• Snapchat
 • Bloglovin
 • Instagram
 • Blogkeen
 • Nouw

Solen tittet frem igjennom vinduet mitt flere timer før alarmen min skulle gå av. Hadde egentlig ingen grunn til å sette på alarm idag, da jeg ikke har noen spesielle planer - men alltid deilig å få mye ut av de få timene vi har i døgnet. I og med at jeg ikke jobber nå for tiden, prøver jeg å ha en morgenruitine slik at jeg i allefall har et godt utgangspunkt til å få en fin dag. Tenkte å dele et par tips, i og med at fler mulighens sliter litt med motivasjonen om morgen. Spesielt på tirsdager. Har aldri forstått helt hvorfor - men sånn har det bare blitt.


- TUESDAY MORNING ROUTINE -

♥ Å våkne opp til et rent og ryddig rom er alltid deilig. Jeg har startet å rydde rommet hver kveld, slik at jeg er sikker på at det ser bra ut når jeg står opp. I tillegg har jeg invistert i blomster til meg selv og fine, friske, grønne planter. Følte meg passe voksen der jeg gikk å plukket ut hvilke planter jeg skulle ha - men gud for en god følelse det gir. Luktelys har jeg også, og de pleier jeg å tenne på kvelden slik at det setter seg en myk og god lukt i hele rommet. Sjekker kalenderen og ser om jeg har noen avtaler også, ellers prøver jeg å tenke ut en plan for hvordan dagen min skal se ut.

♥ Headsetet er hengt på en spiker rett over senga, og det første jeg gjør når jeg våkner er å sette på godlista. Musikk gjør noe med meg. Jeg blir munter og glad. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten. Balsam for sjela. Veldig dårlig til å oppdatere listene mine da, dessverre. Har aldri tid eller ork til å sette meg ned å lete igjennom sanger for å finne mine favoritter, så shazam blir brukt flittig for å si det sånn.

♥ Nå som jeg ikke starter på jobb tildlig, syntes jeg det er deilig å starte dagen med en 30 minutters gåtur. Dersom det er fint vær, er såklart en tur ute i frisk luft det som frister mest. Hvis ikke er mølla et alternativ også. Hvertfall er det godt å få litt varme i kroppen, og med det kommer gjerne endorfinene krypende tidlig på morgenkvisten!

♥ Etter min lille gåtur er jeg som regel fryktelig sulten. Bruker god til på å lage en sunn og næringsrik frokost. Det første måltidet for dagen består aldri av en kjedelig brødskive med gulost - det kan jeg love deg. Setter pris på alle smakene og mulighetene når det kommer til matlaging. Bruker også 5 minutter ekstra på å dekorere det litt fint. Maten smaker jo mye bedre når den seg bra ut. Før slet jeg en del med at jeg "slukte" maten, så et lite tips til deg dersom du opplever det samme er å spise med et lite bestikk. Dersom jeg spiser flytende til frokost, finner jeg den minste skjeen i skuffen. Spiser du middag kan du prøve å legge ned bestikket for hver bit du tar. Da vil du nyte det bedre, og maten varer forhåpentligvis lenger også!


♥ En liten treningsøkt i ny og ned har aldri skadet heller. Yoga, gruppetrening, styrketrening - alt er bra for kropp og hode. I tillegg prøver jeg å meditere 15 minutter hver dag. Varierer mellom stille meditasjon, guided, med musikk, naturlyder eller andre typer meditasjon hvor man fokuserer på en smak, lyd eller pust. Veldig spennende og interessant, og skulle ønske jeg hadde enda mer tid til å prioritere å lære mer om denne formen for trening.

♥ I 2017 har jeg hatt et stort fokus på å prøve å få litt struktur på livet. Laget mangfoldige lister, planer og skrevet ned tanker og refleksjoner. Et tips er å kjøpe en liten almanakk. Jeg har min med meg overalt og skriver ned alt fra ting jeg må huske, til avtaler, trening og annet som måtte dukke opp i hodet mitt etterhvert som dagene går. Super kjekt og absolutt noe jeg kommer til å fortsette med i lang tid fremover.


Ha en fortsatt fin tirsdag ♥

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

 • 125 lesere

Likes

Comments

Hei!
Nå begynner det å bli noen dager siden jeg oppdaterte. Har hatt en kort liten pause for å samle meg litt, da jeg har hatt så mye å gjøre den siste tiden. Formen er fortsatt ikke så veldig bra, og jeg kjenner det er much needed å få en lang og god natt søvn hver dag. Energinivået er fraværende, men håper jeg er på bedringens vei så fort som mulig. Begynner nemlig å bli rimelig lei.

Skulle gjerne ønske det var jeg som kunne ta med en liten kjøretur i dette gliset, men å sitte i passasjersetet er like stas.

Helgen min har vært veldig koselig. Dro innover til Oslo for å rekke en legetime, og ble igjen der helt frem til søndags kveld. På fredagen dro vi ut å spiste 3-retters på en restaurant kalt "Dinner", som ligger midt i Oslo. Asiatisk er ikke min favoritt, men jeg bestilte sjømat og det smakte veldig godt! Dumplings, skalldyrtallerken, kjøttretter, Tofu, hummer og en del annet jeg ikke helt kan navnet på.

Grunnen til at jeg i utgangspunktet skulle innover til Oslo denne helgen var fordi jeg hadde avtalt å ha 2 små shooter. Begge ble vellykket tror jeg, og gleder meg til å se resultatet! En av dem var for en fransk fotograf som tar bilder i svart/hvitt filmformat. Jeg elsker jo den gammeldagse vintagelooken, så det blir spennende å se hvordan de blir.

Nå skal jeg gå en lang tur ute i finværet. Temperaturen har nemlig bikket 20 grader de siste dagene, så må nyte det mens man kan!

 • 306 lesere

Likes

Comments

Er det en person jeg setter foran alle andre så er det min kjære lillesøster. Vi står sammen i tykt og tynt, og jeg tør å påstå hun er min beste venn. Er det ikke det fint? Å ha et så godt forhold til søsteren sin. Vi kan selvfølgelig krangle og slikt, men til syvende og sist er vi jo av samme kjøtt og blod, så vi blir ikke kvitt hverandre så lett.

Her i huset er det altså ikke bare nasjonaldagen vi feirer på 17.mai, for idag fyller også lillesøster 17 år. Tiden flyr! Vekket henne med ballonger, bursdagssang og frokost på sengen. Tror faktisk aldri man blir for gammel for sånt. Selvom det er ganske åpenbart da det blir gjentatt hvert år, er det fortsatt koselig å våkne til litt eksta oppkermsomhet.


- Gratulerer med dagen - 

Så gratulerer så mye med 17 år på denne jorda. Jeg er ufattelig stolt av deg og alt du har fått til. Håper feiringen var vellykket og at du koste deg masse på den store dagen. Du er god og fortjener bare det beste.

 • 984 lesere

Likes

Comments

Mennesker. Jeg ser dem. De er så mange. I alle kriker og kroker. Ler, hyler, smiler, gråter. De løper. Står. Sitter. Danser. Alkohol i den ene hånden, sigaretten i den andre. Høylytte. Jeg hoster litt før jeg må sette meg ned. Trekke pusten dypt 5 ganger.
Stressa. Pulsen stiger, hjertet dunker. De ser meg. De ser meg ikke. Kjente og ukjente. Ukomfortabel. Jeg ser meg rundt igjen. Ukomfortabel. Smiler. Nikker. Prøver å henge med i samtalen, men tankene er en annen plass. Et annet sted. Hvor skal jeg se. Hva skal jeg si. Store folkemengder er ikke helt min greie. Jeg ser på klokken en gang til. Tiden står stille. Prøv å nyt kvelden. Skallebank. Lysene blinker for fort. Svimmel. Jeg tar en stor slurk av den utvanna drinken i hånden min. Ser. Hører.
Et nytt menneske sjangler bortover dansegulvet. En annen faller. To jenter gråter. De fleste smiler. Et glass knuser. Lysene blinker raskere. Musikken blir høyere. Pulsen stiger.
"Jeg hører ikke hva du sier". Jeg nikker. Smiler. Ser på klokken.

Pust.

 • 1038 lesere

Likes

Comments

I dag tok jeg på meg bunaden for første gang i år. Er ikke ofte den blir brukt, men føler meg så fin når jeg har den på. Kan ikke tro jeg faktisk vurderte å droppe bunad til konfirmasjonen min - da jeg syntes plagget var grusomt på den tiden. Nå angrer jeg ikke på valget mitt i det hele tatt. Bærer nasjonaldrakten vår med stolthet og vet at det er lagt mye tid og arbeid i den.

Dagen startet grytidlig da vi skulle i kirken. Tenk at det er hele 5 år siden det var jeg som tok imot rose og diploma fra ungdomsskolen. Tiden flyr! Tror han koste seg og at dagen ble vellykket. Maten smakte hvertfall nydelig - og for min del er det oppturen med en slik samkost. Ingen ting er bedre enn et stort koldtbord med alt man måtte ønske av mat!

Bunaden skal på igjen allerede om 2 dager. Håper værmeldingen har bommet kraftig denne gangen - for jeg er ikke gira på å sprade rundt i byen mens det pøseregner. Er så typisk at været skal svikte på slike annledninger. Altså det ble ingen snø til jul i år, så la det nå i allefall være opphold på nasjonaldagen!

 • 1330 lesere

Likes

Comments

Er det noe som hele tiden er under utvikling så er det teknologi. Det går ikke å alltid holde seg oppdatert på det nyeste, da ting skiftes ut hele tiden - men et bra kamera er et must. Selvom det kanskje koster en del, er det viktig å invistere i bra utstyr. Det er bedre å spytte inn et par tusenlapper ekstra for bra kvalitet, enn å være gjerrig. Bildene og resultatet vil være verdt det tilslutt.

Jeg handler mye over nettet - og har tidligere kjøpt en del elektroniske varer fra for eksempel POWER sin nettbutikk. Her har de alt fra mobil, kamera og tv, til treningsklokker, radioer etc. En ting jeg liker godt med power er at de har en "prisrobot" som hele tiden justerer prisene slik at du skal få det billigst mulig. 11 mai åpnet de 3 helt nye butikker her i Norge. En på Slependen i Asker , og også i Trondheim og Sandnes . I den anledning har de mange skikkelig gode åpningstilbud på billige elektroniske varer. Dersom du er interessert i å spare noen tusenlapper er det absolutt verdt en titt HER.

Både mobil, pc og Kamera er dyre gjenstander jeg er helt avhengig av. Har ikke kontroll på hvor mye penger jeg har brukt på å reparere knuste skjermer fordi jeg er litt for uforsiktig, men hadde ikke klart meg uten. I og med at bilder og sosiale medier er en stor interesse for mange, føler jeg det er en essensiell ting å invistere i. I tillegg er det å ha bra elektronisk utstyr en faktor med stor betydning for en reiselysten sjel som meg når jeg er ute å reiser.

 • 1432 lesere

Likes

Comments

Noen ganger sier kroppen i fra. Den gir flere tegn på at ting ikke stemmer. Hjertet dunker fort, og det er et konstant press i brystet. En klump som ikke går vekk. Det verker. Hva er i veien? Hvorfor er det slikt? Sliten. Trøtt. Mangel på energi. Søvn. Hva er det? Øynene er lukket om natten og rommet er mørkt. Tiden står stille, men jeg er våken. Tankene vandrer. Hodet dunker enda mer - som om noen banker på fra innsiden. Hardt. Mange ganger. Kanskje sprekker det snart også. Vær forsiktig. Ikke slit deg ut. Posene under øynene blir større. Jeg er bare trøtt. Jeg hviler, men bateriene lades ikke opp. De er tømt, og kroppen kjennes tom. Sengen er myk og det er vanskelig å stå opp. Jeg synker lenger og lenger ned i madrassen. Puster dypt. Sovner..

Hverdagsstress.

I ganske mange uker nå har jeg følt meg rar og ikke helt meg selv. Ekstremt emosjonell og skikkelig tømt for energi. Vært hos legen et par ganger for å sjekke om noe er galt, og her om dagen fikk jeg positive prøvesvar på at jeg har kyssesyken oppi det hele. Litt godt å vite at det er en logisk grunn til at jeg føler mye av det jeg gjør - men også kjedelig da jeg vet det kan ta lang tid før prosessen er over. Finnes ingen medisin annet enn å hvile - så får finne meg en serie å se på, å gjøre mitt beste.

 • 1510 lesere

Likes

Comments

10 min oppvarming på mølla
+
Kontaktøvelser med minibands 

- Sittende knebøy 3x12 -
- L-sit pullup 3x10 -
- Strak mark med manualer 3x10 -
- Utfall 3x12 -
- Gående knebøy med strikk 3x15 -
- Leg extension 3x12 -
- Legpress 3x12 -
- Crunches i kabel 3x15 -

Etter en ganske slapp start på uken med lite søvn og bevegelse var det deilig å kjenne at beina fikk kjørt seg på trening idag. Silje kom meg til unnsetning og vi gjennomførte en skikkelig bra legday. I tillegg var det koselig med en treningspartner til en forandring! Skal si det er en god stund siden sist jeg hadde vondt av å gå opp trappen - men det er en deilig følelse. Jeg husker jeg var så flink til å skrive ned å holde styr på treningen før, men har gått litt vekk fra det i det siste. På tide med en liten forandring, for jeg kjenner det hadde vært greit å fått litt struktur på livet igjen.

Er forresten helt hekta på fylte speltlumper for tiden, og spiser det hver eneste dag i forskjellige varianter. Har fått spørsmål om jeg kan legge ut litt flere enkle oppskrifter på mat jeg liker, så tenkte å lage et innlegg hvor jeg viser mine top favoritter nå snart. Jeg er litt sær, så blander en god del ingredienser sammen - men gud så godt det er.

Nå er jeg nydusjet, mett og klar for litt søvn.
Kjenner det skal bli godt med helg i morgen!❤

 • 1714 lesere

Likes

Comments

Det er noe spesielt med sjøen. Alle fargene. Luktene. Dyrene. Jeg føler en form for frihet når jeg svømmer rundt blant skilpadder, koraller og fisker. Det er så fredfult, fint og rent. Naken natur. Lengter tilbake til dagene hvor jeg kunne legge alt stresset bak meg, ta med surfebrettet ut på vannet, og forsvinne litt i et par timer. Legge alt fokuset på megselv og bølgene. Klarne hode og tanker, å kjenne følelsen av tilstedeværelse. Det er en form for medisin for sjela. Har alltid vært glad i havet, og når jeg var liten ønsket jeg meg evnen til å puste under vann. Jeg ville være en havfrue.

Ble kjent med denne søte jenta da jeg var i Hawaii i mars, og merket at vi klikket med en gang. Fikk ikke mye tid til å lære hverandre å kjenne, men vi har snakket litt i etterkant og planlegger nå en tur sammen i sommer. Med samme verdier, intensjoner og syn på livet tror jeg det kan bli veldig gøy og spennende. Vi kjenner hverandre ikke godt i det hele tatt, men det er jo sjarmen i det. Denne gangen er det hun som må fly langt, for vi skal nemlig holde oss her i Europa! Mer om turen kommer når datoer er satt. Kjenner det er godt å kikke på flybilletter og slikt igjen. Har allerede rukket å bli rastløs, og det kribler i fingrene etter å komme meg litt bort igjen.

Hvor ville du reist dersom du kunne
dratt hvor som helst i verden?

 • 1816 lesere

Likes

Comments

Alarmet slumret i overkant av 10 ganger idag - og for hver gang jeg trykket på slumre knappen, krøp jeg lenger og lenger under dyna. Kaldt var det også, for jeg hadde nemlig glemt å lukke vinduet da jeg la meg igår kveld, Ble nok litt for sent for min del, og kaffekoppen rett før leggetid var ikke det beste valget. Våknet til en lett blanding av sludd, snø og regn, så får ta en soldans, be til værgudene og håpe på aå det løsner seg utover uken. Humøret og energinivået blir jo så mye bedre når solen titter frem og varmer alt og alle.

- ​​​​​​GENSER - 
bikbok

- BUKSE -
only

- NETTINGSTRØMPER - 
ebay

- KLOKKE -
daniel wellington

- SOLBRILLER - 
volt

- SKO -
usa

Er ikke noe tvil om hva favorittfargen min er når det kommer til klær. Sort passer jo til alt, og det er så enkelt og rent. Sleng på et par gulldetaler og en fargekåpe for å friske det opp - og du har plutselig et helt annet outfit. Har forresten blitt helt forelsket i min nye klokke fra Daniel Wellington. Var litt skeptisk da jeg bestilte med sort urtavle - men nå er det helt klart favoritten blant samlingen. Buksen kjøpte jeg i helgen da jeg var i Kristiansand. Omtrent joggebuksestoff, men så fin og deilig.

Kjenner jeg trenger litt positiv energi idag, da posene under øynene er litt større enn vanlig og hjernen skriker etter mer søvn. Skal lage meg en stor kaffekopp, og nyte den med musikk på ørene, mens jeg spiser noe ekstra godt til frokost. Satser på at det er kuren, og at jobbdagen går fort. 

​​Ønsker deg en fin onsdag. Halvveis til helg!!


 • 2026 lesere

Likes

Comments