View tracker

Helgen bare suser forbi. Ukedagene også forsåvidt - men det er en annen sak. Tok et par ekstravakter på treningssenteret denne helgen, men det er egentlig bare gøy. Det ble jo derfor en del jobbing, men hadde også tid til å slappe av med god mat og litt kvalitetstid med kjente og kjære. En liten økt med lillesøster ble det også igår! Har ikke blitt så mye styrketrening siden jeg kom hjem fra tur - da treningsfokuset ikke ligger på det å bygge så mye muskler lenger. Uansett var det koselig, og jeg setter pris på litt kvalitetstid med familen❤

Kjenner jeg savner yogatimene i Bali. Er langt i fra den samme stemningen her i Norge, men det er bedre enn ingenting! Drar alltid på et par timer i uken på gymmet, og syntes det er en deilig måte å avslutte kvelden på. For min del er det minst like viktig å trene den mentale delen - som det å trene fysisk.

Håper alle hadde en fin mandag!

Likes

Comments

Heisann!
Nå er det lenge siden jeg har skrevet et ordentlig innlegg her på min kjære blogg. For å være ærlig tenker jeg på det å blogge ganske ofte, men får ikke rotet meg til det. Føler alle innleggene ville sett slik ut: "Idag har jeg trent, vært på jobb og sovet" - så da har jeg bare latt det være. Jeg jobber ganske mye for tiden. Omtrent hver dag faktisk - og noen ganger doble skift også. Kun et par uker til heldigvis. Jeg har nemlig bestilt en veldig spontan reise, og allerede i midten av februar drar jeg på tur igjen. Ikke så lenge denne gangen, men blir borte i 5 uker!

Har alltid hatt lyst til å dra til California, og da jeg fant en veldig billig billett klarte jeg ikke dy meg. Har et par bekjente der nede, men utenom det drar jeg alene denne gangen også. Er så befriende å sette meg på flyet og vite at jeg kan gjøre hva jeg vil uten å tenke på noen andre. DET er frihet skal jeg si dere! I tillegg til California skal jeg også et par uker tilbake til Texas, hvor jeg var på utveksling for et par år tilbake. Her skal jeg besøke vertsfamilie og mine kjære venner, så det blir koselig!

Noen ganger spør jeg meg selv hvorfor jeg har en trang til å komme meg vekk fra alt som heter trygge omgivesler for å dra ut å utforske verden alene. Så tenker jeg meg om, og innser jeg at livet ville vært ufattelig kjedelig dersom jeg prøvde å være som alle andre. Vi er alle unike, med forskjellige mål og drømmer i livet. Det er viktig å gjøre det du vil når du har sjansen, for det er sjeldent man får aldri de samme mulighetene igjen! Jeg er så glad for at jeg "våknet opp" i en ung alder og har innsett at dette er mitt liv - og jeg skal utnytte de neste årene så godt jeg kan.

Håper du vil fortsette å følge meg tiltross for at bloggingen om dagen ikke er så mye å skryte av.
Den blir bedre - jeg lover.

  • 471 lesere

Likes

Comments

I sammarbeid med caseapp.no


Har fått en del kommentarer fra personer som lurer på hvor mobil- og pc coverne mine er fra. I sammarbeid med Caseapp fikk jeg designe mine egne, og jeg er storfornøyd. Både kvalitet og farge ble slik jeg håpet, og de har blitt brukt siden jeg mottok dem for en god stund tilbake. Jeg valgte isblå - noe som sikkert ikke kom som en overraskelse. Her kan man altså velge og vrake. Enten velge en av dekslene som allerede er laget, eller finne et bilde og designe ditt eget.

Gå inn å ta en titt selv!
www.caseapp.no
Hvis du bruker koden: THERESEHH20 når du bestiller får du 20% rabatt også :-D

  • 1973 lesere

Likes

Comments

2016 har vært et spesielt år - både på godt og vondt. Jeg har vokst mye som person og er både klokere, mer reflektert og med mange erfaringer rikere. Året har vært bra på mange måter, men jeg skal ikke legge sjul på at jeg er glad for at det er over, og gleder meg til et nytt kapittel med helt blanke ark i 2017.

Dette er året jeg skal være megselv fult og helt. Sette drømmer og mål på øverste hylle og virkelig nyte det å leve. Jeg skal skrive mer, reise, oppleve, fotografere, være kreativ og spontan. Bli et bedre menneske. Mange deler de mest clishè målene de har for 2017. Jeg har valgt å holde mine for meg selv. En ting er sikkert. This is the Golden Year.

2016 var året jeg kastet lua og var ferdig på VGS. Det siste året har vært hardere enn jeg noen gang trodde det skulle bli. Ikke fag-messig, men bare det å i det hele tatt komme seg igjennom skoledagen. Jeg trodde faktisk ikke jeg skulle klare å fullføre, men her sitter jeg! Stolt og fornøyd. Skal nok ikke tilbake på skolebenken på en god stund - det er helt sikkert!

Jeg har opplevd mye siden jeg sa hade til lærere og skolen i Juni. Jeg har sett to forskjellige sider av Afrika. Fattigdom i Kenya, hvor jeg prøvde å gjøre det jeg kunne for å hjelpe. Vandret langs skitne bakgater - og lekt med barn som skulet på meg som om jeg var en ailien, fordi huden min ikke var samme farge som deres. Opplevd paradis på Zanzibar. Blitt kjent med lokalfolkene og vært på fullmoonparty - mens månen var klarer og større enn noen gang. Jeg har vandret langs de hviteste strendene i Australia og jogget i frodige parker, mens favorittmusikken ble spilt for fult. Svømt blant skilpadder og delfiner. Sett hvaler og haier. Prøvd meg som en Survivor på en øde øy. Surfet flere ganger om dagen på de klareste bølgene og fått en enda større tilknytning til havet. Jeg har svelget mer saltvann enn jeg noengang har gjort. Bodd i de fineste villaene på Bali, med mennesker som ser på livet på samme måte som meg selv. Openminded og våkene. Som hater det vanlige A4 livet - og som jakter opplevelser hvor enn de går. Som reiser verden rundt for å filme. Ta bilder. Leve. Fått smaken på ekte indonesist kultur. Lokalmat. Lokale mennesker. Yoga. Fått venner for livet. Renset sjelen. Funnet pusten min.
Jeg har fått en smakebit på livet.

Jeg har opplevd så mye de siste månedene, og det er bare starten. Jeg gleder meg til å se hva 2017 har i vente for meg. Jeg er klar.

  • 2161 lesere

Likes

Comments

Julen er fin. Alle lysene, musikken, maten, menneskene, stemningen - det er noe spesielt. Familietid med spill, filmer, baking og andre aktiviterer, fri fra både skole og jobb. Det eneste som mangler i år er de hvite snøfnuggene jeg skulle ønske falt ned fra himmelen i dag. Julestemningen er ikke den samme uten en hvit jul - men vi kan ikke gjøre noe med det. Global oppvarming.

Kvelden i går ble brukt til siste innkjøp av julepakker. Alltid så sent ute med både pakker og alt annet, men slik er det hvert år. Kjøpesenterene er smekkfulle av mennesker som stresser med "last minute christmas shopping". Når jeg blir eldre skal jeg kjøpe gaver igjennom hele året, slik at når desember kommer har jeg alt på stell!

Julemorgen startet med den trofaste morgenkaffen og en liten kikk i julestrømpen. Selv i en alder av 19 bli man aldri for gammel for en julestrømpe fra nissen. Rolig musikk sattes på høyttalerne og etter ei lita halvtime for meg selv hoppet jeg i treningsklærne. Jeg er en morgenfugl - og meg og Caroline fant ut at en tur på Elixia for å bli med på "Julestep og styrke" var passende den 24. desember! 60 min gikk fort som bare det!

Penstasen kom på tilslutt, og kvelden ble tilbragt i godt selvskap med mye mat, godteri og pakker. En vellykket julefeiring er over i år også - og snart er vi i allerede i 2017. Rart å tenke på hvor fort tiden går! 

Min flotte familie✨

  • 3697 lesere

Likes

Comments

Første dag på jobb og første dag tilbake til hverdagen. Blir rart å starte opp for fult, men blir bra å få litt penger inn på kontoen igjen! Allerede noen tanker om neste destinasjon, så får se hvor lang tid det tar før flybillettene er i boks!

Frokosten var i allefall ingenting å klage på!

Smoothiebowlen er laget av
- frosne bringebær og skogsbær-
- banan -
- dadler -
- kokosmelk -
- yoghurt -
- havregryn -

Og som topping har jeg musli, bær, hjemmelaget granola, frømiks, rosiner og frukt


  • 4411 lesere

Likes

Comments

Det er rart å komme hjem til kulde og mørke. Solen står opp 09.00 og går ned 16.00. Det er ikke mer enn 7 timer sollys. Det er lenge siden jeg har vært hjemme på denne tiden av året og jeg vet ikke helt om jeg liker det. Jeg føler en slags tristhet når jeg kikker ut vinduet om morgen, samtidig som jeg så inderlig skulle ønske det startet å snø. En hvit jul hører jo absolutt med - og det er jo så fint.

Ellers er det veldig koselig å kunne tilbringe julen hjemme i trygge omgivelser med min kjære familie. De siste to årene har jeg vært i USA hele desember, så i år skal jeg prøve å kose meg masse og sette pris på de siste dagene av 2016. Da jeg landet i Norge var julestemningen ikke-eksisterende, så i går dro vi på julekonsert - og det hjalp jo i allefall litt!

Med en rusten døgnrytme på grunn av jetlag, hoppet jeg i seng når klokken slo 19.00. Våknet uthvilt og med masse energi rundt 8, så nå er det bare å kle på seg treningstøy og hive seg rundt. Skal nemlig se om jeg klarer å få inn litt treningsrutiner igjen etter et par måneder uten. Motivasjonen er ikke helt på topp, da formen er betraktlig mye dårligere enn da jeg dro - men det kommer seg nok etterhvert! Skal bli godt å svette litt igjen iallefall ❤

  • 4557 lesere

Likes

Comments

Ryggsekken er pakket og de siste avskjedsklemmene er gitt for denne gang. Jeg har hatt en fantastisk måned her i Bali og skal helt klart tilbake. Mange minner rikere og et hode fylt med mer kunnskap, motivasjon og tanker enn tidligere. Jeg har lært masse på denne turen som jeg skal ta med meg videre når jeg kommer hjem. I'm feeling inspired.

Siste frokosten her måtte jo bli bra. Crate cafe er favoritten, så det er et must om du befinner deg i Canggu. Sunn, fersk, tropisk og fargerik mat - beste som finnes. Deretter dro meg og en kompis på en 45 min scootertur i pøseregn til et kjøpesenter for å shoppe litt og spise sushi. Etter både forrett, hovedrett og dessert kom vi begge rullende ut av den fancy restauranten. Foodbaby til de grader - men det var absolutt verdt magesmertene!

Siste uken har jeg brukt som et mindfullness-retreat her i Bali. Har dratt på 10 yogatimer og 3 meditasjonstimer tilsammen på 7 dager. Coachen(?) min er så flink - og veldig inspirerende. Er en helt annen opplevelse å drive med den form for trening her nede enn hva det er hjemme. Mer innlevelse, følelser og mening bak det. Mye mulig jeg drar til India på nyåret for 1 måned eller 2. Yoga- og meditasjonsmekka. Har så inderlig lyst til å lære mer - for jeg finner denne livsstilen så fasinerende, befriende og fin.

Nå sitter jeg på flyet halvveis til Dubai. 10 timer med fly, 3 timer layover, 8 timer med fly og 4 timer med tog.

See you soon, Norway🇳🇴

  • 4950 lesere

Likes

Comments

Siste dag i Lombok ble tilbragt på en kjempefin strand en time unna villaen vår. Selvom været ikke var helt på vår side var det koselig likevel! Den siste uken har jeg bodd sammen med 6 andre svenske influencers i en stor villa helt sør i fine Lombok. Vi har surfet hver dag, spist god mat, meditert og gjort yoga, dratt på utflukter og også hatt mange late dager ved bassengkanten. De fleste driver jo med YouTube, så ble litt jobbing fra deres side også!

Kan ikke tro det allerede er desember. Jeg har 12 dager igjen her i Bali, og har blandede følelser om å dra hjem til Norge. Blir nok noen turer i nærmeste fremtid, men kanskje ikke like lange som denne. Nå sitter jeg på flyet tilbake til Canggu. Planen er å bo på et homestay med en gjeng jeg ble kjent med for noen uker siden i et par dager. Siste uken setter jeg kursen mot Ubud for å praktisere yoga og annen mindfullness-trening i vakre omgivelser.

See you soon, Norway!

  • 7226 lesere

Likes

Comments


​For hva er finere enn naturen. Himmelen, havet, blomstene, trærne. Vi setter ikke nok pris på det. Jeg kunne sitti flere timer å bare beundret naturen. Spesielt når jeg er ute å reiser. Det er så fredfult, Det krystallklare vannet. Lyden av bølgene som treffer revet. Den frodige jungelen. Dyrelyder. Den kunsteriske solnedgangen i alle regnbuens farger. Stjernehimmelen. Vinden og den friske luften jeg er så heldig å få puste inn. Alle luktene. Følelsen av tilstedeværelse blir større for hver dag som går. Jeg blir klokere. Gladere. Roligere. Mer åpensinnet. Reflektert. Jeg lærer. Tenker. Funderer - på alt mellom himmel og jord. I've got the whole world in my hands.

Jeg er heldig.

  • 7551 lesere

Likes

Comments