Livsstil

Nu börjar äntligen den här dagen lida mot sitt slut tack och lov, jag får hålla tummarna att jag är en aning piggare imorgon och att halsontet och febern börjar lägga sig. Dagarna blir så otroligt långa och utdragna när man bara har orken att ligga i sin säng och stiga upp när man behöver röra sig till toan eller köket för att få i sig energi i form av glass.

Imorgon har jag dock inga speciella planer bortsett från att vila och sedan jobba på salongen på kvällen, jag ber dock till gudarna att solen tittar fram i några timmar imorgon så man får lite extra energi från den också. Sen måste jag även försöka ta tag i mitt rum som ser ut som rena rama kaoset just nu, så det ser jag fram emot haha.. Gnatt på er. <3 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mode/shopping

Hej allesammans! Ligger hemma i sängen med feber och en förkylning som är lite småjobbig och då finns det ju inget bättre än internetshopping. Jag var inne och kikade på Na-kd och la märke till deras Red and pink kollektion som ganska nyligen släpps och snubblade på denna röda bikinin till vänster som jag blev tvungen att klicka hem. I samband med det så fick även den beigea följa med i varukorgen då jag tror båda kommer bli så himla fina i sommar, speciellt med en bränna!

Likes

Comments