Shopping, Vardag

Det blev en riktig shoppingsöndag. Efter frukosten åkte vi direkt till Västerås. Min sambos dotter ville till Dollarstore för att köpa ansiktsmask och raklödder så hon kan göra slime.

Vidare till Mio för att hämta ut min pall jag beställt som blev en vecka försenad. Men nu är den äntligen MIN, jag är så nöjd! Eftersom vår nuvarande soffa saknad divan och schäslong så passar en pall framför soffan perfekt.

Nu ligger jag i soffan och slappar, planerar kommande vecka och i såg att nästa helg åker vi till Göteborg!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links Shopping

Jag är så sugen på lite nya väskor, jag älskar Michael Kors inte bara för att det är just det märket utan för att deras väskor är så stilrena, snygg design och bra kvalité. Här är 3 favoriter som står på min "vill ha" lista.

Jag har redan en väska från Michael Kors som jag fick av min sambo när jag fyllde år förra året och den bor jag verkligen i. Ordagrant! Den följer med mig överallt.

Denna har jag sedan tidigare och jag är så nöjd med den!

Likes

Comments

Vardag

Vill tacka mina vänner för att vi fick vara med på er stora dag när Maximilian skulle döpas.

Han var så duktig i kyrkan och så fint ordnat efteråt med fika.

Av oss tjejer m. familj fick han en "sovorm" som han kan ha i spjälsängen eller runt om sig på golvet när han ska lära sig sitta själv. Det är en bekant till mig som heter Fanny dom syr dessa själv, spana in hennes instagramkonto för att se hennes fina saker https://www.instagram.com/fannysbabynest/

Dagens outfit består av ett tvådelat set, byxor- och top. Och jag vill verkligen ge en stor eloge till Vila Erikslund för sån otroligt bra kundservice. Tack för att ni valde denna outfit till mig!

Likes

Comments

Vardag

Kollade ni på Kristallen idag? Tyckte ni rätt personer vann i de olika kategorierna?

Jag hade verkligen hoppats på att Carina Berg hade blivit Årets Kvinnliga Programledare, jag tycker hon är så himla härlig, underhållande, rolig och äkta. Hon bjuder verkligen på sig själv!

Sen hade jag hoppats såååå mycket på att Julia Bergman som medverkar med sin son Milian i Unga Mammor skulle bli årets TV-personlighet. Det är en så himla go och rar sig som bjuder in svenska folket rätt in i hennes familj och man kan verkligen ta på kärleken mellan hon och sin son. Helt underbart ju!

Här kan ni hitta årets Kristaller: http://www.expressen.se/noje/har-ar-alla-vinnare-i-kristallen-2017-/

Spana in Julias instagramkonto : juliabergman_ och hennes blogg -> @juliabergman

Likes

Comments