• Snapchat
 • Bloglovin
 • Instagram
 • Blogkeen
 • Nouw

Stillheten skremmer meg, samtidig som det er det vakreste jeg vet om. Lyden av regnet som plasker ned, og vinden som suser. Det er jo egentlig aldri stille. Jeg puster jo. Høyt. Hjertet dunker også. Enda høyere. Kan du høre slagene? Stemmen i hode ber meg om å slappe av - samtidig som den maser om alt jeg ikke har fått gjort. Alt jeg har lagt til side. "Ny dag imorgen". Sånn er det alltid. Det er jo alltid en ny dag imorgen. Heldigvis.
Øyelokkene er tunge. Kroppen er sliten. Hodet er bakoverlent - og jeg puster. Dypt. Det verker. Svir. Brystet er stramt. Jeg svetter. Skjelver.

Det regner.

"Du holder deg selv så opptatt med ting, at du ikke klarer å ta vare på deg selv. Når du første skal slappe av ligger du i sengen hele dagen for å lade opp døde batteri, og ender opp enda mer sliten og stresset - over å tenke på alt du ikke rakk å gjøre".
​​Ond sirkel er det ikke?

Det tordner.

Vi er skapt med evnen til å føle. Noen mennesker mer enn andre. En forbannelse og en velsignelse. Vi har så mange måter vi kan utrykke oss på. For følelser er så fint. Ekte. Men så har du de sjelene som føler ting litt for sterkt. Et ukontrollerende kaos. Natt til dag på sekunder. Alt eller ingenting. Uro i kroppen. Eksplosjon i hode og altfor lett påvirkelige.

Så ja, dagene er litt grå for tiden, men det går over.
For har du sett hvor vakker blomsterengen blir - når solen titter frem etter noen harde regnværsdager?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

 • 440 lesere

Likes

Comments

God morgen fine mennesker ❤
Idag er det søndag igjen. Tiden flyr og dagene går. Jeg har masse på agendaen idag, men tenkte å oppdatere en litt bortglemt blogg nå på morgenkvisten. Etter tidenes storm igår var jeg sikker på værgudene hadde skuffet - men neida, solen skinner og fuglene kvitrer.
Deilig.

Startet med å skru høyttalerene på full guffe på rommet i og med jeg var sikker på jeg var alene hjemme, og følte for å kickstarte dagen med stemningsmusikk. Viste seg at lillesøster lå å sov i rommet ved siden av - og der slo det ikke an med musikk før klokken 09.00 en søndagsformiddag altså. Vell, høyttaleren ble erstattet med det gode, gamle headsetet - og musikk ble det uansett. Disket opp en god frokost og satte i gang med litt scrapbooking. Planen tidligere i år var nemlig å lage en travel journal mens jeg var ute og reiste, men jeg skal si jeg henger skikkelig etter. Tenkte å prøve å ta et skippertak i dag, men er et større projekt enn jeg hadde trodd da ideen poppet inn i hodet mitt. Jaja, er helt klart noe gøy å se tilbake på - så kommer nok ikke til å angre når jeg blir eldre.

I går var det jobbfest med treningssenteret jeg jobber på. Heldigvis kjørte jeg, og forble edru - noe jeg er veldig glad for idag. Straks går turen på kafé med en god kompis som har kommet hjem på besøk fra militæret. Koselig. Har også fått masse fint treningstøy jeg tenkte å vise dere senere, dersom jeg får tatt litt bilder av det i kveld!

Ønsker dere en super dag!
Åh, som jeg elsker søndager.

 • 864 lesere

Likes

Comments

- Jeg har i flere år slitt med å sove. Selvfølgelig ikke konstant, men frem og tilbake i lange perioder. En ting som har hjulpet meg veldig opp igjennom er min kjære vifte. Snakker ikke om den lette brisen, eller et avkjølt rom - nei. Selve viften står vendt mot veggen - for kald luft kunne jeg ikke brydd meg mindre om. Det jeg trenger er den dumme lyden. Selv gjennom de kaldeste vintermånedene har jeg den på. Egentlig en dårlig uvane da jeg nå sliter med å sovne når jeg overnatter hos andre. Tror det er stillheten om kvelden som skremmer meg litt.

- Jeg har aldri helt klart og funnet ut hvorfor, men i de fleste tilfeller er jeg et skikkelig emosjonelt menneske. Kommet til det stadiet hvor jeg finner det veldig irriterende. Tårene triller ukontrollert når jeg blir stresset, glad, sint, frustrert - ja, you name it. Spesielt hvis jeg er sliten i tillegg. Skulle tro jeg var tidenes sippeunge noen ganger, men kan faktisk ikke noe for det.

- Jeg trives usedvanlig godt i mitt eget selvskap og har ingen problem med å tilbringe lørdagskvelden alene. Ofte lager jeg meg god mat, drikker et par kopper kaffe med baileys mens jeg hører på Jazz-lista mi, og gjør ting som gir meg ro i sjela. Syntes så klart det er gøy med en kveld ute i ny og ned, men jeg er ikke av den typen som hele tiden må sosialisere meg for å ha det bra.

- Jeg har vært vegetarianer i over 1 år nå. Det var en gradvis prosess, men nå har det gått 15 måneder siden sist jeg spiste kjøtt. Spiser fortsatt sjømat og egg - men utover det holder jeg meg unna kjøtt og kylling. Det finnes mange meninger om dette temaet, og jeg har lest og undersøkt en del. Har funnet ut at det er sånn jeg har det nå jeg trives best med, og tror nok faktisk ikke jeg kommer til å starte å spise kjøttprodukter igjen. Føler meg renere på innsiden og lettere i kroppen. I tillegg er jeg blitt mye mer kreativ i matveien. Blir fortere sulten da - og spiser nok flere måltider i løpet av en dag nå enn hva jeg gjorde før.

- Jeg elsker mat. Både spise, og å lage. Bruker med glede flere timer på kjøkkenet. Disker opp god frokost til familien og gjerne en kreativ lunsj også. Jeg finnes ikke kresen og liker å mikse og trikse med smaker og tilsetninger. Matrettene er som oftes sunne og næringsrike- og jeg er så klart opptatt av at sluttresultatet skal se bra ut. Sjeldent lillesøster får ta en bit av frokosten før jeg har dratt frem kamera og knipset et par bilder. Lever i troen om at maten smaker bedre dersom den er fin og fargerik.

- Jeg har utrolig mange fler guttevenner enn jentevenner. Mulig dette har noe med meg å gjøre, men har hatt så mye problemer med jenter opp igjennom, at jeg føler jeg kommer mye bedre overrens med gutta. Alt er enklere, ikke no mas - og ingen sjalusi. I tillegg er jeg mer komfortabel, og føler ikke jeg trenger å bevise noe - eller gjøre meg til. Vi jenter må lære oss å være snillere med hverandre, og heller snakke hverandre opp enn å bruke energi på å finne feil og kritisere. Er så lei av mennesker som vil andre vondt og som ikke klarer å svelge stoltheten sin forså å være et godt menneske. Selvfølgelig finnes de gode og snille der ute også, men man vet aldri med jenter altså.

- Jeg er skikkelig overtroisk og ganske spirituell. Kan ikke gå over et kumlokk uten at ordet "ulykke" popper opp i hodet mitt, og også opptatt av å ha god karma. Rommet er fylt med drømmefangere og jeg har krystaller og healing stener som smykker. Veldig filosoferende kan man vel kalle det. Leiter etter spørsmål, og grubler på alt mellom himmel og jord. Kan sikkert lage et innlegg om dette senere også. Jeg syntes jo selv det er skikkelig interessant å både lese og skrive om.

Resultatet ett år etter

- For ca 1 år siden gjennomførte jeg en neseoperasjon hvor jeg fjernet en tydelig "bulk" fra neseryggen. Jeg slet i mange år med store komplekser for hvordan nesen min så ut fra siden, og sparte opp i lang tid for å få råd til å operere den. Selvom plastisk kirurgi er et tabu tema å prate om, må jeg si at jeg er veldig fornøyd. Resultatet ble en fin, mer bueformet og feminin nese med en naturlig liten bulk på - og jeg angrer ikke i det hele tatt!

Dersom du lurer på noe er det bare å spørre, så skal jeg svare så godt jeg kan ✨

 • 1327 lesere

Likes

Comments

Jeg er jo så heldig å få være en del av bodylab-teamet. Forleden mottok jeg en pakke med mange nyheter som jeg skulle teste ut. Prøvde meg frem på kjøkkenet i og med at jeg fikk en del proteinpulver med smaker jeg aldri hadde hatt før. Resultatet ble en knallgod dessert jeg tenkte å dele med dere. Bananpudding. For en banan-elsker som meg var jo dette helt perfekt for å dempe søtsuget. Veldig enkel og smakfull, med masse god topping. Eneste jeg manglet var vaniljesaus - så får ta på det også neste gang.

- BANAN PUDDING - 
Puddingen består kun av 7 enkle ingredienser

1/2 banan - 2ss vaniljeyoghurt - 1 egg - 30g whey creamy banana HER - 3 ss havregryn - 1/2 ts bakepulver - litt melk

1. Ha alle ingrediensene unntatt vanilje yoghurten og bakepulveret i en liten bolle
2. Bruk stavmikser for å lage en fin røre
2. Rør inn yoghurten og bakepulveret forsiktig med skje
3. Sett i mikroen i ca 1,5 - 2 min
(Den vil vokse en del i mikroen, så pass på å ha plass i skålen)

Som topping brukte jeg sjokoladedekkede mandler HER
Chocoa nibs HER, Jordbær og banan. Annbefaler også vaniljesaus eller vaniljeyoghurt + bær!
Går også an å bytte ut banan proteinpulveret med andre smaker som for eksempel sjokolade eller vanilje!

I tillegg til dessert ble det også en sunn og god lunsj. Bagels med egg, laks, tomat og fetaost - alltid en vinner. Det er noe med akkurat den kombinasjonen der altså. Blir aldri lei!

Ha en fin uke 💛

 • 1502 lesere

Likes

Comments

De som kjenner meg, eller har fulgt meg en stund vet at jeg er over gjennomsnittet opptatt av å ha en sunn, balansert livsstil. Trening og fysisk aktivitet er en stor del av meg, og gir meg energi og overskudd i en ellers stressende hverdag. Jeg har prøvd ut mange forskjellige treningsformer, og også innenfor matveien, men føler fortsatt ikke helt at jeg har funnet det som er 100% rett for meg.

Da jeg først startet med seriøs trening var jeg veldig på det å bli sterk og muskuløs. Jeg syntes jenter med skikkelig markert kropp var fint, og syntes det var gøy å kunne dra med kompiser å trene styrketrening på gymmet. Jeg var flink til å preppe alle måltider, og fryktelig opptatt av å få i meg nok proteiner. Spiste mange måltider hver dag, og det var alltid kjøtt på tallerknen min. Her snakker vi 1 karbonadedeig hver dag i tillegg til kjøtt til middag, kveldsmat osv. Dette ga resultater, og jeg var ganske dedikert med treningen. Samtidig som det ga resultater gikk ting litt over styr også, og tilslutt ble det som skulle være en sunn og bra livsstil - ganske usunt. Treningen gikk foran det meste og det å komme seg på gymmet var viktigere enn å være sosial med venner og bekjente.

For 1 år siden sa det stopp. Jeg er litt usikker på om det var en spesiell hendelse som fikk meg til å forandre mening, men livsstilen min endret seg ganske drastiskt. Jeg ble ikke så fan av muskler lenger - og det å være sterk var ikke noe jeg følte jeg ville fokusere noe mer på. Jeg begynte å trene mye yoga. Gjerne 4 dager i uken - i tillegg til at jeg praktiserte mindfulnesstrening som oftest hver dag. Jeg kuttet ut kjøtt, og bestemte meg for å bli vegetarianer. Prøvde meg på veganer en periode også, men dette var vanskligere enn jeg trodde. Sluttet å trene tung styrketrening og ville få vekk de markerte musklene jeg hadde brukt flere år på å bygge. Hodet ble klarere, og jeg ble mer oppmerksom.
Jeg lærte meg å puste.

For hvor viktig er det egentlig denne treningen dersom det går utover andre viktige ting her i livet. Skal det ikke være gøy? Sosialt? Noe man gleder seg til? Som gir deg overskudd? Det er viktig å tenke på dette - fordi noen ganger skal det ikke så mye til for at det går fra sunt, til litt ekstremt. Jeg dro på tur til Indonesia og bestemte meg for å gjennomføre et retreat i 5 dager - og jeg elsket det. I og med at det var min siste uke på Bali og regnet pøset ned, passet det perfekt. Jeg merket at jeg trang den tiden til å fokusere på meg selv, og det fungerte også. Treneren min inviterte meg til og med til India med han i 2 måneder for å praktisere denne type trening på et litt dypere og høyere nivå, med erfarne mennesker. Jeg takket nei jeg måtte tilbake til Norge, men den dag i dag angrer jeg kanskje litt.

Tights fra Skins + topp fra Stayinplace

Nå har jeg falt litt tilbake - og stresser mer enn jeg burde. Ikke med trening, for det tar jeg når det passer - men i den generelle hverdagen. Kjenner jeg mangler motivasjon, og vet ikke åssen jeg skal få den tilbake. Kanskje jeg skal ta en tur helt alene igjen. Sånn helt, helt alene. Vi får se. Har endel spennende ting på gang om dagen da, så det er jo forsåvidt gøy. Nå ønsker jeg meg bare litt mer energi, og et par timer ekstra i døgnet. Satser på ting faller mer på plass snart. Skal i allefall prøve mitt beste for å få det til!

 • 1696 lesere

Likes

Comments

Fine Karina hadde bursdag i helgen, og det måtte selvfølgelig feires. Her snakker vi temafest med høy harryfaktor. Ikke akkurat førstevalget mitt når det kommer til bekledning, men gøy var det uansett. De fleste hadde dratt det helt ut, og kom med outfits hentet rett ut fra besteforeldrenes verste hylle i klesskapet. Jeg slo til med en nymodernes Adidas joggedress - men følte det var bedre enn ingenting.

De fleste hadde holdt på i typ 4 timer da vi kom til middagen. Grilling, beerpong, musikk og leker ble det, og selvom været kanskje ikke var helt på topp, var stemningen ingenting å klage på i allefall. Kvelden var lang, men finstasen var pakket med, og vi endte opp med en tur på byen. Jeg er aldri ute, men var veldig koselig da jeg møtte mange mennesker jeg ikke har sett på flere år. Spesielt gøy var det i og med at alle er hjemme for sommeren. Kvelden tok aldri slutt og vi endte opp med å se på MMA kamper helt til det var tid for søndagsfrokosten. Slik er det altså når man er på nach med en gjeng kampsportinteresserte gutter.

Nå er jeg jo som dere sikkert har forstått det tilbake på norsk jord. Litt deilig er det jo, men dagene blir ikke like innholdsrike her hjemme. Nå er det forsåvidt en del som skjer fremover - så det er bra. Planen den neste måneden er å prøve å komme litt inn i rutiner igjen. Begynne med trening, og forhåpentligvis klare å prioritere å sette av litt tid til andre viktige ting mens jeg jobber rumpa av meg for å spare opp penger igjen. Kan med hånden på hjerte si at reising ikke er den billigste hobbyen, men gud så mye rikere jeg er hver gang jeg kommer hjem❤

 • 2021 lesere

Likes

Comments

23.juli

I og med at jeg kun har én full dag her i Madrid har jeg prøvd å fått gjort så mye som mulig. Startet med en 2 timers lang "walking tour", hvor guiden viste oss de største severdighetene. Veldig turisti - men følte det var nødvendig for å få et litt større innblikk i historen om byen. Her møtte jeg to søte Australske jenter som jeg endte opp med å være med resten av dagen. Vi dro innom søndagsmarkede i sentrum - som viste seg å være gigantisk i forhold til hva jeg hadde trodd. Handlet et par småting, men var vel mest for å se. Vi dro på en koselig restaurant og spiste lunsj, før vi tok turen til hostellet. Prøvde å få litt sol på kroppen også, i og med at jeg tar turen til Norge imorgen - men det var altfor varmt. Etter 3o minutter takket jeg for meg og satte meg ned i felleslounchen med en kopp kaffe og leste litt istedenfor.

Søndagsmarkede

​See you soon💛

 • 2422 lesere

Likes

Comments

23.07.17

Jeg sa hade til Lily og Shane på flyplassen i Italia og klarte å komme meg til Madrid til tross for at jeg er uten mobil. Gurimalla å mye lettere ting er med internettforbindelse altså. Jeg tok den gammeldagse ruten, med sekken like stor som megselv på ryggen - og kartet i hånden. Måtte stoppe et par ganger å spørre om veien, men det var forventet. Skulle så ønske jeg kunne spansk, men frem til nå har det funket bra med kroppsspråk og improvisasjon.

Hostellet jeg bor på her i Madrid heter MAD-hostel. Veldig koselig, og ganske lite. Syntes hostellivet er morsomt og lærerikt. Møter mange likesinnede mennsker som er ute å reiser, og vi har alle noe å lære av hverandre. Kjøpte meg litt mat på butikken og startet å diske opp en skikkelig backpacker middag på kjøkkenet da jeg kom i kontakt med en gutt fra Paraguay. Vi snakket, spiste og delte historier. Jeg med min halv amerikanske aksent, og han med en ganske gebrokken blanding av fransk, spansk og engelsk.

Endte opp med at vi gikk en 3 timers lang tur rundt i byen. Igjennom frodige parker, menneskefylte gater og store, fine turistattraksjoner. Vi spiste middag og tok en tur i baren her på hostellet, før jeg tok tidlig kvelden når klokken bikket midnatt.

Jeg deler rom med 5 andre, men heldigvis var alle ute på byen, så jeg fikk en god natt søvn helt alene i dormen. De andre kom valsende inn døren klokken 07.00, og da bestemte jeg meg for å opp å spise frokost. Kontraster på tur altså.

Annbefaler alle å bo på hostell når man er ute å reiser - spesielt hvis du drar alene. De tilbyr mange sosiale aktiviterer, som free walkingtours, bar-crawl, drinking games, spillkvelder, disconughts, free dinners osv osv. I tillegg er det helt klart den beste måten å bli kjent med andre mennesker som også er i samme situasjon som deg på!

 • 2611 lesere

Likes

Comments

Har dessverre vært vanskelig å blogge ettersom at jeg ble frastjålet alle verdisaker på festival. Nå har jeg tilbragt noen dager i fine Italia. Har alltid hatt et ønske om å skrape dette landet av verdenskartet jeg har hengende over senga på rommet. Kan vel ikke egentlig si jeg har hatt den ordentlige «Italienske opplevelsen» enda, da jeg befinner meg på en øy - men fastlandet er neste på listen.

Planen var egentlig å være i Barcelona en uke, også dra til Madrid uken etter. Vi endret litt på reiseturen, og bestilte en tur til Serdinia. Forferdelig dyrt, til å bare være en 3 timers fytur i 5 dager - men til syvende og sist var det vel verdt det. Her er det vakkert altså <3

Se for deg å vandre gatelangs mens du er omringet av de fineste fargene. Bygningene er gamle og duse, og blomstene omtrent neon farget der de lyser opp i alle kriker og kroker. Serdinia er fantastisk. Vi har sett solnedganger og like fine soloppganger. Alarmen var nemlig på 05.00 allerede første dagen - og vi hoppet opp klare for å lage en timelaps nede ved stranden. Shane driver jo med både instagram og youtube, så følg med, så kommer det nok en video fra Italia etterhvert også!

Grunnen til at han er med oss, er fordi han lager en promoteringsfilm for et bikinibrand. Alle bikiniene vi har på oss her nede er fra @beachbabes. Gleder meg til å vise dere kortfilmen! Han får betalt for jobben, men i og med at vi fikk mulighet til å bo gratis under oppholdet + flybiletten ned til Serdinia dekket, tenkte vi det var en gøy opplevelse å kunne få sett litt av Italia også!

 • 2895 lesere

Likes

Comments

Jeg kan nå stolt si jeg er en av de nyeste ambassadørene for Tights.no ! Sommersalget har startet for fullt, og Tights har satt ned prisene på over 600 favoritter. Selv hater jeg å betale full pris på varer - og senere se at de er på tilbud - så nå har jeg fått muligheten til å dele ut en rabattkode som gir dere
15% ekstra avslag på hele salget ut helgen!
Kommer nok til å bestille hjem en del treningstøy selv, da jeg merker det er på tide å oppgradere garderoben litt! Har plukket ut et par av mine wanties, og som sagt - alt er på salg! Klær, proteinpulver, barer, preworkout, BCCA. Kjør på!

1. HER 2.HER 3.HER 4.HER 5.HER

1.HER 2.HER 3.HER 4.HER 5.HER

1.HER 2.HER 3.HER 4.HER 5.HER 6.HER 7.HER 8.HER 9.HER

Bruk koden VIPTHERESE for å få 15% ekstra rabatt på salget ut helgen HER

 • 3348 lesere

Likes

Comments