Vardag

Jag är så lycklig, jag har vunnit en Instagramtävling ! ! Jag brukar inte vara den som har tur i tävlingar eller spel, men denna gång var det min tur.

Ni kan tänka er min lycka när jag säger att jag vunnit 3D-Bryn! Yes yes yes säger jag bara. Jag har velat göra bryn jättelänge men inte tagit tummen ur. Men nu när jag vunnit denna tävling är det dags!

Tänk så passande att få ögonbrynen tatuerade när man har en liten bebis hemma och sminkningen inte kommer ligga högsta prioritering. Detta är verkligen min räddning inför småbarnstiden!

Jag vann denna tävling genom Everly Stockholm, Frida som äger och jobbar på denna salong är så himla duktig och professionell. Hennes resultat är väldigt naturliga och så snygga! Så jag är extra glad att få mina bryn gjorda hos henne.

Besök hennes sida på Everly

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Graviditet, Inspiration, Vardag

Något jag alltid längtat efter sen jag plussade är att magen skulle börja synas, nu gör den verkligen det och de är så mysigt! Jag tycket verkligen att det är så fint med gravidmagar.

Men det som är svårt är att klä sig snyggt, för jag lovar er en sak. . Utbudet mammaavdelningarna är verkligen inte stort, eller snyggt om jag får säga vad jag tycker!

Just nu lever jag i mina gravidleggings, gravidstrumpbyxor för att sedan rota runt i garderoben efter oversizeklänningar och drar sedan på mig en kofta över.

Jag önskar att någon framgångsrik designer skulle kunna skapa en snygg och prisvärd stor kollektion för oss gravida. Det behövs!

Så snälla ni som vet, tipsa mig gärna om snygga outfits, klädlösningar eller butiker med ett större utbud!

Likes

Comments

Vardag

Tänk att så fort det kommer snö så blir det totalt kaos i trafiken! Tänk om alla bara kunde anpassa sin körning efter väglaget så kanske olyckorna skulle minskas drastiskt. För min sambo som jobbar i Västerås tog det över två timmar att åka hem från jobbet. Det tar vanligtvis max 30 minuter.. s u c k

Annars älskar jag snö, det är så fint och här ute på landet blir det mycket ljusare ute. Helt underbart!

Likes

Comments

Graviditet, Vardag, Inspiration, Shopping

Köpa nytt eller begagnat till bebis?

När jag i mina yngre dagar drömde om familjeliv och bebis så ville jag verkligen köpa allt nytt till bebis. Det är ju liksom något speciellt med första barnet och då vill man ju såklart handla allting nytt. Så spännande att få gå runt i butiker och klämma och känna på både vagn, kläder och allt som hör till bebislivet.

Jag har haft samma inställning ganska långt in i graviditeten det här med att vilja ha allt nytt till bebis. Men efter att ha stått och pratat om just detta med begagnat och nytt med en vän som nyligen fått sitt andra barn så har jag faktiskt ändrat inställning.

Att köpa begagnat är ju både sparsamt och vänligare för bebis, tex kläder är oftast tvättade flertal gånger vilket har gjort att de flesta gifter försvunnit från annars nyköpet kläder direkt från butik. Lyckas man fynda vagn, säng och andra tillbehör begagnat så kan man spara in flera tusentals kronor!

Jag har sparat hundralappar.. till och med tusenlappar på mina inköp för tro det eller ej, jag har hittills köpt nästan allt begagnat. Det känns så himla bra, det kunde jag verkligen inte tro om mig själv för ett år sedan.

Ex. idag var jag hem till en vän som precis fått en pojke. Jag fick kolla igenom hans gamla kläder i storlek 50/56 som mestadels bestod av newbie och polarn och pyret och lyssna på detta: jag fick köpa 22 plagg för 10kr/styck! Hör ni hur det låter, ett plagg från newbie kostar mer än 220:- och jag fick 22 stycken! Det kallar jag ett sunt köp och många sparade hundralappar.

Även spjälsäng har vi köpt begagnat. Just denna säng heter Gonatt och kommer från IKEA, nypriset är 1795:- och vi fyndade likadan säng på blocket för 900:- i extremt fint skick! Så himla bra

Likes

Comments

Inredning, Graviditet, Vardag

Nu när vi väntar tillökning i familjen har vi även fått rumstera om lite i huset. Min nagelsalong fick plockas ihop (kommer sitta och göra naglar inne i stan istället). Min sambos kontor rev vi ut och flyttade in i min fd. nagelsalong.

Bebisrummet får alltså ta plats i sambons tidigare kontorsrum.

Vi har med det påbörjat renoveringen inför bebis ankomst.

Vi valde denna tapet, jag fullkomligt älskar den! Neutral och mysig och jag tror absolut att den kommer fungera i många år framöver.Vi har tapetserat fondväggen nu ikväll och ni får se slutresultatet när den lagt sig och limmet torkat ordentligt!

Likes

Comments

Vardag, Graviditet

Många har frågat på mina sociala medier om vi väntar en pojke eller flicka. Jag har varit lite tyst om detta då en i vår närmaste omgivning faktiskt vill att det ska bli en överraskning trots att de flesta andra i vår familj/vänskapskrets redan vet vad det blir. Självklart respekterar jag detta.

Men jag tänkte att jag kanske ska avslöja detta på min blogg så får ni andra som undrar veta vad det blir. Denna person som inte vill veta har endast Facebook och kan då välja själv om hen vill läsa mitt inlägg eller inte!

Vad tycker ni? Vill ni att jag avslöjar?

Likes

Comments