View tracker

Bjuder på några fler bilder på mina favoriter.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

I brist på annat passar jag på att bjuda på lite bilder från gårdagen😍👌

Likes

Comments

View tracker

Igår när vi åkte till Skellefteå blev det givetvis lite shopping också. Det är nackdelen med att ha två sena tider inbokade. Man hinner fördriva en massa tid på annat helt enkelt. Att besöka Björkis var ju redan givet. Fay behövde ju ett nytt halsband somsagt. Passade även på att gå in på biltema och köpa en ny bädd till tjejerna. Dom älskar bädden från biltema då den inte blir varm.
Köpte även en bitkudde på biltema som jag absolut inte rekommenderar någon att köpa. Hahah. Fay fick testa den igår och efter 2 sekunder var den trasig. Men vad förväntar man sig när man betalar 40:- ?
Inne på Björkis blev det då lite godis och ett nytt halsband till Fay. Älskar färgen!

Blev även lite annat men inget hundrelaterat.

Likes

Comments

Nu har vi äntligen kommit hem från Skellefteå. Fay fick en ok stämpel i rumpan. Inget att anmärka på. Han tyckte att hon var väldigt jämnt och fint musklad också. Så det var roligt att höra!
Men det roligaste var ändå att Cira blir bättre och bättre för varje besök! Även denna gång tyckte han att hon blivit mer rörlig och mindre spänd. Vi ska fortsätta att jobba vidare precis som tidigare och sen väntar ett återbesök i slutet av Januari.

Likes

Comments

Nu har vi precis varit ute i skogen. Lät tjejerna springa av sig innan vi åker till Skellefteå. Idag ska båda tjejerna få en check hos Tomas, fysioterapeut. Cira ska få sin vanliga koll och Fay ska vi bara checka igenom hur hon ser ut i kroppen och sådär.

Cira känns bara piggare och piggare så blir roligt att höra vad han tycker idag. Ni får en uppdatering efter besöket.

Likes

Comments

Passet ikväll gick kanon!
Körde apporteringen från startklassen. Vi har ju kämpat på en heldel med apporteringen och nu börjar det märkas. Inga problem nu längre att plocka upp den framför sig och komma med den mot mig. Ibland missar hon dock och springer rakt mot mig i stället, men övning ger färdighet!

Lite stadga körde vi också. I sitt, ligg och stå. Sen avslutade vi med fotgående. Fokus på uthållighet vilket hon har blivit superduktig på! Hon har ju en väldigt hög förväntan.

Tyvärr var det alldeles för mörkt för att filma. En stor nackdel med vintern. Bjuder på en gammal film i stället. Inser ni hur liten hon var där!? Underbara mini.
Väl Inne igen blev det massage för båda brudarna.

Likes

Comments

Fällperioden är här. Bästa perioden enligt mig.. Fy! Jag är otroligt glad över att hon endast fäller ordentligt engång per år. Ungefär såhär mycket hår blir det varje borstning nu. Kul!

Likes

Comments

Dagens planering för tjejerna är följande:

Fay - Stadga, apportering och runda föremål.
Ikväll blir det även lite fysträning med pilatesbollen och backträning.
Cira - För henne blir det ocks fysträning med pilatesbollen och backträning. Vi passar på nu när backarna inte är så himla halkiga.

Likes

Comments

Alltså träningspasset ikväll! Har jag sagt att jag älskar min lilla vilde!?

Vi körde mycke stadga för att hon inte ska tjuva. Hon är ju lite väl het på gröten om man säger så. Idag inga problem dock. Kunde springa runt henne, kastandes med leksaken utan att hon rörde sig ut position. Körde också lite ingångar med fart och läggande under gång! Vilket kanonpass det blev!

Nackdelen med dessa pass är ju att man aldrig vill sluta. Men man får lov att hejda sig.
Hon är så himla rolig och man blir glad varje dag av henne! En riktig energiknippe som sätter fart på ens vardag.

Likes

Comments

Det bästa med att ha sin alldeles egna levande väckarklocka (Fay) är att man aldrig behöver oroa sig för att sova bort dagen. Sen att man ibland får väldigt lite sömn är ju en annan femma.

Det bästa med en jobbsöndag när man har denna väckarklocka är att man kommer upp i god tid för att hinna med en härlig långpromenad i kylan. Är tjejerna nöjda, är jag nöjd. Man behöver inte ens stressa iväg till jobbet. Skönt dock med endast 4 timmars jobb så man dessutom kommer hem i lagom tid.

Ikväll väntar ett härligt träningspass med båda brudarna. Agilitysöndag står på schemat. Tanten kommer verkligen bli nöjd!

Likes

Comments