jag pratar om är ju självklart bananpannkakor. Det ser inte alls gott ut på bilden då vi värmde bären lite för länge och det blev en sås som sedan rann ut på tallriken hehe.

Farfar brukar säga att man äter med ögat men jag struntar i det för tillfället och äter med munnen istället ;-)

Likes

Comments

Grown Ups är definitivt en film man kan man se 100 gånger om, speciellt när man är barnvakt och den lille sover. Vi har haft riktigt mysigt framför mello och hur bra va inte Lisa och Benjamin (?!?!) ögongodis är aldrig fel heller haha ;-)

Lär vara hemma rätt sent idag så det blir till att lägga sig direkt när man kommit hem och äntligen få SOVA (!!!)

Likes

Comments

Tror alla saknar denna tiden, då man var liten och inte hade några beskymmer. Min barndom var fantastisk, även om mina föräldrar separerade när jag var ett år så har dom varit otroligt bra vänner och alltid visat mig och min bror extremt mycket kärlek vad som än hänt. Har många fina minnen från dessa tider och dom kommer jag bära med mig resten av livet. 

Har ni något favorit minne från eran barndom?

Likes

Comments

Är så glad att jag inte skippade denna fridluftsdag, lätt hänt från min sida tyvärr men det gick jättebra. Började med beachvolleyboll och sedan åkte vi vidare till Masthuggshallen och spelade innebandy. Det var 2 matcher och jag stod som målvakt, första matchen släppte jag tyvärr in några bollar men andra matchen gick så otroligt bra. Fick en stenhård boll på axeln och även fingrarna men jag fortsatte kämpa haha. Otroligt stöd från klassen också vilket gjorde allt mycket bättre.

Är riktigt stolt över mig själv.

Likes

Comments

Helgen blev otroligt lyckad som vanligt när man umgås med Elin, vi hade inte träffats på sjukt länge så det blev en så kallad kär återträff. Blev en biltur ner till klipporna för att fota lite och vattnet va verkligen glasklart (!!!) längtar till sommaren när man kan bada och bara leva livet till fullo, säger man så? Jaja jag gör det iallafall

Likes

Comments

Schemat idag är otroligt oklart men jag kommer bara ta det som det kommer. Är iallafall inte i Göteborg utan jag är på landet så tanken är ju att träffa Elin och hjälpa pappa lite. Ska även hämta lilla Olle lite senare som ska få sitta i knät på pappa och köra en grävmaskin. Skulle nog tippa på att det är en så kallad "dream come true" för honom.

Likes

Comments