Tittel

#nouw30daychallenge

Jeg sitter her i sengen min. Jeg er ennå ikke helt i form. Tror jeg forstår hvorfor ? Kommer tilbake til dette seinere ! Har da vært oppe siden kl.10.00. som er veldig bra for å være meg da ! Søvnrytmen min er gått på plass igjen. Jeg er så glad så lenge det varer da !

Nå lurer jeg litt på denne konkurransen. Om jeg skal tørre å være med på den ?

Jeg skal i 30 dager Blogge litt hver dag. Dette for å utvikle meg som Blogger. Det er en premie for de som Vinner. Det er en tur til Paris for to. Jeg elsker Paris ! Har vært der som barn en gang for lenge,lenge side.

Så hva synes dere ? Skal jeg kaste meg på !

Therese Marie M. Hussein.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Savnet - Saker / Medium.

Bilde over har med Doung - Saken i Bergen. Ba Artikkel for en del år siden !

Jeg får ofte spørsmål på facebook om Savnet - saker. Jeg ønsker å skrive litt om dette og få en slutt på det ! En gang for alle ! Spørsmål som Eks: " ser " du kanskje det som har hendt ? Eller fornemmer du noe ? Vet du hvor hun er ?

Jeg blir sinna faktisk, fordi dere som spør meg om dette ! Tenker dere overhode på hva dere spør om ? Jeg ser Aldri Uoppfordret på slike saker. Unntatt at jeg blir spurt om det første. For det andre. Tenker dere ikke på Familien til denne kvinnen som er borte ?

Å Være Synsk er ikke en Lek. Dette handler om Et menneske som av en eller annen Årsak er blitt frarøvet sin Fremtid. Tilbake sitter der Familie og venter på at vedkommende kommer inn døren igjen. Håpet forsvinner aldri før vedkommende er funnet og får en grav. Familien får en grav å gå til.

Derfor la jeg ut på Facebook siden min om en sak,som har vært mye i Media den siste tide. Min Kommentar var: " Det er bra viss de har funnet henne. Dypt tragisk ". Det er tragisk og så trist fordi der er barn inni bilde. Jeg har fått med meg det.

Men å gå inn å se på saken. Nei, det gjør jeg ikke. Og jeg sitter heller ikke å skriver noe på Facebook om det !

Jeg har reagert oppover årene en rekke ganger. Der folk samles i grupper for å se på en sak. En gruppe for å leite er Ok. Mens en gruppe der du legger ut hva du ser ? Det blir så uetisk.

Når det er en Savnet - Sak. Så skal alt av Informasjon som du har gå Direkte til Politiet. Du skal ta den tunge telefonen,som det kan være å måtte ta for en Synsk Person. Eller å troppe opp selv !

Og du må jo stole på deg selv ! Jeg vet det er tøft første gangen. Faren for å bli møtt av en Bedreviter av en Politi er der. Mens der er også Utrolig masse flotte mennesker som jobber der. Så kansje du treffer på en av dem !

Fakta er: Du må stole på deg selv og din egen Synske Evne og det du ser. Det er ikke altid lett om du aldri før har gjort det. Mens så godt når det faktisk stemmer !

Første saken som jeg var borti i Bergen var Trine Franzen - saken. Jeg gikk en liten omvei den gangen,fordi jeg var litt redd for å gå direkte til Politiet. Så jeg snakket med Advokaten til Familien,som den gang var Odd Drevland. Han tok dette videre og dette var lenge før jeg var en skjent person på Tv. Så tok der ikke lang tid før jeg ble oppringt av en Hyggelig og veldig imøte kommende politi som hadde saken. Jeg var jo litt redd og engstelig og tenket med meg selv. Hva har du blandet deg borti nå ? Mens inntrykkene som kom den gangen var så sterke, at de bestemte og faktisk gav meg styrke til å gjøre det ! Pluss det Faktum, at dette handlet ikke om meg ! Dette handlet om en savnet kvinne med et Navn. Der var en hel familie som ønsket av alt i Hjerte og få vite hvor hun var ? Og en sønn. Jeg har selv barn og kunne sette meg inn i situasjonen og det medmennesklige og gå litt i deres sko en liten stund. Ja,det var tøft å gjøre. Mens jeg fikk så masse igjen for å gjøre det ! Pluss jeg ble trodd ikke minst !

Ovenfor Politi folk så må du også kunne sakene dine. Jeg er ikke så flink å finne folk ennå. Jobber med saken og kan bli mye bedre. Mens jeg kan gi informasjon rundt og hva som er skjedd ? Dette viste jeg til gangs i Jakten på den 6. sans og Svenske Grensen - Saken. Jeg hadde også en Politi mann som heiet på meg. " Dette klarer du fint ". Wow, for en støtte ! Tusen Millioner Takk !

Det er mange ganger veldig tøffe saker å måtte se på. Det gjør vondt langt inn i sjelen min og måtte se Brutal vold mot et annet menneske. Bildene er ekte og det er Fakta. Dette er ikke en Film man ser som er laget til og oppkonstruert. Disse bildene er livet til et menneske som er død ! På en brutal måte !

Jeg ser best etter døden er inntruffet, fordi jeg er et Medium. Jeg ser og snakker med de som er døde. Jeg får bildene av deres liv og smerter. Ved å være på et sted der et annet menneske er gått bort. Så ser jeg det klart. Hvordan dette er mulig ? Jo, vedkommende står jo ved siden av meg og forteller det ! Gir meg inntrykkene som kan bli voldsomme om der er vold inni bilde. Da går der en serie av bilder forand øynene mine og jeg føler det veldig fysisk i kroppen min. Jeg behøver ikke å be om dette. Det kommer av seg selv !

Jeg vil gjerne jobbe videre med Uløste - Saker. Mens jeg kommer Aldri til å snakke om dette på Facebook eller offentlig. I ettertid om jeg får rett er det greit. Men ikke før en sake er over. Jeg har respekt for den, som er borte og de som sitter igjen. Jeg ser ikke på dette som en Lek. Men et godt stykke arbeid og slik skal det være.

Jeg må også tenke på min egen sikkerhet i slike saker. Jeg har selv Familie og mennesker jeg er glad i. Derfor er det også viktig å tre varsomt !

Jeg håper med dette Blogginnlegget, at dere nå forstår hva jeg mener ? Sett dere et sekund i skoene til famile og de nærmeste. Ha Empati med dem. La dem slippe og lese en masse kommentarer på Facebook og ellers. Vis dem varme og omsorg !

Neste gang du ser. Så tar du den ubehagelige telefonen. Kansje får du også en Positiv opplevelse og et flott sammarbeid.

Jeg heier på deg !

Så nå har jeg vært Åpen med dere. Husk ha altid med deg hjerte i det du gjør !

Ha en nydelig Lørdag videre.

Therese Marie M. Hussein / Medium.
Likes

Comments

Alternativmesser

Er overskriften på mitt Blogg Innlegg. Jeg snakket litt med en Kollega av meg i går. Og ble igjen sittende litt undrende tilbake. Jeg har vært på utrolig mange Alternativmesser rundt om i landet og truffet en masse med mennesker av alle slag. Jeg får som oftes ikke sove natten før en messe. Eller ellers når jeg skal ut et eller annet sted. Jeg forstår det bare ikke ! Jobber med saken hver eneste dag !

Merker godt Energiene til stedene jeg skal til på forhånd. Eller flyplassen jeg skal ta flyet fra. Eller turen videre. Alt kommer i grunn på forhånd til meg. Så noen ganger har jeg mest lyst å bli hjemme.

De siste årene med mye Terror i Europa har den følesen av Frykt og angst også påvirket meg en masse. Jeg blir litt paralysert til tider. Og det er faktisk best å bli være under dynen min eller hjemme. Problemet er bare: Jeg kan ikke slå av min Klarsynte side / Synskhet. Så det som skal komme til meg ? Det kommer uansett om jeg vil eller ikke ?

Jeg kan da ikke la denne Frykten eller Angsten styre mitt liv. Så derfor går jeg ut og lever livet mitt,selv om en vegg av Frykt og Angst møter meg. Uro i verden,alt som skjer !

Men det jeg tenkte å skrive om her: Å måtte beskytte seg på en Alternativmesse eller Mot Åndeverden !

Mange har spurt meg om dette ? Hva kommer det av,at jeg kan sitte på en messe i så masse forskjellige energier og med så mye forskjellige mennesker og på samme tid være så Sensetiv ? Uten å bli berørt av det ? Eller blir jeg syk av dette ? Er det derfor jeg er syk ?

På det siste spørsmålet: Må jeg si klart og bestemt Nei !

Det er ikke mitt Mediumskap eller Klarsynthet eller min Følsomhet, som gjør meg syk. Heller ikke sjalusi eller at noen har kastet noe på meg, av en ond hensikt. Fordi jeg tror og har altid Trodd på dette: Jeg er Faktisk Beskyttet før jeg går inn på en plass som dette...

Jeg har spurt Åndeverden og min egen guide om dette en rekke ganger. Svaret er: " Reis og opplev ! Det er det du skal gjøre ".

Jeg har denne grunn tanken om Negative Energier. Har fått det erfart en rekke ganger. Viss en kollega eller et annet menneske prøver å skade meg ! Jeg vet at dette vil da snu seg tilbake til stedet,som en bomerang eller ut i Universet. Viss jeg skulle merke at noe er påvei til meg ? Jeg sender det aldri tilbake til vedkommende. Men ut i universe eller et sted der det oppløser seg eller ser seg selv i speilet. Sannheten er ikke enkel å takle. Så da forsvinner det. Å sende det tilbake til vedkommende. Da har du synket ned på vedkommende sitt sted og skader deg selv. Så for meg er dette helt naturlig å gjøre. Husk alt vi tenker former oss som mennesker og handlingene våre. Så jeg kan ikke skade noen !

« Lys er også altid sterkere enn mørke ». Det tror jeg på ! Så det blir litt som med Trollet. Alt der kommer lys på sprekker og forsvinner ut !

Jeg er et godt menneske selv håper jeg og tror. Og prøver å være det hver eneste dag. Så hvem skulle ville ønske å være stygg på et energi nivå. Når de selv er klar over dette ? Jeg bare spør ? Alle som driver innenfor det Alternative snakker om masse Lys og Kjærlighet !

I virkeligheten er der masse Sjalusi og de nedre følesene og lite godhet til hverandre. Jeg vet dette ! Mens min tanke om dette er: « At dette er så menneskelig ». Selv i vårt miljø finnes det og må snakkes om. Vi er alle mennesker !

Så neste gang du møter din Kollega ! Uansett om hun eller han er høyt på rang i det Alternative Miljøet eller ikke. Det er ikke det som er det viktigste. Se menneske bak !

De som kommer lengre enn deg selv. Det er Faktisk en grunn for det ! Eller de bare fikk en skikkelig god sjangse i livet.

Wow, Jeg unner virkelig min Kollega Michal Winger å få vise seg frem. Både i Åndenes Makt og med bøkene sine. Fordi jeg skjenner mannen og han er en god kollega av meg. Pluss et Meget dyktig Medium.

Det jeg faktisk gjør nå er å Framsnakke min kollega. Eller min Kollega Anne - Kristine Augestad for hennes suksess i Svergie med sin egen serie. Så flott ! Og hennes åpenhet om sykdommen hennes.

Mitt poeng er: Viss man går inn på en Alternativmesse eller møter mennesker med Frykt, for å ikke strekke til selv. Da tiltrekker man ser masse rart. « Jeg er ikke god nok ! ». Hvem er den stemmen som sier det ? Åndeverden ?

Nei, det kommer fra en selv !

For ca. 3 år siden. Så ble jeg selv veldig syk. Jeg har skrevet en del om dette på Facebook siden min. Jeg legger aldri skylden på Åndeverden for mine Helse plager. Jeg har i grunnen altid vært mer eller mindre syk når jeg tenker meg om. Dette er for meg dorlige perioder, som jeg må gjennom i livet mitt. De svekker meg der og da ! Så blir jeg bedre og går på igjen !

De siste to årene har jeg måtte bruke Cortison hver eneste dag, fordi jeg mangler Stresshormon i kroppen. Men igjen ! Jeg kan ikke skylde på Åndeverden. Jeg vet de låner litt energi av meg. Mens jeg har sagt det er helt Ok. Så lenge det ikke skader meg. Etter å ha Arabeidet med dem. Så føler jeg meg faktisk mye friskere. Mens jeg må hvile mye ! Igjen dette er min egen Fysiske form og min kropp,som i grunnen ikke er helt frisk. Ikke Åndeverden !

Tusen Takk til min Kollega for samtalen i går. Ble et flott Blogg Innlegg i dag. Har tenkt mange ganger å skrive om dette. Så nå gjore jeg det !

Jeg gleder meg til neste Alternativmesse jeg skal til. Treffe nye mennesker og få noen skikkelig fine bilder til Bloggen min.

Så neste Alternativemesse på meg blir i Oslo med Sagamessene. Gleder meg og kom gjerne bort og slå av en prat om alt mellom himmel og jord !

Eneste som kan stanse meg er en skikkelig dorlig form !

Therese Marie M. Hussein.Begge bildene er ifra Sagamessen i Drammen 2017. Liker altid å komme til Drammen !

Likes

Comments

Guide / Hjelper

Tenker jeg skriver litt rundt dette i dag. Så dere kan se forskjellen og bedre forstå det !

Dette er min mening og slik jeg oppfatter det over mange år.

Det er ikke så mange på Alternativmessene lenger,som gir ut Klarsynt informasjon om Guider og Hjelpere. Dette var veldig populært en stund. Jeg ble da ganske så irritert over dette. Da det var på sitt verste. Først var en person og fikk høre om sin Guide eller en Hjelper og så kom personen til meg etterpå. Så jeg måtte da bruke en del tid og forklare om og om igjen ! Men min oppgave er også å være en lærer innemellom.

Jeg er et Medium,som vil oppleve tingene selv. Ikke bare få dem fortalt av et annet menneske. Jeg vil forstå Åndeverden på min egen måte og gjennom det som blir vist meg. Gi Beviser videre og det er det som er forskjellen.

Hvor mange av dere har ikke blitt fortalt at dere har en Indianer som Hjelper eller et eller annet vesen til Guide ? Men det føles feil der og da. Eller kansje rett fordi det er jo en utstiller som sier dette. Må jo tro på vedkommende. Så går du hjem og opplever ingenting. Så blir man lei seg,fordi dette skulle jo være så rett ?

Mitt spørsmål blir så: Hvor har den Klarsynte informasjonen om Guiden eller Hjelperen ifra ? Og hvorfor ser bare den Klarsynte den og ikke du ?

På forhånd før du gikk til den Klarsynte: Har du sett denne Indianeren ? Eller vesenet ? Viss svaret er Nei. Så har du sansynlig ingen Indiansk guide eller hjelper eller noe vesen rundt deg.

1 ). Hjerpere: Kan være dine egne Familie medlemmer som ønsker å tre hjelpende til.

2 ). Guide: En person som har levd før og som støtter et Medium i Arbeidet. Gjør Mediumet trygt og godt. Man føler mere sin Guide enn man ser den. Det er en personlighet som altid er der og over lang, lang tid. Jeg vet min er tilstede når der kommer en Knipsende lyd i rommet og litt ved ørene mine. Det betyr som oftes at vær tilstede og lytt. Da blir jeg også veldig trygg og god,slapper av fordi jeg vet hvem min Guide er. Jeg bare Vet det !

Poenget med å skrive dette er enkelt. Finn ut av dette selv ! Og ikke la andre fortelle deg dette,fordi det er viktig for hvordan du Arbeider videre. Det har også å gjøre med,at du blir tryggere på deg selv. Så stoler du på denne personen som er rundt deg ?

Viss vedkommende viser seg og snakker. Så er dette ikke en guide. Mens en person fra Åndeverden. Altså en som er gått bort eller over på den andre siden. Dette blir tydelige jo mere man arbeider og får erfaringer med Åndeverden og måten de opptrer på !

Guider tyter ikke ørene dine fulle. De har visdom i seg og vet på hvilken måten de skal være der for deg på. Uten at du behøver å gjøre så mye med det. De underviser også på en myk og fin måte. De vet akkurat hva du trenger å vite der og da !

Så er du intressert og vite hvem din Guide er ? Begynn å snakk til vedkommende. Gi signaler om at du er villig til å lære. Så vil lærdommen komme sagte, men sikkert !

Der er sikkert mange andre vesener der ute i Åndeverden og vårt Univers. Mens mitt sted er Mediumskap og det betyr døde mennesker og ikke noe annet. Der er så mange forskjellige sjeler som finnes. Ta en titt på alle de rundt deg som du er glad i. Så tenker du på den andre siden ? De du er glad i !

Er der på den andre siden når de dør. Mitt bindeledd mellom den andre siden og her er en Guide. ( Han ) i mitt tilfelle er som er god, god venn,som jeg kan snakke med og drøfte problem stillinger. Bli litt irritert på ! Når jeg ikke forstår noen verdens ting ? Fordi det hender en gang i blandt. Jeg er ikke utlært !

Jeg stoler på min Guide og meg selv ! Gjør du det ?

Så sett deg ned i stillhet og lytt. Eller bare skjen etter: Har jeg noen med meg ? Hvor ofte og når tid ! Er det samme følese som kommer. Hvem er du ?

De to – tre siste årene har jeg merket et skifte hos meg. Jeg har også min Gamle Guide. Men der er kommet noe nytt til ? Jeg vet ennå ikke hvem dette er ? Mens det blir min oppgave å finne ut av !

Ønsker alle sammen en God Dag videre !

Therese Marie M. Hussein / Medium.


Likes

Comments

Kronisk sykdom

Jeg synes selv jeg ser utrolig dorlig ut i sengen og syk. Så denne er mye bedre. Og passer godt tenker jeg !

Ja,ville gjerne ha skrevet om noe annet om dagen en formen min og helsen. Men synes jeg må få det ut også. Jeg synes det går treigt her. Men på den andre siden så må jeg bare følge kroppen og signalene den sender meg. Jeg har ikke orket å gjøre så masse. Så jeg har over noen dager sett Serien Broen / Broene sesong 1. på nytt. Prøver å få i meg noe fornuftig og drikke en masse med vann eller tynn saft etter legen sin anbefaling. Pluss te og kaffe. Jeg kommer meg nok snart håper jeg !

Kroppen er da slapp og verden går ennå litt rundt eller balangsen er ikke helt i vater. Så da er det bare å ta det med ro.

Jeg måtte også avlyse min første time hos Fysioterapaut og hadde gledet meg å komme igang. Ja, alt kommer litt i etterkant her. Så igjen et skritt frem og håper på et tilbake og ikke 10 stk. Jeg har vært her før og bare å være litt tolmodig og ta en dag av gangen.

Drømmer da masse om natten når jeg sover. Det er fint. Så får jeg en full Drømme Dagbok. Den er altid ved siden av sengen min.

Sov søtt og drøm søtt !

Therese Marie M. Hussein.

Likes

Comments

Tarot - Kort / Reading

Klarsynt: Spørsmål fra en av mine lesere !

" Jeg vet ikke om dette er mulig, men er det mulig å gi et eksempel på hvordan det ikke bør gjøres ? ".

Jeg tenker altid Etikk. Når jeg snakker med en Klient eller et annet menneske. Her er en Liste på det man ikke sier:

På Healer Forbunnet og Spiritualistisk Forening sine sider finner du mere om dette !

Der har også vært en rekke Rettsaker i Norge de siste årene. Så viktig å følge regelverket. Har jeg glemt noe ? Så gi meg gjerne beskjed på Mail !

Tarot / Klarsyn !

1 ). Om når noen skal dø eller når døden kommer:

Eksempel: Jeg vil gjerne vite hvortid jeg skal dø ? Dette er et spørsmål man ikke stiller en Klarsynt. Tror nok mange lurer på det ? Men tenk gjennom grunnen din for å spørre om det ! Du har et spørsmål rundt døden ? Å spørre om det rett frem. Får du ikke svar av meg !

En ting er sikkert. Vi skal alle en dag dø. Vi trenger bare ikke vite om det på Forhånd. Hadde vi visst det. Så tror jeg vi også ville begrenset livene våres etter dette. Det er ikke meningen !

Samme gjelder Ulykker og annet i samme katogori.

Døden i Tarot leser jeg aldri bokstavelig. Den står heller for Forandringer. Vi alle dør litt hver eneste dag. Noen av celler våre i kroppen dør etter 120 dager og kroppene våre blir eldre for hver dag.

2 ). Ser Sykdom:

Når man ser sykdommer eller er Medisinsk Intunativ. Så igjen ! Vær forsiktig med det du sier og tenk på den fremfor deg.

Får du spørsmål om Sykdom. Så still altid spørsmålet tilbake. Hvorfor vil du vite dette ? Viss det gjelder en Fremtidig Diagnose. Så er ikke jeg eller en av mine Kollegaer den rett personen å snakke med. Da skal du altid gå til Legen din eller en Spesialist og få svar. De er også trent til å svare på slike spørsmål. Jeg er ikke det og er ikke Lege. Jeg har heller ikke lov å uttale meg om dette.

Viss jeg i en reading ser sykdom. Ber jeg altid den vedkommende å gå til legen.

3 ). Se på en annen person en deg selv. Bare for morro skyld ! Dette er ikke Etisk rett å gjøre. Alle har vi et Privatliv og respekter det !

4 ). Gi en Klarsynt Reading i et Utdrikkingslag der det er alkohol til stede:

Eks: Tenk deg at du er en Brud og skal gifte deg. Så sier den Klarsynte forand alle de andre. " Du bør ikke gifte deg eller det blir et trist Ekteskap ". Så er alt allerde ferdig planlagt og Bryllupet går i vasken.

Har du spørsmål om dette ! Få deg en Privat Time. Der du kan se på dette i ro og fred. Tenk deg godt om på forhånd - er dette rett av meg ? Helst i lang tid før brylupet.

5 ). Aldri med alkohol i kroppen ! Trenger egentlig ikke si noe mere !

6 ). Aldri for morro skyld ! Fordi du vet kansje ikke hva du sitter å sier:

Dette er til de under trening eller i begynnelsen før du forstår Arbeidet. Ha altid med Etikken i bunnen av det du gjør !

7 ). Si Fremtiden til noen som ikke har spurt om det først !

8 ). Altid be om lov på forhånd før du gir ut informasjon.

9 ). Tenke gjennom hvor dine egne grenser går. Hold deg til dem !

Gi vedkommende forand deg en sjangse til å tenke seg om: Vil du vite alt ? Hvor går grensen din ? Noen ganger er jeg nødt til å spørre. Hvorfor vil du vite dette ?

Jeg sier ikke alt og det handler om Etikk. Ikke å holde informasjon tilbake.

Ikke skremme den som sitter forand meg.

10 ). Helst ikke mere enn 2 - 3 ganger i året. Livet ditt skal leves ! Ikke etter hva en Klarsynt sier. Men slik du ønsker å leve det. Så ikke bli for avhengig av svarene fra meg eller noen andre !

Lag din egen Etiske Liste og følg den !

Tilslutt vil jeg si en ting. Jeg kan ta feil. Alt er ikke hogget i stein,som et ordtak sier. Derfor kan jeg se feil og få feil informasjon. Noen ganger er alt rett 100 % og noen ganger 50 %. Slik er det !

Fremtiden ser jeg for meg, som en vei vi går fremover på. Har vi et Mål der fremme og følger strake veien frem ? Så kansje går vi glipp av side veiene, som fører oss til det stede, vi er ment å komme. Ja,mye er Forutbestemt ! Men vi har fått utlevert en Fri Vilje til å ta valgene våre. Så velg godt i livet ditt ! Stol på deg selv og din egen Intunisjon og magefølese. Kansje du da ikke trenger å komme til meg ?

Jeg sier det utrolig ofte til kvinner og menn. Stol på deg selv og din egen vurderings evne. Vi alle har en intunisjon og sier den: Ikke et skritt videre ! Ja, så stol på den !

Ved å skrive dette. Så får jeg kansje litt mindre å gjøre ? I beste fall får jeg deg til å tenke. Da har jeg gjort et godt stykke arbeid !

Tarot / Reading er mere veiledning. Enn konkret slik er det !

God Søndag videre <3

Therese Marie M. Hussein / Tarot / Redinger.


Likes

Comments

Å se Åndeverden og barn.

Jeg har nå skrevet en del Blogg Innlegg om å være et Medium. Jeg tenker det er på Høy tid å snakke litt om Etikk / Varsel - Lamper og hva gjør man ikke gjør !

Dette er også et Blogg Innlegg til Nyskjerrige barn og Ungdommer !

Aldri Lek med Åndeverden !

Så barn er man ofte veldig nyskjerrige og har veldig god fantasi. Det hadde iallefall jeg som barn. Veldig god fantasi og ting er mye mere levende i tankene. Den måten som jeg skjenner Åndeverden. Så er den ikke skummel fordi jeg er nesten 45 år gamel og selv barna mine sier jeg er en eldre dame nå.

Jeg har gått gjennom så masse føleser og saker i livet, som har vært vanskelig og på den måten lært å takle livet. Unge mennesker har ennå ikke lært alt dette skikkelig. Alt er mye sterkere og føles sterkere. Derfor skal man ikke Leke eller Utforske Spiritismen før man er godt over 18 år. Helst vil jeg si eldre. Forskningen viser at Hjernen vår er ikke skikkelig utviklet ferdig før man er ca. 25 år gamel.

Er man et barn som jeg var, som sansynelig allerede som barn både så og hørte Åndeverden. Er det viktig å ha en voksen som forstår. Som kan forklare disse tingene på en skikkelig måte. Åndeverden skal ikke være en skummel eller skremmende sted å oppleve. Men det kan være det viss man kan se.

Min første lærer sa til meg en ting: Jeg har tatt dette med meg videre. Vår hjerne kan lage de mest utrolige bilder og steder. Viss vi tillatter det. Derfor er det viktig å skille Virkelighet fra fantasi. Så opplever du som barn noe du ikke forstår ? Så snakk med en voksen om det ! Ikke vær redd for å snakke !

Når jeg sier ikke lek med Åndeverden: Er dette fordi der finnes mennesker på den andre siden, som kan leke tilbake og dette kan bli skremmende. Derfor skal man ikke be om at noen skal komme ? Uansett, fordi det kan være at noen hører det ! Men ikke den personen som du trodde !

Jeg som voksen og Medium vet dette ! Dette er også grunnen til, at jeg er så streng når jeg Arbeider. Jeg skal altid vite hvem som er på besøk hos meg.

Viss en stemme visker til deg ? Skal du ikke høre på vedkommende. Be personen fint om å gå igjen og komme tilbake når du er godt voksen. Gir det seg ikke ? Snakk med en voksen !

Viss du ser Åndeverden. Akkurat det samme. Be de komme tilbake når du er blitt eldre og kan takle det !

Forklar det på en fin og rolig måte. " Kom tilbake når jeg er eldre ".

Dette er Råd, som jeg pleier å gi. Når foreldre kommer med barna sine til meg.

Viss det ikke Hjelper. Så kan det være jeg må ta en tur på besøk til deg og snakke med vedkommende som er på besøk. Få en slutt på dette ! Så du får fred til å være det barn du skal være !

Masse gode tanker fra Therese Marie M. Hussein. Hun som snakker med Spøkelser !

Likes

Comments

Kronisk sykdom

Jeg har tenkt en masse igjen. Så sendt min Fastlege spørsmålet. Kan jeg gå ut nå eller må jeg holde meg hjemme ?

Ble skrevet den 5. Januar eller torsdags natt. Jeg kan gå ut korte turer. Holder meg unna Kjøpesenter. Svar var dette fra Legen min og ta det med ro til jeg føler meg frisk igjen.

Immunforsvaret mitt hindrer meg om dagen i å ha det litt koselig. Jeg tenkte i morgen å gå på kaffe ! Sendte melding til en God vennine som også er ledig på dagen. Har ikke skjent henne så veldig lenge. Men flottere person skal man lete lenge etter. Pluss det humøret. Hun vet hvem hun er ! Så dette var planen min.

Hm,hm. Jeg var ute en kort tur på noen få timer i går. Jeg går ennå på Antibiotika etter den siste runden min. Var totalt utslitt da jeg kom hjem. La meg til å sove og våknet langt på natt igjen. Helt topp, fordi jeg har fått sove. Men ikke så topp når halsen igjen er Illende rød og varsellampe nesten ! Fan ikke en omgang til ! Var første tanke som slo meg. Jeg er jo nettopp kommet meg av runde 3. her. Er det mulig ?

Så er der en annen sak. Jeg går på en daglig dose med Cortison. Har gjort det de siste 2 årene. Jeg har i tillegg til alt dette andre en svikt i stresshormonene mine. Så ved det minste tegn til stress blir jeg satt ut. Viss jeg ikke tar medisinen min. Nå er den økt opp litt,fordi kroppen er under mye stress ved sykdom. Så ned igjen om en liten stund. Tatt en god stund å bli vant til dette.

Jeg har vært så utrolig frisk ! Så veldig lenge og så alt dette !

Det er som å bli flyttet tilbake til start igjen. Ja,jeg tar både Vitaminer og alt annet jeg skal. Så ikke kom med gode råd.( Gode vellmente råd. Jeg har prøvd det meste gjennom mange mange år ). Et eller annet er feil i kroppen min. Legene holder på å klø seg godt i hode. Mens de diskuterer seg imellom. Mens noe er feil et eller annet sted ?

Mens jeg bor i denne kroppen. Jeg har luket bort alt jeg kan,som jeg reagerer på. Mens Virus og Bakterier kan jeg ikke helt unngå ? Jeg er så flink å vaske hender og ute på kaffe ! Antibak i vesken.

Jeg har også fått beskjed om å være forsiktig med å være med Folk som er Forskjølet. Jeg blir så fort smittet og vet dette godt. Mens jeg synes dette er vanskelig da. Skal jeg holde meg inne eller gå ut !

Nok om dette !

Jeg holder meg hjemme til toppen er nådd med Influensa og den flater ut igjen. Så prøver vi igjen !

Har en annen god smitteskilde rundt meg. Min mann er Bussjåfør og jeg kan ikke si til han. Ikke gå på jobb og ta med deg bugs hjem ? Så jeg blir litt små gal i perioder her. Håper det snart er over !

Eller be de gå ut av leiligheten når de er forskjølet.

Før jul og i mange,mange måneder har jeg vært på kaffe med mine kaffe venniner. Jeg kommer ikke til å slutte med det. Så koselig å treffe dem !

Må nok bare vente litt nå !

Hva skal jeg finne på i mellomtiden ?

Viss noen synes jeg syter eller klager for masse. Prøv skoene mine en stund !

Vet det blir bedre. Hm.......... våren rett rundt hjørne nå..........

Therese Marie M. Hussein.


Likes

Comments

Redading / Medium

Noen sjeldne ganger kommer der ikke noen verdens ting. Jeg opplever det ikke ofte. Jeg føler da at dette også er meningen. Klienten skal ikke ha mere eller vite mere !

Det stopper ofte av seg selv !

Jeg har også opplevd å ta feil eller alt kommer feil ut. Det har skjedd når noen spør om en annen person,som de overhode ikke bør spørre om. ( Eller jeg har feil i det jeg faktisk sier. Kan komme speilvent ut ). Det blir Etisk galt å gjøre ! Da virker ikke min Evne lenger ! Eller jeg får beskjed om å ikke si noe. Alt dette er slik det er for meg. Jeg synes noen ganger det kan være vanskelig å være lærer,fordi dette er ikke noe jeg egentlig kan lære bort. Lære andre mennesker å føle. Det er jo det dette handler om. Å høre Åndeverden: Da må man trene seg opp å høre etter disse svake signalene eller sterke. Det blir som å stille inn rett kanal på en gamel radio. Først bare skurring og så musikk !

Skurringen betyr også altid noe ? Komplisert ikke sant ?

Slik som min første Lærer lærte meg. Hun sa utrolig lite. Mens hun gav meg noen verdigfulle Verktøy med meg videre på veien. Hun gav meg en serviett og ba meg om å lese en annen person. Første gang så jeg bare dumt på vedkommende. " Det går vel ikke ? ". Jeg fikk bånd med masse forskjellige farger og forstod ikke noen verden ting.

Så gikk jeg hjem og begynte å tenkte. Hva opplevde jeg på kurset ? Hva skjedde i grunn ? Jo, når jeg tok i Servietten så ble jeg skikkelig redd. Jeg følte masse forskjellig ! Da begynner arbeidet med å forstå et helt nytt språk. Symboler og bilder som kommer.

Jeg kan ikke lære noen andre å se eller føle. Mens en eller annen gang, med litt trening. Så kansje der går et lys opp for deg. På samme måte, som for meg den første gangen og det er en utrolig nydelig følese å oppleve. Det tar mange, mange år å utvikle seg til et godt og dyktig Medium. Der er ingen lette veier eller snarveier. Et Dyktig Medium er flink å beskriv så det blir forståelig, På samme tid så lærer man så masse om seg selv. Til tider kan det være slitsomt og man ønsker å gi opp. Jeg har vært der !

Jeg brukte mange år på å forstå alt dette.

Jeg hadde masse angst og var i grunnen redd andre mennesker. Og med god grunn når jeg tenker gjennom det i dag. Fordi jeg kunne skjenne deres føleser. Så har noen Angst ? Så føler jeg den angsten og på hvilken måten du har den på ! Jeg føler den i kroppen min.

I en verden som er omgitt av Logikk og naturvitenskapen. Kan dette være vanskelig å forstå ! Vi blir ofte ledd av eller prøvd å latterlig gjøres. Jeg sikter til Media nå. En del programmer som har vært og en del mennesker kommentarer. På den andre siden så er det en del av pakken.

Derfor blir mange mennesker misforstått som syke tror jeg. Dette er ikke å være syk. Det er å være et menneske,som føler for masse. Empati å gå litt i andre sine sko en liten strekning. Ja,det er vondt til tider,fordi mange bærer på mye inni seg alene. Jeg ser det !

Empati kan også misbrukes. Så dette skal man være klar over. Derfor skal man også ha litt skjenskap til Psykologi. Jeg synes den delen er mere spennende enn skremmende. Og ja, du møter på masse forskjellige personlige av dette på andre siden !

Jeg har treft på en del.

Når jeg ikke Arbeider som Medium eller Klarsynt. Så har jeg endelig lært å lukke meg ned. Endelig etter så mange,mange år. Jeg måtte lære det fort å enkelt. Mens på samme tid så er jeg det aldri helt !

Har også lært meg å holde munn om det jeg ser med andre. I en lære prosess kan dette være vanskelig. Iallefall når det vil ut ! Så Selv om munnen min noen ganger ønsker å spørre ? Har du smerter ? Jeg kan altså se din mor stående rett ved siden av deg ! Så sier jeg ikke noe.

Innemellom har jeg ennå behov for svar på enkelte spørsmål ? De store eller der andre mennesker sitter på fasiten. Det er slik det faktisk er å være med. Så faller biter i et pusslespill på plass og litt etter litt.

Jeg håper med denne Bloggen og Innlegget gir noen flere svar. Eller får deg til å undre mere ? Viss du tror du er som meg ? Sett igang !

Finn deg en liten gruppe mennesker. Lag din egen lille øvings gruppe. Kom igang og vær deg selv !

Jeg kan godt gi deg verktøy.

Det skal være gøy å øve. Pluss en klype alvor.

Alle har da Taushets plikt i gruppen. Ikke snakke om hverandre utenom.

Jeg selv gjore dette for mange, mange år siden. Jeg laget min egen liten gruppe og satte igang ! Spennende å møte andre mennesker 1. gang i uken eller 1. gang i måneden. Øve og øve og se fremgangen i prosessen. Forstå seg selv et skritt videre. Hva ser jeg ? Hva opplever jeg ?

Mediumer har flere slags trenings Sirkler. Mentalt Mediumskap. Utviklings sirkler for begynnere og Fysisk Mediumskap som er den siste. Dette er for de som har arbeidet i flere år. Der alle ser Fysisk hva som skjer ! Jeg skal komme innpå flere av dem etterhvert. Det er skikkelig godt å komme sammen en gang i blandt og bare øve. Kansje få en god ny vennine eller venn å snakke med i hverdagen.

Jeg gjør det ennå innimellom når jeg selv trenger litt mere innputt.

Siste gang var med min Lærer / Kollega Marion Deamper Jeans i Oslo i Septemer 2017. Fysisk Mediumskap sirkel. Hun er et Internasjonalt Medium fra London.

Tilslutt: Jeg blir aldri utlært i mitt fag ! Jeg lærer altid noe nytt !

Lykke til med treningen.

Vennlig Hilsen Therese Marie M. Hussein.
Et bilde tatt under en Reading av en serviett og kontakt med en person fra den andre siden på samme tid !

Likes

Comments

Redading / Medium

Jeg fikk et spørsmål på Facebook om jeg ikke kunne skrive om dette:

Gi en full Reading med en Serviett og samtidig linke / Ha kontakt med en på den andre siden ?

  1 ). Bilde er av Serviettene jeg brukte til Readingen. Helt vanlige servietter og Kjøkkenpapir rull.

  2 ). Er av meg på en av Alternativmessene. Der jeg gir en Medium Demonstrasjon.

  3 ). Avsluttningen i Spiritualistisk forening 2017.

  Fra nå av bruker jeg ordet " Spirit " eller Ånd eller en Person fra den andre siden. Jeg liker det best, fordi det er jo det vi blir. Den dagen vi dør. Ånd tenker jeg er mere Teologisk og vanskeliger å forholde seg til. Spøkelse ?????

  Jo, rett i grunn. Mens ingen liker, at man omtaler sin koselige Bestemor for " Spøkelse " - " Ghost ". Det blir litt vel negativt ladet synes jeg. Min personlige mening !

  Så jeg bruker Spirit,som på Engelsk er Ånd. Jeg liker bedre det engelske ordet !

  Når jeg gir en Reading eller en Medium Time. Så pleier jeg ikke å blande de to tingene. Utenom når jeg er rundt på Alternativmessene og får inn begge deler på en gang. Det er ikke alle,som heller har anledning til å reise helt til Bergen får en timer hos meg. Så da er jeg åpen,for å gjøre akkurat dette ellers ikke.

  Grunnen min for å holde det avskilt er kort og godt:

  1 ). Reading: Handler om deg som person. Fortid, Nåtid, Fremtid. Altså om livet ditt !

  Der kan bli stilt spørsmål, som du trenger svar på ? Så da prøver jeg å svare så godt som jeg kan !

  Vær oppmerksom på, at jeg ikke bare gir klare Ja / Nei svar. Jeg får Kansje også !

  Dette irriterer en del mennesker jeg har truffet på, fordi de vil ha et klart Ja / Nei svar. Det er ikke altid,at det er tilfelle i livet. Noen ganger er der et Kansje eller en usikkerhet inni bilde. Jeg får det også. Om ikke det er klart nok ! Så vet ikke jeg mere iallefall !

  2 ). Medium Timer: Er Kontakt med Spirits eller Åndeverden.

  Og bare Åndeverden. Ingen Engler eller Utenomjordiske !

  Dette er min måte å arbeide på. Jeg liker også å kunne gi gode beviser,for at vi Lever videre. Det er det viktigste. Både for meg og vedkommende på den andre siden !

  Før du kommer til en Medium Time. Tenk gjennom hva et godt Medium er ? Hva forventer du ?

  Tilbake til spørsmålet:

  Å gi en Reading / Medium Time samtidig er i grunnen ganske så lett. Reading der kommer det som er viktig for deg å vite frem. Det du spørr om !

  Så fra den andre siden:

  Jeg ser Ånden eller personen som kommer. Jeg føler ofte et håndtrykk over mine hender eller bare en av dem. Disse håndtrykkene er aldri til meg. Deres måte å vise meg Fysisk " At jeg er her ! ".

  Så beskriver jeg dine Kjære Familie Medlemmer slik at du kan gjennskjenne dem. Da har jeg gitt et bevis !

  Noen få eksempler: Noen ganger blir der skikkelig kaldt viss en Far kommer. Han var en innadvendt personlighet som ikke snakket så masse om føleser. Hos meg kan det da bli ganske så kaldt rundt meg. Klienten kan også skjenne kulden i rommet noen ganger. Og nærværet av personen.

  Hvem er denne Faren ? Få så mange opplysninger som mulig.

  1 ). Alder: En del ganger er dette veldig presist eller rett oppunder eller rett over. Jeg liker best når det er presist.

  2 ). Hvor pleide du å bo: Hvordan ser huset ut innvendig ? Beskriv det så nøye du kan ?

  3 ). Døds Årsak: Helt på slutten.

  Dette er å gi beviser om at det Faktisk er din Far Mediumet snakker med. Det hjelper ikke bare med en beskjed. Det er for lite og for tynt grunnlag.

  Så får en datter den bekreftelsen hun trenger, for å gå videre med livet sitt.

  Hvorfor jeg får kulde og varme ? Bare Åndeverden sin måte å vise meg personlighetene. Har hatt flere morsomme opplevelser med dette. Men og mindre morsomme i enkelt sammenhenger. Ikke gøy å rødme på feilt tidspunkt !

  Varme kommer ofte når noen er veldig utadgående,sosiale av seg. Mødre med store hjerter for de rundt seg. Det er en nydelig følese og oppleve !

  Så får jeg masse føleser gjennom meg av et annet menneske. En annen personlige og det er morsomt til tider. God humor,som jeg selv ikke har ! Eller en personlighet som elsker båtliv. Da kan jeg bli svimmel og kvalm.

  Sykdommer: Ånden har hatt gjennom livet. Asma plutselig, Eller der smeller til i Hjerte av et Infakt som avsluttet livet. Alt dette skjenner jeg i kroppen min. Angst,sorg,depresjon er føleser som kommer til meg. Landskap og uskjente steder.

  Beskjedene er som oftes tydelige og forståelige. Dette fordi på en Messe har jeg ikke så mye tid. Så det må gå fort. Så da hører jeg ofte hva som blir sagt fra Åndeverden. Ja, jeg er Klarhørt !

  Jeg hører stemmen til vedkommende. Det er som langt borte ifra og på samme tid veldig nært. Noen ganger hele setninger og iblandt bare Mor eller enkle ord. Alt er som om det er litt langt unna meg. Det er ofte så svakt, at jeg må høre veldig godt etter for å snappe det opp. Dette kan trenes opp ved å lytte til lyder og rommet rundt deg. Meditasjon !

  Mest handler det om å stole på seg selv og sansene sine. Ja,det er svakt og jeg kan høre det. Så erfaringer etterhvert og gjennskjennelig.

  Det som blir sagt er gjennskjennelig og ofte slik den personen var i levende live. Sin særpregete måte å være på !

  Noen personligheter kan opptre litt anderledes fordi de faktisk har lært av å være død. Dette er også vanlig !

  Så innemellom hører jeg: Rett ved øret mitt når jeg minst forventer det. " Hun får med seg det meste. Mens overhører oss en masse. Bare fordi hun er så sta ". Det er her hjemme mest. Svar fra meg da: " Fordi Ørene mine må få litt fred innemellom. Og ja,du har helt rett. Derfor skal dere være forsiktig med å si noe, som jeg ikke skal høre ! ". Så der er mye morsomheter og humor fra fremmende folk på besøk hos meg. Så mine ører har hørt mye oppover årene !

  Jeg vet som oftes ikke hva jeg snakker om ? Fordi der kommer så masse informasjon på veldig kort tid. Og etterpå så glemmer jeg det igjen,fordi det er ikke meningen,at jeg skal ha det med meg videre !

  Så det er dette som skjer på en av Messene mine eller i en Privat Time hos meg. Jeg kan være ganske så Tom og tappet for energi på slutten av en dag. Så mye er gått gjennom meg av inntrykk og beskjeder. Noe husker jeg jo og noe setter seg som spesielle hendelser.

  Jeg kan og bare formiddle det jeg ser, hører og føler. Ikke mere !

Likes

Comments

Tittel
Subscribe