Idag har varit en tung dag för lilla mig. Pappa och Tarida begav sig hemåt och allt jag ville var typ att följa med. Men efter några samtal hem så känns det bättre. Tack till er, ni är bäst! Sen är det ju trots allt första gången jag flyttar hemifrån så vore kanske konstigt om jag inte kände såhär. Har i övrigt varit en lugn dag, rätt skönt med en så pass lugn start. Ser dock fram emot imorgon då resten av hästarna och även folket kommit hem.

Dö-tiden har jag försökt att fördriva med korsord, gick inte så bra så tänker försöka ta mig till något ställe där jag kan köpa några böcker istället. Nu låter det ungefär som att jag inte känner till teknikens värld men anledningen till mitt ålderdomliga beteende är endast bristen på internet. Fast jag tänker inte klaga, det är ganska mysigt. Nu ligger jag och ser på Johan Falk på tv:n och ska snart sova, men först ska jag visa er hur min lägenhet ser ut

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

God kväll!
Nu har vi precis lagt oss, sista kvällen som pappa och Tarida är här. Vill inte att det ska bli imorgon då de åker hem, separationsångesten är total för tillfället. Men det ger sig nog när alla människor i stallet kommer tillbaka från helgens tävling och jag inte längre blir ensam. Första dagen gick bra, jag skyndade mig i stallet så vi kunde fara och handla lite emellan de tiderna jag behövde infinna mig i stallet. Har även försökt att bekanta mig med de två av mina nya kollegor som är hemma i helgen vilka är två stora herrar. Smörade lite extra för att ställa mig in, borstade lite längre och kliade lite extra. Det är så roligt att träffa nya hästar, så många olika personligheter.

Har shoppat ännu mer onödiga prylar idag men nu så börjar lägenheten faktiskt bli rätt mysig och kännas mer och mer som ett hem. Så tacksam över att pappa och Tarida följde med ner och hjälpt mig att komma iordning. Jag hoppas verkligen att jag kommer kunna trivas här i fortsättningen.

Dagens värsta: jag ställde en lampa på fönsterbrädan vid ett öppet fönster, resulterade i hundratals (överdriver inte ens) små kryp i taket. Hädanefter öppnas inga fönster här kan jag lova.

Likes

Comments

Phu, så var vi framme och ungefär nyss färdiga med städningen och att packa upp alla saker. Trodde min pappa skulle bryta ihop ett litet tag där när han bar och bar och såg lägenheten proppas till fullo med mina saker, men tro det eller ej- vi fick in alltsammans. Typ. Några saker får åka med hem igen men det är mest sådant som jag kommit på att jag inte vill ha här. Bilresan gick bra, iallafall för mig som låg och sov i baksätet hehe. När vi kom fram så gick vi upp till själva ridanläggningen och åt på en resturang som finns där, åt pasta carabonara för första gången i mitt liv.

Imorgon börjar jag klockan 07.00 och då alla andra i teamet är på tävling så jobbar jag ensam. Det känns lite spännande med tanke på att det är första dagen men jag har gjort ett noggrant schema som jag tänker lusläsa några gånger till innan jag somnar, sen så är det bara två hästar kvar här hemma så blir nog rätt lugnt. Ska även hinna med att sticka iväg på Ikea lite andra affärer imorgon nu när pappa och Tarida liks är här. Tidigare idag kändes det inte så jättebra, gruvar mig inför söndag då min familj åker hem och lämnar mig här. Men jag tror att det känns lite bättre nu när man fått lite ordning i lägenheten. Hur som helst så kommer aldrig någon gå med på att hämta hem mig och all denna (helt sinnessjuka) packning så jag blir nog kvar här för evigt vare sig jag vill eller inte.

Likes

Comments

Idag har jag sagt hejdå till ännu fler vänner, huga så tråkigt det är. For och hämtade mina syskonbarn på fritids för att sedan åka hem till dem och käka middag och säga hejdå även där, det var inte kul alls. Spenderar så mycket tid där och har träffat dem typ dagligen så det kommer att kännas konstigt att inte åka dit imorgon igen som vanligt. Jag hoppas att de kommer och hälsar på mig väldigt snart!

Har tagit vara på den sista dagen här hemma idag, myst med mina katter och ätit hallon typ. Nu ska jag dricka te med mamma för sista gången på ett tag framöver och sedan gå och lägga mig. Imorgon bär det av!! OM jag tar mig helskinnad igenom momentet att få in hela min packning i bilen. Trodde jag var klar idag då det var fullt åt alla håll och kanter men inser att jag ännu inte packat in tv:n och en byrå. Det löser sig.

Likes

Comments

Godkväll!
Idag har jag fortsatt packa, insett att jag inte på långa vägar kommer att få plats med allt jag packat i bilen. Kommer att bli en cirkus då vi väl ska försöka pressa in allt. Får hoppas på att pappa är medgörlig och kan gå med på att ta ett släp ändå. Min värsta tänkbara tanke är att komma ner och sitta där och ångra att jag inte tog med mig något visst plagg, vilket resulterar i att jag packar ner i princip allt jag äger. Har även förberedd ett x antal "den första som kommer ner och hälsar på mig ta med detta-påsar".

Har även varit och sagt hejdå till älskade Hälge, fy vad jag kommer att sakna den hästen. Jag tror att han kommer att vara den första jag åker och hälsar på då jag kommer hem igen. Nu ska jag dricka te med mamma och sedan fara och träffa Lelle en snabbis, tråkigt med alla hejdå'n men har nog aldrig träffat så många vänner under en veckas tid så det är ju roligt iallafall.


Likes

Comments

Hej! Det här blir mitt första inlägg här, idag är det tisdag och på fredag flyttar jag ner till Strömsholm. Det känns spännande och roligt men samtidig lite sorgligt att lämna alla, jag kommer att sakna så mycket och många och jag vet inte hur det kommer att kännas att bo ensam för första gången och dessutom så långt hemifrån. Men jag känner mig övertygad om att det kommer att bli bra och hästarna kommer nog få mig att känna mig som hemma.

De senaste dagarna har mest bestått av en massa farväl, har sagt hejdå till några av mina fina vänner och försökt att umgås med min familj så mycket som möjligt. Ikväll packade jag ner mina prylar som jag ska ta med i kartonger och imorgon tänkte jag ge mig på alla kläder. Jag längtar tills jag kommit ner och får plocka upp allt.

Idag har jag varit ute i skogen och plockat hallon med mamma och pappa, jag hatar skogen och blev jagad av en geting. Därmed har jag nu gjort bort bärplockningen för ett par år framöver igen.
Nu är det dags att sova, godnatt!

Likes

Comments