Dagar som dessa tänker jag ibland tillbaka på minnen. Tänker ofta tillbaka på de bästa åren i mitt liv, mina tre år i gymnasiet. Träffade underbara människor, blev tillsammans med min älskling och skaffade sanna vänner för livet. Utan dem hade jag aldrig varit den jag är idag! 💙


Ett speciellt minne jag har tänkt på det senaste var när alla som gick inriktning djurvård åkte till Borås djurpark i tre dagar. Parken var stängd för allmänheten så det var bara vi och dem som jobbade på plats. Inga djur hade därför gömt sig för att det var för mycket folk och det var bara lugnt och stillsamt. Man kunde jobba på utan att det var massa som kollade på.

Min favorit dag var första dagen. Då min grupp skulle ta hand om alla rovdjur. Vilket i mitt huvud sa "LEJON OCH TIGER, LEJON OCH TIGER", haha! En speciell känsla att lägga ut mat och dofter i deras hägn för att sedan kunna stå med bästa möjliga utsikt och kolla på medans dem sprang runt och letade mat.

När vi fick se på medans djurskötarna tränade sälarna samt berättade hur/varför dem gjorde vissa saker. Otroligt att man kan lära djur att hälsa, sitta på ett visst sätt osv.

Men något speciellt jag minns med den resan var när vi skulle berika inne hos aporna. Vi människor är så lika apor. Vi är ju ändå släkt, haha! Minns att jag försökte hänga mig i ett av repen som dem kastar sig runt i men var inte alls lika graciöst när jag gjorde det... Det som dock fick mig att skratta var när vi var inne hos Orangeutangerna. Och jag la frukt i det ni ser till höger i bilden, men jag kunde inte få ut frukten igen. Försökte lite lätt men gick inte så bra. Men ungen visste precis vad han skulle göra. Det gav mig ett gott skratt inombords.

Gjorde även en video under dessa tre dagar. Så jag kan titta tillbaka och minnas när jag vill. Hoppas ni gillar den så hörs vi! 💙

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag har länge letar efter något jag kan ta för att få i mig extra mycket protein. Utan att få i mig massa annat konstigt i kroppen på köpet. Protein är energigivande och har som uppgift att bygga upp våra muskler. Vilket är viktigt när man tränar. Att köpa protein tillskott är inget måste när man tränar, utan man kan få i sig en massa protein genom sin vardagliga mat. Men känner ändå att det skulle vara roligt att testa på!

*Den första som jag förstod är inget protein tillskott, utan innehåller grenade aminosyror av högsta kvalité som bibehåller befintlig muskelmassa och stimulerar uppbyggnaden av ny muskelmassa.

* Den andra som är till pannkakor och/eller våfflor är dock ett proteintillskott. Den är till för något extra gott och har upp till 40% i proteinhalt. Mixen är baserad på högvärdigt vassleprotein, med naturell smak utan socker och sötningsmedel.

* Den tredje och sista är ett vanligt proteintillskott. Den innehåller vassleprotein med BCAA av hög kvalité framtaget för dig som vill berika din kost med högvärdigt och snabbupptagligt protein för effektiv återhämtning och uppbyggnad.

​Dessa tre har jag nu blivit intresserad av, och så fort jag har råd att beställa hem två av dem, eller tre så kommer jag göra det. Och kan då berätta mina personliga åsikter om dem. Men länkar till dem här nedan och så kan ni läsa vad andra tycker om dem! 

1. CORE BCAA POWER

2.CORE PROTEIN PANCAKES

3. CORE WHEY PROTEIN

Vi hörs! 💙

Likes

Comments

​Hej allihopa! Äntligen fredag och ny helg. 

Nu när jag är arbetslös har jag mer tid till att göra det jag tycker om, som jag inte haft tid för innan. Som min kärlek till fotografering. Har inte hunnit fixa många bilder alls från gången jag och älskling var på Nordens Ark. Men nu har jag fixat lite fler, försöker verkligen få kläm på photoshop men det är inte de lättaste, haha! Vet inte hur jag tar bort saker ut bilden jag inte vill ha kvar, men det löser sig nog, haha! 

Här nedan är de senaste bilderna jag fixade, ni får gärna skriva vad ni tycker om dem! 

Vi hörs! 💙

Likes

Comments

På måndag den 31 October är det halloween! Och just i år är jag lite extra taggad då jag och några kompisar kommer ha halloweenfest. Där vi såklart ska klä ut och och ha riktigt roligt. (festen är dock inte på själva halloween utan några dagar senare

Valet man då står för varje år är "vad ska jag klä ut mig till?". Jag har hoppat lite mellan vad jag ville vara för något men har nu bestämt mig för vad jag vill beställa hem. Det är något av vad ni ser här på bilden jag tänker klä ut mig till. Men tänker att det blir roligare att se en bild när jag är fixad och klar!

Ifall ni själva inte hittat vad ni vill klä ut er till än så länkar jag här nedanför, samt att du kan klicka på den dräkten du vill komma till på själva bilden. Finns fullt med alternativ på Partykungen.se ifall du vill kolla på fler alternativ och tillbehör.

1. Katniss The Games Maskeraddräkt

2. Katniss Rebell Maskeraddräkt

3. Wonder Woman Dawn of Justice Maskeraddräkt

4. The Dark Knight Catwoman Maskeraddräkt

5. Rey Deluxe Maskeraddräkt

6. Vampyra Röd/Svart Maskeraddräkt
Likes

Comments

Ett av de bästa köpen jag gjort denna helgen är denna Colour book. Velat ha en sådan här "vuxen målarbok" som det kallas väldigt länge.

Kostade bara 99kr på Clas Olsson och är härligt och lugnande att sitta och måla i. Fanns 4 olika böcker, den med djur som jag köpte, havet, natur och blommor.

Ser fram emot många lugna timmar tillsammans med denna fina målarbok 💙

Likes

Comments

Igår var det en speciell dag, då två människor firade sin kärlek till varandra. Nu har jag gått på mitt allra första bröllop, och hur vackert var det inte. Det hölls tal, de visades bilder på hur brudparet går ut som unga och det bjöds på dans och god mat.

Det blev även mycket rolig underhållning. Lekar där brudparet skulle visa hur bra dem kände varandra. Och brudens familj bjöd på att spela musik för oss gäster.

Bröllopet började 14:00 och 02:00 åkte vi hem från festen som hade mycket dans och skratt. Önskar brudparet långt och lyckligt liv tillsammans💙

Vi hörs! 💙

Likes

Comments

Hej allihopa! Hoppas ni har haft en bra start på er fredag för det har jag!

Efter en god frukost så kände jag att jag behövde få utlopp för sorgen och aggressionen, så jag tog på mig träningskläderna och åkte ner till gymmet. Lyckan som kom där man blev helt själv på gymmet. Alla maskiner är ledig, inget prat, inte massa människor. Hur härligt som helst!

Så tog en lite längre uppvärmning för ben/rumpa med lite mer övningar. Sedan körde jag på som vanligt med att träna alla muskler i benen. Men i stället för att gå till knäböjen så gick jag till ben pressen. Bästa valet jag gjort på hela gymmet. Slog mitt rekord! (varning för skryt) men är så lycklig, hade inte väntat mig det. 106,5kg klarade jag av, känns hur härligt som helst.

Nu har jag precis kommit hem och avslutat ett yoga/stretch pass som Ida Warg lagt ut. Jisses vad det tog, gjorde ont flera gånger men nu efteråt känns det jätte bra. Tycker inte om att stretcha på gymmet, känns inte som att jag kan slappna av då, så föredrar att göra det hemma. Kan verkligen rekommendera att kolla på videon för att verkligen stretcha ut alla muskler i benen.

Vi hörs! 💙

Likes

Comments

​Idag fick jag säga hejdå till min fina farmor. Det var verkligen en vacker begravning, musik, prästen pratade om minnen från förr. Pappa och min faster hade gjort en väldigt bra jobb. Var så roligt att se hur många som tyckte om min farmor, hur många hon påverkat i sitt liv. Att alla var där för att säga hejdå.

Vila i frid fina farmor 💙

Likes

Comments

Tänkte att detta vego-inlägg skulle vara lite fakta om vad vegetarianism är för något. Då det kan vara en djungel av olika fakta/åsikter om vad som är sant/rätt och fel.

Först och främst finns det olika "typer" av människor inom vegetarianism. Först är det Vegander. Det är dem som enbart äter mat som innehåller livsmedel från växtriket. Inget som innehåller något animaliskt eller som på något sätt kommer från djur. Laktovegetarianer, dem äter mat som även innheåller mejeriprodukter (som mjölk till exempel). Sen finns det dem som kallas Lakto-ovo-vegetarianer. Dem är nästan som Laktovegetarianer förutom att dem även äter ägg.

Men varför väljer folk att bli vegetarianer? Här nedan listar jag de vanligaste anledningarna till varför vissa ändrar sin livsstil till Vegetaranism.

  • Religiösa själ: Med hänvisning till påbudet att leva utan att skada andra är det vanligt att buddister inte äter kött.
  • Djurrättsliga själ : Många som blir vegetarianer av etiska skäl syftar på att det är fel att döda och äta djur.
  • Djurskyddsjäl: Vissa vegetarianer anser inte att det är fel att äta kött i sig, men motsätter sig den moderna köttprocessen där djur föds upp under, enligt många, tvivelaktiga förhållanden, endast för syftet att ätas.
  • Rättvisesjäl: Vissa vegetarianer anser att det är fel att endast en liten del av världens befolkning äter en stor del av det kött som produceras. De anser också att den betesmark/odlingsmark som används till köttindustrin mer effektivt skulle kunna användas för att odla grödor och på så sätt mätta fler människor.
  • Miljösjäl: Köttproduktion anses bidra till växthusgasutsläpp, vara resurskrävande när det gäller djurföda och vattentillgångar, bidra till övergödning och kräva omfattande transporter.

  • Hälsosjäl: Vissa äter vegetarisk kost av hälsoskäl, då de anser vegetarisk kost generellt vara nyttigare.
  • Smaksjäl: Vissa människor är vegetarianer endast på grund av att de finner kött osmakligt.
  • Naturlighet: En del personer är vegetarianer för att de anser att människan hör till växtätarna, det vill säga att människan är en naturlig vegetarian och inte är menad att äta kött.


Gillar ni dessa inlägg om fakta eller vad vill ni ha? Kommentera gärna? 💙

Likes

Comments

Att musik kan spela en så stor roll när det kommer till träning.

Usch träningspasset blev inte alls som jag hade tänkt. Var peppad på att träna, men väl framme så dog min mobil. Så ingen musik för mig, vilket förstörde allt. Jag kan inte fokusera ifall jag inte kan stänga av omvärlden.

För mig är musik sjukt peppande och får mig att kämpa vidare, trots att det är tungt och jobbigt. Hjälper mig att fokusera på mitt och att jag slipper höra alla andra prata med varandra.

Mina topp 3 låtar jag gillar att lyssna på under mina träningspass är:

Awake and Alive - Skillet

Wild Ones - Flo Rida

Because We can - Bon Jovi

Likes

Comments