Finns olika båtturer A-D och vi valde igår att åka på A turen där vi besökte två laguner och 2 olika stränder samt snorklade. Så sjukt fint som ni ser på bilderna. Bjöds även på en sjuk buffé!

Likes

Comments

Wow, dagarna bara flyger förbi. Här är lite bilder från när vi va på stranden maremegmeg beach och från när vi hyrde moppe och åkte till nacpan beach.

Likes

Comments

Nya vecka, nya möjligheter och ny ö. Har anlänt till Palawan som är ännu en ö i Filippinerna. Landade igår på en liten flygplats 5 km från El Nido Town. Kan tillägga att vi flög med ett mini plan med men det gick finfint, snabbt och va superfint. Ska bli kul att se vad ön har att erbjuda, hört mycket positivt och fått bra tips. Någon som varit här som läser detta, hit me up med tips!

Likes

Comments

Vi lever här i värmen, ca 36 grader ute på dagarna. Men solbrända som vi är fortsätter vi steka vidare i solen. Bjuder på lite fina inpso bilder från fina Boracay.

Likes

Comments

Anlänt till boracay i Filippinerna. Sol och värme, som vi saknat! Redan bränt mig efter första dagen och nu återstår att se vad resten av dagarna har att erbjuda. Next up -> FRULLEEEEE

Likes

Comments

Idag åkte vi med kiwi bussen för sista gången, idag anlände vi nämligen till sista stoppet Chirstchurch. Imorgon byter vi äntligen ut den låga temperaturen till varmare temperatur, för planet går mot..... Filippinerna!!

Likes

Comments

Igår övernattade vi i Lake Tekapo. Jääääklar vad fint det var. Kolla bilderna bara, bodde ett stenkast från vattnet bara och hade denna underbara utsikten när vi gick och handlade.

Likes

Comments

Sista kvällen i Queenstown. Har legat inne hela dagen som döda fiskar men tog oss ut och åt burgare från Fergburger där kändisar som Justin Bieber och Ed sheeran har ätit. Sen drog vi vidare till en Ice bar där de va -8,8 grader, sjukt roligt att se.

Likes

Comments