En urolig sjel. Tankekaos. Hvor skal jeg dra. Hva skal jeg gjøre. Humøret går som en berg-og-dalbane. Noen dager er jeg helt på topp, mens andre vil jeg helst bare sove bort. For når tanker og følelser tar over, og klumpen i halsen vokser - blir jeg sliten. For ja, jeg er et veldig følelsesladd menneske på godt og vondt. Sinne. Glede. Kjærlighet. Rømmer vekk i håp om å finne et svar, og på veien både mister og finner jeg deler av meg selv. I leave a little piece of my heart everywhere I go. Forelsker meg i Land. Byer. Mennesker. Sjeler. Også drar jeg igjen. Minnene følger meg for resten av livet. Følelsen, gleden og latteren i det spesielle øyeblikket derimot - de forblir. Det er det som er så trist. Vi drar alle hver vår vei, og vet ikke om vi ses igjen.
​Noen ganger er det en stor påkjenning å være så emosjonell.
Men det er vakkert også - jeg lover.

Jeg er på leting - men usikker på hva jeg ønsker å finne. Når jeg setter meg på flyet er jeg skrittet nærmere friheten til å være meg. For det er det livet handler om. Å være seg selv. Møte mennesker man klikker med. Finne de med samme tanker og interresse. Se nye plasser. Kulturer. Ta utfordringer på strak arm og jakte følelsen av å være lykkelig. Jeg håper jeg finner en person der ute å dele dette med. En som gjør meg lykkelig. Ingen hastverk. Jeg er jo bare 19.
Jeg har all verdens av tid.

  • 51 lesere

Likes

Comments

Paris var fantastisk. Alt går min vei om dagen og jeg er så takknemmelig - og ikke minst lykkelig. Sitter igjen med en litt sånn "rusa på livet" følelse. Åh hvor skal jeg starte? Følte meg som en prinsesse der jeg danset rundt i koselige gater mens jeg studerte de kunstneriske bygningene. For Paris er faktisk et kunstverk i seg selv. Alt er så perfekt sammensatt. Gatene. De gammeldagse beige og nude fargene hvor enn man ser. Broene. Turistattraksjonene. Språket. Maten.

Altså kan du tenke deg å tilbringe Valentines Day i kjærlighetens by? God mat. Vin. Godt selskap. Rooftop utsikt over Notre Dame og det glitrende Eiffeltårnet. Jeg har aldri sett noe så vakkert i hele mitt liv. Fra 20.00 til 20.05 blunket jeg ikke engang. 5 minutter hver time når mørket legger seg over byen starter nemlig Eiffeltårnet å glitre. Helt magiskt, og må egentlig bare oppleves - for det går ikke å fange slike øyeblikk på kamera.

Laget en collage med blinkskudd fra uken som var. Maten der er forresten et tema i seg selv. Har aldri spist så mye god og sukkerfylt mat som uka i Paris. Måtte jo smake på alt. Her snakker vi makroner i alle farger - som bokstaveligtalt smeltet på tunga. Sjokolader i alle fasonger fra egne sjokoladebutikker på størrelse med et supermarked. Bakevarer fra søte, franske bakerier, crêpes, croissants, paier og veldig mye mer. Er du i Frankrike burde du teste det meste. En fryd for sjela. Hver gang jeg gikk inn i et type bakeri spurte jeg den som jobbet der om hans favoritt - og valgte selvfølgelig det han anbefalte. Franskmenn vet best!

Nå sitter jeg på toget fra flyplassen med kurs mot Telemark! Her blir jeg kun i 1 uke før jeg hopper på neste fly. Denne gangen tilbake til USA. Kjenner det skal bli godt med litt varme i kroppen også - så ber om fint vær og nye opplevelser!

🌹Au revoir mes amis

  • 642 lesere

Likes

Comments

Skulle vært postet tidligere i ettermiddag.

Jeg tar en sip av min overprisede kaffe og nyter et par fargerike makroner, mens jeg prøver å lese litt i boken jeg kjøpte i Bali for en stund tilbake. Pust da. Du er jo i Paris. Her kan du slappe av. Ja, det er akkurat det jeg gjør. Puster. For det er det viktigste i en ellers travel hverdag. Sitter på en søt liten hjørnekafe jeg støtet på da jeg tidligere idag bestemte meg for å utforske Montmartre. Alle fargene. Stilen. Kunsten. Jeg elsker det. Så mange forskjellige mennesker. Tror jeg kunne sittet å bare kikket i timesvis. Den ene travlere enn den andre. Barn som hopper rundt på fortauskanten. Kjæresteparene hånd i hånd traskende rundt i denne romantiske byen mens levende lys fra butikkene kommer tydeligere frem da mørket har begynt å legge seg. Det er så fint- og jeg har det så bra.

Første natten bodde jeg på hostell, men nå har jeg kommet frem til leiligheten hos et par kompiser jeg skal bo hos i de neste dagene. Utsikt over hele Paris. Vi har mange planer, så får se hvor mye vi får skvist inn på 2 og en halv dag. Legger ut bilder imorgen!

  • 1180 lesere

Likes

Comments

Kofferten er pakket og jeg er nå på vei til Frankrike. Det å sette seg på toget til flyplassen gir meg alltid en rar, men deilig følelse i kroppen. Jeg er spent og det kribler i magen hver gang. Ny destinasjon - spontan som alltid. Bestilte plass å bo I går kveld, og vet svært lite om byen. Får se hva jeg skal gjøre når jeg lander, men finner vel frem ved hjelp av lokale. Det er sjarmen i å reise - må alltid bli kjent med andre. Spesielt alene, da blir du tvunget til å ta kontakt. Jeg elsker det.

Håper du er like vakker som på bilder, Paris🌹
See you soon

  • 1478 lesere

Likes

Comments

Jeg er jo som tidligere nevnt blitt overraskende glad i kaffe. Etter at jeg kuttet ned på x antall energidrikker jeg drakk i løpet av en dag, føler jeg at kaffe har blitt en mental greie for å holde energinivået oppe igjennom dagen. Bare jeg nevner ordet "kaffe", er det som om jeg automatisk blir 10 år eldre i hode - men slik har det altså blitt. I disse kalde vinterdagene varmer det opp både kropp og sjel, og med litt kokosmelk og kanel er jeg godt fornøyd. Uansett har jeg jo hørt at tennene blir gulere, og at ånden blir ekkel. Har testet tannbleking før, men har aldri funnet en som har funket optimalt. Denne gangen skal jeg teste ut ProWhitening, som jeg har hørt mye positivt om!

Tenkte jeg skulle ta før- og etterbilde slik at det er lettere å se forskjellen. Behandligen går over 2 uker, så kommer til å skrive et oppfølgingsinnlegg om hvordan jeg syntes resultatet ble når den tid kommer.

Hvis du har lyst til å teste produktet før du bestiller, tilbyr ProWhitening vareprøve på stripsene helt gratis HER!

  • 1684 lesere

Likes

Comments

Er det et tilbehør jeg har veldig sansen for, så er det klokker. En classy detalj som kan sette preg på et hvert outfit! I tillegg finnes det jo så mange fine klokker i alle farger og fasonger. Daniel Wellington har blitt veldig populært den siste tiden, og det er jo ikke rart. Stilfulle og enkle - slik de fleste liker det! Jeg har sølv og sort, og er godt fornøyd med min, i og med at den passer til alt!

- CHARM YOUR VALENTINE -

I forbindelse med Valentines day, får du nå med en ekslusiv, hjerteformed berlock ved kjøp av en klokke. En liten ekstra detalj til en du er glad i! Dersom du ikke har funnet ut hva du skal kjøpe til kjæresten, er dette hvertfall en sikker vinner. I tillegg har jeg fått muligheten til å dele ut en rabattkode, slik at du hvertfall kan spare et par kroner✨

Hvis du bruker rabattkoden "THERESE15", får du 15% på alle kjøp fra hjemmesiden deres! Du får også med kjempefin gaveinnpakning slik som på bildene over inkludert i alle bestillinger.
Fint eller hva?

Se utvalget HER

  • 2326 lesere

Likes

Comments

Denne collagen summerer egentlig opp helgen min i korte trekk. Veldig koselig! Kan ikke si jeg gleder meg til å starte på en ny uke allerede i morgen - for kjenner jeg kunne trengt et par ekstra fridager. Om 1 uke setter jeg kursen ut på nye eventyr igjen, så det får være motivasjonen min for de kommende dagene!

Håper alle hadde en fin helg ❤

Likes

Comments

Vi kom frem til hytta rett før midnatt i går. Lang biltur, men med høy musikk og god stemning var det null problem. Bilen var stappet full med alt fra ski til mat, og det så helt klart ut som om vi skulle være borte i flere uker. Kvelden gikk vel egentlig bare til å lage taco og slappe av. Deilig.

Skal ikke legge skjul på at frokosten smakte ekstra godt i dette idylliske vinterparadiset. Hvite trær, fjellutsikt og frisk luft. Vi fyret opp i peisen, tok på joggedressen og stelte i stand en tropisk frokost til alle sammen. Blir aldri lei av slike type "bowls", og spiser det i forskjellige varianter hver dag. Favoritten - helt klart!

Vi har ingen store planer her oppe egentlig. Skikkelig avslappende og stressfri helg. Ski, alkohol, god mat, jacuzzi, badstue, grilling. Selvom jeg foretrekker sol, sjø og varme, skal jeg faktisk innrømme at en helg på fjellet passet bra nå!

  • 2723 lesere

Likes

Comments

I og med at jeg kun har hatt 1 ordentlig økt denne uken, håpet jeg at energinivået skulle være på topp når alarmen ringte. Skal ikke skryte av at jeg hoppet ut av sengen 05.00, men kom meg i allefall opp uten å slumre - og fikk tvunget meg inn i dusjen. God frokosten ble inntatt, og den obligatoriske morgenkaffen ble med ut i bilen. Uten kaffe fungerer jeg ikke om morgenen dessverre. Dårlig uvane.

Økten ble vellykket, og den så slik ut:

20 min power walk på mølla
Kontaktøvelser med strikk + dynamisk oppvarming

- Frontbøy -
- Strak mark -
- Glutebridge -
- Leg curl -
- Leg extension -
- Gående utfall -
+ mageøvelser

Tights: Her  - Overdel: Her  - Jakke: Her

Etter økta glemte jeg helt tiden der jeg satt og slappet av i badstuen. Rakk jobb på minuttet og er godt i gang med den nest siste dagen i arbeidsuken.
Hyttetur på fjellet står snart for tur, så det skal bli deilig med helg - det er sikker og visst!

  • 3006 lesere

Likes

Comments

Nouw har startet en konkurranse som heter #nouw30daychallenge! Den begynte idag, og går ut på å publisere ett innlegg hver dag i 30 dager. Jeg deltar vel egentlig for å prøve å motivere meg selv til å skrive mer. Nå skal jeg jo også på en del turer i februar, så tror det er en fin tid for meg å legge litt sjel inn i bloggen.

Målet mitt for disse 30 dagene er å utvikle bloggen i en positiv retning. Skrive mer variert, og poste innlegg som kanskje er litt mer interessante enn hva de har vært de siste ukene. Tanker. Grubling. Tips. Oppskrifter. Reiseforslag. Trening. Annbefalinger. Mote. Skal ta finere bilder, og til og med få til en video! Ett annet mål er helt klart å ta med meg kamera ut oftere. Hvor enn jeg går - slik at jeg kan knipse fine øyenblikk og dele de med dere. Satser på at dette er overkommelig, også får vi se om jeg har fått til en utvikling når måneden er over.

Dersom du har lyst til å delta kan du gjøre det HER innen klokken 23.59 ikveld!

  • 3083 lesere

Likes

Comments