Postad i: Vardag

Hej! Idag är det sista dagen i maj, känns bra att juni månaden ska starta och få riktig sommarkänsla! 🌸

Annars idag har jag varit och målat lite tills det börja regna, sen tagit det lugnt, varit ute och sprungit en sväng, försöker springa nu nästan varje dag en stund då och då under dagen! Går då framåt iallafall.

Imorgon ska jag då på möte, super taggad! Så vi syns! Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Postad i: Saga , Vardag, Djur

Hej alla fina! 🌸🌷
Nu har det hänt grejer, jag har ju varit ganska så hemlig med det men.. Saga har fått valpar!! ❤️❤️ 5 små liv, helt underbara!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Jag börja märka att jag suger på att blogga! Ibland har jag verkligen suget och har 100 idéer, men sen tappar jag det och det blir inget rolig!

Jag lovar inget, men ska försöka bli bättre på att skriva!

...Men i helgen har jag spelat spel, druckit lite med familjen! Sen lite Bingolotto! Super nice. Hoppas ni har haft en bra helg. Kram

Likes

Comments

Postad i: Saga , Vardag

Hej. Ibland glömmer jag bort att jag har en blogg och ibland orkar jag inte bara skriva då inget speciellt händer mer än jag saknar min Saga massor. Igår var det riktig härlig väder med sol, så det blev några timmar solning. Idag har jag varit på loppis på nolia, hittade inget fynd, som tur var :)

Så ikväll ska jag vara barnvakt och ta det lugnt då jag har bränt mig massor .. så vi syns. kram

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Igår var det verkligen lugnt, var hemma för det mesta, for en stund och hälsa på hos Marita där resten av tjejerna var!

Idag har jag varit i Boden och sedan handlat lite på Storheden! Ska ladda för imorgon blir det granngården.

Så vi syns sen! Kram.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Hej alla! Idag har det varit en helt fantastisk dag, soligt och härligt! Sen blir det en lugn kväll, då det är Valborg imorgon!

Hoppas på en riktig bra dag imorgon också! Och Trevlig lördag på er! Kram

Likes

Comments

Postad i: Foto, Saga , Vardag

// Min fina Saga, vad jag kommer att sakna dig foto: Jag //

Hej alla. Det var ett tag sen känns det som, har varit så mycket nu på granngården och känns så roligt när det rullar på hela tiden och det kommer mer och mer kunder, super roligt. Sen har jag nu börjat med min hemma gympa om man får kalla det så? är på min andra dag och tänker att jag ska köra det varje dag i ca 30 minuter till och från. Vill verkligen hinna gå ner lite i vikt innan jag fyller år.

Sen idag har jag varit på granngården, sen umgås med Emelie och varit och kollat lite på rusta och sånt, så ska vi gå på tjejkvällen imorgon en sväng, man kan ju alltid titta, äta lite och sånt. Alltid så trevligt.

Men vi får synas, ska försöka komma ihåg bloggen mer. aja, kram på er.

Likes

Comments

Postad i: Mode, Vardag

Lite nytt som har hamnat i garderoben, tyvärr så har toppen tagit helt slut på Nelly så kan inte tagga den, men jätte fin, super tunt och skön material.

Likes

Comments

Postad i: Foto, Saga , Vardag, Djur

Hej. Idag har jag varit på sheltieträff med Saga, var super mysigt, dock kunde vi fått lite mer sol och mindre blåsigt. Annars så var det super bra, ganska så många som kom. Sen så har jag varit otrolig trött,förvirrad och glömt bort saker hela tiden i helgen, hoppas det lugnar ner sig, då det blir granngården imorgon.

Hoppas ni har haft en bra helg, själv har jag bara mysigt på, shoppat dock.. inte så jätte bra men men. vi syns sen kram.


Likes

Comments