Ja jag får panik! Ungarna väckte men klockan 08.00 imorses, alltså inte super tidigt så där va det inga problem. Dom har inte bråkat så mycket idag utan snarare tvärtom, dom har hittat på jävelskap ihop och drivit mig till vansinne.. Sen till råga på allt så har dom bara sovit i 20 min max, först somnade Tura men vaknade av att Nova-lee gick inne i sovrummet och sen när Nova-lee somnade typ 30 min senare så går Tura in och väcker henne..!! Sen vart dom super pigga och har härjat runt här som små orkaner, hämtat köttbullar i frysen och härjat i våran säng men nu sitter dom lugna ( äntligen! ) i soffan och kollar på Greta gris.
Vi har även varit ute och lekt på gården en liten stund tidigare idag, men vi gick in rätt snabbt då det låg hundbajs på gräsmattan och vart inte jätte sugen på att torka hundskit från barnens skor om dom skulle råka trampa i det.

Nova-lee skulle prompt ha på sig sin spindelmannen mössa, men den åkte av rätt så fort när hon upptäckte att det vart väldigt varmt med den på sig!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag och Nova-lee satt och kollade på lite bilder från när hon och Tura var bebisar och ska erkänna att det sög till lite i livmodern! Jag och Rickard har sagt det att ska vi ha en till så får det bli när töserna är några år äldre och kan "sköta" sig själva lite mer, för jag hade inte orkat med att ta hand om en bebis + dom två små huliganerna. Sen vill jag få ordning på jobb och liknande först, är så trött på att gå hemma och vill ha något att kunna gå tillbaka till när mammaledigheten är över. Men som det ser ut just nu så är vi väldigt nöjda med dom att "bara" ha 2 barn, och efter förlossningen med Tura så vet jag inte om jag vågar bli gravid och föda barn igen då det gick så snabbt och jag inte riktigt hann med! Jag är rädd för att behöva föda i bilen eller hemma i hallen för att vi inte hinner in, jag har ändå 2 väldigt snabba förlossningar i ryggsäcken. Nova-lee´s förlossning tog 5 timmar från första värk hemma tills hon var ute och Turas tog 4 timmar från första värk tills hon var ute! Vi vill även hinna köpa hus och hela den biten innan vi börjar planera för bebis nr3 och hus kommer vi inte köpa än på ett par år, men vi är inte mer än 25 och 32 år så vi har tid på oss!


Hur ser ni på att skaffa fler barn?

Likes

Comments

Nu är sommarlovet över och barnen gör sin första dag på dagis efter 4 veckors ledighet, Rickard jobbar och jag njuter av ensamheten i soffan! Jag behöver inte ens städa för det gjordes igår, så jag kan kolla på film/serie i lugn och ro fram tills barnen ska hämtas 13.30.

Simba som Nova-lee köpte på Borås djurpark skulle såklart med och fick åka snålskjuts hela vägen till dagis 😊

Likes

Comments

Barnen har fått egna rum nu i helgen, vi trodde att Nova-lee skulle bli jätte ledsen och komma skrikande till oss på natten då hon sover en bit ifrån oss men det har funkar förvånansvärt bra!
Vi ska tapetsera, fixa golvet och byta ut lite möbler i framtiden men just nu är det ingen idé då hon fortfarande målar på väggar om hon kommer åt pennor/kritor..
Turas rum var redan ny tapetserat och golvet va bytt när vi flyttade in så det är "färdigt". Men hon verkar också nöjd över att få ha ett eget rum med bara sina leksaker 😊

Turas rum!

Nova-lees rum!

Likes

Comments

Vad har vi gjort i sommar?

Vi har varit på Borås djurpark med Rickards morbror med hans familj och även Rickards lillasyster var med.

Vi har spenderat mycket tid hemma hos min mamma och Harri då Rickard har hjälpt dom att sätta upp ett tält garage och även fixat ihop en sandlåda till barnen!

Vi har vart iväg till Hjortekullen när Rickards mamma var där, så vi har sovit i stuga och även badat i Vänern!

Vi har knappt varit hemma så lägenheten har sett ut som ett bombnedslag av leksaker och barnkläder, vi har ju mer eller mindre bara kommit hem och lagt oss och sen åkt iväg på morgonen igen. Så nu sista veckan på Rickards semester får vi passa på att få ordning här hemma!

Jag har även tagit modet till mig och rakat en Sidecut, men det har ni ju redan sett här då jag skrev lite om det efteråt!

Jag har även spenderat en hel del pengar på barn kläder(!), och mer lär det bli då dom behöver ytterkläder inför i höst men då får det bli begagnat för annars kommer det bli svindyrt!

Hur har eran sommar varit?

Likes

Comments

Jag har äntligen vågat och gjort en sidecut! Jag har velat göra det i så många år men aldrig vågat riktigt, tills i Söndags, då fick Rickard klippa mig. Jag är skit nöjd och tycker att det blev riktigt bra 😊

Likes

Comments

Idag åkte vi iväg till barnens farmor då hon var vid Unga Örnar's stuga utanför Hällekis där dom fick springa av sig ordentligt, dom fick även åka gräsklippare och det var väldigt populärt! Vi käkade lite mat och sen bar det av mot närmaste vatten så barnen fick bada, så nu har barnen premiär badat i Vänern och fler gånger lär det bli för Tura stor trivdes ute i vattnet och hade nog kunnat bada i timmar om hon hade fått 😛
Nu ligger vi och slöar i soffan innan det är dags att lägga sig, Nova-lee är fortfarande vaken så hon ska få lägga sig om en liten stund så hon är pigg när vi ska till Skövde imorgon och sen efter det drar vi hem till mamma igen då Rickard ska fixa lite med bilen och även hjälpa mamma och hennes sambo med lite annat hemma hos dom 😊

Likes

Comments

Idag var min mamma och hennes sambo iväg till Örebro för att hämta världens sötaste lilla hundvalp vid namn Bonzo, han är blandis mellan Amstaff och Amerikansk bulldog 😍 Ska säga att man blev ju inte annat än ordentligt sugen på att skaffa egen hund, jag och Rickard har pratat om att skaffa hund i framtiden ( typ nu!!! ) och eftersom han har möjlighet att ta med sig hund till jobbet så slipper den gå ensam hemma på dagarna 😊 Vi är lite sugna på antingen Fransk bulldog, Amerikansk bulldog eller Amstaff men vi har även pratat om att ta en hund från typ Hundar utan hem för det finns tyvärr alldeles för många hundar som inte har ett eget hem och många som tyvärr får avlivas för att ingen vill ha dom!
Nu ska jag kolla på lite tv med Rickard och Nova-lee eftersom hon vägrar att sova innan vi ska lägga oss allihopa!

Likes

Comments

Vi sitter just nu i skrivande stund hemma hos min mamma och barnens mormor för att passa hundarna medan dom är i Örebro för att hämta en hundvalp!! 😍 En Amstaff/Amerikansk bulldog hane, och jag har nog längtat lika mycket som mamma har gjort 😛 Rickard har även sin första dag på sin semester idag och barnen sin första dag på sommarlovet, hade tänkt att barnen skulle bada i poolen hos mamma men det blåser så förbannat här så får skita i det!
Just nu kollar vi på Greta gris och ska försöka få barnen till att sova lite 🙂

Nova-lee ville inte sammarbeta riktigt så idag blir det bara bilder på Tura!

Likes

Comments