Header

I början av maj månad mådde jag konstigt, hade liknande mensvärk men fick ingen mens då jag skulle ha den, mådde lite konstigt gjorde jag med. Jag sa till Anton att jag ville in på apoteket och köpa ett graviditstest en gång när vi var i Karlskrona. Vi köpte ett och gick till hans kontor då han skulle hämta något där. Jag passade på att ta testet då med. Testet visade två tydliga streck, jag visade Anton det och det enda han sa var att han visste det. Jag trodde inte på att det stämde så testade mig ytterligare minst 5ggr. Vi pratade fram och tillbaka om hur vi skulle göra. Sedan bestämde vi oss, vi skulle behålla det. .

Idag har vi varit på RUL och har fått se vår lilla räka. Har sett den innan med då vi har fått flänga till akuten fram och tillbaka.. Men den här gången handlade det bara om bebisen. Idag skulle vi vara i v18+4 men blev flyttade till v18. BF var 6e januari innan men är nu 10e januari istället. Allting som skulle finnas där fanns där och hjärtat tickade på fint. Det är så svårt att förstå att det ligger något där inne i magen, men varje gång man får se den så fattar man igen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej, hallå där! Det var riktigt längesedan jag var inne här. Sist jag skrev var jag och Anton inne i en ny period av vårat liv, nämligen sambolivet. Men det har hänt väldigt mycket sedan dess och vi håller på att gå igenom en ny period igen. Vilket är därför jag skriver nu, jag kommer börja skriva om den här perioden. Dels för att skriva av mig och dels för att jag har så många frågor och funderingar.
Jag kommer att avslöja det här imorgon, då vi båda kommer få veta mycket mer än vad vi gör just nu.

En söt bild på Anton får ni se iallafall.

Likes

Comments

Vi båda har varit förkylda nästan hela veckan och därför försökt kurera oss med lite mys den här helgen. Igår strosade vi runt ett soligt Sölvesborg. Sedan bestämde vi oss för att göra 3-rätters. Jag fixade förrätten och efterrätten medan Anton fixade varmrätten. Till förrätt blev det toast med kräftgojs, varmrätten blev porshetta med sallad och till efterrätt kladdkaka med daimöverdrag, glass och chokladdoppade jordgubbar. Tyvärr visste inte Anton om att jag inte gillar fläskstek och porshetta var gjord av det men det gick ner.

Idag hade vi tänkt åka till stallet men vädret tillät inte det så vi åkte en runda till ekohallen istället. Nu vilar vi till en film, ska storhandla och sedan laga kalops.
Förresten lurade jag Anton igår på ett aprilskämt. Han somnade till på dagen så skrev en lapp där det stod att jag hade gömt en skatt som han skulle leta efter, vilket jag inte hade. Lappen fick han på kvällen och han letade på för fullt. Blev lite ledsen när jag sa att det bara va ett aprilskämt.

Har fått en grej för smoothies nu på sistone.

Orkade bara en halv sådan rulle, så mättande!​

Likes

Comments

Efter två veckor i Mörrum har det mesta i lägenheten kommit på plats. Både möblerna och vardagen. Det har varit mycket stress, småtjaffs och skratt att komma dit där vi är idag men det är ju så värt det! tänkte visa hur det ser ut i vår lägenhet nu.

Hallen.

Sovrummet.

"Arbetsrummet"

Vardagsrummet.

Köket.

Toaletten.

Likes

Comments

Helgen har verkligen gått fort, vi har haft riktigt mycket att göra. I fredags hämtade vi nycklarna runt kl 12 och därefter lämnade jag alla mina saker i lägenheten. När Anton slutade jobbet mötte vi upp hans föräldrar vid lägenheten för att bära upp alla hans saker, det blev två lass med möbler bärandes upp på tredje våningen. När vi klara runt kl 8 på kvällen, var vi en aningen slitna men vi fixade och donade till kl 1 på natten.
I lördags körde vi till jysk och köpte en tvbänk, bokhylla och ett vitrinskåp. Anton stod och monterade möbler hela dagen och jag fixade med allt annat runt det. Sedan firade vi Elise här, hon fyller 20år på torsdag.
Igår körde vi ner till Bromölla för att hämta lite mer saker hos Antons föräldrar, fixade och donade hela dagen. På kvällen körde vi och storhandlade. Vi slapp köpa städprylar och "the basic" till skafferi och kylskåp då vi fick det i inflyttnings present av Antons föräldrar.  Nu ligger jag och vilar lite i soffan efter ett pass på gymmet och ikväll ska jag jobba. Hoppas ni har haft en fin helg!

Allting är inte klart än men det mesta är. Här är en del av vardagsrummet.

Likes

Comments

Klockan är halv 2 och jag kan inte sova, ligger och vrider mig fram och tillbaka i sängen. Samma sak var det igår, kunde verkligen inte sova så tänkte nej men istället för att ligga här så kan jag gå till gymmet och ev somna efteråt. Efter 30minuters träning mådde jag helt plötsligt riktigt illa och var tvungen att spy på toaletten. Avslutade där men tog och gick en runda istället för att få lite frisk luft. Vet ej varför jag spydde, det var inte så att jag tränade hårt för hade bara värmt upp.. Men troligtvis för att många tankar gå till flytten som sker imorgon (fredag). Liksom att flytta ihop, om det verkligen är rätt beslut, förväntningar, glädje osv. På lördag ska vi ha en myskväll hemma hos oss med brudarna, alltså "hemma hos oss" låter så bra. Blir kanske ett ikea besök på lördag, storhandling ska också hinnas med. ja gud ja, detta kommer bli stressigt men bra i slutändan förhoppningsvis! Hoppas alla att ni får en bra torsdag!

Ni kan få se lite bilder ifrån hur det såg ut i lägenheten när vi kikade på den, sen ska ni självklart få se resultatet.

Köket

vardagsrummet

sovrummet

Det tredje rummet som kommer va kontor /gästrum.

Sen har vi två stycken garderober som man kan gå in i, en lite större och en lite mindre. Jag ska ha den större! 😉

Likes

Comments

Hej fina ni! Det var ett bra tag nu och mycket har hänt, ska inte säga alla saker men ska gå in djupt på några av de.

Min morfar har gått bort, vi fick reda på att han låg på sjukhuset och var dålig för några veckor sedan. Vi körde då och skulle hälsa på, väl där förklarade sköterskorna hur läget var. Han hade åkt in tidigare pga magont, vilket var tarmvred. Han opererade det men under operationen tillkom komplikationer så som spya vilket kom in i lungorna. Det orsakade grov lunginflammation med andningssvårigheter, han las i respirator. Hans kropp klarade aldrig av att kurera sig och somnade in den 29/1. Morfar var inte min biologiska morfar men har varit i mammas liv sedan hon var 2år. Han har varit en riktig morfar för mig under min uppväxt. Tyvärr försvann kontakten mycket efter att min mormor somnade in.

Jag och Anton tittade på en lägenhet i början av Januari, en nyrenoverad 3:a i Mörrum. Trodde aldrig att jag skulle flytta till Mörrum haha! Detta ska dock bli superkul, även fast vi har våra gräl om inredningen. Vi flyttar in nästa helg.

Jag har även fått sommarjobb på hemtjänsten, har fått hoppa in och jobba nu med.

Har även tagit ett beslut som förhoppningsvis kommer att gynna mig i längden just nu, där mitt mående spelar roll.

​Jan Allan Nilsson 21/2-1935 - 29/1-2017.

Likes

Comments

vi önskar er en riktigt god jul! Denna gången tänker jag njuta förgyllt både av maten och sällskapet! Tänker på er som inte har några nära och kära att fira med. Ni som har det extra tufft av olika anledningar kring denna helgen. Kram till er!

Likes

Comments

Något som jag tycker riktigt roligt är att Anton har börjat hänga med mig upp till stallet. Där "hänger" han inte, utan hjälper till mig och försöker lära sig att rida Taxi. Vi var ute en runda förra lördagen, jag på Dunlock och han på Taxi. Både igår och idag har jag haft lektion för han. Taxi är ju så lugn och snäll mot honom. Anton vill ju att vi båda ska kunna rida sen tillsammans, och jag tycker att de hade varit riktigt kul!

Likes

Comments

Det finns inget värre än att få höra att man är tjock, stor , eller alla liknande saker när man har en ätstörning. Idag fick jag höra orden '' flytta på dig flodhäst'', även om det var min bror som sa det, tar jag ändå åt mig så mycket, eftersom att jag går med tankarna i huvudet hela tiden, att jag inte duger, att jag borde skada mig själv igen, hata mig själv, göra allt för att få duga. Så mycket jag har kämpat med mig själv och fortfarande får, sedan får tillbaka det här. Det känns något oerhört i själen. Tack, tack så mycket.

Likes

Comments