Bebis, Deep

Min älskade lilla son, min lilla prins har kommit.

Han blir ikväll 23:03 exakt en vecka gammal. Jag är så förälskad och har aldrig älskat någon så snabbt och så mycket, han är meningen med livet. Min älskade son. Det är han som har saknats hela mitt liv för att jag ska vara lycklig, min skatt.

Jag kommer nog inte blogga på ett tag, all tid går åt till honom, han är värd all tid i världen och tiden med honom nu är set viktigaste för mig, han är mitt prio ett.

Men förlossningsberättelse kommer komma ut en dag, och förr eller senare kommer jag börja blogga igen, men inte nu.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

BB-väska:

Mig:
2 amningslinnen
Någon pösig tröja
1 amnings bh
Amningsinlägg
2 mjukis byxor
2 sköna koftor
4 par stora bekväma trosor
Tofflor
Strumpor

Hygien:
Handduk
Schampoo/balsam o tvål
Toalettpapper
Deo
Tandborste/tandkräm
Hårborste/snoddar
Zink kräm (bebis rumpa)
Lypsyl
Bröstvårtskräm
Salva nere

Bebis: ✅
2 bodys 50-56
3 byxor
1 långärmad
2 strumpor
2 mössor (tunn & tjock)
2 filtar
1 pyjamas
Overall
Napp
Snutte

Allmänt:
Babyskydd
Kamera
Mobilladdare
Mobil
Surfplatta/laddare
Godis/snacks/dricka
Mat till M och ombyte
Boken "Mitt första år"


Likes

Comments

Vardagen, Bebis

Får ursäkta att det varit helt dött här, men haft fullt upp då vi flyttat denna veckan.

Jag har heller inte mått så himla bra och har inte haft något att blogga om, skulle bara skriva om hur ont jag har och hur jag inte står ut med att vara gravid längre, vilket inte är så roligt att läsa om.

Jag har nästan packat klart BB-väskan, eller allt till bebisen är ner packat, sedan ligger även en del hygienartiklar där i, men allt det övriga och mina saker ska även i.

Just nu så håller jag på att packa upp bebisens kläder och försöker få i ordning så allt är klart tills han kommer, var ju tvungen att packa ner allt eftersom vi flyttat.

Vi är inne i vecka 39 nu (38+2), snart är vi nere på ensiffrigt vilket blir en till stolpe nådd. Hoppas på att han vill titta ut tidigare än vad som väntas, är dock stensäkert på att vi kommer gå övertiden, hoppas bara att han blir maj-bebis och kommer innan 1 juni.

Kram!

Likes

Comments

Vardagen

Snart går vi även in i v.37, har fortfarande väldigt ont överallt. Idag så ska vi åka och hämta en babysitter, slänger upp en bild på den senare ikväll när vi gått hem den, fin är den😊

Likes

Comments

Bebis, Vardagen

Väldigt dåligt bloggande som vanligt, men är så otroligt trött på dagarna och har igen energi, kroppen gör fruktansvärt ont just nu vilket gör att man nästan tappar lusten på allting.

Igår så hade vi besök hos bm på morgonen vilket gick bra. Bebisen har nu lagt sig med huvudet neråt och mår bra där inne.

Hoppas tiden springer iväg nästan lite nu i slutet av graviditeten, för nu vill man verkligen bara ha bebis här och går och väntar på honom! Han är så efterlängtad, vi är många som vill ha ut honom nu, det kryper i kroppen på alla nästan😂🙈.

Idag så tar vi det bara lugnt, tänkte vika tvätten lite senare som vi tvättade inatt, sedan plocka med disken och försöka plocka den andra smutstvätten så man kan få den upptvättad.

Ska skriva förlossningsbrev snart, kan det vara kul att läsa här på bloggen tro? Hoppas ni tycker det bli intressant att läsa så ska jag se om jag kan få upp det inlägget ikväll eller imorgon.

Kram

Bollen för ett par veckor sedan😅

Likes

Comments

Vardagen, Bebis

Vi skruvade, eller ja, men M gjorde det mesta och skruvade dit sista delen till skötbordet idag. Tack!

Så nu är även skötbordet färdigt vilket är skönt! Det ska upp någon lampa/ljusslinga är det tänkt då det inte finns något ljus där skötbordet står. Sedan ska jag försöka mysa till det lite på andra sätt också, men annars är allt färdigt.

Behöver köpa in lite blöjor, våtservetter och lite andra saker.

Så nöjd!

Likes

Comments