For en helg det har vært! I går var jeg i voksen bursdag med bestemor for verdens nydeligste tvillinger, de fylte hele 4 år! Vi fikk utrolig mye god mat og kake, det var bare helt topp. Mange gode samtaler og mye lek og gøy med barna. I dag startet jeg dagen med en sparkesykkel tur med knøttene (tvillingene) før vi feiret barne bursdagen deres. De hadde invitert så mange venner, det var kjempe gøy! jeg var der i dag for å hjelpe til med servering, lek og moro. Sandslott ble bygd, skatten ble funnet og fotball ble spilt. Jeg er sikker på at jeg hadde det like gøy som barna!


​Batman og Super girl er alltid så blid! Jeg digger å være med disse barna. De er virkelig en solstråle i hverdagen! Tusen takk til Knøtte mamma Heidi for at jeg fikk være med!

Håper dere har hatt en like fin helg!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

  • 96 lesere

Likes

Comments

Jeg må ærlig innrømme at dette er veldig skummelt. Akkurat nå hopper jeg inn i en helt ny verden, og jeg er spent! Vet ikke helt hva som fikk meg på tanken om å begynne som blogger, men jeg tror dette kan bli både lærerikt og gøy. Jeg vurderte å lage meg en blogg innenfor Blogg.no, men så fant jeg nouw. Det var utrolig mange fine blogger her inne (som jeg kommer til å lese ofte), så Nouw falt egentlig litt i smak.

Det er nok veldig få av dere der ute som egentlig vet hvem jeg er, så jeg tenkte siden dette er mitt første innlegg så kunne jeg ta litt om meg!

Jeg er 19 år og bor på Mogreina. Opprinnelig er jeg fra vakre Lofoten, men jeg flytta ned hit for nesten 2 måneder siden, og jeg trives godt! Jeg går for øyeblikket på Jessheim vgs. 1MUA (1. klasse musikk). Ja, jeg er 19 år og går 1 klasse på videregående, men jeg skammer meg ikke (kommer til å skrive et innlegg om dette senere).

Jeg elsker å gå i kjole! ELSKER DET! Pynter meg gjerne hver dag, uten problem, eier ærligtalt mer kjoler en andre klær! Jeg kan lett bruke opp til nesten 3 timer på å kle på meg, fikse håret og sminke meg, i ekstreme tilfeller. Kan selvfølgelig også bruke 15 min, men da skal jeg virkelig ha det travelt! Røde lepper og en litt kraftig contour er jer en virkelig sucker for.


10 fun facts! 
1. Jeg kan bøye lillefingeren uten å bøye noen andre
fingre
2. Jeg snakker alltid med baby stemme til katten min. 
3. Spise 1 L is på engang? Null problem! 
4. Jeg kunne spist pommes frites og potetmos hver dag
5. Jeg banner alt for mye
6. Når jeg blir sint eller irritert, blir jeg veldig høymælt og får en veldig brei Lofot dialekt.
7. Før jeg dør vil jeg skrive en monolog og få den framført. 
8. Jeg skader meg hele tiden! Folk er ikke overrasket
hvis jeg knekker noe
9. Jeg er ufattelig lettskremt.
10. Jeg prater hele tiden!Håper dere alle får en super fredagskveld videre!

  • 160 lesere

Likes

Comments