Header

Preggo

Idag tänkte jag försöka ta mig till Birsta för att inhandla lite småsaker, men jag hade hellre suttit i soffan med en glassbytta, haha! Dock är det min enda lediga och oplanerade dag denna vecka, så jag måste passa på att hinna med lite små ärenden.

Helt galet att vi snart är förbi vecka 21 också. Tycker tiden går mycket fortare nu än i början, tror det kan bero på att oron över att något ska gå fel inte är lika stor längre. Men längtan är desto större. Känner dagligen hur det bökar runt där inne, speciellt kvällstid då hon verkar vara extra aktiv. Konstigt att man kan älska någon man aldrig mött, love before first sight <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Preggo

Jag kommer bli ruinerad när det finns så mycket fint att köpa! Fick hem ännu mer kläder som jag beställt, inget till mig denna gång. Bara en massa till Liten som redan har lika mycket kläder som jag, haha. Men jag kan inte hjälpa det, varje gång jag kollar på Newbie's kläder så blir varukorgen full av fina plagg. Kommer bli sååå kul att få använda dem när det väl är dags!

Och om jag ska vara ärlig så har jag hellre en välfylld garderob till Liten när hon kommer, än att det saknas en massa och jag får panikhandla då istället. Är ju så kul att vika och sortera alla kläder också, det stillar längtan lite för stunden!

Detta är enbart ett fåtal plagg av de som kom idag, I love them!

Likes

Comments

Preggo

Tänk att halva tiden redan gått! Höll på att sätta i halsen när jag såg att det stod 50% i appen imorse, är det verkligen sant? 50%!? Vart har tiden tagit vägen?

Iallafall så tog jag tillfället i akt att använda det som en ursäkt att handla lite, våran avklarade första halvlek. Köpte lite kläder åt Liten, en pyjamas och denna underbart fina lilla filt från Newbie!

Likes

Comments

Preggo

Igår var första gången som jag fick en sån där riktig ninjaspark inifrån som till och med kändes på utsidan, undra vad hon ville ha sagt? Kanske hon försökte sparka liv i mig så jag skulle klara av veckans sista arbetspass! Vilket jag gjorde, även om jag är sååå trött nu.. Så nu ser jag iallafall fram emot en ledig helg, ska inleda den med lite god mat hos mina föräldrar om en stund!

Vad som händer resten av veckan har jag inte riktigt bestämt än, skönt att ha en helg utan massa planer och idéer som ska hinnas med!

Likes

Comments

Preggo

Vem kommer du att bli? Hur kommer du att se ut? Kommer du få mammas finska temperament? Så många funderingar som jag längtar efter att få svar på.. Sorterar och känner på alla fina kläder du fått hittills, och har fortfarande svårt att förstå att de faktiskt kommer att användas innan detta år är slut!

Helt galet hur mycket fina kläder och saker det finns, jag kommer att bli ruinerad!

Likes

Comments

Preggo

För 8 veckor sedan fick jag se att det gömde sig någon där inne, i min mage. Idag fick vi veta att det är en flicka <3 En livlig sådan som inte ville ligga stilla under RUL, men hon samarbetade tillräckligt för att vi skulle kunna se att hon verkar frisk och stark. Så overkligt och underbart på samma gång!

Redan nu är hon efterlängtad, men i December är hon välkommen <3

Likes

Comments

Skönhet och yttre

Måste bara dela med mig av denna då den är f-a-n-t-a-s-t-i-s-k ! Jag använder den aldrig i hela ansiktet, och sällan i hela T-zonen samtidigt. Utan mest där jag tycker att det behövs. Tycker att huden blir så len och fräsch efteråt!

JorgObé Peel Off Mask är det jag använder, den ni ser på bild nedan!

Likes

Comments

Jag bara älskar att se saker gå framåt, se att all energi och all tid man spenderar ger resultat. Ena sovrummet har nu fått genomgå en välförtjänt makeover. Innertak, tapet och golv är nu på plats. På Fredag hämtar jag hem en garderob som ska få pryda ena väggen där inne, sedan är det bara småpyssel och övriga möbler kvar innan det är klart!
Jag är nöjd, nöjd med vår prestation, nöjd med livet, nöjd med allt <3

Likes

Comments

Min vardag

Vad har jag dragit igång? Haha...

Jag har varit ledig i 4 dagar, minns inte ens när det hände sist. 2 av dessa dagar hann jag njuta av i lugn och ro, men sen på Måndagmorgonen råkade jag säga -"jag vill bygga något!". Och sen var det igång... Så nu har vi ångat ned all tapet i ena sovrummet, rivit ned innertaket, slängt ut golvet, spacklat och slipat samtliga väggar och gjort klart för tapetsering. Så nästa steg är att få upp tapeten, nytt tak samt golv och in med lister. Sedan få in en ny större garderob då A fick feeling och rev ned och slängde ut den gamla genom fönstret, haha!

Så fortsättning följer när vi är ledig samtidigt nästa gång, då vi vill pyssla med detta projekt tillsammans. Blir dock lättare sagt än gjort då vi båda jobbar heltid med helt olika scheman, sedan är A borta endel då han har annat att pyssla med inför sommaren. Så vi får ta det lite eftersom, men det blir nog hur bra som helst när det är klart!


Men nu kommer lilleman och buffar nosen under min hand, han tycker väl att det är dags för kvällsmys. Så jag ska stänga igen skärmen och bädda in oss i en filt innan det är läggdags. Mattes hjärta <3

Likes

Comments

Skämmer bort mig själv för att jag är värd det!
Ibland måste man inte ha en anledning, det är helt okej att skämma bort sig själv bara för att man känner för det.
Så här får du, Therese. Det är du värd!

Det är produkter för ansiktet för er som inte är så insatt, från Exuviance för att vara exakt.

- Gentle Cleansing Creme
- Soothing Toning Lotion
- Evening Restorative Complex
- Sheer Refining Fluid Spf 35
- Vespara Bionic Serum

Likes

Comments