Say hello to my new baby!
Jeg har lenge vært på jakt etter den perfekte faux (ofcourse) skinnjakken og endelig fant jeg den på H&M! En utrolig flott skinnjakke til en billig penge nå til våren slår aldri feil! Denne er i alle fall min store kjærlighet i klesskapet akkurat nå. Jeg er så fornøyd!


Nå skal jeg straks løpe ut døren og sette kursen mot kvadrat! Jeg skal møte Line for litt vindusshopping ettersom det er nattåpent i dag! Jeg gleder meg!


Hva gjør dere i kveld?


Likes

Comments

Hei dere!
Shit altså, men den siste uka har vært så travel; jeg har vært ute på så mye forskjellig at jeg føler jeg såvidt var hjemme på en uke! Herlig! Bloggmotivasjonen derimot har ikke vært helt på topp, men håper den straks finner tilbake til meg; jeg har hatt noen skikkelig ulykkesdager i det siste der alt har gått galt, så det har også virkelig tatt på motivasjonen i livet generelt! haha

Kort sagt kan det vel innebære at jeg har klart å knuse den mest verdifulle (for meg) interiørgjenstanden jeg eier og for ikke å glemme vet jeg ikke hva som er flauest av å tryne i byen med frokostenjuicen min fra Joe & the juice før jeg skulle på jobb før jeg engang har klart å ta en liten sipp fra den eller at jeg etter fallet klarte å revne buksa mi så jeg sprang gråtende opp på lindex for å kjøpe ny.


Hva er værst liksom? Jeg aner virkelig ikke. ååååhåhåh, when life gives you lemons er alt jeg klarer å si for tiden!

Likes

Comments

Hei mandag! Ny uke, nye muligheter! Jeg starter derfor med en liten oppsummering av sist uke - for meg var sist uke en uke fult av mye spennende ting som skjedde. Jeg satt inne og pugget mye på teori, tok min siste kjøretime hos kjøreskolen og ikke minst hadde oppkjøring og bestod på første forsøk. Helt ærlig må jeg innrømme at jeg er stolt av meg selv, for dette er noe jeg virkelig hadde jobbet hardt for i noen måneder nå. Anyways - her er høydepunktene fra uken som gikk

BESTE DAG

Må bli en blanding av onsdag; jeg fikk lappen og torsdag; tilbragte dagen sammen med min bestevenninne. Alltid utrolig koselig å catche skikkelig opp!

OPPTUR
Det må definitiv være å endelig være ferdig med billappen!


FAVORITTSANG
On & On - Cartoon, Daniel Levi.
Den sangen har så og si vært den eneste sangen jeg har hørt på gjennom hele uka.


BESTE MÅLTID
Må være burgeren på The Shack. Jeg får vann i munnen bare av tanken!🍔


WANTIES
This could be vodka flasken (den finner du her) og et par turtleneck gensere fra Lindex.


CRAVINGS
Lov til å si burger igjen? Eneste som surrer i hodet mitt! Haha


FAVORITT PÅ INSTAGRAM:

Er det noen som jeg har fulgt litt ekstra med på instagram fronten denne uken er det definitivt _HOLLYT! Elsker bildene og feeden! perfeksjon👌


HVORDAN VAR DIN UKE?

Likes

Comments


Say hello to my new fav webshop ever; Modemusthaves.com! Jeg kom over siden i dag da jeg scrollet meg gjennom et par andre blogger og kom over vodka vannflasken som jeg har vært på jakt etter så lenge nå! Shit, den må jeg bestille hjem når jeg får lønn!

De har virkelig så utrolig mye kult til enhver anledning, og ikke minst utrolig mange kule klær for blant annet chill og trening! Gjett om jeg skal gå amok her når jeg endelig får fingeren ut og melder meg på yogakurs! 

Likes

Comments


God morgen lørdag! I dag stod det en skikkelig toast på frokostmenyen før jeg satte kursen mot jobb. Det er jo så superenkelt og ikke minst ufattelig godt - for ikke å glemme perfekt for både frokost, lunsj og når man ikke gidder å lage middag. Et par brødskiver litt ost og et toastgjern (i mitt tilfelle vaffelgjernet som er litt undervurdert!). Idiotsikkert supermåltid spør du meg.

Likes

Comments


Hei fredag - og god helg!

Shit, gårsdagen ble virkelig travel; jeg var og kjøpte blomst som jeg var og ga til min tidligere kjørelærer - gode og flinke lærere syns jeg alltid har fortjent en liten oppmerksomhet - etterfulgt av en skikkelig roadtrip til min bestevenninne Line hvor vi dro ut og spiste pizza og lekte på lekeplassen med lille Jamie. Selv var jeg ikke hjemme før klokka 10 på kvelden (!), men slike dager er virkelig helt fantastiske.

I dag har jeg nok en fridag, jeg tenker meg ut en tur for å besøke mormor og morfar før jeg kjører og henter stesøss på skolen; vi skal en tur på senteret før vi kjører hjem igjen! Jeg har derfor funnet frem birkenstockene mine; det er jo så fint vær og ikke minst varmt ute at det må være lov, eller?

Likes

Comments


CAN´T KEEP CALM, CAUSE I'M TOO HAPPY

Hei torsdag! Shit, det har vært stille på denne fronten den siste uken! Men saken er så kort som så at jeg har vært så overfokusert på én stor ting hele uka, nemlig oppkjøring i går. Og ja; JEG BESTOD! For en følelse - herregud, jeg har ikke ord! Jeg måtte ha et lite lykkerus anfall med både seiersdans og litt skriking.. Okei da, såpass mye skriking at alle som var på trafikkstasjonen snudde å så på meg - heldigvis hadde jeg kjørelæreren som også ble med på skrikingen, så jeg var ikke alene. Haha! 🚙

I dag står det derimot helt andre ting på planen. Jeg har fri og skal dermed benytte dagen til å gjøre litt småærend og kjøre bil alene for første gang! iiii, som jeg gleder meg!


​Hva gjør dere i dag?? xx

Likes

Comments

CONVERSE shoes / SELECTED FEMME knit / LINDEX pants / H&M caps & coat


Happy womans day til dere alle vakre damer der ute! Jeg hadde nesten glemt ut at det faktisk var kvinnedag i dag.. Haha, flaut. Jeg følger så lite med på datoer for tiden at det nesten er litt ille altså; jeg går og fokuserer kun på 1 dato akkurat nå, mens alt annet bare går rett i glemmeboksen.. Anyways. I dag har jeg gått for et veldig casual antrekk med favorittbuksene mine fra Lindex og en litt oversized strikkegenser.. Jeg elsker virkelig denne kombinasjonen på en kald vårdag!

Håper dere alle nyter dagen enn så lenge, så skrives vi! xoxo

Likes

Comments

Det finnes så mange TV-serier der ute; ulike sjangere og ulike målgrupper. Som den serie-junkien jeg har blitt den siste tiden (haha, guilty as charged) så har jeg klart å ramse opp en god del som har blitt mine absolutt favoritter, spesielt nå i det siste!


​SEX AND THE CITY

Det tok meg mange år før jeg fikk meg til å se sex & the city. Ikke spør meg hvorfor, men jeg har på en måte aldri trodd at den skulle fenge meg. Jeg husker den eneste grunnen til at jeg kjøpte med meg hele seriepakken fra platekompaniet fordi de hadde 3 for 2 og jeg hadde allerede plukket med meg de to sesongene jeg manglet av Pretty Little Liars. Dama i kassen anbefalte meg på det sterkeste å ta med en til, bare fordi da fikk jeg en gratis - og som alle andre elsker jeg jo å få ting gratis. Jeg stod å snakket med dama i kassen lenge om hva jeg skulle velge før jeg brøt ut "eh, jeg har faktisk aldri sett sex & the city - burde jeg ikke sett den?" og jeg fikk jo selvfølgelig til svar "jo, den er sååå bra! DU MÅ SE DEN!" så da endte jeg opp med den og angrer ikke et sekund. Jeg var nok ikke skikkelig inni det fra første stund, men jeg ga den en sjanse og ELSKET den såpass at jeg slukte alle sesongene på no time; sex & the city til frokost, til studiejobbing osv. Jeg klarte ikke la være å skru av TV-en.

I serien møter vi Carrie Bradshaw og hennes venninnegjeng. Carrie Bradshaw, som er fortelleren av historien i seriern, jobber som freelance skribent i New York og skriver såklart spalten "sex and the city" der hun skriver om personlige opplevelser. I serien møter vi hennes vennegjeng på 4 og opplever deres singelliv i storbyen.


GOSSIP GIRL

Min absolutt største favorittserie noen gang. Jeg er sikker på at jeg har sett hver en episode sånn 10 ganger; Jeg var så hekta på et punkt at jeg kunne mange av replikkene utenatt. Haha.

I serien møter vi upper east ungdommene i New York. Her er det ingen hemmeligheter som blir holdt hemmelig av den ukjente bloggeren "gossip girl" som poster hver minste detalj på sladderbloggen sin.


THE CARRIE DIARIES

Før det var sex and the city var det jo bare "lille" Carrie Bradshaw. I denne serien får man et innblikk av livet til Carrie i tenårene der hun veksler mellom å være high school student, starter i å være intern i et advokatbyrå, men ender opp å bli intern for Laurissa Loughlin i motemagasinet "The Interview".

Denne serien kom jeg over lenge før jeg faktisk begynte å se på sex & the city. Jeg husker jeg så sånn 5 minutt en gang og fengte meg lite da, men da jeg for en liten stund siden tenkte at jeg skulle gi den en ny sjans var jeg solgt med en gang. Lite visste jeg om at det faktisk handlet om Carrie Bradshaw fra Sex & the City i sine "yngre" år. Her snakker vi om å følge med altså! Haha. flaut


FASHION BLOGGERS AUSTRALIA

Her møter vi 5 av Australias største blogger og får følge dem gjennom events, shoots og every day life. Nokså samme konsept som bloggerne her i Norge.

Denne serien sendes forsåvidt på E! kanalen, men man kan også se noen av episodene (hele episoder) på youtube. Søker man det opp på google kan man også finne nettsider som man kan se det på. Skeptisk som jeg er tør jeg ikke prøve meg på nettsider og holder meg til youtube. Haha


CAKE BOSS

Er du like entusiastisk med sinnsyke(!) kaker som meg er dette programmet for deg. Serien handler om Carlo's (også kjent som Buddy) bakery der vi får innblikk i de ekstreme (vil jeg si) mesterverkene av noen kaker han lager. Alt fra svære krokodiller til haier, til bygninger osv. Han er virkelig super, og man blir helt fascinert av å bare tune det inn på TV.


​THE MILLIONAIRE MATCHMAKER

Denne serien dere, DEN ELSKER JEG! Jeg har aldri opplevd å se et realityprogram som er så hysterisk morsomt. Patti er nok den frekkeste personen jeg har opplevd på TV noen gang, for er det noen som ikke er redd for å si akkurat det hun mener så er det henne! 

Serien går ut på at vi får innblikk i Patti sitt byrå som driver en såkalt "milionaire club" hvor hun finner matcher og spleiser gjennomsnittlige jenter sammen med millionærer.


SER DU PÅ NOEN AV DISSE SERIENE - OG HAR DU EVENTUELT NOEN SERIER Å ANBEFALE MEG?

Likes

Comments