Hey!
Länge sedan en uppdatering...
Det har varit semester uppe i norr tillsammans med min karl där vi träffat och umgåtts med vänner och familj. En resa som varit händelserik på olika sätt och kanske att vi kan leva på det långt framöver.

Igår körde vi tillbaka mot Stockholm och idag åkte vi vidare mot Nynäshamn för att lämna tillbaka svärföräldrarnas bil. Vi valde även att spendera resten av dagen här och en härlig cykeltur blev det.

Vi stannade av på olika ställen och njöt av vädret och varandra. Det finns många tankar och planer i våra huvuden just nu som vi inte riktigt vet vad vi ska göra av. Men jag älskar våra planer som vi spånar på! :) 

Vi cyklade bland annat till Knappelskär  (tror jag det heter ;)), Bötet och runt längs vattnet i Nynäshamn. Väldigt fint på sommaren och fantastiska platser att vara på.  Efter vår dagstur med cykel så var det middag hos svärföräldrarna och ett skönt häng.

Å nu var kvällen så gott som slut,
hare!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Umeå bjuder verkligen upp till dans, helt oklanderligt väder. Imorse startade jag och syrran dagen med löpning i ett elljusspår och underbart med mjukt underlag. Att springa omringad av skog är på något sätt det mest njutfulla och harmoniska av alla platser. Man får känna doften av natur och inget är det andra lik, man njuter sig igenom det betydligt mer än på andra ställen jag springer på. Det var såklart jobbigt men det gick bra och god kraft i benen. Känslan efter dagens löppass är lycka och jag blev påmind om hur mycket jag älskar det! Efter löpning åkte vi tillbaka till stugan och körde ett kettelbell-pass vid havet som ett avslut innan det var dags att dra på sig bikinin. :)

Vi njuter verkligen här och har riktig semester, så bra att vi valde att stanna ännu en dag uppe i Norrland.

Hoppas ni haft en fin dag,
puss!

Likes

Comments

Idag har jag fått rå om min underbara stjärna. Vi har hängt sen hon var liten liten och nu var det alldeles för länge sedan. Ett gott och efterlängtat återseende! Hela min Umeå-tripp har handlat om familj och vänner.  Kärlek kärlek till tusen varje dag och hela tiden!

Sommaren i norr är något alldeles speciellt, det är mitt riktiga hem.

Puss!

Likes

Comments

Efter att vi spontant fick för oss att åka till Umeå så körde vi upp torsdagseftermiddag och var framme vid midnatt. Umeå är mitt ljuva underbara hem, alltid!

Igår var det middag och lite drinkar med några av mina absolut bästa. Några saknades förstås men jag är väldigt nöjd med uppslutningen trots min dåliga framförhållning. Vi gick på Pinchos och åt och sedan drog på några drinkar Runt hörnet. Pinchos är ett billigare alternativ när det gäller tapas och lite mer utav ett "finare" snabbmatställe om man får säga så. Men det var gott och trevligt så jag var nöjd. :) Runt hörnet sägs vara god mat, men igår drack vi bara drinkar där och får prova maten en annan gång. Väldigt mysigt och trevligt var det iallafall. Det finns fler ställen att utforska häromkring och fantastiskt roligt att prova allt det nya som Umeå erbjuder, staden bara växer och växer. 

Och...
älskar dessa människor jag har omkring mig!

En lyckad fredagkväll och nu hoppas jag på en minst lika lyckad lördag.

Hoppas ni får en underbar dag!
Puss.

Likes

Comments

Jag är supernöjd med mitt köp av sandaler. supersnygga och supersköna - BOM!
Jag köpte dem just innan vi var i Rom, men jag ska vara ärlig och säga att jag var tvungen att gå in dem ett tag (någon dag). Men nu passar sandalerna perfekt och är så sköna att jag knappt känner dem. Lovely!

# Sandaler - Scorett

Likes

Comments

# Kjol - MQ (STOCKH LM)
# Body - Gina tricot
# Kappa - Cubus
# Sandaler - Scorette
# Sjal - MQ (STOCKH LM)

Likes

Comments

Ingen stor lyxfrukost direkt men väldigt fräsch! Jag gjorde i ordning frulle för mig och min karl, men det visade sig bli bara till mig. Han hade lite för roligt igår så han mår väldigt dåligt idag och då menar jag VÄLDIGT. Haha stackarn...

Ha en fin dag!

Likes

Comments

Äntligen kan man säga att semestern kan börja. Helt underbart trots att min dag varit lite kaotisk i min mening.  Eller rättare sagt, jag blir stressad och lite irriterad när mitt planerade tidsschema rubbas på grund av min egen klumpighet, haha.

Imorse gick jag till jobbet i vanlig ordning och min karl var kvar hemma. Jag slog igen dörren och gick till jobbet, jobbade och gick sedan hem efter arbetstid.  Jag hade knapp om tid och var så glad att vara hemma och då upptäcker jag att jag inte har några hemnycklar. Min reaktion blir irritation och ilska på att jag inte ens tänkte tanken på nycklar imorse när jag ALDRIG brukar glömma dem. Ringer min karl som är på andra sidan stan och ska fira en kompis som blir tvungen att skicka nycklarna med en taxi. Det var inget större problem mer än att jag blev störd i mitt huvud på att bli tvungen att vänta vänta å vänta och sedan stressa som en galning. I-landsproblem, big time! ;)

Men när jag väl var redo och skulle möta Emmeli så gick allt rätt. Vi tog en kväll med Rosè och goda drinkar, en duokväll på Escalièr och en annan trevligare precis vid svampen på Stureplan.  Vi har alltid firat in semestern tillsammans sen vi flyttade hit och det vore ju dumt att ändra på det! :)

Nu ligger jag här i sängen och väntar på att min karl ska knacka på fönstret för att få komma in eftersom att jag har hans nycklar efter dagens klumpighet. :)

Välkommen semester,
puss!

Likes

Comments

Efter jobbet hade jag planerat för ett löppass och var väl i ärlighetens namn inte supertaggad. Men har jag bestämt så har jag och då är det bara att ta sig i kragen och genomföra det. Det fick bli 8k och med överraskande form!

Känslan när benen orkar hålla högt tempo hela vägen och när flåset är där det ska. En taktik jag bestämde mig för undertiden var att haka på någon med ett lite extra högt tempo än vad jag själv hade skapat för att pusha mig lite till. Jag hade tur och fann mig en karl som sprang som jag lite lurigt höll mig bakom, haha. (lite creepy kanske men det fungerar ;D) Han stannade faktiskt upp efter halva distansen men jag fortsatte och kunde stolt hålla farten. Så summa summarum är jag oerhört stolt över mitt tempo idag och mina 8k.

Det är bra att ta rygg på andra ibland för att utmana sitt eget tempo när man börjar bli bekväm, även om det kan verka lite stört. haha :)

Nu ska här ätas Laxsallad med halloumi,
puss!

Likes

Comments