Header

​Hej sötnosar!

Klockan är 12:38 och jag har redan varit på en casting, Den gick sådär. Igår mailade jag min agentur och fråga om att få åka hem för att jag känner att just nu är det inte mycket castingar alls och jag sitter mest i min lägenhet. Skulle göra mera nytta hemma just nu, Vill åka tillbaka nästa år när det är mera säsong och alltså mera castingar. 

Idag bloggar jag faktiskt Börja dock ganska sent hahaha men tror jag får ihop något ändå! Jag hoppas ni har ett jätte bra lov alla som går i skolan så hörs vi lite senare 

Pussar & Kramar 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej finisar!

Idag vakna jag äntligen utvilad hahahah så jävla skönt vill jag lova!

Jag har typ precis vakna och ska gå till affären för att köpa frukost efter det vet jag inte vad jag gör, blir nog chilla ett tag för senare ska jag gå till gymmet. 

Ååh jag vill faktiskt bara tillbaka till Sverige även om det är skit kallt. Det är så segt med castingar just nu för det inte riktigt ät säsong, så jag vill åka hem va med familj och vänner, träna och jobba hemma istället. Jag skulle egentligen stannat till slutet av November men det känns för lång och typ meningslöst eller vad man ska säga. Men nu är jag så hungrig så jag måste gå och handla, Jag hoppas ni har en jätte bra dag idag så hörs vi senare 

Pussar & Kramar 💋


Likes

Comments

Hej Sötnosar!

Jag tror dom flesta som varit inte varit i konkat med modell världen mer än i sociala medier och tv har helt fel bild av branschen. Jag ska inte ljuga det är ju såklart det bästa som hänt mig och det absolut roligaste! Men det finns en mörk sida av det hela också.

Jag själv vet att jag bidrar till att visa hur glamoröst och kul det är, jag skulle ju aldrig medvetet lägga ut när jag går från agenturen med gråten i halsen för att det sagt att jag måste gå ner mer i vikt, när jag redan vet att jag är smal naturligt. Samma sak gäller när jag går besviken från en casting, Jag har stått i strålande sol ungefär sådär 30 grader ute. Iklädd svarta kläder och mycket smink, jag känner hur jag sakta men säkert blir helt glansig i ansiktet och att foundationen flyttar sig. Jag har stått här här över en timme, jag känner att det börjar bli så jobbigt att jag nästan tänker gå, Men då är det bara 3 tjejer framför tills det äntligen blir min tur. Jag kommer fram jag fejkar att jag mår hur bra som helst och säger så trevligt och självsäkert "Ciao" och lämnar fram mitt portfolio och composit card. Men det är inte bara jag som är trött, Castingen har hålla på i över 2 timmar och clienten har säkert redan hittat det som dom söker. Det lägger inte ner någon tid för att kolla i mitt portfolio utan gör det mera som en vänlig gest. Jag skyndar mig därifrån för att hinna i tid tills nästa casting

Självklart är det inte såhär varje gång. Ibland blir man speciellt behandlad och clientsena visar tydligt att dom gillar mig. I sånna stunder förhöjs självförtroendet och man går därifrån så glad!

Sen blir modeller behandlade som skit överlag, för hallå vi är ju bara galjar? Och vänta va skulle vi kunna behöva äta ibland?? Vill inte ens skriva om hur vi blir placerade och vad för lägenheter vi får bo i.

Men det skulle vara att ljuga att säga att jag inte har det kul häller. För jag bor ju faktiskt i ett annat land, Jag träffar så mycket personer från så många delar av världen. Inte nog med det, Alla stora företag man får se påriktigt. Alla gratis fester med vip och ibland till och med betalt för att gå ut?! och sjukt kul umgänge!

Jag får så mycket möjligheter och jag får så mycket erfarenhet som ingen någonsin kommer kunna ta ifrån mig.

Jag hoppas ni får lite insikt i att verkligheten inte är som jag eller media visar. 

Pussar & Kramar 

Likes

Comments

Heej sötnosar!

Förlåt för min jätte dåliga uppdatering idag och dom tre senaste dagarna, inte haft jätte mycket att blogga de senaste dagarna. Och idag har jag varit jätte upptagen.

Jag var först på casting för märket Just Cavalli. Castingen skulle börja klockan 10:00, Jag var nästan där då ringer min agentur och säger att den är framskjutet 1 timme 😴 Så jag satt i en park och prata i telefon, inte nog med det vi fick köa 50 min till castingen 😭 Efter det åkte jag hem städade åt sen direkt till gymmet körde legday idag! Idag har jag även vloggat hela dagen, så efter gymmet har jag redigerat i två timmar! Videon är uppe och jag tycker att det är den bästa videon jag gjort hittills ☺️

Idag är det halloween och jag ska göra absolut ingeting faktiskt, Imorgon är jag hemma för allting är stängt så jag drar nog till gymmet på morgonen sen efter det spelar jag nog in en video! Jag hoppas ni har en jätte bra kväll så blir det bättre uppdatering imorgon

Pussar & Kramar! 💋


Likes

Comments

Heej alla fina!

Godmorgon klockan är 11:21 och jag ligger i sängen, två nätter i rad har jag sovit typ max 4 timmar så idag mår jag så dåligt faktiskt, Igår spelade jag in en video som redan ligger uppe! Efter det tog jag lite bilder till instagram hihi. Idag har jag två hår castingar 😴 Clients brukar inte gilla mitt hår det finns liksom inte så mycket att göra med det, Det är kort och färgat och mörkt hahah! Efter Det vet jag inte vad jag ska göra jag vill gå till gymmet! Jag känner mig fan lite alkohol påverkad pågrund av att jag sovit så lite 😂

https://www.youtube.com/watch?v=G3kvjY77v5o&t=10s

Jag skriver senare så hoppas jag ni får en jätte bra Måndag!

Pussar & Kramar

Likes

Comments

Hej och godmorgon alla fina!

Klockan är faktiskt 02:47 och jag har inte sovit ennu, jag har suttit uppe hela natten spelat och bara hållt på med datorn. Jag passar på att skriva ett blogg inlägg nu för jag kommer förmodligen inte vakna jätte tidigt. Idag Söndag skulle jag egentligen vilja gå till gymmet men det stänger redan klockan 12 på morgonen, Så det blir att gå upp sminka sig och spela in 2 videos. Jag tycker verkligen det är Såå jävla kul att hålla på med! Ska även försöka ta lite bilder. Jag har inte riktigt ennu förstått mig på redigeringsprogrammet helt och hållet men det är på god väg iallafall! Jag hoppas ni får en jätte bra Söndag och att ni inte är allt för bakis då jag sätt att många av mina vänner festa igår ;) så hörs vi lite senare idag!!

Pussar & Kramar 

Likes

Comments

Hej finisar!

Idag åkte min roomie hem jätte tråkigt då hon var Såå gullig och en snäll och bra person, så nu är jag helt själv. Jag har legat hela dagen i sängen och nu har jag faktiskt hemlängtan. Även om livet här är helt galet och att jag älskar att vara här kommer iallafall för mig min familj och vänner alltid vara det som jag tycker om mer än detta "lyx" liv. För många andra här är det inte så, det säger att det inte vill åka hem. 

Hur kan man värde sätta lyx framför sitt eget kött och blod? Mina närmaste vänner är också som min familj och jag tror inte jag kommer att få vänner som dom här liksom. Dock är jag väldigt glad att slippa kylan vill jag lova!! Vad gör man då? Vad gör man när man saknar sin hund sin egna säng, sin familj och vänner?

Likes

Comments

1. Jag hatar mina fötter något otroligt mycket.

2. Jag älskar att prata om sex hihi.

3. Jag gillar inte att ha sex utan musik.

4. Jag är sjukt beroende av koffein.

5. Folk skäms ofta över att vara med mig på offentliga platser för jag är högljudd och bryr mig inte vad andra tycker om mig.

6.Jag har jätte grov adhd.

7.Har även svårigheter med läsa och skriva.

8.Min största dröm i livet är att komma till USA och jobba som modell.

9. Jag tycker cannabis borde vara lagligt i Sverige och alkohol borde vara olagligt.

10. Jag har inte en gymnasium utbildning utan hoppa av efter ett och ett halvt år.

11. jag har en spellista på Spotify som heter mys som jag haft jätte länge som har låtar jag tycker är bra att ha sex till men den är dock inte invigd hahaha.

12. Jag vill genomgå plastikoperationer.

13.Jag är otroligt jävla rädd för insekter.

14. Jag tycker faktiskt det är kul att tvätta mina kläder men jag haaaaatar att diska.

15. Jag är jätte slarvig och glömmer vart jag lägger mina saker och tappar bort grejer hela tiden.

Likes

Comments

Hej finisar!

Jag vakna så himla sent idag typ halv 12 och jag ville gå upp vid typ 10😂 Igår drog jag ju på två castingar efter det gick jag till gymmet sen kom jag hem och redigera i flera timmar😴. Jag vart ändå inte klar och har idag hålla på ett tag oxå men nu är jag äntligen klar!! så ni får jätte gärna gå in och kolla ☺️

https://www.youtube.com/watch?v=aiaEX2q8dJY&t=11s

vi hörs senare!

Pussar & Kramar

Likes

Comments

​Godmorgon alla fina!

Jag har precis vaknat och gått upp klockan är 11:26. 

Idag har jag två castingar jag ska på efter det spelar jag nog in en video och sen gymmet!

Jag vaknade nu imorse och bara kände mig motiverad hahah! SÅ jävla ska skönt. Igår kände jag mig lite seg, Idag är det ju Fredag och än så länge vet jag inte om jag vill gå ut eller inte hahaha.. Utelivet är ju förjävla roligt men orkar typ inte komma hem sent och va bakis osv. Känner mig som en gamling 😂 Nu ska jag äta frukost sminka mig och göra mig Redon inför castingarna, Det börjar dock inte förrän 3 vilket är ganska skönt! Jag hoppas ni får en jätte fin och bra dag idag så hörs vi senare!!

Pussar & Kramar 💋

Likes

Comments

Vad inspirerar dig?

Inspiration är så svårt, vad är det och hur hittar man det? Man behöver inspiration till allting man gör varesig det är en uppgift i skolan eller att ta sig till gymmet. Inspiration ger dig känslan av att allt är mögligt. Vissa dagar har jag så otroligt mycket inspiration, tillexempel idag! Jag har laddat upp min första video på youtube, skrivit ett blogg inlägg och jag har gått på en promenad, jag känner mig just nu fri från problem.

Hur hittar man den då när dagarna känns förjävliga?

Tyvärr vet jag ingen mirakel metod ( även om jag verkligen önskade det), Men det man behöver gör är att du behöver gå ur vägen för dig själv. Sluta upp med att hindra din inspiration genom alla ursäkter som du hittar på. Men framförallt tro på dig själv! Vem annars ska kunna tro på dig och det du gör om du själv inte gör det?

Ett bra knep är för mig iallafall att ha "Peppande quotes" Jag har ett som bakrund på min mobil, men jag tycker även att det hjälper att läsa dom. Jag vet inte vad det är som gör det men jag blir så otroligt motiverad.

Sen brukar jag försöka tänka att varje gång jag missar att gå till gymmet eller varje gång jag stannar uppe för länge på kvällen utan anledning, Då är det någon Annan som vinner. Jag vill alltid varje dag vara bättre än vad jag var igår.

Jag hoppas ni fann något inspirerande i min flumma text här

Pussar & Kramar 💋

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej finisar!!

Efter mitt inlägg igår sa några till mig att det är lite svår läst det jag skriver, och ja jag kan hålla med 😂 Jag är inte jätte duktig på att läsa igenom och se att det är bra. Det ska det bli ändring på!

Igår så var jag på aperetivo som jag skrev att jag skulle på med mina vänner här och det var så himla mysigt alltså!! Jag drack nog den största jordgubbs vodka drinken i hela mitt liv! Sen sa jag och min roomie hejdå till en av vår vän här som är från våran agentur, som åkte hem imorse till Newyork. Det kändes väldigt tråkigt faktiskt, man blir som en liten familj här. Efter vi kommit hem spelade jag sims som jag äntligen fixat till min dator! 😂 Sen redigera jag även min första Youtube video som nu äntligen ligger uppe!!

I den videon får ni se en massor av klipp när jag först är i Sverige med mina vänner sen fortsätter det till igår hela dagen castings osv, sen även små klipp av apertivon!! Jag blev ganska nöjd faktiskt med den så jag hoppas den uppskattas av alla som tittar oxå!

https://www.youtube.com/watch?v=2MNgXVP5Bko

Idag är jag ledig så jag har inte så mycket planer jag kanske tar mig till gymmet eller spelar in en till video, det beror på om jag orkar sminka mig!

Jag hoppas ni har en jätte fin dag idag så hörs vi!

Pussar & Kramar 💋


Likes

Comments

Hej alla fina!

Är äntligen på plats i min lägenhet jag kom hit igår vid 22.00 och umgicks med två av mina modell vänner, Det är dom två som gör att jag tycker att det är Så kul endå att komma tillbaka. Sen var jag så trött så jag gick bara och la mig efter.

Idag har jag varit på en casting för Wella hair och efter det gick jag och min roomie runt och kollade i lite affärer och vi var bland annat på Nike och Zara där jag köpte nya skor och ett par byxor, Är Såå nöjd 😁 Sen gick jag och hon och en Annan tjej från våran agentur och åt och jag är fortfarande Såå mätt även om det var över typ 1 och en halv timme sen, efter gick vi lite runt duomo som är en jätte stor och mäktig kyrka här med shopping gator bredvid med alla stora företag som bland annat Prada, Gucci, Armani, 'Valetino och Såå vidare.

Ikväll hade vi tänkt att gå på aperetivo med några andra svenskar här i Milano, Äääääälskart! Jag har försökt fixa sims på min jävla dator 😂 Men det är så svårt med internet vi har i vår lägenhet 😴 Håller även på med min första Youtube video🙈 Den kommer upp så fort jag är klar med alla mina videos har klippt ihop det jag kunnat men är liksom inte klar med hela inspelningen Eller hur man ska förklara, kommer såklart länka den så fort jag är klar!! Kan inte vänta på att bli klar😁 Vi hörs vidare senare fina ni!

Pussar & Kramar 💋


Likes

Comments

Hej alla fina!

jag skrev inte något mer igår för att jag umgicks med mina vänner sista kvällen, åt donken två gånger fyfan asså kommer bli Nuggets förgiftad 😂 Först var jag i Farsta Centrum med två av mina vänner och vi åt, kolla och prova kläder sen satt vi bara typ. Efter det träffad jag och min tjej kompis en annan vän vi åkte runt filma och fota och lite sånt, vi åkte in till stan här i Stockholm där det verkligen är Såå himla fint på kvällen.

Idag klockan tio i fem så lyfter mitt plan till Italien och jag är inte rädd för att flyga eller något sånt men jag känner verkligen av min grova adhd då för jag vet inte vad jag ska göra! man kan blunda eller kolla och typ lyssna på musik och ass jag får panik av sånt😂😂 när jag åkte hit till Sverige så kände jag hur jag bara ville skrika så jävla högt, ja det är något fel på mig 😂 Det bästa med att få komma tillbaka är att typ alla mina saker är där!!! Asså mina ansiktstvätt ansiktskrämer alla mina kläder parfym aa you name it fyfan asså. Jag uppdaterar senare då jag behöver ta tag i mitt liv och mina saker här hemma innan jag åker nu!!

Puss & Kram

Likes

Comments

Hej alla fina!

Klockan är snart tio på morgonen och jag är påväg att möta min mamma. Är faktiskt lite ledsen för hon ringde och berättade för en stund sen att hon är har tid typ nu för att ta bort en av våra hundar, hon är sjuk och gammal, men hon har varit med i bilden hemma hos oss så länge och en hund är verkligen en familjemedlem och jag kommer sakna henne och det kommer bli så tomt hemma hos oss nu, hon fråga också om jag ville följa med men det skulle jag inte kunna.

Något kul är att jag ska till min söta farmor sen, tror även åka och köpa nya klackskor till Italien sen när jag kommer hem ska jag fota lite, blogga, packa och sånt. ikväll ska jag även äta mat med familjen och till sist träffa några vänner än sista gång innan jag åker. Jag hoppas ni har en bra dag idag så hörs vi lite senare

Puss & Kram

Likes

Comments

​Heej!! klockan är 20:39 och jag börjar äntligen känna mig som en människa igen efter igår. 

som jag skrev ville jag åka till min syster vilket jag gjorde sen och vi började med att gå och ta en cider på ett ställe som heter fisken i Västerhaninge, efter det åkte vi till hennes jobb där jag också jobbade förut.

Det var aw så det fann massor av gratis alkohol och vi satt med våra arbetskollegor enda till klockan 8 på morgonen och aa något bakis kan man säga att vi har varit idag omg!! Men vi hade faktiskt Såå himla kul och det var en tidig halloween fest och dom hade gjort så himla coolt i personal rummet, man såg att det verkligen lagt ner tid på detta. Så ungefär hela dagen har vi legat i sängen sen gick vi och köpte och åt pizza för typ en halvtimme sen och jag tror faktiskt vi ska gå lägga oss typ nu.

 Imorgon är sista dagen eller hur man ska säga för på tisdag åker jag tillbaka till Milano och helt ärligt så tycker jag tiden gått alldeles för fort här och skulle helst stanna ett litet tag till men jag vet endå att jag snart är tillbaka! hoppas ni haft en lite bättre Söndag än vad jag haft så hörs vi imorgon!!

Pussar & Kramar 

Likes

Comments

hej och godmorgon, klockan är 13:17 och jag vaknade nyss, jag var ute i går för första gången i Sverige igår och jag måste säga att jag är ganska besviken hahahah 😂 Tror att jag byggt upp lite höga förväntningar eftersom klubbarna i Milano är helt galna! Dock gick vi inte till någon riktig "nattklubb" utan krogar och pubar eller vad det heter.

tur jag var med roliga och bra personer iallafall, och herregud vad kallt det var igår, jag gick med klänning och en trench coat och det är bara tunt tyg. Mina vänner igår sa att jag inte fick kalla det jacka ens utan plagg😂 hur det betyder att det är kallare än en jacka vet jag inte😁. Fast idag är jag faktiskt jätte glad att jag inte är bakis det skulle kännas som jag slängde en hel dag här i Sverige. Börjar få lite resfeber redan nu eller vad man ska säga för det är liksom jobbigt att komma hem och träffa sin fina familj och mina så jävla fina och bra vänner, jag saknar dom mer än något annat när jag är i Milano det är väll självklart egentligen men jag tror att dom inte vet hur mycket jag faktiskt saknar dom. I sånna här lägen ser man också vilka som verkligen är ens äkta vänner. Jag har tappat kontakten med så många under tiden jag varit där och sen helt plötsligt kan det vara lite coolt att prata med mig och fråga hur mycket pengar jag tjänat eller den vanligaste kommentaren "jag ska också bli modell och leva livet" suck asså det är inte en dans på rosor som många människor tror. jaja sånna människor kommer ingen komma undan i livet tror jag.

Idag vet jag inte vad jag ska göra faktist jag vill hälsa på min syster då hon inte mår så bra alls men jag vet inte om det är bra, jag vill egentligen bara ringa på med några redbulls som jag vet att hon älskar. Det som är ennu jobbigare är att hon inte vet ennu att jag är tillbaka i Sverige för jag hade planerat med hennes arbetskompisar att jag skulle hälsa på, på deras aw ikväll. Men pågrund av hur hon mår tror jag tyvärr inte att hon kommer gå dit. Jag vet inte jag vill bara göra någonting men sånt här är så svårt tycker jag. Jag hoppas iallafall att ni får en jätte fin dag idag,  vi hörs snart!!

Puss och kram💋

Likes

Comments

​Hej och välkommen till min blogg! jag är en 18 årig tjej som inte har ett så vanligt liv kanske.. 

jag jobbar som modell och gjort under två år, jag är med en agentur här i Sverige men även i fina fina Milano. jag är nu hemma under mindre än 1 vecka endast för att hälsa på min familj och mina vänner. på Tisdag åker jag tillbaka igen till Milano. och jag vet inte ens vart jag ska börja. jag är Såå himla otroligt tacksam för den chansen jag fått och för det liv som jag lever, för om jag jämför mig för några år sen när jag gick i grundskolan... herregud jag skolkade konstant hängde med bara killar då jag var mer eller mindre mobbad hela min skoltid av tjejerna. det fanns dock en tjej som jag var bästa vän med och är en idag! hon har hjälpt mig mycket. tillbaka till saken jag hade som sagt ingen framtid, jag ville bli veterinär men det hade jag inte betyg för alls så jag började i gymnasium för folk som vill bli bilmekaniker vilket egentligen inte passar mig alls. blev sccoutad av en modellagentur första året där sen nästan 1 år senare åkte jag till Milano och fyfan säger jag bara! aldrig mått så bra haft så kul och känt mig värd något. hallå jag är något?? förutom att man får bo utomlands helt helt själv, jag blev liksom avlämnad på Arlanda 5 på morgonen och därifrån skulle jag klara mig själv. Man får så mycket erfarenhet minnen och träffa så mycket nytt folk. Det jag lärt mig om mig själv det sakerna jag sätt och upplevt är det ingen som någonsin kommer kunna ta ifrån mig och jag kommer bära med mig denna tid i livet föralltid. Jag ska tillbaka på Tisdag igen och det känns jätte bra även om saknaden till familj och vänner är hemsk. Jag tror det är svårt att få en äkta riktigt bra vän inom denna branschen självklart är det in omöjligt men man ska vara lite försiktig eftersom det är många som vill komma långt såklart och det är lite som ett spel. Man vill vara bäst snyggast och få alla jobb men jag tror det är viktigt att inte tappa greppet om sig själv och slukas upp för mycket av all glamour. Nu orkar jag inte skriva mer men jag hoppas ni vill följa med på min resa och att ni kanske lär er något av mig också ! Puss och kram ❤️

Likes

Comments