Header

Inspiration, Inredning, Vardag, Shopping

Alltså jag ÄLSKAR verkligen loppis. För det första är det så rogivande att gå och spana efter fina saker (om det inte är supermycket folk så man måste trängas och bli irriterad såklart). För det andra är det ju bara så kul att hitta riktiga fynd eller bara någon fin detalj såklart.

Det följer ofta med mig någonting hem, stort som litet. Idag fick jag med mig fyra olika saker!

Ett nytt sängbord, alltså jag har fått någon grej för just sängbord! Jag tycker det är så kul att byta ut ibland. Denna måste jag dock säga att det snabbt blev en favorit. Älskar nedersta hyllan med lilla tidnings/bokhållaren.

Måste också slå ett slag för flaskan i en trälåda med lädersnöre på (bilden uppe till höger) Så läcker! Jag vet inte alls vart jag ska ha den, förmodligen följer den med till sommarstugan. Men den var bara så cool.

En servetthållare i mässing som jag dock bara ska använda som prydnad + två ursnygga klädnypor.

Allt detta för *trumvirvel* 109:-

Haha, älskar det!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hälsa & Träning, Inspiration, Vardag

Idag kom min pojkväns farbror hit från Finland. Han brukar komma någon gång om året och hälsa på. Idag var det dags för årets besök.

Han åker motorcykel från Finland. Så häftigt! Tänk att åka motorcykel så många timmar och få uppleva allt landskap längs vägen!

Jag slängde iordning en lasagne, vilket blev recenserad till "den godaste lasagnen jag någonsin ätit" och det måste jag vara beredd på att hålla med om. Det var ett recept enligt LCHF och jag gjorde egna lasagneplattor.

Ni bara måste prova detta recept!

Här har ni receptet!

http://www.kostdoktorn.se/recept/lasagne-la-lchf

Likes

Comments

Vardag

Idag har jag äntligen tagit tummen ur och planterat om sticklingarna av elefantöra som jag fick av min vän tidigare i somras.

Jag lät dom stå i vatten ett tag för att låta dom rota sig lite extra. Men idag planterade jag äntligen om dom.

Hoppas dom tar sig fort och börja växa och föröka sig! Jag vill ha minst 1 i varje rum.

Likes

Comments

Hälsa & Träning

Nu när jag insett att jag måste ta tag i min träning så har jag investerat i en crosstrainer som jag berättade om i föregående inlägg.

Men jag har även köpt Booty Builder band. Ett jättebra redskap där du kan köra många olika varierande övningar med. Packet består av 3 olika band i olika nivåer.

Jag längtar så tills jag har blivit frisk så jag kan börja träna igen och prova dessa!

Har ni dessa band? Vad tycker ni om dessa?

Likes

Comments

Hälsa & Träning, Vardag

Jag tror jag har gjort mitt livs bästa investering i mig själv. Jag har köpt en crosstrainer.

Då jag har sagt upp mitt gymkort, bor på landet och vintrarna är bäcksvarta så kommer varken gymmet eller promenader ute vara ett alternativ för mig. Varför?

Gymmet ser jag inte som ett alternativ i mitt liv längre, då jag bor en bit ut på landet och känner att jag inte vill åka fram och tillbaka. Och eftersom jag behöver hem till hundarna för att rasta dom efter jobbet kan jag heller inte gymma innan jag åker hemåt.

Promenader ute är inte heller ett alternativ, på vintern. Det är verkligen bäcksvart på vintrarna och eftersom jag är både mörkrädd och rädd för djuren törs jag mig inte ut på längre sträckor.

Därför har jag köpt en crosstrainer för att kunna träna hemma på vintrarna också. Jag är så himla glad, jag älskar att stå på crosstrainern. Utöver konditionen har jag köpt flera redskap så jag även kör styrketräning hemma.

Likes

Comments

Inredning, Inspiration

Jag har så länge letat efter dekorationsblommor till min stora Kählervas, det är svårt att hitta snygga, prisvärda plastblommor! Men idag gjorde jag äntligen de, jag är så lycklig! Som jag har letat. Kunde inte motstå.

Visst är dom fina? Så himla fina färger tycker jag.

Likes

Comments

Personligt, Hälsa & Träning

Min viktresa har börjat, ordentligt! Denna gång ska jag inte falla tillbaka i gamla vanor igen, det har jag bestämt.

Kilona har ökat, sakta med säkert, man blir bekväm, tänker att jag tar tag i det senare. Men så blir det självklart inte. Men nu ska jag klara det, det kommer krävas mycket, det kommer vara jobbigt men jag ska ge allt jag har. Så mycket jag väger nu har jag aldrig vägt tidigare, jag vantrivs inte.. Men jag känner mig slö, trött och kläderna är trånga!

Jag tränar bara hemma, är ute och går och äter enligt LCHF.. Efter första veckan har jag minskat -1kg och -2cm i midjan!

Resan fortsätter

Likes

Comments

Inspiration, Personligt, Vardag

I samband med att lära mig säga ifrån saker o h framförallt säga nej utan att känna mig elak ska jag träna mer på planering och förbättra min självdisciplin.

Jag sätter ofta upp mål för mig själv men faller snabbt tillbaka in i gamla vanor igen. Därför har jag lovat mig själv att bli bättre på det och jag börjar med att planera mera.

Varje söndag kommer jag lägga upp kommande vecka, vilken dag jag tar emot en nagelkund, vilka dagar jag ska träna, när jag ska städa- till och med vattna blommorna! Jag har satt på olika larm på min telefon som ringer varje dag för att komma ihåg att göra saker vid en viss tidpunkt. På så sätt tror jag att jag kommer lära mig att fånga upp dessa rutiner och det kommer bli mer en livsstil och inte "måsten".

Hur har ni det med rutiner och självdisciplin? Jag tycker allt blir roligare med en snygg almanacka. Denna är personlig och beställd från personligalmanacka.se

Likes

Comments

Jag är en snäll tjej, oftast för snäll. Jag gör det folk ber mig, jag ställer upp, jag säger ja, för att vara snäll.. Fast jag egentligen borde säga nej.

Jag har bokat upp alldeles för många timmar på andra, fast jag egentligen borde ägna dessa timmar med att ta hand om mig själv.

Därför har jag bestämt mig för att börja säga nej! Jag måste börja tänka på mig själv, ägna mer tid åt mitt eget välbefinnande..

Det är dags att börja prioritera mig själv, sätta mig själv först och vara snäll mot mig själv och min kropp!

Med start idag..

Jag och min sambo firade fyra år tillsammans den fjärde augusti, han kom hem och överraskade mig med dessa underbara örhängen och halsband! Från Lily & Rose

Likes

Comments

Inredning, Inspiration

Jag brinner verkligen för inredning, det är så roligt att köpa nya saker och få pyssla hit och dit och ta fina bilder.

Jag har ett separat konto för inredning på Instagram där jag även följer massor med olika konton! Man blir så inspirerad.

Tipsa mig gärna om bra konton eller era egna konton på Instagram.

Likes

Comments