Header

Den här hösten valde jag och min sambo att göra något helt annat. Vi hade inga direkta planer. Bara som mål att prova något annat en tid. Att kunna släppa den trygga hemstaden. Att kunna bryta upp "ekorrhjulet". Att inte dagar och veckor följer samma mönster om och om igen. Vi valde att flytta till Grankulla. Från österbottning till nylänning. Vi fick direkt jobb och bostad här. Ett nytt kapitel i livet.

Vi känner oss hemma i vår 40 kvm lägenhet. Nära till jobbet, naturen, Helsingfors. Här finns många möjligheter. Bara att välja vad man vill sätta tiden på. Jag tror att det är nyttigt för en själv att prova på något annat för en tid. Ibland känns det svårt att ta steget framåt och bestämma sig. Men när man väl gjort det, så ångrar man sig inte!

Till en början funderade vi på ett annat land. Ett ännu större steg bort. Men för tillfället räcker södra Finland bra till. Vi har nära till vänner. Nära till tåget som tar oss hem till Österbotten. Allt är rätt nära ändå.

Packning pågår i Vasa. Många varv till affären för att hämta bananlådor.

Hejdå Vasa! Nya äventyr väntar i ny stad!

Kontraktet påskrivet och nyckeln i hand.

På plats i nya lägenheten. Bara att packa upp allt då igen..

Klättrar man upp för Grankullas slalombacke får man en fin utsikt!

Bästa med Grankulla är att staden verkligen satsat på motion och friluftsliv. Allt från simhall, bollhall, slalombacke, ishall, tennisplan och fotbollsplan hittar du här. Parker, sjöar, träsk och naturstigar finns att välja på. Fastän man ändå bor nära huvudstaden finns här också känslan av landsbygd.

Ha en fin vecka alla! :)

Likes

Comments

Hej alla!

Idag bestämde jag mig för att starta en egen blogg. Jag har förr sagt att det skulle vara roligt att blogga, men bara inte tagit det sista steget. Men nu så! Bättre sent än aldrig brukar man ju säga? Man behöver kanske inte alltid fundera allt för många gånger, göra det krångligt. Varför inte bara bestämma sig?

Vem är jag då? 25 år och jobbar som "dagistant". Under fritiden tar jag mig gärna ut i friska luften. Dricker kaffe med vänner. Håller ordning och reda i hemmet. Ser positivt på livet.

I min blogg kommer ni att få läsa om vardagslivet i Grankulla, allt från jobb, samboliv och fritid. Det tänker jag skriva om! Att få berätta om sitt eget liv helt enkelt. tankar, funderingar och målsättningar.

Det här blir min start. Välkommen!

Likes

Comments