Header

Skämmer bort mig själv för att jag är värd det!
Ibland måste man inte ha en anledning, det är helt okej att skämma bort sig själv bara för att man känner för det.
Så här får du, Therese. Det är du värd!

Det är produkter för ansiktet för er som inte är så insatt, från Exuviance för att vara exakt.

- Gentle Cleansing Creme
- Soothing Toning Lotion
- Evening Restorative Complex
- Sheer Refining Fluid Spf 35
- Vespara Bionic Serum

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Om allt fungerat som det ska så finns det en ny header här ovanför. Lite slarvigt gjord, men ändå en markering. En påminnelse. Det har skett en förändring. Jag är inte samma person som jag var när jag startade den här "bloggen", så jag tyckte det var dags att ändra på dess utseende lite för att faktiskt påminna mig själv om det.

Jag har tagit mig ur något destruktivt, som långsamt förstörde mig utan att jag förstod det. Till att jag nu lever ett liv där jag kan växa, se nya möjligheter och skapa mig den framtid jag längtat efter. Från att kliva upp med inställningen att jag måste ta mig genom ännu en dag, till att se fram emot vad varje dag har att erbjuda. Jag är inte längre hindrad av något, inget håller mig tillbaka. Jag har fått en ny start i livet - ett nytt kapitel.

Likes

Comments

Idag MÅSTE jag ut, jag måste ut och gååå. Det behöver inte gå fort, och jag behöver inte gå långt, men jag måste ta mig ut och trotsa denna förkylning. Frisk luft, sol och kvalitetstid med fyrbent. Att aktivera mig fysiskt har alltid varit viktigt, men att lyssna på kroppens signaler är desto viktigare. Gymmet har jag fått lägga på hyllan för stunden, det tar på krafterna att jobba heltid och samtidigt ha tid för både hund, sambo och allt som ska göras i hemmet osv. Så för att hinna med mig får jag lägga det minst viktiga åt sidan, tills det finns tid och utrymme att återinföra det i vardagen igen. Men jag klagar inte, mitt liv är fantastiskt precis som det är just nu.

Likes

Comments

Min vardag

Fantastiskt att få vakna upp till solljus och värme äntligen! Synd bara att jag vaknade upp med halsont och feber också, känns som att jag svalt ett rivjärn... Så idag blir jag hemma med lilla fyrbent, lär dock inte hitta på så mycket alls då min energinivå inte är att skryta om. På sin höjd att jag orkar starta en tvättmaskin och sedan sätter mig ute i solen en stund. Ska försöka få i mig lite mat också så jag är snäll sedan när A kommer hem från jobbet.

Annars då? Ja, vart ska man börja. Inget är sig likt. Känns som att livet stått på paus men att jag äntligen hittat startknappen, jag vet nu hur det känns att leva och inte bara existera.

Trevlig Tisdag!

Likes

Comments

Min vardag

Så blev inte denna dag som man tänkt sig heller..


Vaknade upp med halsont från helvetet, så jag låg och tyckte synd om mig själv till nästan 12:30 innan det var dags att göra sig klar för kvällsjobb. Var tänkt att jag skulle inhandla nya skor idag, men det blir inte alltid som man tänkt sig. Idag blev vila högre prioriterat helt enkelt.


Därför tänkte jag ta det imorgon istället! Är nämligen ledig hela dagen imorgon, så då kan jag passa på att kika efter ett par nya skor och sedan åka på gymmet i samma veva. Inte varit där på 4 dagar nu så det är verkligen dags..

Likes

Comments

Min vardag

Måndag imorgon. Ny vecka. Nya möjligheter. Vad ska man hitta på då?

Jag måste hitta ett par nya skor, den saken är klar. Jag går runt i ett par converse som sett sina bästa dagar för längesedan.. De var vita en gång, det var tider det.. Så imorgon kanske jag ska försöka ta mig ut för att hitta ett par nya favoritskor, och slänga de gamla långt åt skogen.


Sedan skulle jag behöva en jacka också, en som jag kan ha i backen i vinter. Jag har bestämt mig för att spendera många timmar på mina skidor denna vinter, så då kan jag behöva uppdatera kläderna för att göra det ännu roligare! Men då var det själva problemet att hitta en jacka som är snygg och bekväm, ska tydligen vara svårt att hitta någon som är både och.. Men det är inget som lite shopping inte kan lösa!

Likes

Comments

Min vardag

Det märks att det börjar bli höst, inte bara det att det börjar bli mörkare, kallare och att löven byter färg. Tycker även jag blivit mycket tröttare på dagarna och desto mer segstartad på morgonen. Skulle kunna ligga i soffan hela dagarna och se hur det blir mörkare och mörkare ute. Längtar redan tillbaka till sommaren... Får se till att ta många uppiggande promenader innan det blir för kallt, och passa på att ordna med höstmys inne så man kanske inte blir allt för deppig av mörkret och kylan som väntar framöver!

Likes

Comments

Min vardag

Denna vecka har jag varit och sökt efter en jacka, var till både stan och Birsta flera gånger utan att hitta någon som jag fastnade för. Var sugen på en bomberjacka, men jag gillar inte riktigt hur de sitter på mig. Däremot hittade jag allt annat än en jacka. Det är så typiskt att man alltid hittar massa annat än det man söker efter!

Bland annat köpte jag ett schampo och balsam från Aussie, luktar som Hubba Bubba! Gör håret lent, lättborstat och det luktar riktigt gott!

Sedan var jag in och bytte smycke på min Traguspiercing. Haft ring där sedan jag gjorde den för flera år sedan. Jag har velat ha en enkel pärla där länge, så i veckan tog jag äntligen tag i saken, blev såå nöjd!

Likes

Comments

Min vardag

Godmorgon alla fina!

Eller god eftermiddag är det snart, klockan är ju halv 10. Jag hade iallafall tänkt försöka göra lite nytta idag. Skulle behöva göra ett ryck och hinna med att både städa, diska och tvätta innan det är dags att röra sig mot kvällens arbetspass. Just nu sitter jag och myser med hunden i soffan med Nutellaburken inom räckhåll, så vi får väl se hur det går att ta sig härifrån. Vi har det rätt mysigt!


I övrigt sitter jag och väntar på ett aviserings-sms från Ung Cancer om att min tröja finns att hämta ut! Beställde en tröja från deras webbshop förra veckan och hoppas på att den kommer snart. Kan ta upp till 8 arbetsdagar så det är väl bara att vänta snällt. Tycker ni kan gå in och kika på vad de har, och stödja en bra sak. Cancer är ett helvete som ingen ska behöva bli drabbad av!

Likes

Comments

Min vardag

Som i så många andra sammanhang här i livet kan en nystart sitta på sin plats. Jag har inte varit superaktiv här och det har väl haft sina anledningar, men jag ska väl försöka uppdatera lite oftare iallafall för er som hängt med ett tag.

Och för er som inte hittat hit förut, eller inte känner mig, så ska jag väl försöka vara så pass personlig att ni får en bild av vem jag är. Men privat kommer jag ej att bli. För mig är det en stor skillnad på att vara personlig och att vara privat.

Men vi börjar såhär; Vem är jag?
Therese Lundin
Therese
Tussen
Tessan
Thess
Hurru

Kärt barn har många namn.

Likes

Comments