Header
View tracker

vi önskar er en riktigt god jul! Denna gången tänker jag njuta förgyllt både av maten och sällskapet! Tänker på er som inte har några nära och kära att fira med. Ni som har det extra tufft av olika anledningar kring denna helgen. Kram till er!

Likes

Comments

Något som jag tycker riktigt roligt är att Anton har börjat hänga med mig upp till stallet. Där "hänger" han inte, utan hjälper till mig och försöker lära sig att rida Taxi. Vi var ute en runda förra lördagen, jag på Dunlock och han på Taxi. Både igår och idag har jag haft lektion för han. Taxi är ju så lugn och snäll mot honom. Anton vill ju att vi båda ska kunna rida sen tillsammans, och jag tycker att de hade varit riktigt kul!

Likes

Comments

Det finns inget värre än att få höra att man är tjock, stor , eller alla liknande saker när man har en ätstörning. Idag fick jag höra orden '' flytta på dig flodhäst'', även om det var min bror som sa det, tar jag ändå åt mig så mycket, eftersom att jag går med tankarna i huvudet hela tiden, att jag inte duger, att jag borde skada mig själv igen, hata mig själv, göra allt för att få duga. Så mycket jag har kämpat med mig själv och fortfarande får, sedan får tillbaka det här. Det känns något oerhört i själen. Tack, tack så mycket.

Likes

Comments

I förmiddags när jag gick ner för en trappa, landade min navelpiercing på golvet, då har huden som den sitter igenom typ öppnat sig(?) och piercingen har gått igenom huden. Har panik över detta, hur fan gör man nu?
Är ledig på måndagar så jag åkte upp till hästarna. Taxi lät jag jogga på linan innan jag släppte lös han i paddocken så han fick springa av sig rejält, lekte med han och löshoppade han. Efter det gick jag ca 40 min med Dunlock. Som dom få mig att må bra!
Nu har jag precis slängt in tvätt i tvättmaskinen, sedan ska jag på spinningpass.

Likes

Comments

I fredags träffade jag Anton för att köra in till Kristianstad och titta lite på black Friday. Först skulle vi till biltema men det gick inte, de va galet med bilköer så efter att ha stått i dom i ca 30min tröttnade vi. Därför parkerade vi bilen en bit utanför stan och gick in. Där tog vi en fika, för att sedan titta i affärer. Sedan hade vi hans hus för oss själva hela kvällen, vi gjorde hemmagjord pizza, drack vin, lyssnade på julmusik och satte på en julfilm.

På lördagsmorgonen berättade Antons mamma att vi två skulle ta tåget till Malmö. Vi blev guidade av henne via sms om vad vi skulle göra. Hon hade bokat rum till oss på Elite Hotel Savoy. SÅ FINT OCH MYSIGT VAR DET DÄR, RIKTIGT BRA!!!  På kvällen hade hon också bokat en 9-rätters middag på restaurang Kagami. Riktigt coolt ställe, vi blev mottagna av ica-snubben som äger stället. Han var riktigt trevlig och rolig. Vi satt precis där dom lagade maten så vi fick se det och kockarna själva gav oss maten. Det var dock rätt många sushi-rätter, och jag gillar inte sushi..
Fick några bilder på rätterna, glömde och vi hade i oss för mycket vin.
Efteråt satt vi på en bar och pratade om allt möjligt.

Idag började vi dagen med hotellfrukost, alltid lika gott! Sen ikväll har vi firat Antons 20årsdag med hans familj med middag och lite adventsmys. I födelsedagspresent av mig fick han två ingraverade whiskeyglas.
Stort grattis på din dag! helgen har varit toppen, tack för det!

Bilder från hotellrummet.

Från restaurangen.

Min fina!!

Likes

Comments

Jag har haft några möten nu med SYVen och diskuterat lite över hur vi ska göra med min nuvarande studiesituation. Idag beslutade vi att vi skulle stryka kursen entreprenörskap- och företagande, det finns några orsaker varför men största anledningen som SYV sa är att jag måste tänka på mitt mående först. Idag hade vi en lektion på morgonen som läraren inte va på och sedan hade vi lektion 14:20 så hade håltimme däremellan, träffade Rebecka då.
Min IBS har varit sjuk idag, magen har krampat hela dagen. Är ledig imorgon fram till tisdag, så nu tar jag långhelg!

Saknar den här klassen!!

Likes

Comments

Då jag verkligen värnar om min fina häst Taxi och vill han allt väl söker jag nu någon som kan ta hand om honom på det sättet han förtjänar. Jag har tyvärr begränsat med möjligheter att ta mig upp till honom för tillfället. Därför söker jag nu efter en erfaren, seriös medryttare som tycker att det är lika roligt att få bli riden i skogen, som ett pass på ridbanan. Jag anser att det är viktigt att han få varierad träning, och bara inte det ryttaren tycker är roligt.

Taxi Töll är ett varmblod född 2004. Däremot har han inte de anlagen som ett varmblod oftast har. Han har lätt för galoppen och galoppera hellre än att trava, han tycker att det är kul att hoppa men även dressyr är viktigt. Jag själv har varit ute på P&J med honom, vilket har gått hur bra som helst. Han är världens goaste kille, som mer än gärna bara står och myser.

Just nu står han i ett stall i Bräkne-hoby på lösdrift. Stallet är stort, tillgång till belyst ridbana, hindermaterial, nära till terrängbanan. Samt är det gångavstånd från stationen. Då jag är rädd om han, vill jag ha bra uppdatering och kontakt.

Om du är intresserad, släng ett mejl till hellvigtherese@hotmail.com eller 0733669621.

Likes

Comments

Har inte uppdaterat här på ett tag pga att det har varit mycket att stå i, det har varit för mycket för flera av oss, alltså både för mig och för några nära. Min moder som många vet att jag inte har någon kontakt med och har inte haft sedan förra hösten tog kontakt med mig via sms, där det inte var några roliga ord alls. Förstår inte hur man som "mamma" kan säga sådant till sin egna biologiska dotter som man har uppfostrat.. Nej jag jag vet hur jag inte kommer att vara som mamma till mina barn en dag.
I flera år har jag försökt leva upp till dina förväntningar, kämpat, kämpat och kämpat. Men aldrig fått någonting tillbaka. Du har fått mig att känna mig så totalt värdelös, att jag inte förtjänar något i denna värld. En skam över mig själv, som krossar mig varje dag. Att aldrig kunna uttrycka det jag vill, känner eller tro, att inte klara av att säga dom orden utan vad människor ska tycka om det. Jag är så rädd över att den skammen ska ta sönder flera relationer och hur jag ej kan sätta ord eller prata om det jag känner och vad jag tänker på.
Det svåraste är att säga det här, för hur glad du är inombords över hur mycket du har sårat mig och att jag har tagit åt mig. Men då kan jag bara säga en sak, du har fan misslyckats med att vara en "mamma", hoppas att du är nöjd och tar tag i dina problem.

Likes

Comments

Ja hela Facebook kommer invaderas med att det snöar och att Trump vann valet så är ju ingen mening att vara inne där! Idag är vi lediga, eller ja skolan anordnade en bussresa till Lunds universitet idag. Dom som ville dit och besöka skolan fick det medan dom andra fick vara lediga. Jag valde att inte åka med. Anton sov hos mig och idag skulle han ner till Malmö och jobbar, åker alltså med han ner dit så kan jag strosa lite i affärerna eller sitta på ett café och redigera bilder. Hade ingen aning om vad jag skulle göra idag och vill inte sitta hemma själv, därav valet.

Som jag tycker om han!

Likes

Comments

Något jag tycker är viktigt är vilka sorts människor man har i sitt liv, vilka man omger sig utav och att man har rätt människor i sin närhet. Andra personers energier och mående påverkar oss väldigt mycket, och vi mår ofta därefter. Det är svårt att veta vilka som är rätt och inte rätt, även om man är en riktigt stark människa kan man lätt bli manipulerad. Det är viktigt att man sortera bort människor som gör att man mår dåligt, dock så är det svårt att inse men med hjälp av andra som ser det från ett annat perspektiv kan hjälpa. Det kan vara riktigt svårt att ta bort den kontakten och man orkar ibland inte göra det då man tror att det påverkar en negativt men oftast blir det positivt i slutändan. Oftast handlar det om destruktiva relationer eller annat som man inte tror att någon annan kan förstå, men jag lovar du är säkert inte ensam om det.

Jag själv har tyvärr fått göra det med en väldigt nära kontakt, det är dock inte bara att avsluta det utan jag funderar dagligen på om det hade varit bäst att jag tog tillbaka den men det är det inte.. Innan jag kan ta kontakt igen så måste hen totaländra på sig innan det kan ske och det vet personen mycket väl om. Jag hoppades på att en förändring skulle ske långt ner i tidig ålder och har fortfarande inte försvunnit. Man tror på ett hopp någonstans men som aldrig kommer hända tyvärr, vilket sårar mig något enormt.

Men dom som får er att må bra, ta väl hand om dom och ta inte någon för givet.

Likes

Comments