Header

Blir bara sämre och sämre på att titta in här men det är väl så det blir när man inte har så mycket att blogga om haha.
Mina dagar består av jobb och att fixa till i lägenheten. Har faktiskt varje dag nu, innan jag börjat jobba, cyklat dit och städat iordning den. Så idag åkte nog det sista av grejerna jag inte vill ha kvar där ner i flyttlådan, bara att börja få dit mitt eget nu. Så spännande!!!
Kommer nog att bli lite mer bloggande när jag väl har flyttat in.
Kramar

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Att få sitt lilla eget kommer bli skönt, men såklart ensamt. Men att få inreda lite med mitt eget som jag fått genom åren och att laga min egen middag varenda dag med nya spännande recept ser jag verkligen fram emot.
Ändå bra att man får testa på att bo ensam innan man flyttar ännu längre bort.
Nu består mina dagar mest av jobb, men längtar tills lördag då man får ha lite kul med sina vänner♥

Likes

Comments

I fredags så kom några ifrån subway-gänget förbi hemma hos Louise där vi åt lite smått och gott samtidigt som vi spelade jelly bean challenge. En riktigt rolig kväll med mycket skratt :)

I lördags blev det först jobb på dagen sedan ut till pappa i piper där det bjöds på grillat, lika gott som vanligt. Vart även en spontanare att dra ut på krogen, förade hos Lisa där en massa brudar var. Kom hem lite för sent då jag skulle jobba dagen efter, gick dock bra men kommer nog aldrig festa dagen innan jobb igen haha..

Likes

Comments

I torsdags åkte jag till Linköping för att spendera en natt hos den bästa tjejen som finns. Vi åt på pinchos, första gången för oss båda och vi blev inte besvikna. Inte heller på deras supergoda drinkar!!
Senare hemma i hennes lägenhet satte vi på filmen Bad Neighbours 2 som jag satt och skrattade själv åt eftersom Ida däckade efter 20 minuter typ (skräll). På morgonen blev det mysfrukost och sedan åt vi lunchen ute. Tråkigt var det att behöva sätta sig på tåget hem men som tur var så hade det nya avsnittet av Alex&Sigge kommit ut haha.

Likes

Comments

Idag är jag ledig och har spenderat min dag åt att städa och fixa iordning lite i mitt rum, måste snart börja rensa ut ibland mina kläder...
Lite tid gick också åt i köket då jag lagade thailändskt medan jag pratade med bästa Ida, alltid lika skönt att få prata med den tjejen.
Imorgon ska jag äntligen till frisören, får se vad jag vågar mig på haha.

Likes

Comments

Likes

Comments

För er som har missat de så har ju jag börjat jobba på Subway i Västervik haha. Jobbat där sen förra onsdagen och har faktiskt kommit in i det förvånansvärt snabbt, trivs väldigt bra också.
Så nu får ni komma in och köpa mackor av mig ;)

Likes

Comments