Header

Jag tänkte börja med att lägga ut dagens låt, så lägger jag ut en låt och även texten här.

I vilket fall så håller jag på att skriva en text som jag senare lägger ut ikväll, Jag ligger mest bara i sängen och som sagt så blir det inte så mycket bloggande då jag inte mår bra. Men jag åker nog upp till Stockholm till min fina vän där uppe ett par dagar nu i veckan då hon alltid får mig må bättre och jag måste även åka till pappas grav. Egentligen så ska jag jobba denna vecka men jag känner redan nu att jag inte kommer klara det så börjar nog jobba nästa vecka istället, men självklart är inget helt säkert än utan det är min planering i vilket fall.


Kram, ta hand om varandra!

Likes

Comments

Jag brukade lyssna mycket på när jag var mindre.

A word's, just a word, 'til you mean what you say
And love, isn't love 'til you give it away
We've all gotta give
Give somethin' ta give, to make a change

Gissa vilken?

Likes

Comments

Mycket det senaste

Det har varit en hel det det senaste, jag började sommarjobba på min nya jobb för 2 veckor sedan, servitris inne i Borås. Sedan så har jag varit stallelev på ett gammalt ridläger i en vecka på ett gammalt ridläger jag brukade åka till. Jag börjar jobba igen på måndag det är bra tider så jag tycker det är roligt att jobba där faktiskt, riktigt trevliga människor. Idag har jag även varit moster till min syster dotter i en hel vecka, ska träffa henne snart har inte hunnit att göra det än.

Jag har varken haft någon lust eller ork till att blogga, jag har inte mått så himla bra det senaste, men jag får bara se glad ut och sluta klaga, finns dom som har det värre trots allt. Jag kommer säkert inte kunna sova i natt så tänkte skriva ett inlägg som jag kan släppa imorgon.


Likes

Comments

​Godmorgon på er, får ursäkta att inlägget blir försenat som vanligt. I vilket fall var jag och provred ett par hästar i Torsdags, och det kommer förhoppningsvis hem en ny häst till och så fort som möjligt. Bilder och allt kommer komma senare.


Kram

Likes

Comments

Imorgon så åker jag till Göteborg till min syster, ska åka till skolan en stund på morgonen och ha klf och även support. Efter det åker jag och en kompis och ska kolla på lite kläder, sedan efter det åker jag till Göteborg. På Torsdag så kommer vi åka iväg en bit, har med hästar och göra men vill ändå inte säga för mycket än, väldigt spännande är det dock.

Jag kommer gå in på Torsdag här igen och skriva vad det varit och vad allt handlade om, men jag kommer efter det inte börja uppdatera innan sommarlovet drar igång.

Kram!


Likes

Comments