• Snapchat
 • Bloglovin
 • Instagram
 • Blogkeen
 • Nouw

Etter et par glass vin for mye satte vi oss ned for å se på Lalaland. Åh som jeg elsker den filmen. Blir jo helt kjærestesyk av slikt. I tillegg liker jeg måten de fremstiller kjærlighet på, på den tiden. Jeg har lyst til å oppleve en skikkelig gammeldags date en gang. Plukket opp utenfor døren, blomster, middag, dans, live musikk, jazz. God stemning, spennende samtaleemner fylt med sjel og mening. Ingen telefoner. Ingen forstyrrelser.

Jeg skal i allefall ikke gi slipp på min gamle sjel. Lever meg inn i kunst og poesi, og kjenner mye av det treffer meg. Litt for dypt noen ganger. Jeg prøver å skrive slike korte strofer selv også, men jeg har ikke helt funnet ut hvordan å sette ord på mine egne tanker på den måten enda. Jeg setter pris på andre sine verk da - så lever meg inn i ordene deres så lenge.
Jeg prøver å ikke bry meg så mye om hva andre mener og tenker når det kommer til mitt perspektiv på livet. Jeg syntes det er viktig å sette pris på ting, samtidig bruke tiden på det som faktisk får meg til å føle noe. Kan sitte timesvis å lagre bilder og tekster som inspirerer meg. Ting jeg så gjerne vil gjenskape med min egen lille vri. Mangler bare en bedre halvdel. En som deler samme tankemåte som meg, og som vil skape noe.

Dessverre kjenner jeg gløden sakte men sikkert forsvinne om dagen. Jeg føler jeg tar ett skritt frem og to tilbake. Jeg blir sliten, og merker det er på tide med noe nytt. Noe gøy. Nye mennesker. Nye impulser. Jeg trenger å finne noen som kan utfordre meg litt mentalt. Mate hjernen min med informasjon. Kreativitet. Jeg må kjenne at jeg lever. Følelsen av glede. Lykke. Spenning. Dagene bare går og går. Meningsløse. Jeg blir gal. Stresset. Sint. Frustrert. Kanskje det er på tide å komme seg vekk? Reise? Flytte? Noe må til, men det er så vanskelig å bare hoppe i det. For hva gjør jeg dersom jeg vil vekk, uten noe formening om hvor jeg vil dra?

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

 • 245 lesere

Likes

Comments

- Stemningsfylte dager i hovedstaden - 

Tusen takk for en koselig helg 💛

 • 359 lesere

Likes

Comments

Sommerfest med nouw
På torsdag var det sommerfest sammen med nouw bloggerne. Stemningen var på topp og vi koste oss masse. @tessb og @karolinesmadal hadde stelt i stand et supert opplegg, og det ble kåringer, servering av mat, masse champagne, fotobooth fra fotobaren og goodiebags fra Mildh Press. Koselig å bli kjent med flere nye fjes - alle er jo så snille. Bilder ble knipset hele kvelden og fotoboothen slo godt an for de fleste, tør jeg å påstå. Festen ble holdt på toppetasjen av Lektern, som ligger på Aker brygge. Vi hadde været på vår side denne gangen også, for solen skinte og gradestokken viste godt over 20 grader. Vellykket.

Bildene er tatt av @Madeleine Lohne. Sjekk ut bloggen hennes HER.

- Takk for en fin kveld -

Jeg hadde ikke med kamera denne gangen, men med hjelp fra fine @Viralvogue fikk vi knipset et par outfitbilder jeg deler med dere når jeg får dem tilsendt senere! Jeg må si jeg er veldig stolt av å få være med i Nouw gjengen, og kjenner jeg gleder meg allerede til nestegang alle skal møtes igjen!

 • 677 lesere

Likes

Comments

Nå sitter jeg med rumpa godt plantet i togsetet, med PC'n på fanget og kakaoen i hånda. Jeg har vært ekstremt opptatt den siste uken, så sosiale medier har dessverre mått blitt nedprioritert. Beklager❤ Sørget hvertfall for at Mac'en var med i veska, slik at jeg kunne få unnagjort litt arbeid de 3 neste timene på toget.

Jeg liker å ta tog, faktisk. Tiden går så mye fortere enn den kjedelige bilturen. I tillegg blir det til at jeg går inn i min egen lille boble der jeg sitter med headsetet på å drømmer meg bort i musikken min. Naturen er fin også, og den får jeg ikke sett så mye på når jeg kjører selv. Skal ikke skryte på meg at jeg er en veldig god sjåfør nemlig, så er nok lurt å holde øynene på veien, haha

Blir deilig med langhelg nå. I kveld skal jeg på sommerfest med Nouw-jentene på lektern i Oslo, så det blir koselig. På tirsdag klikket jeg hjem 2 skikkelige fine outfits fra Nelly. Var helt sikker på at pakken skulle dukke opp i tide, men da den ikke kom i posten i går ble jeg stressa. Rakk ikke få post før jeg satte meg i bilen på vei til togstasjon idag heller, så nå er jeg uten antrekk for kvelden. Har i underkant av 1 time til rådighet når jeg kommer til Oslo, så får se hva jeg klarer å snekre sammen. Ikke er jeg kjent der heller, så hvilke butikker som er hvor aner jeg ikke. Veldig kjedelig, men sånn går det når man er helt i siste liten med nettshopping.

Oppdaterer med bilder fra eventet så fort jeg får mulighet. Ha en fortsatt fin torsdag!

 • 1051 lesere

Likes

Comments

//📷 @Mari Lunde

Her er noen av bildene fra en koselig shoot vi hadde i finværet her om dagen! Elsker kombinasjonen av sort og hvitt. Spesielt toppen. Vet ikke hva det er med meg og kontraster, men av en eller annen grunn passer det til min personlighet. Frynsene på armene gjør overdelen spesiell, og det liker jeg. Følte jeg gikk tilbake noen tiår der jeg trasket rundt blant fargerike vegger med hatten på hode og gullringene i ørene. Det eneste jeg manglet var buketten med røde roser. Åh som jeg elsker roser. Ganske sikker på at det hadde passet godt inn. Skal ikke legge sjul på at jeg skulle ønske jeg kunne dra tilbake i tid også. Oppleve hvordan det var å leve da - i forhold til nå. Føler alt ble satt mer pris på. Naturen. Menneskene. Atmosfæren. Musikken. Passer ikke helt inn i 2017 tror jeg, men så lenge man holder beina plantet på jorda og bevarer det som gjør en unik , så går det bra. For det er så fint å kunne være seg selv, fult og helt uten å bry seg om hva andre mener og tenker 🌹


 • 1356 lesere

Likes

Comments

//reklame i sammarbeid
med Daniel Wellington

Classic Petite - Bondi

Nå i juni har Daniel Wellington lansert en ny kolleksjon i den populære Classic Petite serien! Denne er "all white" med enten sølv eller gulldetaljer. Jeg elsker hvor classy og feminin serien med 32mm urtavle er. Klokkene kan jo brukes til alt, og det finnes en for hver smak. Denne gangen er reimen av lær, og selve klokken er eggeskallhvit. Nå som vi går mot lysere tider er jo hvit en farge som passer bra til alt, så denne skal bli godt brukt i sommer!


Jeg har i tillegg fått gleden av å dele ut en rabattkode til dere! THERESE15 vil gi deg -15% avslag på hele DW sin nettside. Rabattkoden varer ut juni. Perfekt gave til en god venn eller kjæreste - og selvfølgelig deg selv dersom du vil unne deg noe fint!
Se utvalget deres HER
 • 1697 lesere

Likes

Comments

Inneholder adlinks

 - Everyday breakfast - 

PANNEKAKER

♥ 80g Havregryn
♥ 1 ts Bakepulver
♥ 1 egg
♥ 1ss Yoghurt
♥ Kokosmelk
♥ 1/2 scoop Sjokolade Proteinpulver

(kan sløyfes)


--------------------------------------------------------


- Bland alt i en skål og miks med
stavmikser til en klumpfri røre. La stå i kjøleskapet
i 10 min til røra blir tykkere. Bland inn ekstra melk dersom du måtte ønske. Stek med smør på middels til høy varme -


Jeg elsker å putte masse dilldall på
frokostpannekakene mine. Her er det bare
å bruke fantasien, men på bildet har jeg lag på
lag med yoghurt (naturell med bringebærsaft - genialt
for å få en søt smak), banan, jordbær og kiwi
som er toppet med hakket sjokolade.


SMOOTHIEBOWL
♥ Frosne bringebær & skogsbærblanding

♥ Bringebærsaft

♥ Kokosmelk

♥ Banan

♥ Yoghurt

♥ Biola


TOPPING

♥ Hjemmelaga granola

♥Banan

Hakket sjokolade

Chiafrø

Chlorella

Ingrediensene med strek under er alle fra Bodylab.
Klikk for direktelink

Fått kommentarer på at mer matprat ønskes på bloggen, så håper dette innlegget fallet i smak! 

♥ Ønsker alle en fin onsdag

 • 2172 lesere

Likes

Comments

Komme inn i rutiner igjen
Dette er noe som plager meg skikkelig for tiden, og som jeg prøver hardt å få orden på. Har jo slitt med kyssesyken helt siden jeg kom hjem fra Los Angeles, og det har resultert i at livet mitt er passelig ustrukturert. Jeg er en person som må ha kontroll på ting for å ha ro i kroppen, og uten rutiner fungerer jeg ikke. Det har vært lite trening, dårlig kosthold og mye stress den siste tide - men nå skal jeg prøve mitt beste for å forandre det.

Bli mer bevisst
Før var jeg veldig flink til å hele tiden tenke over ting - og det resulterte i at det å leve i nuet var lettere enn jeg føler det har vært den siste tiden. Jeg vil bli flinkere til å meditere, tenke på pusten igjennom dagen, spise saktere, nyte småe øyenblikk, ikke stresse. Planlegge. Slike faktorer gjør dagene mye lettere, så det skal være et stort fokus nå som det går mot sommer!


Meal prep
Pleide å alltid lage mat kvelden i forveien, men har gått bort i fra det de siste månedene - som har resultert i mye unødvendig bruk av penger. Det å kjøpe mat hver dag blir dyrt i lengden, så skal prøve å bli flinkere på å legge det klart i kjøleskapet, slik at det bare er å putte det i baggen om morgenen før jobb.

Ta mer vare på meg selv
Jeg trenger å prioritere meg selv litt mer. Sette av tid til å nyte en god bok. Stresse mindre. Skrive mer. Ta fler inspirerende bilder og bli inspirert av andre. Kjøpe inn ansiktsmaske, gode såper og kremer for å pleie kropp og sjel. Hamstre inn luktelys og gode dufter - og ha rommet ryddig til en hver tid. I tillegg skal jeg oppgradere sminkemappa, ta solarium, kjøpe hårkur og vippe serum og også sørge for å kle meg fint hver dag slik at jeg føler meg ekstra vell. For det er viktig å føle seg fin - selv i en helt vanlig hverdag.


Blogge mer
Skal bli flinkere til å oppdatere gjevlig og mer variert. Har mye på hjertet, og mange halvskrevede innlegg - så må bare sette av mer tid forran pc skjermen. I tillegg holder vi på å organisere litt flere gøyale shoots, slik at det blir noen brae bilder i ny og ned også. Jeg har jo kjøpt meg nytt kamera for en liten stund tilbake, og nå vurderer jeg sterkt å kjøpe en 35mm linse. Har bare standar linsen som fulgte med, men gurimalla så dyrt kamera og kamerautstyr er. Har vært innom fotobutikken et par gangen den siste måneden, så får se om jeg ikke slår på stortromma og tar med meg en ny baby hjem i løpet av et par uker. Vil jo så gjerne bli flink til å ta bilder, men syntes kamera er inviklede greier, og har ikke tålmodighet til å se på hundrevis av youtubefilmer heller.


​Være sosial
Jeg er veldig flink til å nedpriotitere det å finne på ting med andre, rett og slett fordi jeg er sliten etter en lang dag på jobb. Som regel frister det mer å dra hjem, spise en god middag, ta av sminken og se på en serie enn å dra ut. Et av målene mine nå som det endelig er lyst og fint ute, er å være mer sosial etter jobb. Skravle, spise lunsj, solnedgang på stranden, se filmer, gå turer osv. I tillegg skal jeg prøve å sove et par timer ekstra om nettene slik at jeg ikke er så trøtt når ettermiddagen kommer. Ender ofte opp med typ 4-5 timer søvn, og det er altfor lite.


Foto//@ Emilie

​Juni er en fin måned, men ikke stort på agendaen for min del. Skal innover til Oslo en god del, men er vel juli og månedene etter som ting kommer til å skje. Gleder meg 💛

 • 2218 lesere

Likes

Comments

Noen dager er det å stå opp i seg selv ganske slitsomt. Humøret svikter og kroppen kjennes tung. Jeg vet ikke hvorfor, eller hva som er årsaken - men et ork er det i allefall. Mulig det hadde en sammenheng med lyden av pøseregn utenfor vinduet, eller det faktum at det er søndag. Uansett måtte jeg omtrent slepe beina mine langs gulvet da jeg reiste meg opp fra sengen 14.00 i ettermiddag.

På tide å starte dagen, tenkte jeg
.

Endte opp med å lage mat også legge meg igjen. Skrollet nedover tumblr i et par timer og lagret alt jeg fant av inspirerende, kunstneriske bilder og tekster. Blir aldri lei - og tiden flyr. Skulle ønske jeg var et sted blant mennesker som kunne hjulpet meg med å utvikle kreativiteten i livet mitt. Samtidig vet jeg at den tiden vil komme - sooner or later.

5 timer senere tok jeg på meg treningstøyet og gikk en 60 minutters tur for meg selv. Meg og musikken min. Når jeg først hadde passert dørstokkmila, var det ganske godt å endelig komme seg ut av huset egentlig..
Nå har klokken blitt 01.00, og regnet pøser ned enda. Taklampa er slått av og sterinlysene tent. Det lukter vanilje i hele rommet. Deilig. Jeg tar frem notatboken min. Støvete er den - for jeg har vært grusomt dårlig på å skrive i det siste. Kjenner jeg trenger å sette ord på tankene etter en slitsom dag. Har ikke gjort stort, men fortsatt vært en påkjenning for kropp og hode. Jeg skulle ønske det var enkelt. At hånden bare fløy over linjene og at ordene kom av seg selv. At blekket gikk tomt før jeg rakk å få alt ned på papiret. Nei - ikke idag heller. I stedet la jeg meg ned i sengen, satte på "Soul" lista og bare stirret i taket. I min egen verden. Øynene lukket seg sakte men sikkert, også forsvant jeg et sekund. Har du noen gang vært i det stadiet hvor du verken sover eller er våken? At du er tilstede, men kroppen fraværende. Jeg sammenlikner det med å sveve. Sveve i tanker. Drukne i musikken. Det er rart, men når øynene åpnes igjen, er det vanskelig å vite hvor lang tid som har passert. Føles kanskje ut som en evighet - men så har det kun gått minutter.

​Kjenner det blir deilig med en ekstra fridag imorgen. Hvis værgudene snakker sant, skal det på magisk vis gå fra pøseregn til strålende sol på et par timer. Vet ikke om jeg har troen, men er vel bare å håpe. Skal nemlig på båttur med familien, og jeg planlegger å ligge rett ut å steke i solen hele formiddagen.

 • 2439 lesere

Likes

Comments

Alice In Nailland 

Jeg har i flere år hatt en skikkelig dårlig uvane når det kommer til å bite/rive av neglene mine. Det er grusomt, og jeg blir flau hver gang noen legger merke til det. Jenter skal jo ha lange negler, men klarer ikke å få de til å vokse ut - og ikke har jeg tålmodiget til det heller. Før pleide jeg å få de fikset en gang i måneden, men nå merket jeg at det var blitt for lenge siden sist jeg unnet meg noe slikt. Forrige uke dro jeg for å prøvde ut en salong her i Skien, og det er helt klart min nye favoritt. Ble kjempe fornøyd med resultatet, og tenkte derfor jeg kunne tipse dere som bor i nærområdet om flinke Alisa.

Prisen for et fult sett er rimeligere enn de andre plassene jeg har vært på, og hun er også mye flinkere og nøyere. Her snakker vi ned til den minste detalj. I tillegg støper hun på egne tipper selv, noe jeg aldri har sett andre gjøre. Veldig flink og anbefales på det sterkeste dersom du bor i Telemarksområdet.

Alisa holder til i Skien. Hvis du vil se mer av designene hun har gjort, kan du ta en titt på instagrammen hennes HER eller facebookprofilen hennes HER💗

 • 2718 lesere

Likes

Comments