Hej!

Idag började vecka nummer 2 på lägret och det kändes verkligen bra!

Allt känns så extremt bra och det går bra på träningarna, jag är så tacksam över att jag kan stå på isen efter allt som har hänt igenom åren. 

Nu blir det kämpa vidare resten av veckan :D

Houj

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!

Nu är första veckan klar så bara en vecka kvar på lägret! Det är underbart att ha lägret är på hemma plan och även i den nya ishallen, det har verkligen vart spännade att få se den nya ishallen. 

Första veckan har vart grym med goaste tjejerna och ispassen har verkligen gått jätte bra. Ställt både mina dubbel ögel flera gånger o dubbel salchow, även flera vart nära många andra dubbel hopp, har ju inte hoppat dubbel hopp sen innan jag fick reda på tumören så är väldigt stolt över mig själv. 

Just nu är jag hemma och tar det lungt och vilar upp mig för att åka iväg imorgon igen på läger:D D


Houj


Likes

Comments

Hej!
Jag är i Lysekil på läger i konståkning, det är så skönt att stå på isen igen och ha börjat åka igen.Även om det bara har gått en månad efter operationen så står jag här och ger allt jag bara kan. Har inte åkt konståknings på över 5 månader så det är jätte skönt att stå på isen och göra det man verkligen brinner för.

Jag åkte till lägret i tisdags så har kört några ispass och dom har gått väldigt bra faktiskt. Kommer vara kvar till på söndag så de blir kämpa vidare, även vila haha😂
houjj


Likes

Comments

Hej!

Imorgon är det en väldigt speciell dag för mig ska äntligen få börja träna igen!!

Jag har fått tid hos min PT imorgon som jag ska träffa och äntligen börja få börja röra på mig och träna igen. Jag har inte tränat sen vecka 11 då jag åkte in på sjukhuset med andningsproblem och blev inlagd på sjukhuset. Läkarna sa hela tiden till mig att det beroede på att jag var deprimerad och stressad över att jag tränade så mycket. Jag förstod inte vad dom menade med det eftersom jag mådde bra, men jag kände en klump över halsen, allt var så jobbigt med andningen och att kunna äta.

Blev utskriven från sjukhuset och åkte till Sälen, hade fortfarande problem med andas. Men det största problemet var att jag inte kunde äta jag åt som en fågel och kunde inte svälja ner maten. När det var näst sista dagen på veckan så ramlade jag i backen och fick åka in till sjukhuset eftersom jag flög så många meter. Fick väldiga problem med nacken och ryggen efter fallet. Fick åka in och kolla, sjukhuset sa till mig att min nacke kanske hade fått en fraktur så jag fick åka till ett annat sjukhus och göra datortomografi. Läkarna hittade som tur ingen nackfraktur men dom hittade en Cysta istället...

När jag kom hem fick jag åka in och ut på sjukhuset för göra undersökningar och när jag gjorde mitt ultraljud på halsen så visade det sig att det var ingen Cysta utan det var en tumör.. Så dom fick göra cellprov på mig och då visade det sig att den var godartad men.. Dom var tvunga att ta bort den för den påverkade mig så mycket.. Så från att bli tillsagd att jag var deprimerad och sen senare hittar man en tumör som sitter i sköldköteln på mig och den påverkade min andning och påverkade mig när jag skulle äta..

Dom senaste månaderna har vart mycket som har hänt och nu är det äntligen över, jag ska få börja träna och göra det jag brinner för och det är ställa mig på isen igen och åka skriskor. Nu är det stopp för allt jobbigt man har gått igenom och nu ska jag bara njuta av att få träna och kämpa för mina drömmar!

Lite bilder från före, under och efter min operation!

Likes

Comments

Hej!

Igår var det en mysig dag även om det blåste mycket. Jag och danii var först med Alex o Anton o tvättade Antons bil haha gick sådär men den blev fin efter i allafall. Efter det så bestämde jag och danii att vi skulle åka till vattnet o grilla. Så vi bjöd in Mulle,Leo, Ella,Annie,Erik och Filip. Det var en mysig kväll även om det blåste mycket... Vi blev nästan dödad av massa fiskmåsar danii o Ella var ju så hemska o slängde mat till dom... ingen rolig situation kan jag säga ..

Nu ska jag och danii in till stan och efter det blir det åka hem till Vänersborg igen!
houjjj
Likes

Comments

Hej!
igår var det bröllop som jag och mamma satt och kollade på tv haha :)
Åkte efter till danii och nu ska vi till Ikea haha!
houj!

Likes

Comments

Hej!
Idag åkte jag till Uddevalla en stund och träffade några kompisar var verkligen kul och träffa dom igen! tog även en go fika med Mulle mums mums!
Nu sitter jag på bussen påväg hem, när jag kommer hem blir det se på serie och sova haha!
houjj


Likes

Comments

Hej!

Idag har det inte hänt så mycket men vart väldigt fint väder ute, farmor kom över en liten stund och kollade hur jag mådde. Träffade även mormor och morfar snabbt idag.

Igår var jag på Andreas skolavslutning, det var verkligen många minnen som man fick uppleva igen, det var 2 år sedan man själv hade samma skolavslutning. Nu ska jag sova och se vad imorgon dagen har och erbjuda hoppas på att vädret ska vara lika fint så man kan vara ute imorgon.

Houjj

Likes

Comments

Hej!
idag har jag åkt till skolan för att överraska mina kära klasskompisar och varit med på skolavslutningen. Efter det blev det Go fika med Danielle och Mulle, sen tog vi och åt en gång till haha... För en liten stund sen åkte dom hem efter vi har suttit en stund på min altan och lyssnat på musik 😃

Nu ska jag iväg snart på min brors skolavslutning!

houjj!
Lite bilder från idag!
Likes

Comments

Godkväll:)

Idag så har det inte hänt så mycket, träffade jossan på en kvällspromenad och det var verkligen skönt att prata med henne om livet och konståkningen. Fick en o bli lite mer peppad på att börja träna igen.

Ha det så bra här får ni en go bild från idag med jossan

Likes

Comments