Header

Ser fram emot en ny härlig vecka!
Kram Therese!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Måkläppen är ett härligt utflyktsmål i höst/vinter. Det är ett naturreservat som hela tiden ändrar utseende då sand byggs på och tas bort av havsströmmar, vind, stormvågor och högvatten. Här finns gott om sjöfåglar och sälar.

Det är förbjudet att besöka området från första februari till sista oktober därför passar det utmärkt att göra det nu.

Man kan hitta rester av gamla träfartyg, ibland flera hundra år gamla men också bärnsten.

Det är en riktigt härlig utflykt en vacker höstdag när det INTE stormar eller ösregnar! Efteråt passar det perfekt med en fika på Kust Café i Falsterbo!

Kram Therese!

Likes

Comments

Spa måste vara en av världens bästa uppfinningar! Det finns få saker som är så härliga som att bara gå runt i en badrock, sitta i bubbelpool, läsa och basta lite emellanåt. Mossbylund i Skåne är väldigt fint! Se bilder! http://www.mossbylund.se/sv/

I födelsedagspresent fick jag presentkort på Gässlingens spa, för både mig och min man, här i Skanör vilket ska bli väldigt roligt att testa. Dessutom ingick barnpassning :)

Kram Therese!

Likes

Comments

Ikväll har vi haft barnledigt. Då bestämde vi oss för att testa Clip 'n Climb i Löddeköpinge. Trodde aldrig att det skulle vara så här kul! Svårast tyckte jag var att kasta sig ut och lita på linan när jag skulle ner. Det var ju några meter... Superkul! Clip 'n Climb finns i Löddeköpinge i Skåne. Enda anläggningen i Norden.

Kram Therese!

Likes

Comments

Detta året är första gången barnen är fullt medvetna om Halloween. De vill gå "bus eller godis" runda och vi har redan fått några läskiga besökare. Godis är inhandlat! Pumpan fixade vi igår! Så nu är vi redo... Muuuahahaaaa....
Kram Therese!

Likes

Comments

Contains affiliate links
I helgen har vi fixat lite hemma. Lampan kom i fredags så det var superkul att äntligen få upp den igår. Dock har vi inte några glödlampor än men de är på väg... En dimmer ska också sättas upp för att kunna anpassa belysningen till vad vi ska göra. Bordet blev ett spontanköp på väg till vänner i lördags. Väl på plats så blev det väldigt fint! Jag har önskat mig ett marmorbord länge! Manola-lampan är i borstad matt mässing, samma som bordets stativ så de passar utmärkt ihop. Mattan är lite äldre och inte nyinköpt. Jag gillar att blanda både nytt och gammalt för att få en mer personlig känsla. Älskar den mörkröda färgen. Nästa steg i huset blir troligtvis köksö, gardiner, kanske en kamin...
Kram Therese!

Likes

Comments

Contains affiliate links
Jag har sedan en tid tillbaka funderat på att byta ut min Canon 60D kamera som jag fotat väldigt mycket med. Den fick aldrig hänga med längre efter två barn. Det blev liksom för klumpigt och tungt med alla barngrejor som dessutom ska med nuförtiden. Jag har gjort en hel del research för att hitta en bra ersättare. Kravet var att den skulle vara liten och smidig men fortfarande hålla en hög kvalitet. Min Canon hade ju några år på nacken så gärna bättre bildkvalitet.

Olympus OM-D E-M10 II vann förra året en Eisa Award, EUROPEAN CONSUMER COMPACT SYSTEM CAMERA 2016-2017. Den har också fått väldigt fina utlåtanden här, tom lite bättre än Olympus OM-D E-M10 III som är en nyare version som släppts i år: http://cameradecision.com/review/Olympus-OM-D-E-M10-II

Jag har inte hunnit fota så många bilder än men spontant känns den super! Lagom liten, snygg och uppfyller mina krav. Wifi är ju dessutom oerhört smidigt!

Nu blir det utvecklingssamtal på förskolan!


Kram Therese!

Likes

Comments