Vardagen

Snart går vi även in i v.37, har fortfarande väldigt ont överallt. Idag så ska vi åka och hämta en babysitter, slänger upp en bild på den senare ikväll när vi gått hem den, fin är den😊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Bebis, Vardagen

Väldigt dåligt bloggande som vanligt, men är så otroligt trött på dagarna och har igen energi, kroppen gör fruktansvärt ont just nu vilket gör att man nästan tappar lusten på allting.

Igår så hade vi besök hos bm på morgonen vilket gick bra. Bebisen har nu lagt sig med huvudet neråt och mår bra där inne.

Hoppas tiden springer iväg nästan lite nu i slutet av graviditeten, för nu vill man verkligen bara ha bebis här och går och väntar på honom! Han är så efterlängtad, vi är många som vill ha ut honom nu, det kryper i kroppen på alla nästan😂🙈.

Idag så tar vi det bara lugnt, tänkte vika tvätten lite senare som vi tvättade inatt, sedan plocka med disken och försöka plocka den andra smutstvätten så man kan få den upptvättad.

Ska skriva förlossningsbrev snart, kan det vara kul att läsa här på bloggen tro? Hoppas ni tycker det bli intressant att läsa så ska jag se om jag kan få upp det inlägget ikväll eller imorgon.

Kram

Bollen för ett par veckor sedan😅

Likes

Comments

Vardagen, Bebis

Vi skruvade, eller ja, men M gjorde det mesta och skruvade dit sista delen till skötbordet idag. Tack!

Så nu är även skötbordet färdigt vilket är skönt! Det ska upp någon lampa/ljusslinga är det tänkt då det inte finns något ljus där skötbordet står. Sedan ska jag försöka mysa till det lite på andra sätt också, men annars är allt färdigt.

Behöver köpa in lite blöjor, våtservetter och lite andra saker.

Så nöjd!

Likes

Comments

Bebis, Vardagen

Förlåt för att jag varit så frånvarande. Men har fortfarande mått väldigt dåligt och har inte ork till någonting just nu känns det som. Sedan har det varit en del den senaste veckan så har nästan haft lite smått fullt upp.

Igår så skruvade vi nästan ihop hela skötbordet, har den sista delen kvar som skötbädden och de ska vara på. Så kommer bild på det när den är färdig.
Har börjat hänga upp hans kläder nu så det är färdigt. Köpte nog det sista som han behövde idag, lite byxor och tröjor, även någon body som var långärmad då han bara hade kortärmade bodys.

Alla byxor är i storlek 56 och bodys med, långärmade var nog i 62 de flesta och någon i 56. Köpte även en till overall som är lite tunnare och inte lika varm som den vi har nu, denna köptes även i 62, våran andra är i 56 och är betydligt tjockare, så behövdes en som var tunnare.

Likes

Comments

Bebis, Vardagen

Jag har nu på eftermiddagen/början av kvällen bytt rum på spjälsängen och även bäddat om den och fixat allt med sängen. Blev så mycket mysigare och finare nu när den är i ordning, men ska nog köpa en sänghimmel till den också så det blir extra mysigt, sen ska det även upp någon tavla och lite lampor på väggen eller i himmeln.

Imorgon ska jag försöka göra i ordning hörnan där skötbordet ska stå, kommer före och efterbilder på det, lite roligare att se skillnaden!

Älskade prins, en liten elefantunge 😂💙

Likes

Comments

Kom hem för ungefär en timme sedan från Ikea, köpte saker till spjälsängen och köpte även ett skötbord. Längtar så tills det är uppsatt så jag kan börja börja göra i ordning allt.

Har fisk i ugnen nu som jag ska äta, sedan ska maten få smälta lite i magen och efter det är det dax att ta ut vovven igen. Sedan så får jag se om jag orkar direkt efter, men ska försöka starta diskmaskinen och sedan vila tills den är klar. Ska försöka städa lägenheten då det är otroligt stökigt just nu efter vi kom hem från Göteborg förra veckan.

Bilder kommer självklart komma upp på alla bebissaker när det är i ordning.

Kram!!

Likes

Comments