Vardag

Idag så åkte vi tåg in till stan för att möta upp Rickard när han slutade jobbet, och ingen var gladare än Nova-Lee då hon älskar att åka tåg och även buss! När vi skulle gå till bilen så höll det på att ske en riktigt hemsk olycka då Nova-Lee skulle springa till Rickard och såg inte bilen som körde rakt mot henne, men hon tvärnitade och sprang tillbaka till mig när jag skrek i ren panik och det märktes på henne att hon blev lika rädd som oss då hon vart helt knäpp tyst efteråt! Usch, satte verkligen hjärtat i halsen då kan jag säga.
Men iallafall så gick det bra och vi åkte till Ica för att handla lite mat då det började eka tomt i frys och kyl nu, vart dock inga kläder inhandlade till barnen idag men hade tänkt åka till Skövde på Fredag så blir nog något plagg till Nova-lee då det fattas lite plagg i hennes garderob.
Nu sitter vi iallafall och myser i soffan och kollar på En annan del av Köping innan vi ska lägga oss :)

Likes

Comments

Vardag

Idag så firar jag och Rickard 2 år som gifta, men kommer inte bli något överdrivet fancy till middag utan vi kör på köttfärssås och pasta då jag faktiskt helt hade glömt av att vi hade bröllopsdag idag och blev påmind på Facebook av svägerskan 🙈Får skylla på att barnen håller låda här hemma om dagarna så jag ska vara glad att jag kommer ihåg att ge ungarna mat emellanåt 😂 Får väl se, kanske blir något extra gott till middag i helgen för att kompensera för idag :)
I övrigt så har det inte hänt mycket här hemma idag då vädret varit så tråkigt så vi har hållit oss inne, så barnen har lekt koja med ett lakan som hängt över ett tvättställ och stökat ner hela vardagsrummet. Men den städning tar jag i morgon för det orkar jag helt enkelt inte idag!

Enda bilden jag har på gubben i den nya telefonen då vi inte tar kort på varandra stup i kvarten :P

Likes

Comments

Tura, Vardag, Nova-Lee

Vi tog på oss och gick till lekplatsen igen, och idag så var det även andra barn där så barnen slapp leka själva :) Eftersom att det var en del barn där så blev det inga kort tagna på mina ungar, lekplatsen är lätt liten så barnen klättrade nästan på varandra emellanåt! :P Tura somnade i vagnen på väg hem och sov fram tills nu, och Nova-Lee somnade precis hos mig här i soffan :) Så nu ska jag ge Tura lite banan och sen ska jag försöka ta mig ork att plocka undan lite och även starta en maskin tvätt :)

Får bli två bilder från igår :)

Likes

Comments

Tura, Nova-Lee, Vardag

Vi passade på att gå ut lite nu på förmiddagen, och det är riktigt skönt ute nu när detta sköna vårväder kom!:) Barnen uppskattade att få vara ute utan stora och tunga overaller och klumpiga handskar, speciellt lilla Tura som tycker det år jobbigt med tjocka kläder på sig. Vi gick sen till Ica och köpte lite mat, blev dock färdigrätt idag men barnen får hemlagad mat sen när Rickard kommer hem vid 18.30 :)

Likes

Comments

Tura, Nova-Lee

Eftersom det skiljer 14 månader mellan våra töser så är dom Pseudotvillingar, och tänkte då berätta lite om hur det funkar för oss :)

Det ska erkännas att ibland så har man lust att säga upp sig och bara gå härifrån, men allt som oftast leker dom väldigt fint med varandra :) I början var det lite jobbigt det där med att ha en nyfödd och samtidigt ha en 14 månaders hemma som kräver uppmärksamhet och speciellt Nova-Lee som gärna hittar på bus när ingen ser. Men ju äldre Tura blev så blev allt lättare och dom började leka lite med varandra och nu så springer dom runt som två små orkaner här hemma och hittar på allt bus en 1 åring och 2 åring kan komma på! Dom ryker även ihop ibland då dom barn med stora viljor och båda är väldigt envisa, Tura är den som fått utså mest såsom slag, sparkar, bett och blivit omkull puttad ett antal gånger men Tura är inte sen på att ge igen så fort chansen ges, speciellt när Nova-Lee somnat i soffan eller är inne i något annat så som Ipaden/Tvn.
Men jag ångrar inte vårt beslut för fem öre, dom ger så mycket kärlek och jag skulle göra om det igen utan att blinka!

Likes

Comments

Vardag

Tura gjorde morgon strax innan Rickards alarm gick av vid 05.30 imorses, så vi försov oss inte till dagis iallafall! Väckte Nova-Lee strax innan 07.00 sen så fick barnen mysa i soffan medan jag plockade undan och drog fram dammsugaren, fick även in en maskin i både tvättmaskinen och diskmaskinen och det kändes gött!
Sen var det dags att klä på ungarna och mig själv och ge oss ut i kylan för att gå till dagis, och fy fan vad det blåste kallt idag!! Men vi kom fram helskinnade och lämningen gick bra trots att dom bytt tillbaka till dom gamla lokalerna efter vattenläckan i somras, så jag och Tura gick raka vägen hem förutom en liten avstickare in till Ica. Väl hemma så var det dags att hänga tvätten och tömma diskmaskinen och fylla på med ny disk :) På hemvägen efter vi hämtat Nova-Lee så började jag ångra att vi sålde syskonvagnen då jag fick bära henne hela vägen hem för att hon typ somnade medan hon gick! Så får nog bli en stå bräda om det ska fortsätta så här för mina armar komma döda mig annars för ungen är fan tung! :P Och nu i skrivande stund så ligger Tura och sover i vagnen, Nova-Lee kollar på Ipaden och jag bläddrar lite mellan kanalerna innan det är dags att börja med maten :)

Likes

Comments

Vardag

Då har Rickard kommit hem och vi har fått i oss lite mat! Nova-Lee ville inte ha mat för hon skulle prompt rita, men med lite övertalning så fick vi henne att sitta med vid matbordet och rita och på så vis kunde vi "lura" i henne mat :P

Bra när man har mycket mat över sen dagen innan, så man slipper slava vid spisen halva dagen!

Likes

Comments

Vardag

Blev visst inget dagis för Nova-Lee idag då jag vaknade vid 09.30 och fick väcka Rickard som flög upp ur sängen och slängde på sig kläderna medan han sprang mot ytterdörren då han hade läkartid vid 10.00! Så eftersom vi försov oss då fick Nova-Lee stanna hemma och busa istället, så vi ska väl gå ut sen när Rickard kommer hem :)

Nova-Lee har på sig sina favorit tights med Olof på!

Likes

Comments

Vardag

Barnen ligger nybadade och sover och klockan är "bara" 21.20 och det är extremt sällan det händer då vi har två nattugglor som gärna är vakna till efter 23.00 utan problem! Ska bli skönt när Tura börjar dagis nu i Mars och jag hittar förhoppningsvis någon slags sysselsättning på dagarna om jag inte har turen att hitta ett jobb så dom kan få några slags rutiner!
Imorgon så ska Nova-Lee tillbaka till sitt "gamla" dagis då dom äntligen fått tillträde efter vattenläckan i somras och jag ska passa på att ta en liten promenad med Tura och kanske gå till lekplatsen så hon får busa av sig lite ute :)
Nu ska jag iallafall försöka ta Xbox dosan från gubben och spela lite GTA 5 innan det är dags för sängen även för våran del!

Likes

Comments