Bebis

Du är så otroligt vacker prinsessan, finns ingen finare flicka än du. Tänk när du och din kusin kommer springa runt och hitta på en massa hyss. Du är den mest gosiga bebis som finns, man längtar så mycket efter sin egna när man får all tid tillsammans med dig. Snart är min egna bebis skrutt här😍👶🏼

Likes

Comments

Fredag: Jag åkte som sagt till min systers familj och är fortfarande kvar där. På fredagen så tog vi det bara lugnt, det blev en massa bebis mys och jag sov en hel del.

Lördag: Tog det lugnt på förmiddagen, senare på dagen åkte vi till Tranemo för att små fira min lillebror som fyller år i början av veckan. På kvällen så kollade vi film, jag var vaken en stund i början men somnade även där.

Idag så har jag inte heller gjort något utan att bara mysa med min systerdotter och kolla på tv:en. Nu ikväll vet jag inte riktigt vad som är planerat.

Imorgon så åker jag till Tranemo igen då jag har bankmöte. På tisdag så åker jag hem till Stockholm igen på kvällen.

Sista gången jag träffade Ocean innan han fick komma upp till de gröna ängarna. Älskade häst vad jag saknar dig, du är den mest speciella häst jag träffat, perfekt på alla vis.

Vila i frid min vackra Ocean❤️

Likes

Comments

Läkarmötet idag gick bra, vi gick igenom lite hur vi funderar kring förlossningen och om det var något som jag var rädd för och sedan pratade vi lite kring annat som är privat. I vilket fall så ska vi få ett nytt möte som kommer vara i början av April för vi ska lägga upp sista planeringen med mvc som kommer vara efteråt och all planeringen till förlossningen.

Mitt tåg gåt 5:51 imorgon till Göteborg, jag är framme vid cirka nio tiden. Efter det så tar jag första pendeltåget till Lödöse så blir jag hämtad där. Ska bli så mysigt att få träffa Saga igen, snart inte träffat henne på två månader, mosters prinsessa. Ska även bli roligt att få träffa lite vänner som man har saknat, och självklart få träffa min lillebror som fyller år på tisdag. På lördag så åker vi till Tranemo, men har ännu inget planerat exakt vad som kommer hända där.

Vi hörs imorgon, godnatt!

Likes

Comments

Jag hoppades på att tröjan skulle passa, men istället har det blivit en magtröja. Den är ju nytvättad, men man märker ändå att den har blivit för liten😅.

Så kan det vara när man blir gravid, dina gamla kläder passar inte längre, men förhoppningsvis så kommer dom passa igen senare när han kommit ut.

Jag har haft en helt okej dag, ska nu lägga mig och kolla på en ny serie. Vi hörs mer imorgon så berättar jag hur det mötet har gått och berättar även vad allt handlade om. Godnatt!

Likes

Comments

Allt med bebisen var perfekt. Mitt järnvärde var dock ännu sämre än sist, bm säger att hon blir glad om det ligger på 115, sist låg jag på 110 och nu på 103, så jag måste börja ta mina tabletter. Vi bokade in ny tid om 2 veckor igen då hon ville hålla koll på mina värden.

Imorgon så har vi det andra läkarmötet på sös, tidigt på morgonen. Sedan så ska jag hem och packa och på fredag morgon så åker jag hem till Göteborg.

Mosters prinsessa har fått en liten häst, som jag ska mysa med dig❤️

Likes

Comments

Det blir ett väldigt snabbt inlägg då jag ska ta en buss som går om 15 minuter.

Jag ska nu in till stan för att möta upp M, efter det så ska jag till bm då vi har en tid där idag. Undrar lite vad vi ska göra, vet om att hon ska ta mina värden och även kolla hjärtljudet på bebisen, men mer än det vet jag inte om.

Som sagt blev det väldigt kort inlägg, men vi hörs så fort jag är hemma från barnmorskan😊

Likes

Comments