Her om dagen var jeg på en shoot i Oslo sammen med Kristine, for den nye treningskolleksjonen til FAMME. Fikk bildene idag, og er fornøyd med resultatet. Til tross for at gradestokken ikke viste mer enn 9 varmegrader og vinden var sur, var det gøy og vi koste oss. Etter noen timer ute i kulda løp vi inn på en kafè i nærområdet og spiste lunsj, pratet og drakk et par kopper kaffe. En veldig koselig dag!

Den nye StripeCollection som nå er på markede er faktisk en av de mest komfortable tightsene jeg har hatt. Bra passform og fin lengde. Vanligvis koster de 600kr, men går du inn HER kan du bestille tightsen for 350kr og sportsbhen for 250kr! Fine er de også ❤ Gleder meg til å vise frem den neste kolleksjonen deres når alt er på plass!

//Bildene er tatt av @hakonjorgensen

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

  • 263 lesere

Likes

Comments

Klokken har akkurat passert midnatt, og jeg sitter å drømmer meg bort i bilder fra Coachella sist helg. Kjenner jeg angrer på at jeg ikke endret flybiletten min, og ble i LA i et par uker til. Blir sjalu av å skrolle nedover instagram, og se vennene mine sine poster derifra. Festivaler som den må jo være så gøy! God stemning, bra musikk, kule vintageoutfits og likesinnede folk overalt. Er det noe jeg elsker så er det den såkalte "festival-looken". Ingen dømmer deg for hva du går i, og det er om å gjøre å ha gjennomførte outfits fra topp til tå. Nesteår finner du meg der også, og jeg kan faktisk poste mine egne bilder istedenfor!

Skal helt klart på festivaler her hjemme i år. Aldri vært, men Findings og Palmesus står på listen. I tillegg vurderer jeg festival i Sverige og Barcelona, da jeg har blitt invitert med av noen venner. Får se hvor jeg ender opp, men sommerstemning blir det uansett!

Har du noen festivaler å anbefale?

  • 384 lesere

Likes

Comments

Våknet opp med en skikkelig søndags-følelse idag. Deilig. Hvem setter vel ikke pris på en ekstra søndag? Til tross for at vi er kommet til slutten av april, bestemte værgudene seg for at det var passelig med litt snø i påsken. Det daler altså ned mens jeg sitter her å sipper på en god og varm kaffekopp med kokosmelk. Har du aldri hatt kokosmelk i kaffen enda må du gjøre det snarest. Det gir smakssansene en god opplevelse - lover.

- Breakfast for two -

Frokost nummer 2 er inntatt etter en god beinøkt på gymmet med pappa. Trofast treningspartner det der. Vet ikke helt hva som står på agendaen idag, men regner med at det kun innebærer å lade opp batteriene til en ny uke. Seriekos, god mat og siste rester av påskegodtet. Til dere som ikke har fått det med dere, så har Prison Break startet opp igjen. Er jo så mange år siden siste sesong, så jeg er veldig spent. 2 episoder er allerede sluppet ut på Viaplay, men har ikke rukket å sett de enda. Satser på denne sesongen er like bra som de andre!

​Tenkte å starte med en liten "ukens spørsmål" i og med at det dukker opp en del spørsmål i kommentarfeltet i ny og ned. Dersom du lurer på noe, er det bare å spørre i dette innlegget, så svarer jeg i slutten av neste uke ❤

  • 729 lesere

Likes

Comments

- Bukse -
American apparel

- Jakke-
 Levis

- Fishnet strømper- 
HER

Sko
- Adidas - 

Choker
-EBAY-
  • 982 lesere

Likes

Comments

I sammarbeid med Daniel Wellington

Frokost er det beste måltidet jeg vet om - og morgenen er ikke den samme uten. Jeg har aldri forstått meg på de som venter til lunsj før de spiser sitt første måltid. Frokost er jo så viktig. Av erfaring vet jeg selv at uten god mat i magen, fungerer jeg ikke. Husker ikke sist jeg spiste den vanlige "brødskiven med ost og syltetøy" heller. Her går det alltid i pannekaker, smoothiebowls, yoghurtskåler, havregrøt, avocadotoast osv. I tillegg sørger jeg for at maten ser smashing ut. Jeg spiser med øynene like mye som med munnen - og for å bli helt tifredsstilt, må det se godt ut. Bruker gjerne de 20 minuttene ekstra på å dandere opp en fargerik og fin frokost, enn å kaste i meg noe på farten. Mat skal nytes - og det har rett og slett blitt en vanesak de siste årene for en matelsker som meg.

Dette er definisjonen på en perfekt frokost her i huset. Mashed avocado-toast med fetaost, laks, egg, mango og salat. I tillegg har jeg også laget en smoothiebowl med yoghurt, fryste bær, hjemmelaget granola, frukt og frø. Her har du et komplett måltid med alt du trenger for å få en kickstart på dagen. Kaffen må ikke glemmes - da dette er prikken over i'en. I og med at jeg snart fyller 20 (drar på årene nå) føler jeg at jeg kan si at kaffe om morgenen er et must.

DANIEL WELLINGTON 
- Classic petite -

Daniel Wellington har kommet ut med en ny klokkekolleksjon nå i mars, og jeg er helt forelsket! Så classy, fine og rene. Klokkereimen på denne er annerledes - helt klart en favoritt. Klokken er 32mm, så den er mindre enn de tidligere kolleksjonene. DW har mange farger å velge mellom, så vil absolutt annbefale å ta en titt her. Det er jo så fint nå når det går mot sommer og lysere tider!

Jeg har fått muligheten til å gi dere en rabattkode slik at du kan unne deg en klokke med god samvittighet du også! Skriv inn THERESE15 når du sjekker ut HER , og få 15% avslag. Rabattkoden varer frem til 15. mai og fungerer ikke bare på den nye kolleksjonen, men også på alle andre klokkemodeller!

Håper alle nyter påsken - det skal i allefall jeg!

  • 1064 lesere

Likes

Comments

Min kjære og trofaste bestevenn gjennom alle år fylte 20 år i helgen, og det måtte selvfølgelig feires. Kjørte innover til Oslo grytidlig lørdags morgen for å stelle istand en overraskelsesfrokost til henne sammen med resten av gjengen. Jeg måtte ta meg selv i å ikke sovne på veien, men kom frem hel og fin! Vi poppet champagnen, tok et par bursdagsshots - og holdt det gående utover hele dagen.

Har så mange gode og fine minner med disse to ✨

Etter frokost var det spa-dag som stod på timeplan. Vi dro til et hotell i nærheten, og tilbragte hele ettermiddage der med både badstue, boblebad, basseng, massasje og lunsjbuffet. I og med at jeg ikke er 20 enda, endte vi opp med å invitere folk hjem til Marthine og festlighetene fortsatte utover kvelden. Tapaskveld og god stemning! Vi kom oss ikke i seng før solen tittet frem idag til morgen, men for en vellykket dag med koselige mennesker. Neste måned er det min tur til å fylle 20, så da blir det nok en tur til Oslo da også!

​Tusen takk for en super helg!

  • 1711 lesere

Likes

Comments

Åh som jeg elsker søndager - og gårsdagen var intet unntak. Turen hjem fra USA var lang, så våknet ikke opp før klokka slo 12.00. Jetlag. Solen skinte og stemningen var på topp. Lys hjelper absolutt på humøret, og jeg kjenner jeg blir glad av å se at sommeren sakte men sikkert er på vei. Knipset noen bilder av gårsdagens outfit før meg og lillesøster dro på en liten kafédate. Ikke ofte vi får til slike ting, men det er jo så koselig å sitte der å spise, drikke kaffe og snakke om alt og ingenting. Litt godt å være hjemme skal jeg innrømme at det er!

  • 2846 lesere

Likes

Comments

Nå sitter jeg her igjen da. På toget fra Oslo. 3 timer til å reflektere over de siste 5 ukene. Mulig den beste så langt, faktisk. Litt ekstra hardt å vite at jeg skal hjem til hverdagen igjen denne gangen, men slik er nå det. Sparekontoen er tom, men jeg føler meg rikere enn når jeg dro. Rart er det ikke? Jeg blåser rett og slett i alle døde ting man kan kjøpe i butikkene, men opplevelser bruker jeg gjerne ti-tusenvis av kroner på. God investering for kropp og sjel.
Jeg lever.

Jeg har lært så mange kreative og inspirerende mennesker å kjenne, at jeg føler meg mer inspirert enn noen gang. Spesielt gjengen i Los Angeles satte sine spor i meg på hver sin måte. De vet det ikke selv engang. Det er lite som skal til for å gjøre en betydelig forskjell i livet mitt, og det er jeg veldig takknemmelig for. Viktig å sette pris på - og legge merke til små detaljer, for det er de man lever lengst på.

Vi er allerede inne i April måned. Tiden suser. Får se hvor lenge jeg klarer å holde føttene mine plantet på norsk jord, før jeg bestiller en flybillett igjen. Jeg er i allefall på vei hjem. Hakket klokere. Gladere. Lykkeligere. Friere. Søknadsfristen for høgskole i 2017 er også gått ut - så jeg kan med et smil si at jeg skal ha enda ett friår fylt med spennende opplevelser. Flere minner. Nye mennesker. Sette høyere mål og prøve å komme hakket nærmere der jeg vil være i fremtiden. Det er det jeg lever for. Veldig vikitg å utfordre hjernen litt. Skape noe. Det er sånn man vokser. Lærer. Finner seg selv.
Jeg nærmer meg.

  • 3179 lesere

Likes

Comments

Nå sitter jeg plantet i sofaen til en venninne i Los Angeles. Hawaii var fantastisk. Møtt mange mennesker og sitter igjen med fine minner. På fredag dro vennene mine vidre til Tahiti, så hele helgen bodde jeg alene hos familien til en kompis der nede. På lørdagen ble jeg med på en undervannsshoot med en veldig koselig jente som heter Lilly. Bildene ble bra, så tenkte å dele dem når jeg har fått noen av de ferdig redigerte filene. På ettermiddagen dro meg og en brasiliansk jente som bor her i Hawaii på en liten haik, etterfulgt av en piknik på stranden. Søndagen ble brukt på stranden den også, og det kjennes på kroppen. Valgte å smøre meg inn i sololje istedenfor solkrem da jeg følte for å utnytte min siste soldag her nede til det fulleste. Våknet opp som en tomat morgen etter- men det er jo bare litt av sjarmen med å være på ferie, er det ikke?

Kan ikke tro at denne turen går mot slutten allerede. Tiden går så fort. 5 uker høres lenge ut, men når man har det gøy og ting skjer hele tiden er det egentlig ikke så veldig lenge alikavel. Har hatt det fantastisk i både LA og Hawaii. Koselig å være tilbake i Los Angeles i noen dager. Skulle så ønske jeg bare kunne blitt her et par måneder til.  • 4806 lesere

Likes

Comments

Spiser så utrolig mye god mat mens jeg er ute å reiser. Favoritten er nok acaibowls og pokébowls! Vi var på en liten shoot for en ny restaurant som nylig åpnet i Venice her om dagen, så tenkte å dele et par av bildene her. Pokébowl er sushi, bare at alt er lagt fint og kunstneriskt i en bolle - og ikke rullet i de vanlige sushirullene. Det er Ikke rart det er dette som er populært om dagen når du ser hvor fint det ser ut. Hvem vil vel ikke spise noe som både tilfredstiller synet og smakssansen?

@thepokeshack

  • 5712 lesere

Likes

Comments