Nå sitter jeg plantet i sofaen til en venninne i Los Angeles. Hawaii var fantastisk. Møtt mange mennesker og sitter igjen med fine minner. På fredag dro vennene mine vidre til Tahiti, så hele helgen bodde jeg alene hos familien til en kompis der nede. På lørdagen ble jeg med på en undervannsshoot med en veldig koselig jente som heter Lilly. Bildene ble bra, så tenkte å dele dem når jeg har fått noen av de ferdig redigerte filene. På ettermiddagen dro meg og en brasiliansk jente som bor her i Hawaii på en liten haik, etterfulgt av en piknik på stranden. Søndagen ble brukt på stranden den også, og det kjennes på kroppen. Valgte å smøre meg inn i sololje istedenfor solkrem da jeg følte for å utnytte min siste soldag her nede til det fulleste. Våknet opp som en tomat morgen etter- men det er jo bare litt av sjarmen med å være på ferie, er det ikke?

Kan ikke tro at denne turen går mot slutten allerede. Tiden går så fort. 5 uker høres lenge ut, men når man har det gøy og ting skjer hele tiden er det egentlig ikke så veldig lenge alikavel. Har hatt det fantastisk i både LA og Hawaii. Koselig å være tilbake i Los Angeles i noen dager. Skulle så ønske jeg bare kunne blitt her et par måneder til.Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

  • 403 lesere

Likes

Comments

Spiser så utrolig mye god mat mens jeg er ute å reiser. Favoritten er nok acaibowls og pokébowls! Vi var på en liten shoot for en ny restaurant som nylig åpnet i Venice her om dagen, så tenkte å dele et par av bildene her. Pokébowl er sushi, bare at alt er lagt fint og kunstneriskt i en bolle - og ikke rullet i de vanlige sushirullene. Det er Ikke rart det er dette som er populært om dagen når du ser hvor fint det ser ut. Hvem vil vel ikke spise noe som både tilfredstiller synet og smakssansen?

@thepokeshack

  • 1318 lesere

Likes

Comments

Et lite bildedryss fra gårsdagen! Vi tok med oss frokosten bakpå paddleboardene og dro avgårde for å utforske det krystallklare havet. ant både nemo, dorris, store skilpadder og andre fargerike havskapninger. "Prøv å unngå å dingle for mye" Ja - det er en del hai her i Hawaii, men det var tydeligvis ikke så farlig. Jeg derimot er alltid litt nervøs når vi er ute i vannet. Her om dagen natt-paddleboardet vi når det var bek mørkt, og da var det hvertfall viktig å ikke ha beina for lenge i vannet. Skummelt.

Vi padlet til urørte små strender, snorklet blant korallrev og koste oss i vannkanten med mat og drikke mens solen stekte på kroppen. Hawaii er desidert den fineste plassen jeg har vært frem til nå. Heldig som er her med en så bra gjeng også.

HER er youtubevideoen fra iforgårs og
HER er den nyeste videoen fra igår!

  • 1555 lesere

Likes

Comments

Har blitt en liten endring i resieruten min, og nå er jeg faktisk i Hawaii! Tro det eller ei. Var oppe hele natten for å ombooke/bestille nye flybiletter, og samme morgen dro jeg avågrdet til flyplassen. Veldig stresset, halvpakket koffert og poser under øynene etter en søvnløs natt. Har vært her i 2 dager nå, og har enda en uke til i paradis, før jeg flyr tilbake til LA.

Denne øya er fantastisk. Krystallklart vann, vulkaner, fjell, sol, varme, palmer. Helt klart en plass jeg kunne bodd for en liten periode. Her finnes det jo så mange forskjellige ting å gjøre. Jeg har alltid drømt om å dra til Hawaii. Flybilletten var vedig dyr, men helt klart verdt det. Det er slike turer det blir minner av. Spontant - med en gjeng supre mennesker jeg har fått veldig god kontakt med da jeg var i LA.

Er flere som har spurt om jeg kan lage videoer mens jeg er ute å reiser, men når det kommer til redigering er jeg udugelig. Justin derimot vlogger, så dersom du vil følge med på dagene her nede kan du sjekke ut youtubekanalen hans HER. Gøy med litt variasjon, så tenkte jeg kunne linke til alle videoene fra turen slik at dere kan se litt mer av hva vi driver med mens vi er her! 

Kamera mitt har vært litt vrang de siste dagene, og gidder ikke lade. Veldig kjedelig å være på Hawaii uten et kamera, men får gjøre det beste ut av det!

  • 2024 lesere

Likes

Comments

Jeg har blitt kjent med en super familie mens jeg har vært her i LA. De bor i samme leilighetskompleks som jeg har bodd i frem til nå, og siden kompisen min måtte reise til en annen stat for en photoshoot ble jeg boende hos de i et par dager. De har bodd her i LA i 6 måneder og vi kommer kjempegodt overrens. Håper på å komme ned å besøke de igjen ved en senere annledning!

Morgenen startet så klart med en stor kaffekopp på en av de søte kafeene her i området, etterfulgt av en smoothiebowl. Regner med dere er lei av å høre om disse populære acaibowlene nå! Litt shopping stod på planen før vi dro på en hike i finværet opp til Hollywood skiltet. Denne familien er så gøyale, og jeg har det helt topp.

​I kveld skal jeg på et spennende møte her nede, så hvis det går bra forteller jeg mer om det senere. Ganske nervøs, men brae ting skjer fremover, det er sikkert og visst! 

  • 3341 lesere

Likes

Comments

Jeg skulle så ønske jeg hadde et stort, kreativt talent. Jeg vil male, tegne og synge. Skrive sanger, bøker og dikt. Jeg vil være den personen som med god samvittighet og ro i kroppen, kan sette seg ned å utrykke tanker og følelser igjennom kunst. Jeg kan sitte timesvis å skrolle nedover tumblr og bli inspirert av andres måte å utrykke seg selv på. Jeg kan høre på mennesker synge. Lese andres dikt - og synke dypt inn i en interessant bok for en liten periode, men hvorfor skal der være så himla vanskelig å utrykke mine egne følelser. Jeg har mange ideer, men ofte forblir de i hodet - for når jeg tar frem notatboken, klarer jeg ikke sette ord på det. En eksplosjon av tankekaos foregår i hodet mitt, men arket - det forblir hvitt. Kontraster.

Så har du de sjelene da - fylt med lidenskap for det de gjør. De som legger hele hjertet sitt inn i arbeidet - og som tør å være sårbare. De som åpner seg opp igjennom tegninger, illustrasjoner, sang, musikk. De reflekterer. De skriver. De snakker. Hvor skummelt er ikke det? Dele en sårbar del av seg selv med noen andre. Jeg tror kanskje det er derfor jeg sliter. Det er nemlig ikke så lett å vise at man er sårbar, for vi mennesker er så skjøre. Noen mer enn andre. Så ender du opp med å holde det inne i frykt for at noen vil bruke sårbarheten din i mot deg. Dømme. Snakke stygt. Kommentere. Trykke deg ned.

I tillegg er mange kreative sjeler misforstått i samfunnet. De som er litt annerledes. Tenker litt større og ser på ting fra mer enn ett perspektiv. Rare. Det er ikke alle som passer inn i den "vanlige" kategorien. Noen sjeler er for frie til å bli puttet i bås, i et misforstått system lagd for flertallet. Den boken det er forventet at alle følger til punkt og prikke, og den trygge boblen mange lever i. Det er absolutt ikke noe feil i det, men vi er alle forskjellig. Det er heller ikke slik at disse menneskene alltid må være på utsiden av boblen, men det kommer ikke helt naturlig å følge strømmen og gjøre hva som er forventet.

Følelsen av å ikke være tilstedet. Hjemmelengsel, uten å helt vite hvor "hjem" egentlig er. For tilstedeværelse og trygghet trenger ikke nødvendigvis å være der du er født, eller hvor familien din befinner seg. Vandrende fra sted til sted. Søkende etter likesinnede sjeler som slipper deg inn i deres kreative verden, og når du møter dem kjenner du deg trygg. Trygg på fremmende mennesker du ikke vet noenting om. Rart er det ikke?

Mennesker som dette kan virke litt alene. Utstøtt. Annerledes. Ukomfortable blant store folkemengder - fordi deres livsstil ikke passer helt inn i dems. Mange føler en universal kraft med alt som lever. Naturen. Universet. Himmelen. Invidider. De setter spørsmålstegn ved måten systemet fungerer på og prøver alltid å gå sin egen vei. Litt egoistisk kanskje, men det er ikke noe feil med det.

Så her er jeg da. Søkende og nysgjerrig. På min egen reise. Alle menneskene jeg møter forandrer en liten del av livet mitt på hver sin måte, og jeg lærer noe nytt hver dag. Jeg prøver å ta inn all informasjon jeg kan og observerer både folkene og miljøet rundt meg. Dersom jeg har tid tar jeg frem en bok. Leser om evolusjonen, bevisstheten, universet, livet - eller andre ting som mater hjernen min med interessante teorier og informasjon. Skole var ikke min sterkeste side, men åh som jeg elsker å fylle hode mitt med kunnskap. Det er en stor forskjell på pensummet du blir tvunget til å lære i et innesperret rom med fire vegger, til hva du ser, lærer og føler når du søker etter noe mer. For det er så mye annet relevante ting her i verden enn hva som står skrevet i de dumme skolebøkene.

Så Ikke vær redd for å føle deg litt annerledes. Følg drømmene dine, og gå i mot strømmen. Ikke tenk på hva andre sier og mener - det er irrelevant i lengden uansett. Finn en måte å være fornøyd med deg selv. Spre glede. Mat sjelen din med verdifull kunnskap og prøv å gjør en liten, positiv forskjell i livene til mennesker du møter, og samfunnet generelt. For hva skader det å være et godt menneske i en ellers sprø verden?

Likes

Comments

Dagene går fort her i LA. Været har snudd fra grått og trist, som det var i starten, til rundt 25 grader hver dag. Tok med meg frokosten opp på "The rooftop", og med boken i fanget, solkremen på og musikken i ørene gikk timene så det suste. Utsikt over hele Hollywood kan jeg heller ikke klage på! Lenge siden jeg har fått sol på kroppen så det var deilig å endelig kjenne det stekte. Ei lita skille fikk jeg til og med også!

Har vært i LA i 8 dager, og jeg har spist 8 acaibowls - én hver dag! Haha, skal prøve å holde dette gående den neste uken også. Det er jo så forfriskende og godt! Smakt alle forskjellige typene de selger, og de som jobber der smiler og ler hver gang jeg kommer innom.

Møtte noen gutter på min alder og deres familie oppe ved bassenget, og etter en del snakk og hygge ble jeg invitert med på middag. Sushi stod på menyen og vi bestilte altformye forskjellig. Det var jo tross alt "Sushi-HappyHour!", og det slår aldri feil for sushi elskere som oss. Disse guttene driver begge med musikk og skuespill, så jeg ble med på litt jamming på rommet før vi tok på oss finstasen! Kvelden var lang men vi kom oss tilbake i god behold. Før vi dro ut, var jeg med familien deres på et classy party hos noen kjente repportere i leilighetskomplekset her som jeg tenkte å fortelle mer om senere. Ble skikkelig inspirert og noen av samtaleemnene satte virkelig i gang et tankekaos for min del. Positivt selvfølgelig. Jeg fikk omtrent ikke sove den natten - fordi jeg reflekterte og tenkte over alt som ble sagt. Kloke mennesker, det er sikkert og visst.

  • 3669 lesere

Likes

Comments

Første dagen med sol og varme. Dette er slik jeg så for meg California før jeg dro ned hit. Palmer. Strender. God stemning. God mat. 3 kopper kaffe var inntatt før klokken slo 12, og vi tok turen på en koselig kafè i nærområdet for å spise frokost. Venice var neste på listen - og her tilbragte vi dagen helt til solen gikk ned. Filming, bilder, skating, jamming og utforsking av området med fine mennsker, før vi avslutten kvelden i solnedgangen med hver vår acaibowl. Venice er absolutt favorittstedet mitt i LA frem til nå. Kunne faktisk bodd her tror jeg. Veldig kul vibe!

First day with sun! This is how I pictured California before I came down here. Palm trees. Beach life. Cool vibe. Good food. I already had 3 cups of coffee before twelve o clock, and for breakfast we went to a nice café down the street. Venice was next up - and we spent the entire day here until the sun went down. Filming, taking pictures, skating, jamming and exploring with great people. We ended the night watching the sunset while eating the best acaibowl I've had here yet. Venice is absolutely my favorite place in LA so far. I think I could actually live here. Love the vibe.

Nå skal jeg hoppe i seng, så oppdaterer jeg igjen siden❤

  • 4398 lesere

Likes

Comments

Day 2 i LA og det går som det suser. Tar livet med ro og koser meg tiltross for dårlig vær. Heldigvis er det meldt bedre utover uken, så satser på noen late dager på stranden og kanskje til og med litt surfing. De siste dagene har jeg bodd i en toppleilighet hos en venn i Hollywood, og I dag har vi utforsket Downtown LA. Trasket rundt blant høye bygninger og palmetrær. Vi har helt klart brukt altfor mye penger på mat og kaffe, for det er ikke billig her i LA. En god kaffe - eller 3 tar vi oss råd til hver dag da, I tillegg til at alle måltidene spises ute. Jeg har også funnet verdens beste Acaicafè i nabogaten, så her skal jeg hvertfall spise kveldsmat hver dag. Åh som jeg elsker en god Acaibowl.

Skal vise leiligheten senere! Usikker på hvor lenge jeg blir boende her, men får nyte det så lenge jeg kan.

Vi snakkes ❤

  • 5059 lesere

Likes

Comments

Kofferten er pakket nok en gang, og jeg er klar for Los Angeles. Våknet til en facebookmelding om at jeg ikke kunne bo der jeg skulle tilbringe den første delen av oppholdet mitt i California, så da lå jeg i sengen da - forvirret og med ingen aning om hvor jeg skulle sove den første uken. Med bare 1 time igjen til toget gikk var kofferten halvpakket, viktige reisedokumenter manglet og jeg løp nydusjet og stressa rundt i huset og prøvde å gjøre hundre ting på en gang. Bra jobba, Therese! Du har sikkert hørt om de menneskene som alltid utsetter ting? Der har du meg.

Bildene er fra tidligere i uken. Skal love at morgenen min så litt mindre avslappende ut - så sparer dere for de bildene.

Heldigvis kom en venn jeg møtte siste dagen i Bali meg til unnsetning, så ser ut som ting ordner seg. Jeg liker å være spontan og å ta ting som det kommer - men et sted må grensa gå. Greit å ikke være helt lost.

See you in LA🇺🇸

  • 5286 lesere

Likes

Comments