Äntligen hemma från en låååång konsert. Det har varit så himla roligt och det har lätt vart en av dom bästa konserterna vi någonsin haft. Förstår inte vart alla får sin talang ifrån? Jag vill passa på att tacka ännu en gång för en lyckad kväll. Sista rock konserten för våran del och den blev helt magisk.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vädret håller i sig från igår och det gillar vi ;-)

Just nu har vi haft genrep inför konserten ikväll. Allt är väldigt stressig så det är lätt att folk blir irriterade tyvärr men man får ju bara göra det bästa utav situationen.

Ska hämta ut ett paket från nelly.com efter skolan också, kanske kan finnas en outfit för kvällen där i ;-)

Likes

Comments

Hängde med Felicia en snabbis till willys innan jag skulle iväg och jag fick med mig vindruvor, alovera dryck och jordgubbar. Kom hem för en stund sedan och har bara suttit och lyssnat på Sigala , man blir på riktigt bra humör av deras låtar. Svårt att sitta still helt enkelt ;-)

Likes

Comments

Äntligen tillbaka på gymmet efter en lååååång paus, tyvärr jätte mycket folk när jag va där men det känns super bra att vara tillbaka, bara att fortsätta där jag slutade :-)

Likes

Comments

Har haft en riktigt rolig och mysig dag med pappa. Blev en hel del bil åkande, dels till Lindome en snabbit på morgonen för att göra ett ärende och på vägen svängde vi in på Adele's och käkade lunch. Senare på eftermiddagen så körde pappa hem mig till mamma, ingen söndags ångest här inte ;-)

Likes

Comments

Har tyvärr inte tränat på ungefär en vecka då jag varit förkyld, men det ska bli otroligt skönt att få börja igen på måndag och även använda dessa två sport-bhar som jag fick av mamma igår. Älskar mönstret på den blåa, och den svarta passar ju perfekt till alla möjliga färger.

Likes

Comments

Lite bilder från veckan, märks det att jag har brist på bilder? hehe

Väntar just nu bara på att Kimmy ska sluta, sedan går vi bort till Centralstationen och åker till Kungsbacka. Behöver dock få i mig något innan vi åker men tror inte vi hinner det tyvärr, får åka med tom magen :( buhu

Likes

Comments

Imorgon är det äntligen fredag och runt fem tiden drar jag och en kompis upp till landet och hon sover där en natt mesans jag och pappa stannar i två ska verkligen försöka koppla bort allt och bara njuta av att vara där.

Nu säger jag godnatt och hoppas på att få sova gott, godnatt.

Likes

Comments

Hittade några favoriter både i katalogen och på hemsidan, finns ju inget bättre en att shoppa ;-) eller vad säger ni? 

Likes

Comments

Grannarnas katt finduskom på besök, och grannarna hängde med honom

Lördagkväll och jag har ju självklart suttit spikad framför melodifestivalen, är inte alls besviken på vinnaren Robin Bengtsson. Hejade på Fo&o, Robin och Benjamin. Vem eller vilka va era favoriter?

Likes

Comments