Snapchat
Bloglovin
Instagram
Blogkeen
Nouw

Det var helt klart ikke vanskelig å ha det gøy i Vegas til tross for at jeg ikke er 21 helt enda. Kvelden var lang, men vi overlevde alle sammen. Las Vegas var noe for seg selv. Gatene lyste opp i alle mulige neonfarger og det var utallig med mennesker. I tillegg var vi jo der på en lørdagskveld, som er den mest busy dagen i uken. Gambling er heller ikke min greie, men skal si det var gøy å se på alle andre som satt der. Alle med hver sin drøm om å komme hjem som millionærer. Tror dessverre det blir flere skuffet, enn glade når spillet er ferdig. Kan ikke forstå hvordan man kan kaste bort så mye penger på slike ting - men vi er jo alle forskjellig.

Møtte denne hyggelige gjengen fra California, og endte med å være med dem hele kvelden.

Var ganske slitne på bilturen hjem, men vi la ned sengen bak i bilen og slappet av hele veien til Los Angeles. Veldig glad for at jeg slapp å sette meg bak rattet. Veiene i USA er uansett helt crazy, så å kjøre her er ikke bare bare..

Trodde ikke jeg kunne krysse av "En kveld i Las Vegas" på lista denne turen, men det viste seg var feil! Vellykket og koselig. Nå har vi levert fra oss vår kjære hippievan, og jeg går inn i min siste uke her i statene💔 Gleder meg ikke til å komme hjem til snø og kulde.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

  • 427 Lesere

Likes

Comments

I samarbeid med Desenio.no

I og med at jeg fortsatt bor hjemme er det viktig for meg å ha et "eget" sted jeg kan trekke meg tilbake å holde på med mitt - i fine omgivelser. Et sted som gir meg ro, godfølelse og som jeg kan slappe helt av. For en liten stund tilbake gikk jeg til investering av en del nye ting, for å gjøre rommet mitt mer personlig. Dro på plante-shopping, og endte opp med mange grønne planter. Luktelys. bøker og pynt. Visste jeg også skulle kjøpe meg bilder jeg kunne henge opp på veggen, men slet veldig med å finne de "riktige" - som jeg følte passet meg.

Jeg brukte noen dager på å kikke på forskjellige posters og bilder, og endte opp med å plukke ut mine favoritter fra Desenio, som du også kan få rabatter på - dersom du er gira på å piffe opp leiligheten, eller kanskje gi det bort i gave nå mot jul.

Det jeg syntes er så kjekt med Desenio sin nettside er at de ikke bare selger posters og rammer - men de har også en egen "Inspirasjon"s knapp, som gir deg tips til hvordan å trikse og mikse med bilder og rammer for å få det til å se best ut. Det hjelper veldig når det kommer til både størrelser og hvilke man skal velge.

Koden "THERESEHH" gir deg 25% rabatt hos Desenio mellom 05 - 07 desember. Følg @desenio for mer inspirasjon.
(koden gjelder ikke håndplukkede/collaboration posters eller rammer)

  • 659 Lesere

Likes

Comments

Etter mye om og men endte vi opp med å leie en campervan frem til guttene reiser hjem 6. desember. Jeg har jo alltid hatt et ønske om å dra nedover i Cali i en slik en - så da grep vi muligheten. I tillegg er det en kjekk måte å komme seg frem på samtidig som at vi har et sted å sove. På hostel betaler man jo faktisk kun for en seng - da all tid går til å nyte byen. Vi vurderte roadtrip til Mexico, men endte opp med en 6 timer tur til Nevada - som vil si at jeg kan krysse av Las Vegas på lista

Se for deg en hippievan av en fargeklatt kjøre nedover landeveien mens solen står høyt på himmelen. Vi kjørte fra solen sto opp til den gikk ned igjen. Selvom det var en hel dag i bil, var turen utrolig fin i seg selv. Naturen. Åh, den fine naturen. Meg og Marius satt bak i bilen hele tiden med sovesengen nede, mens Johannes var sjåfør. Et par stopp på veien ble det også, og vi fikk til og med lagd oss en pannekakelunsj. Snakk om å være bereiste hele gjengen. Dronen var i luften et par ganger også, så satser på det ble noen kule klipp. Bilen vår skiller seg jo veldig ut - så det må jo bare bli bra. I Las Vegas har vi ordnet oss overnattingsplass hos noen bekjente der nede, så de skal ta oss med ut å se byen!

Ha en fortsatt fin dag!

  • 648 Lesere

Likes

Comments

Daniel Wellington har i år kommet ut med en kampanje jeg tenkte å tipse om nå som vi nærmer oss jul. Ved hvert kjøp får du klokken innpakket i en kjempe fin gaveboks som passer perfekt som en gave til en du er glad i. Begynner å hjelpe seg med kolleksjoner nå - og må si jeg har falt veldig for de jeg har lagt ved bilde av under her. Enkle, classy og fine. Passer til både fest og hverdags!

Ved å bruke koden "THERESE15"får du 15% av alt fra nettsiden deres HER

  • 771 Lesere

Likes

Comments

Desember. Tenk at vi allerede er inne i siste måned av 2017. Rart - men samtidig så deilig å vite at jeg kan legge et år fylt med minner og opplevelser bak meg, og fokusere på nye mål. Jeg tror dette er et år jeg kommer til å huske lenge. Grunnen er at jeg har lært så mye. Både på godt og vondt. Vokst masse. Sett masse og opplevd mer enn jeg kunne tenke meg. Holder på med et «2017 høydepunkter» innlegg, og gleder meg til å både mimre, og dele det med dere når jeg er ferdig.


Jeg kan ikke klage over måten jeg hoppet inn i desember på. Morgensurf i solsteken nede ved Venice Beach. Acaibowl til både frokost og lunch - og møtte mange nye og gamle fjes overalt. Det som er så deilig med Venice er at alle er inni en liten «boble» av good vibes. Stemningen er på topp og menneskene er hyggelige og glade. Musikk langs gatene, og lukten av sommer.

Etter mye om og men endte vi opp med å leie en campervan frem til guttene reiser hjem 6. desember. Jeg har jo alltid hatt et ønske om å dra nedover Cali i en slik - så da grep vi muligheten. I tillegg er det en kjekk måte å komme seg frem på, pluss at vi har sted å sove. På hostel betaler man jo faktisk kun for en seng - da all tid går til å være i byen. Uber fungerer det også, men blir absolutt dyrt i lengden.

​Første natten i bil er nå gjennomført, og i imorgen tidlig er vi klare for en liten roadtrip. Vi tenkte nemlig å ta turen til Las Vegas!

  • 884 Lesere

Likes

Comments

Palmer. Åh, som jeg elsker palmer. Vet ikke hvorfor - men av en eller annen grunn gir de meg en følelse av frihet og glede. Også er de jo så fine å se på i tillegg. Uansett - hele LA er full av disse høye trærne, og jeg digger det.

Dagen startet med en liten gåtur rundt i hjertet av Hollywood. Følte meg som en tourguide der vi gikk og kikket på alt det rare det er å se på i hovedgaten. Mennesker, bygninger, figurer. Vi fant en koselig kafè hvor vi satte oss ned for å jobbe et par timer. Helt klart en knallbra kontorplass - og skal nok bli den faste skriveplassen fremover. Med god temperatur, kaffe og mat fikk vi unna litt arbeid før det var tid for lunsj.

Senere på ettermiddagen møtte vi opp med Tom Erik Ryen, som er en skater og venn fra Kristiansand. Han har bodd i LA i mange år nå, og kan vel kalle seg en lokal. Jeg så på guttene skate litt før vi tok en lang kjøretur rundt i området og pratet om The American Dream. Mye inspirasjon å hente her altså - og det liker jeg. Gøy å møte opp med nordmenn også. Dele historier og utforske litt nye områder.

Selvom temperaturen er grei her i Cali - går de mot vinter og gradene synker veldig om kveldene. I tillegg går solen usedvanlig kjapt ned. Det er bek-mørkt allerede før klokken 17.00, og timene med dagslys blir plutselig litt mer verdifulle. Jeg foretrekker å stå opp tidlig - og heller gå til sengs tidlig også, slik at dagene blir produktive!

Imorgen sjekker vi ut herifra, og tar turen til Venice Beach på et hostel nede ved stranden. Vi vurderer sterkt å ta en helgtur til enten Mexico, men spørs litt hvor trygd det er. Las Vegas var også i tankene, men dessverre er ikke jeg 21 - så kommer ikke så langt med det heller.

❤ Har du noe tips til ting man absolutt bør få med seg her nede i området?

  • 1107 Lesere

Likes

Comments

Her om dagen, da klokken passerte midnatt og tankene var overalt - fikk jeg for meg at det var på tide å komme litt vekk igjen. Til varmere strøk.
Noen ganger lurer jeg på om jeg rømmer fra noe. Meg selv. Virkeligheten. Det vanlige livet. For det å kjøpe en flybillett er så enkelt - og det å dra alene gjør at ingen bestemmer noe, og man kan gjøre som man vil. Befriende. Gøy. Spennene. Kanskje litt for spontant - men jeg endte hvertfall opp med å bestille en flybillett, og her sitter jeg nå da. På en kafé.
I solfylte California.

Los Angeles, you have my heart.

Hvem skulle trodd at jeg - etter under 2 uker på norsk jord, skulle ut på tur igjen. Vinteren er ikke for meg, så Norge er ikke rette landet å være i på denne delen av året. Det er mørkt, kaldt, trist og jeg mangler både glede og motivasjon. Var våken hele natt til mandag, slik at jeg kunne være trøtt og utmattet på flyet som gikk 07.00. Å ha jetlag er grusomt, så derfor er det greit å prøve å unngå det mest mulig med litt planlegging. For hvor kjedelig er det ikke å kaste bort flere dager av turen bare på å få døgnrytmen til å fungere optimalt igjen? Jo - veldig. Planen er å være her til midten av desember - også komme hjem til jul, så får se hva som skjer! 

Første uken har jeg booket AirBnb i Hollywood med to gutter fra Bergen som også er her for å utforske litt. De har vært i USA i en uke allerede hvor de har kjørt fra San Fransisco til LA, og vi møttes i leiligheten i går kveld. De har aldri vært i LA før, så blir spennende å se hva vi får til. Vi møttes for første gang i går, men de er veldig kule begge to! De driver å filmer litt vlogger mens de er her også, så regner med vi kommer til å finne på noen gøyale ting. Alltid på jakt etter nye minner og opplevelser utenom de vanlige turistfellene - og LA er helt klart rette plassen å være. 

Skal prøve å få til en del oppdateringer fra turen, da mange kvelder går til redigering - som gjør det lettere for meg å sette meg ned å blogge med god samvittighet! Hvis det er av interesse, så kan jeg godt poste vloggene de lager her, slik at dere kan følge litt mer med på oppholdet og hva vi gjør det neste uken? 💛

  • 1241 Lesere

Likes

Comments

Hei og god kveld! Klokken er på nippet til å bikke 02.00, men jeg er oppe enda. Nå har jeg tilbragt den siste uken her i Oslo hos fine Madeleine. Hun har nemlig flyttet inn i ny leilighet, så her har vi kost oss masse uten verken TV eller internett. Åh - som jeg gleder meg til å få min egen plass. Er jo så fredfult å fint. Vi har laget god mat, tent lys, snakket, hatt besøk og tatt livet med ro.

Isabella laget gulrotsuppe til oss - og fy så god! Aldri laget mye suppe selv egentlig, men denne var veldig god og så enkel å lage. Tenkte derfor jeg kunne legge ut oppskriften jeg fikk av henne, slik at du kan prøve det ut du også! Suppe høres kanskje ikke ut som det mest spennende å servere på en jentekveld, men skal sies at jeg spiste opp alt av rester samme kveld som den ble servert - så anbefaler å teste oppskriften ut!

INGREDIENSER
(4 personer)

350 g gulrøtter
1 liten løk
2 hvitløksfedd
1ss revet frisk ingefær
1 rød chilli
3 dl appelsinjuice
5dl grønnsakskraft eller hønsebuljong
3ss olivenolje
salt og kværnet pepper

FREMGANGSMÅTE:

Hakk løk og hvitløk. Del chilien på langs og skrap ut frøene. Skjær chilien i tynne strimler. Vask gulrøttene godt og skjør dem i biter. Varm oljen i en gryte og fres løk, hvitløk, chili, gulrot og ingefær et par minutter under omrøring. Løken skal bli blank uten at den får farge. Tilsett buljong og appelsinjuice. Legg på lokk og la suppen småkoke i ca 20. minutter

Kjør suppen glatt og jevn i en hurtigmikser og smak til med salt og pepper. Suppen kan serveres varm eller iskald. Ha frisk koriander og cream fresh oppi til slutt for litt ekstra fylde og smak - og nyt med god samvittighet!

​Voila 💛 Enklere blir det ikke!

  • 1414 Lesere

Likes

Comments

I går var det duket for årets første julebord med INSP jentene. Tenkt at vi snart er ferdig med 2017 allerede! Vi dro til en knallfin leilighet på Holmenkollen og hadde det skikkelig koselig med god mat og drikke. Sushi buffet, utsiken over hele byen, stjerneklar himmel, bobler - ja, kvelden ble bra. Jeg booket meg inn på hotell i Oslo for anledningen - og det å kunne legge meg i sengen på Scandic etter en lang kveld var akkurat det jeg trengte.

Våknet opp av meg selv rundt 9 og hoppet i koseklærne før jeg satte kursen ned til frokosten. Åh - finnes det noe bedre en hotellfrokost? Alt man kunne velge fra granola, brød, smoothie, yoghurt, fisk, egg, kaffe. Nam.
Mett og fornøyd ligger jeg nå her i sengen. Blir i Oslo over helgen også. I dag skal vi ta et par bilder til et prosjekt vi holder på med, og i morgen kommer hele familien innover i og med at vi skal se på Le Miserable forestillingen!
Blir koselig.

Nå tenkte jeg å teste ut treningssenteret her på hotellet!
Poster flere bilder fra kvelden når jeg får dem tilsendt fra jentene.
Ha en fin fredag 💛

  • 1663 Lesere

Likes

Comments

Kolleksjonen min av Daniel Wellington klokker begynner å bli stor nå, og det med god grunn. Syntes de er så classy og fine - og passer til alle antrekk. Jeg mottok julegaven min litt tidlig i år, men tenkte kanskje det er flere som kunne tenke seg en klokke under juletreet - eller glede en annen? Jeg har hvertfall fått muligheten til å gi ut en rabattkode slik at du kan handle med god samvittighet.

I tillegg får man med juleinnpakning og hele pakka med hver klokke bestilling i julen! Se så fint. Passet veldig bra sammen med vinflaska og rosene mine i tillegg. Pynt til rommet i seg selv - haha 🌹

"THERESE15" 

gir deg 15% rabatt på alle bestillinger og fri frakt HER! ♥

  • 1836 Lesere

Likes

Comments