På lördag väntar våran tävlingsdebut. Jag är riktigt nervös redan och känner att jag skulle behöva en ordenligt genomkörare. Bara därför har jag en fullspäckad vecka.

Idag efter jobbet tänkte jag gå ut en sväng och ställa upp några skyltar, även om det inte blir en hel bana. Köra igenom några moment som hon haft svårt med.
Tänker att det är bra att jag är nervös redan också. Då kommer Fay förhoppningsvis inte tycka att det är något konstigt på lördag. Återstår att se.

Likes

Comments

Blev lite predikyr för brudarna igårkväll. Klippa och fila klorna. Utöver det fick dom massage och lite kvällsträning.

Något som gör mig otroligt glad är att Cira snällt kan ligga i min famn nu och få klorna klippta. Tidigare var det ett riktigt projekt. Chrille fick hålla i och jag fick skynda mig att klippa. Att göra det själv var fullkomligt omöjligt. Mycke träning har det blivit.
Men nu är det inte längre ett problem! Hon ligger somsagt snällt i famnen och jag kan klippa, finslipa och fila naglarna helt utan protest!
Så himla skönt! Att klippa klorna är inte längre ett hatprojekt. Varken för mig eller för Cira.

Likes

Comments

Har precis kommit in från en promenad som avslutades med lite fysträning i djupsnön och ett kort pass med apporten.

Apportträningen gick kanon! Hon släpper den inte direkt jag tar i den och hon har tempot uppe. Ibland stannar hon dock till vid apporten men springer sedan vidare mot mig utan den. Gör om, gör rätt!

Hon tycker inte det är lika logiskt att plocka upp den framför sig och därefter komma till mig. Håller faktiskt med henne. Nåja, hon vet åtminstone vad hon ska göra, även om det behövs lite finslip.

Likes

Comments

Min duktiga vän Julia Wikberg har återigen varit framme med kameran och tagit fina bilder. Det är så roligt med in action bilder 😍

Likes

Comments

Här kommer filmen från onsdagens träning.  Nästan alla moment kom med på film.
Lite jobb med apporten har vi, så vi får bort hennes små skutt innan hon ska plocka upp den. Hahah, lilla gasellen.

Likes

Comments

Snöstorm hela dagen! Det har kommit en otrolig mängd med snö och blåst konstant. Tjejerna är såklart överlyckliga och har härjat i snön mest hela dagen. Nu ikväll tog jag på mig rejält med kläder och körde ett litet pass med Fay. Kontakt och fokus samt lite fartövningar. Kort och intensiv. Klockrent pass!

Igår körde vi igenom hela startklassen i lydnad för att se vad vi behöver nöta vidare på och hur hon skulle hålla ihop med endast socialbelöning. Hon skötte sig riktigt bra, trots att hon blev lite trött i slutet. Många fina bitar! Film kommer!
Ska bli otroligt intressant att se vart detta leder!

Likes

Comments

Nu är det nära. Långt ner där, på startnr 22 hittar ni oss. Genast kommer nerverna tillbaka och jag inser att det är knappt 2 veckor kvar tills våran debut! Jisses!
Passade även på att gå in och anmäla oss till yttligare en start i början på Februari. En nybörjarklass som klubben anordnar. Känns bra att starta på hemmaplan. Men först får vi se hur starten i Kalix går.

Likes

Comments

Här kommer några av mina absoluta favoritbilder från 2016! Några av dessa kommer snart upp på väggen dessutom. Så roligt med fina förstoringar!

Likes

Comments

Blev som planerat en lugn dag för tjejerna. Vi har precis kommit in från en långpromenad och i skrivandet stund håller jag på med middag.

Idag kom det efterlängtade paket. Dels från djurpaketet.se men även en instagramvinst som vi vann i december. En pro sport dog pasta från Aptus. Ska bli roligt att testa den!

Djurpaketet var som vanligt väldigt bra! Mycke gotta till hundarna och dessutom två riktigt hållbara leksaker. Fay har ännu inte lyckats ta sönder någon av dom. Och det brukar oftast gå väldigt fort.

Nu dax för den middag!

Likes

Comments

Förutom utställningen igår så blev det en riktigt lugnt kväll för oss. Vi var inte hemma förrens vid halv 7. La oss därför tidigt och var utvilade i morse. Fay hade lite överskottsenergi så blev en längre morgonpromenad med massa bus och spring.
Idag har dom inplanerad vilodag. Blir endast massage och lite fysträning. Bra uppladdning på veckan.

Amanda fångade oss på bild igår. 

Likes

Comments