Nu är jag hemma igen efter en solig helg tillsammans med min älskling. Idag blev det en spontan tripp ut till en skog för en skogsvandring bort till en hängbro. Tyvärr fick vi inte gå över till den Ön som vi tänkte, för man fick inte gå dit för ens efter 15/6. För att skydda fåglarna, trogen för häckningen misstänker jag. Så vi fick vända tidigare än vi tänkt. Men var väldigt trevligt ändå! Hade för en gångs skull tagit med mig kameran så tog en del bilder, kommer upp inom kort!

Innan vi tog bilen hem åkte vi också bort till en camping för att kolla på havet lite. Sedan åt vi en (brutalt god) vegetarisk pizza!

Imorgon blir det jobb igen! 💙

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hemma hos älsklingen igen. Dock började han jobba redan 7 imorse, fram tills klockan 3. Så jag och hans bror tog en långpromenad ute i värmen.
Hoppas värmen håller i sig nu så man kan fortsätta att gå i shorts och kunna lämna jackan hemma.

Innan vi gick hem köpte vi dricka och glass medans vi gick live på Periscope. Följ mig gärna där! Samma namn som på Twitter! Hoppas kunna gå live imorgon med, kanske vi ses då! 💙

Likes

Comments

En vanlig onsdag mitt i veckan lider mot sitt slut. Lugn dag på jobbet och efteråt städade jag i personalhuset innan det var dags att bege sig hem. Blev en kort tid hemma där jag bara hann äta middag innan jag satt i bilen till jobbet igen, hahah! Men de va bara Leo och Sheldon som skulle vaccineras, mot kattsnuva och kattpest. (viktigt att göra detta, så nu har jag varit duktig och sagt det)

Väl hemma igen bestämde jag mig för att ha lite Me Time. Och då blir det 9 fall av 10 målning medans jag lyssnar på en poddcast. Idag landade det på Therese & Zätas podd, avsnitt Cyckelmaffian. Dem pratade om minnen när dem var i Australien och mycket mer. Älskar deras podd, så personlig och härlig att lyssna på.

Just nu sitter jag med mamma i soffan och kolla på dem nya avsnitten av Grey´s anatomy.

Ha en fortsätt bra kväll ( eller morgon beroende på när du läser )💙

Likes

Comments

För ett år sedan var det en stor skillnad på vilka vikter jag orkade ta, tankar om mig själv och åsikter.

För ett år sedan var det snart dags för mig att ta studenten. Alla tankar var på vad jag skulle göra efter studenten och på att klara alla prov och inlämningar. Klarade 80kg på benpress och bodde med mina allra bästa vänner på internatet tillsammans med våra djur.

Idag provjobbar jag med mitt drömjobb, på en arbetsplats där jag trivs något enormt. Jag känner mer att jag hittat mig själv, vad jag står för. Klarar 180kg benpress istället för 80kg. Träffat nya människor, lärt mig en massa och fått nya syner på saker och ting.

Sjukt att tänka på allt som kan hända under ett helt år. Både mentalt, psykiskt och utseendemässigt.

Har du ett mål du vill nå, börja idag. Du kommer tacka dig själv om ett år! 💙

Likes

Comments

Denna lilla pojke är redan ett år gammal. Tiden bara susar iväg och så även hans storlek, haha! Ingen liten kattunge längre. Minns knappt att han ens sätt ut som på första bilden. Samma dag som vi hämtade hem honom.

Han är full med energi, kurrar så fort man ens tittar på honom och pälsen ska vi inte ens tala om, lenare päls får man leta efter. Möter än ofta i bilen när man kommit hem från jobbet. Idag satt han på mammas bil och kurrade när jag kom hem. Sjukt härlig och mysig katt som har en stor personlighet som man inte kan göra annat än att älska!

http://nouw.com/theresefoto/valkommen-hem-sheldon-26320900

Klicka på länken för att se mitt allra första inlägg med Sheldon. Där vi hämtade hem honom, och en massa bilder på både han och hans syskon 💙

Likes

Comments

Några av er kanske redan sätt filmen Torka aldrig tårar utan handskar. Det har inte jag gjort, men håller just för tillfället på att lyssna på dem tre böckerna som finns. 1. Kärleken 2. Sjukdomen 3. Döden

Redan lyssnat på första boken och är fortfarande i början av andra boken. Men dem är riktigt bra! Detaljerad och det är alltid speciellt att lyssna när det är själva författaren som pratar. Man lär verkligen känna personerna och man får upp bilder på hur dem ser ut och beter sig.

Så kan starkt rekommendera att lyssna på dessa böckerna!

Likes

Comments

Nu har älsklingen åkt hem och själv sitter jag här i sängen och redigerar bilder som jag tog för ett par veckor sedan. Lilla Akela som ni sätt bilder på här tidigare. Sjukt roligt att fota denna lilla hund som är full med energi! Blev faktiskt riktigt nöjd med den fotograferingen, hoppas jag kan fota henne snart igen. Så man har massa bilder att kolla tillbaka på när hon blivit fullvuxen.

Strax ska jag fixa mig för att sova och invänta måndagsmorgonen och en ny arbetsdag och en ny arbetsvecka. Vad har ni för planer denna vecka? 💙

Likes

Comments

Vilka fler kollade på Eurovision igår? Tyckte ni rätt låt vann? Själv somnade jag 15 minuter in i juryrösterna och blev väckt av älsklingen när programmet var slut, haha!

Igår blev det en tripp till IKEA (standard med oss). Där jag som vanligt inte tänkt köpa något, men fick med lite doftande inredning!

Idag ska älskling åka hem. Så dig händer det inte så mycket, kolla på lite hotell inför vår lilla weekend resa i Juli. Och kanske kolla någon serie eller film. Vem vet!

Nu ska vi testa en peeling mask som jag fick prover på igår från The Body Shop.

Vi hörs! 💙

Likes

Comments

Blev ett till pass med jogging som uppvärmning. Kändes som om jag hade mer uthållighet än igår. Kom även i "mål" snabbare än sist. Fick värdens endorfinkick när jag hade joggat klart, en enormt happy feeling, haha!

Idag följde Nala med till jobbet då hon inte riktigt är fullt frisk. Så vi har tagit lite blodprov och utstryk som vi skickat vidare för analys. Förhoppningsvis har vi fått svar på dem imorgon så vi kan hjälpa henne att bli bra.

Imorgon kommer min älskling hem till mig igen. Härligt att träffas igen, förhoppningsvis ska vi göra något roligt på lördag. Vi får se vad !

Vi hörs! 💙

Likes

Comments

Äntligen tog jag tar i den där förbaskade joggingen, haha! Har alltid velat börja jogga, som jag nämnt flera gånger i tidigare inlägg. Men aldrig tagit tag i det.

Men idag blev dagen. En kompis till mig sprang nyss vårruset (tror jag det hette) som är 5km, och hon var verkligen så stolt över sig själv efteråt. Det gjorde mig så taggad! Så idag som "uppvärmning" joggade/powerwalkade jag strax över 3km på lite över 25 minuter. Varierade mellan att powerwalka ca 4 minuter och sedan jogga 4 minuter eller mer. Var sjukt härligt och efteråt vad jag helt körd asså!

Tre låtar som verkligen peppar är dem jag visar här nedanför. Får sån energi av dem och man tänker inte på att man ens joggar, haha!

Likes

Comments