Så blev inte denna dag som man tänkt sig heller..


Vaknade upp med halsont från helvetet, så jag låg och tyckte synd om mig själv till nästan 12:30 innan det var dags att göra sig klar för kvällsjobb. Var tänkt att jag skulle inhandla nya skor idag, men det blir inte alltid som man tänkt sig. Idag blev vila högre prioriterat helt enkelt.


Därför tänkte jag ta det imorgon istället! Är nämligen ledig hela dagen imorgon, så då kan jag passa på att kika efter ett par nya skor och sedan åka på gymmet i samma veva. Inte varit där på 4 dagar nu så det är verkligen dags..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Måndag imorgon. Ny vecka. Nya möjligheter. Vad ska man hitta på då?

Jag måste hitta ett par nya skor, den saken är klar. Jag går runt i ett par converse som sett sina bästa dagar för längesedan.. De var vita en gång, det var tider det.. Så imorgon kanske jag ska försöka ta mig ut för att hitta ett par nya favoritskor, och slänga de gamla långt åt skogen.


Sedan skulle jag behöva en jacka också, en som jag kan ha i backen i vinter. Jag har bestämt mig för att spendera många timmar på mina skidor denna vinter, så då kan jag behöva uppdatera kläderna för att göra det ännu roligare! Men då var det själva problemet att hitta en jacka som är snygg och bekväm, ska tydligen vara svårt att hitta någon som är både och.. Men det är inget som lite shopping inte kan lösa!

Likes

Comments

Det märks att det börjar bli höst, inte bara det att det börjar bli mörkare, kallare och att löven byter färg. Tycker även jag blivit mycket tröttare på dagarna och desto mer segstartad på morgonen. Skulle kunna ligga i soffan hela dagarna och se hur det blir mörkare och mörkare ute. Längtar redan tillbaka till sommaren... Får se till att ta många uppiggande promenader innan det blir för kallt, och passa på att ordna med höstmys inne så man kanske inte blir allt för deppig av mörkret och kylan som väntar framöver!

Likes

Comments

Denna vecka har jag varit och sökt efter en jacka, var till både stan och Birsta flera gånger utan att hitta någon som jag fastnade för. Var sugen på en bomberjacka, men jag gillar inte riktigt hur de sitter på mig. Däremot hittade jag allt annat än en jacka. Det är så typiskt att man alltid hittar massa annat än det man söker efter!

Bland annat köpte jag ett schampo och balsam från Aussie, luktar som Hubba Bubba! Gör håret lent, lättborstat och det luktar riktigt gott!

Sedan var jag in och bytte smycke på min Traguspiercing. Haft ring där sedan jag gjorde den för flera år sedan. Jag har velat ha en enkel pärla där länge, så i veckan tog jag äntligen tag i saken, blev såå nöjd!

Likes

Comments

Godmorgon alla fina!

Eller god eftermiddag är det snart, klockan är ju halv 10. Jag hade iallafall tänkt försöka göra lite nytta idag. Skulle behöva göra ett ryck och hinna med att både städa, diska och tvätta innan det är dags att röra sig mot kvällens arbetspass. Just nu sitter jag och myser med hunden i soffan med Nutellaburken inom räckhåll, så vi får väl se hur det går att ta sig härifrån. Vi har det rätt mysigt!


I övrigt sitter jag och väntar på ett aviserings-sms från Ung Cancer om att min tröja finns att hämta ut! Beställde en tröja från deras webbshop förra veckan och hoppas på att den kommer snart. Kan ta upp till 8 arbetsdagar så det är väl bara att vänta snällt. Tycker ni kan gå in och kika på vad de har, och stödja en bra sak. Cancer är ett helvete som ingen ska behöva bli drabbad av!

Likes

Comments

Som i så många andra sammanhang här i livet kan en nystart sitta på sin plats. Jag har inte varit superaktiv här och det har väl haft sina anledningar, men jag ska väl försöka uppdatera lite oftare iallafall för er som hängt med ett tag.

Och för er som inte hittat hit förut, eller inte känner mig, så ska jag väl försöka vara så pass personlig att ni får en bild av vem jag är. Men privat kommer jag ej att bli. För mig är det en stor skillnad på att vara personlig och att vara privat.

Men vi börjar såhär; Vem är jag?
Therese Lundin
Therese
Tussen
Tessan
Thess
Hurru

Kärt barn har många namn.

Likes

Comments

I Måndags åkte jag till Mallorca för en veckas jobb här i staden Alcúdia. Värmen är otrolig och jag har hittills tillbringat mer tid i vattnet än på land. Trodde inte jag skulle ha chans att uppleva eller se så mycket då jag är här med jobbet, men jag hade verkligen så fel. Vandrade runt i gamla staden under lite ledig tid igår, och det var så otroligt vackert. Gick längs en ringmur som går runt gamla staden här i Alcúdia, och det var så välbevarat och fint. Kommer minnas detta länge!

Likes

Comments

Tror ingen som följer mig på insta har missat att jag just nu är och jobbar på ett otroligt vackert ställe. Har bombat med massa kort härifrån då det är så himla fint. För er som inte följer så är jag och jobbar i västkusten i en charmig liten stad/by, och bor på ett hotell som är byggt över vattnet. Så fint att gå runt här i skärgården och titta på alla fina hus och drömma sig bort lite, och med tanke på huspriserna är nog drömma det enda jag kan göra! Hihi

Likes

Comments