Header

Käkade middag med Kimmy på TinTin idag. Har ätit där 1 gång tidigare men har tyvärr aldrig varit ett jätte stort fan av deras mat... fick tillexempel en metallbit i min mat idag... men det var mysigt att bara sitta och prata iallafall.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

På senaste har saker och ting inte riktigt gått som planerat... Tyvärr kan jag inte förklara och berätta ALLT som händer här på bloggen då det är personliga saker, men vissa grejer är väldigt jobbiga just nu. Tillexempel så flyttar min bästa kompis Kimmy till USA om bara några veckor och hon är borta i ungefär ett år. Det är svårt för många att förstå varför detta är så jobbigt för mig, men att inte kunna träffa sin bästa vän när som helst... bara tanken av det kan få mig till tårar. Det kommer kännas tomt utan henne. Samtidigt som jag är så oerhört glad för hennes skull för jag vet hur mycket hon vill detta och jag tycker hon är så modig som vågar. ❤️

Som pricken över i så vänder folk ryggen när man minst anar det, inget jag kommer gå in på mer i detalj men vi alla har varit där när det gäller "kompisar" :-)

Det har bara varit för mycket som hänt på en och samma gång, resten kan jag tyvärr inte berätta. Samtidigt som allt detta händer så har jag massa roliga grejer att se fram emot, tillexempel så börjar jag gymnasiet om en månad, ett gymnasium jag vill gå på där jag ska läsa en linje jag vill läsa. Om ett år flyttar jag till ett ställe jag drömt om att få bo på, jag åker till Grekland snart med min mamma och en massa andra ROLIGA grejer som ni kommer att få ta del av. Från och med nu så lämnar jag det tråkiga som händer och går vidare i livet.

The best revenge is massive success, right?

Likes

Comments

Om ungefär 2 veckor så drar mamma och jag till Rhodos och det ska bli så härligt att komma till värmen. Vi beställde lite grejer från taxfree och inprincip allt är till mamma men vi beställde en grej till mig, som mamma och jag ska dela på... gissa vad det kan vara.. MM

Likes

Comments

Hur gullig är inte Jazmine som bjuder på lunch? Som vanligt blev det espresso house och vi satt där i nästan 2 timmar och pratade om allt mellan himmel och jord som man alltid gör med kompisar känns det som?

Likes

Comments

Middagen på jensen's bøfhus var riktigt god. Blev mätt men som tur var så ligger jag inte i matkoma haha. Jag tog en nachotallrik med kyckling som var super super god, och resten av sällskapet var också nöjda med maten. Med detta sagt så hoppas jag att min bror hade en bra födelsedag utan alkohol, jag tycker dagen har varit väldigt lyckad.

Likes

Comments

Broshan fyllde ju 18 idag så han blev väckt med sång, paket och frukost på sängen av mamma, Nattis och mig. Några timmar senare så kom lite gäster och käkade smörgåstårta, måste bara tillägga där att det var JAG som smakade på den och inte Nattis ;-) blev kakor och annat gott efteråt som vi tyckte om mer en havstårtan haha. Nu ska vi till jetsen's bøfhus och käka middag, hörs när jag är hemma i matkoma igen.

Likes

Comments

18 år, det är rätt stort. Grattis broshan, hoppas du har en jätte bra dag som du får fira med mig, (kan ju inte bli bättre) familj, vänner och flickvän. Att du redan är 18 känns overkligt men jag är glad för din skull. Ses på Vasa bar om 2 år...

Likes

Comments

Har haft ännu en toppen dag med Kimmy (som vanligt) vi köpte vatten melon och den nya nocco ice pop som för övrigt var super god, vet inte vad hon tyckte då hon tappade sin men jag fick njuta av hela. Lite senare på kvällen så drog vi hem till mig och gav mitt rum en total makeover genom att möblera om. Samtidigt så hade vi extremt kul, enligt mamma var vi lite högljudda vilket vi ber om ursäkt för men vi hade faktiskt skit kul rent ut sagt.

Likes

Comments

Gick upp tidigt idag för att åka till Skara med Kimmy, tog oss 2 timmar dit och 3 hem så halva dagen gick till att åka buss och tåg. Vi åkte till en ishall där det var fullt av folk men ändå så var vi där riktigt länge. Blev sedan balkong häng hos Kimmy innan jag var tvungen att gå hem. Är helt slut efter dagens äventyr så det blir läggdags redan nu.

Likes

Comments

Gick direkt till gymmet när jag vaknade där jag mötte Lucas. Han tvingade på mig ett riktigt styrkepass som gav sina spår. Skämt åsido, jag tränar ju aldrig styrka men någon gång måste vara den första. Det var riktigt jobbigt men också riktigt kul. Sedan lagade vi frukost tillsammans och nu tar jag det bara lite lugnt. Har såååå ont i benen :(

Likes

Comments