Header

Som kvällen föll för några dagar sen medans Elias och jag rastade hundarna vid en sjö, passade jag på att knäppa lite bilder. Ganska dramatiska resultat.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag vaknade jag & Elias i Matvik 07:15 av att två hundar och en katt skulle ha frukost, när vi gick ut i köket tittade jag ut och såg hur vattendropparna sken i gräset. Gav mig ut 07:25 med kameran och det resulterade i detta...

Likes

Comments

Hej på den som läser, lustigt det känns att skriva ett så kallat inlägg... Detta är en blogg där jag hade tänkt lägga upp bilder jag fotar, alla bilder är tagna av mig och jag uppskattar om ni inte kopierar mina bilder eller tar dom utan att fråga (jag bifogar gärna filer om ni vill ha tillgång till mina bilder), basic facts.

Ja detta var mest ett inlägg för att förklara hur jag kommer använda bloggen. Det lär inte bli uppdateringar varje dag, snarare någon gång ibland. Det lär bli som en liten dagbok av mina bilder, kanske inte det mest intressanta att läsa/se, men hoppas att någon kan uppskatta det ändå.

Tack för mig!

Likes

Comments

Hejhej, detta är endast ett test-inlägg för att se hur mina bilder blir om jag lägger upp dem här. Alla bilder är tagna av mig, hoppas de uppskattas!

Likes

Comments