Vardagen

Vi bestämde oss för att åka upp till stallet och gå en runda i den fina skogen. Så otroligt mysigt, det var riktigt skönt att få komma ut där.

Och behöver jag nämna hur mycket jag längtar tillbaka till hästarna och stallet? Gick in i stallet för jag ville känna doften, och självklart kunde jag inte hålla mig från tårarna, att inte ha något i ens liv längre som man haft varje dag i stort sätt hela livet är otroligt tråkigt och ledsamt. Klappade på någon häst och bara njöt, som jag saknar det😣😭😓

Théodor somnade i bärsjalen, sov riktigt skönt där i. Fick inte till han riktigt i bärsjalen, även om jag vet att jag satt den rätt så hamnar han ändå inte korrekt i den🤔. Får kämpa på med den fler gånger, ska nog ut på en promenad senare ikväll igen, men nu är det vila😂.


Vad har ni gjort idag? Hur brukar ni gå ut med bebis?

Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardagen

Nyss kommit hem från en skön promenad ute med vagnen. Var skönt faktiskt, lite tråkigt när Theodor inte är så glad i vagnen. Men satte upp liggdelen och då gick det lite bättre idag iallafall. Var lite kvavt ute, så man blev lite varm. Fick ta av mig jackan, haha😅.

Ska nu försöka få honom att sova middag, varit vaken sen klockan 11:00, men just nu ligger han och "skriker" glatt och leker med fötterna, så han får leka lite till innan han somnar när han ändå är på glatt humör.

Inlägget om att älska sitt barn ska jag försöka fixa till idag, hade lite mycket med allt igår, så förhoppningsvis kommer det upp idag under kvällen, kram!!

Théodor in action 😂
Ni kan följa mig på instagram om ni inte gör det, brukar lägga upp en del videon och bilder på honom där, så missar ni inget😊

Instagram- Thereseeeriksson

Likes

Comments

Nu är dopsångerna bestämda, blir 3 låtar som ska spelas.

Kärleksvisan
Till en ängel
Vi är en

Tycker dom är riktigt fina och tror dom kommer passa in bra till dopet. Tiden bara springer iväg och Théodor är snart 4 månader gammal, kan inte riktigt tro det.

Natten var rätt så sömnlös, han sov väldigt oroligt inatt. Vred och vände sig i stort sätt hela tiden och tappade nappen och kom aldrig till ro, hoppas på att han sover bättre ikväll/natt då jag är riktigt trött idag😅.

I kväll så kommer nog ett inlägg upp om att älska sitt barn, mina tankar och känslor kring de. Kan nog vara rätt intressant att läsa, kram!

Likes

Comments

Bebis

Théodors börjar sakta men säkert komma till ro, påväg att sova för natten. Han har väldigt lätt för att vara orolig innan han ska sova för natten, inte så att han skriker och är "jobbig". Men har ligger och vänder sig och tappar nappen och har helt enkelt svårt att komma till ro. Men går oftast väldigt bra men kan ta en kort stund innan han somnar ordentligt.

Vi har idag tagit den väldigt lugnt, har umgåtts med varandra och bara myst. Han ger mig sådan lycka och så mycket kärlek varje dag denna kille!

Tänk att just han är min..

Kan fortfarande inte riktigt förstå att det var han som låg i min mage i 9 månader, och nu är han här, det bästa som har hänt!

Théodor har fått sitt fulla namn nu också..

Paul junior Théodor Eriksson

Jag är den stoltaste mamman och lyckligaste på denna jord, min prins.

Likes

Comments

Vardagen, Bebis

Hela helgen så har vi firat min mamma som fyllde år den 18 September, alltså i måndags. Det var också den 18 September 2017 det var ett år sedan exakt som vi plussade på stickan och fick veta att Théodor skulle komma till oss, sådan lycka! Och nu har han funnits utanför magen i snart 4 månader, helt galet!

Théodor började också igår på morgonen försöka ta och greppa i sina fötter, det ända han gör nu på dagarna sedan dess ungefär, haha. Så himla roligt att se honom upptäcka nya saker, lära sig och utvecklas, samt se vad för personlighet han får.

Idag så hoppas vi på att åka och köpa en del saker till dopet, annars tar vi det lugnt idag. För igår var det minsann storstädning på djupet här hemma, så idag förtjänar vi alla att koppla av, haha.

Théodors pappa har nu på morgonen åkt upp till Stockholm då det är fotboll, vi hänger antagligen med upp nästa gång då han börja bli rätt stor så jag vågar åka den sträckan med honom, tillsammans med M såklart😂

När prinsen var 3 veckor❤️

Likes

Comments

Théodors dop är den 8 oktober, lokal till festligheterna efteråt är bokat. Doptårtorna är planerade på hur dom ska se ut, köpt en del dekorationer, temat är självklart babyblå/ljusblått.

Jag är jätte nervös att nästan ingen kommer komma på dopet, inte jätte många bjudna utan de mest närmaste. Men känner ju att man vill att alla ska komma för hans skull och inte för våran, man vill ju ändå veta att människorna bryr sig om honom på nästan samma sätt som vi gör. Stor noja för mig iallafall, hoppas alla kommer😅.

Jag har börjat leta vad jag ska kunna ha på mig också, har ingen aning. Tycker klänning är väldigt fint men inget jag passar i.

Längtar verkligen till dopet, dopklänningen som han ska ha har jag både jag och alla mina syskon haft, min mormor sydde den så det betyder mycket att han just ska få ha den dopklänningen.

Min vackra pojke❤️

Likes

Comments