Skrevet i : Daily Life

-
Det er ikke så alt for lenge siden jeg opprettet denne bloggen. Så jeg tenkte jeg kunne kjøre et lite innlegg med spørsmål! Så får dere en liten sjanse til å bli litt bedre kjent med meg :-)


Hvor gammel er du om 5 år? Om 5 år er jeg 25. Tenk på det! Da er jeg allerede halvveis til 50.

Hvor høy er du? Jeg er 160, 5! Og den halve centimeteren er viktig. Dessverre godtok de ikke det i passet mitt...

Hvilken øyenfarge har du? Grønn.

Har du noen kjæledyr? .Ja. Jeg har verdens fineste kattepus som heter Kitty. Finnes virkelig ingen mer kosete katt enn henne. I tillegg er hun lydig og søt!Foretrekker du å ringe eller sende sms? Helt klart sende sms!

Når våknet du i dag? I dag våknet jeg litt før seks.

Hva skal du gjøre i helgen? I helgen skal jeg være på vakt.

Hva har du spist i dag? I dag spiste jeg havregrøt og egg til frokost, kyllingsalat til lunsj og fiskekaker til middag.

Er du av typen som liker middag eller dessert best? Helt klart dessert - elsker gode kaker, kjeks, alt! Jeg bestiller alltid dessert om jeg er ute og spiser.

Hvilken iskrem er din favoritt? Dream-Is sin iskrem med brownies og karamell er himmelsk! Jeg elsker den.

Liker du kaffe? Ja, men helst hvis det både er masse skummet melk og kaffesirup i. Jeg er enda ikke helt glad i ren, svart kaffe. Men det kommer seg.

Hva spiser du helst til frokost? Havregrøt, chiapudding eller avokadotoast!

Vil du ha barn? JA! Ikke helt enda selvfølgelig, må bli om en del år. Men som jeg gleder meg! Har allerede to små nieser, og finnes ingen større glede enn å være tanten deres <3Kan du noen andre språk enn norsk? Jeg kunne faktisk russisk flytende før. Men nå kan jeg bare engelsk og tysk...

Sover du på en spesiell side? Jeg e-l-s-k-e-r å sove på magen! Det er så behagelig og digg.

Foretrekker du havet eller basseng? Helt klart havet. Ingenting som bølger, saltvann og sommer!

Eier du dyrbare smykker? Jeg eier en diamantring som jeg fikk til konfirmasjonen min. Bruker den så å si hver eneste dag, utenom i tjeneste. Derfor har den dessverre blitt lite brukt det siste året...

Hva er din favorittårstid? Det er helt klart sensommeren. Både sommer og sol, samtidig som høsten kommer snikende.

Hvilken julesang er din favoritt? Dette er et vanskelig valg! Altså, gjennom hele desember hører jeg bare på julesanger. Har to fulle spillelister med stemningsfulle julesanger. Så å velge en favoritt er vanskelig, men det må nesten bli Home for Christmas av Maria Mena. Den er så rolig og fin!

Hva har du nærmest deg nå som er rødt? He-he. Har på meg en rød julepysj. Ikke for tidlig å starte med det vel? Jeg gleder meg så!Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Skrevet i : Daily Life


I løpet av de siste dagene har det kommet så ekstremt mye høstfarger på trærne ute. Og selv om jeg elsker høsten - så var jeg virkelig ikke klar over at den skulle komme så kjapt. Jeg er fortsatt litt i sommermodus. Og hva passer vel ikke bedre enn å mimre litt tilbake igjen til da huden enda var brun, solen enda ga fra seg varme og bladene enda var på trærne. Jeg gleder meg allerede til neste sommer, har fortsatt så mange kjoler og bikinier som ikke har blitt brukt i år, og det er ikke greit.

Men jeg gleder meg også skikkelig til å pakke meg inn i varme ullgensere, drikke varm kakao og te og ikke minst gjemme meg inne for kulden. Men akkurat nå er det en litt irriterende overgangsperiode. Jeg ser både folk i sandaler og sommerkjoler, og andre i høstboots og ullkåper.


Likes

Comments

Skrevet i : Daily Life


Nå er jeg allerede tilbake i Nord-Norge og livet i grønt. Jeg kan ikke skjønne hvor tiden ble av? De 10 fridagene har gått så fort, alt for fort egentlig. Men jeg regner med at det er fordi jeg har hatt det bra. Har bare slappet av, vært med venninner og faktisk gjort noe veldig permanent, men det kommer jeg tilbake til senere! Dagene har vært fylt med så mye, og jeg gleder meg allerede til neste gang jeg drar hjem. Det er heldigvis ikke så lenge til, så det går fort.

Det rare med å komme tilbake til den grønne hverdagen igjen, er at det er så utrolig store kontraster fra livet mitt sivilt. Det er som om jeg lever to helt forskjellige liv. Og til tross for at jeg ofte savner å være helt sivil, så er jo tross av alt denne grønne hverdagen blitt en del av meg. Det kommer den nok til å være lenge, selv om jeg mest sannsynlig er ferdig her i Nord-Norge etter jul. Det kommer til å bli både deilig og trist.


Likes

Comments

Skrevet i : Daily Life


De siste to dagene har jeg tilbrakt i hovedstaden. Det gjorde godt å reise litt bort og ha litt venninnetid. Viktig å bruke tiden godt når man først har fri. Og vi har virkelig kost oss. Altså, hvem koser seg vel ikke med sushi og pizza i godt selskap? Jeg storkoser meg i hvert fall. Vi får krysse fingrene for at det ikke blir så alt for lenge til neste gang. Og forresten - hvor fint er ikke dette skjerfet fra Holzweiler? Jeg elsker det, og drømmer om et til i enten blått eller lilla! Så varmt og godt! Kanskje det havner på ønskelisten min til jul, ikke for tidlig å starte å tenke på det allerede vel?


Likes

Comments

Skrevet i : Travels


Fjorårets storbyferie ble tilbrakt i Riga. Må ærlig innrømme at det ikke var drømmebyen å besøke, men det var likevel fint. Det fineste var egentlig hvor mange fine blomsterbed og parker byen hadde å tilby. Perfekt sted å ta mange bilder i fine (og helst hvite) sommerkjoler. For er det én ting jeg virkelig elsker - så er det hvite sommerkjoler. Bare å legge alle kortene på bordet med en gang, for dere vil skjønne det før eller siden ;-)

Likes

Comments

Skrevet i : Fashion & Style


Sommeren før videregående startet jeg i min første jobb. Og dere kan tro det var stas! Arendal sin desidert fineste butikk som bugnet av fine klær, vesker og smykker. Jeg jobbet der i fire år, og elsket det virkelig. I tillegg var jeg så utrolig heldig å få være med på bloggeventyret til Høyer. Jeg har fortsatt så mange fine bilder, som jeg gleder meg til å dele med dere. Disse bildene tok vi faktisk foran faren min sin bil, matchende med kjolen fra Samsøe Samsøe.


Likes

Comments

Skrevet i : Daily Life


For et år siden var jeg en liten helgetur på fjellet, og det gjorde så godt! Den kalde og friske høstluften på sensommeren var så deilig. Et skikkelig avbrekk fra en hektisk sommer og høst. I tillegg er jo naturen så fin, bare se på fjellene i bakgrunnen. Gjorde heller ikke noe at det gikk sauer (!) rundt om kring også.


Likes

Comments

Skrevet i : Tips & Inspiration

Altså, akkurat nå føles ting veldig bra. Det er søndag morgen, jeg har enda en hel uke igjen av permisjonen min og regnet drypper ned utenfor. Selv om jeg ikke fikk sommerferie i år (bortsett fra en liten langhelg), så ser jeg likevel frem til høsten. Jeg har liksom klart å legge bak meg det at jeg ikke fikk brukt alle sommerkjolene mine, fått solkysset hud, badet og hatt fine sommernetter. Okei da, jeg er kanskje enda litt bitter. MEN, det er jo ikke høst helt enda.


I løpet av den lille uken jeg faktisk ikke går i grønt så prøver jeg så godt jeg kan å suge til meg all slags inspirasjon. Weheartit er helt perfekt på dager som denne. Ha en fin søndag videre <3


Likes

Comments

Skrevet i : Daily Life


Jeg blir så glad når jeg ser tilbake på disse bildene. Etter et halvt år med mye fag, felt og opplevelser kunne vi endelig kalle oss UB-korporaler og ta i bruk distinksjonen - med to vinkler ;-) Det er rart hvor fort tiden har gått. Det var flere ganger jeg og de andre i klassen konstant snakket om hvor deilig det ville bli å være ferdig med utdanningen, og vipps - nå er vi ferdige. På en måte er jeg utrolig glad for det, men samtidig kunne jeg gjerne dratt tilbake i tid for å oppleve de gode stundene igjen.


Likes

Comments

Da var jeg i gang nok en gang. I løpet av årenes løp har jeg hatt en del blogger, mer enn jeg kan telle på en hånd. Men nå starter jeg på nytt, med blanke ark. Siden sist har det skjedd mye, og jeg har forandret meg mye. Likevel har jeg ikke mistet gleden av å dele.

Så hva har skjedd siden sist? Etter jeg ble ferdig på videregående tok jeg meg et halvt år friår - og jobbet i drømmebutikken (der jeg brukte hele lønnen på nye klær, argumenterte med at jeg måtte ha jobbklær, og planen om å spare mye penger gikk ikke helt som planlagt). Samtidig trente jeg hardt opp mot selekteringen til befalsskolen. Da frihalvåret var ferdig og nyåret begynte - dro jeg på opptaket til befalsskolen. Jeg kom inn - og siden januar 2017 har jeg vokst mer som person, enn jeg har gjort på flere år (føles det i hvert fall ut som). Det har både vært krevende og utrolig lærerikt.

Tiden fremover får vi se på - akkurat nå drømmer jeg om studier utenlands, så vi får se hvor jeg ender opp :)


Likes

Comments