View tracker

Här kommer en bildbomb på hur en liten del av min första advent såg ut. Vi var även över hos min äldsta storasyster och fick se deras nya hus. Inte alls avundsjuk.. SÅ fint var det! Nu ska jag iväg och titta på en premiär tror jag av en indisk film med Sonia och hennes släkt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Hundarna

Chessy är min äldsta tik. Hon flyttade in hos mig i juli 2010 när hon var 8 veckor gammal och jag var 15 år. Tillsammans har vi lärt oss sååå mycket om hundsporter och testat på i princip allt. Utan henne hade jag inte haft den kunskapen och hundintresse jag har idag. Min finaste tant!

Namn: Bordertaktils Chessy
Född: 2010-05-08 i Skåne.
Tre egenskaper som beskriver C: Tokig, snäll och smart.
Hundsporter: Vi tävlar i lydnad och nosework. Har även tävlat i freestyle och tränar agility och rallylydnad vid sidan av.
3 positiva saker om C: Miljöstark, otroligt lättlärd och en har en fantastisk arbetsvilja.


Foto: Amanda Sjölander

Likes

Comments

Nu har jag varit och jobbat och sitter och pillar lite med bloggens design. Jag driver ett eget företag där jag erbjuder hundpromenader och klippning för hundar. Både roligt och tufft att vara ensam och få bestämma precis hur jag vill att mina dagar ska vara.

Eftersom jag tar en långpromenad mitt på dagen är det så viktigt att jag får i mig mat som mättar. Idag blev det ägg på knäckebröd, chiapudding med hallon och Katrins hasselnötskräm. (SÅ god!!) Skivade även upp ett äpple för att jag inte tyckte att det räckte med mat.. Till det drack jag thé och gjorde en smoothie på grönkål, fryst mango, lite vatten, blåbärssoppa och en jordgubbslemonad. Blåbären och grönkålen gjorde att det såg ut som spya, men den var faktiskt riktigt god!

Nu ska jag göra halluomiburgare till lunch och sen krypa ner i soffan och kurera mig.

Jo, det glömde jag! Jag ska tävla imorgon med Sydney. Vi ska tävla i nosework och det blir även hennes debut! Det är ingen riktig tävling, men den är till för att utbilda nya domare. Istället för 1-2 domare är det nu 10 domare som ska döma när hon ska leta efter ett eukalyptushydrolat. Hon är jäkligt duktig, men det gäller att jag är med och hinner se om hon har hittat gömman. Vi testade på fordonsök för första gången idag och det gick super trots regn och rusk! Det ska bli riktigt spännande att se hur/om hon lyckas hitta dom imorgon. Håll tummarna!

På sista bilden har Sydney precis hittat fram till en av gömmorna.

Likes

Comments

Nu är det min tur att börja blogga. Ligger nerbäddad med Chessy, sjuk och tittar runt på olika youtube-kanaler. Förstår inte vart alla får alla idéer ifrån till sina videos.. sjukt imponerande och det är ju så mycket tid folk lägger ner på sina videos.

Nog om det! Jag ville egentligen bara säga hej och att jag ser fram emot att börja blogga igen! Har faktiskt haft två bloggar innan, som inte var så seriösa. 


Godnatt alla! 

Likes

Comments