Skrevet i : Home & Interior, CHRISTMAS


Jeg elsker julen og sluker til meg absolutt alt som kan gi meg julestemning. Mange vil nok si det er alt for tidlig, men for noen dager siden ble dette duftlyset fra Voluspa sin Holiday-kolleksjon med meg hjem! Det ble også en del klementiner, kakemenn og et julemagasin. Jeg koste meg gløgg ihjel for å si det sånn.
​​No shame at all. 


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Skrevet i : Home & Interior


Jeg e-l-s-k-e-r duftlys! Og jeg får virkelig aldri nok av det. Vanligvis er det alltid Voluspa-lysene som får brenne hjemme hos meg, men nå har jeg faktisk begynt å variere. Det er litt fordi jeg er bittleitt lei luktene, men også fordi jeg lever på studentbudsjett. Dette fant jeg faktisk på en blomsterbutikk og har en deilig lukt av kokosnøtt og lime - skikkelig sommerlig duft med andre ord! Også var glasset så fint! Er så genialt å bruke glassene på nytt, akkurat som jeg har gjort med den "vasen" som blomstene står i. Det er egentlig et gammelt glass fra Voluspa sine duftpinner.


Likes

Comments

Skrevet i : Personal


For noen uker siden tok jeg endelig mine første tatoveringer. Jeg har drømt så lenge om å få gjort det, og endelig fikk jeg bestilt time. Den ene tatoveringen har jeg planlagt siden jeg var femten, så man kan si at det var på tide å få gjort det! Og jeg er så fornøyd! Begge er akkurat slik jeg ville ha dem, søte, små og diskré. Men jeg må likevel innrømme at jeg fikk litt panikk samme kveld etter jeg hadde tatt dem. Det gikk heldigvis fort over!

For min del er det viktig at tatoveringene har en betydning. Jeg valgte "love" rett og slett fordi størst av alt er kjærligheten. Finnes ingenting i verden som er sterkere, vakrere eller finere enn kjærligheten. Den andre tatoveringen er et hjerte fra den ene vinkelen og bokstaven "T" fra den andre vinkelen. Hver gang jeg forklarer at det er en "T" får jeg alltid spørrende blikk om hva det står for, akkurat som det er for en ekskjæreste eller en helt tilfeldig bokstav. Jeg er altså smartere enn som så. Men om dere også lurer - det er en "T" for "Therese". Jeg elsker at det er to tatoveringer i én!


Likes

Comments

Skrevet i : Fashion & Style

Hei, og god mandag!

Tenkte å starte uken med å vise dere mitt nyeste tilskudd i veskehyllen. Jeg har siklet på denne Mulberry-vesken så lenge, og endelig fant jeg den brukt på nettet! Jeg handler ofte mye brukt, og jeg elsker når jeg gjør noen skikkelige kupp, sånn som nå! Jeg gleder meg så til å bruke den. Men det blir nok ikke før til neste sommer. Den passer nok hakket bedre til lyse sommerkjoler, enn mørke kåper. Inntil da får den bare være til pynt i skapet.


Likes

Comments

Skrevet i : Home & Interior


Det er så deilig å være hjemme igjen. Det er lite som slår å sove i en god og myk seng, med deilige puter og dundyne. Og helst med sengesett som er vasket med noen dråper for mye tøymykner! Det luker så godt! Nå skal jeg ikke klage, men er det noe Forsvaret ikke prioriterer så er det myke senger, og deilige sengesett. Men det går jo greit det, da ser jeg bare ekstra mye frem til å sove i min egen seng igjen.

Og forresten, hvor fine er ikke disse tørkede hortensiaene? De har vært på rommet mitt i over et år, og jeg har enda ikke kastet dem. Synes de bare blir finere og finere. Da jeg først tok dem inn på rommet mitt var de jo i den klareste lilla-fargen, men nå har fargen blitt både dusere og gråere.Ha en fin søndag videre <3


Likes

Comments

Skrevet i : Tips & Inspiration


Plutselig er vi allerede i oktober! Akkurat nå drømmer jeg om storbyferie, en varm sensommer tidlighøst, og deilige kåper og strikkegensere. Har så mye inspirasjon for tiden. Er så mye jeg ønsker å gjøre. Så kanskje oktober blir måneden jeg får gjort noe av det?I dag har vært alt annet enn digg. Å løpe/gå 3 mil er langt! Så vi får se hvor langt hjem jeg kommer i morgen, kan være jeg trenger en rullestol! Men om jeg så må krype på alle fire fra flyplassen, så får det bare være. I'm coming home, home sweet home <3


Likes

Comments

Skrevet i : Tips & Inspiration


Plutselig sto en ny uke for tur! Og jeg håper den går fort, fordi på fredag reiser jeg allerede hjem! Det skal bli så godt. I mellomtiden vil jeg bare ønske dere en fin uke, og også dele denne videoen med dere! Hvor fin er ikke den?

<3


Likes

Comments

Skrevet i : Personal, Army Life

Er det noe jeg har blitt spurt om ofte, så er det hvorfor jeg søkte befalsskolen. Jeg ble spurt både før jeg søkte, på selve opptaket og også i etterkant. Særlig i tiden før opptaket reflekterte jeg mye rundt dette. Hvorfor skulle jeg få skoleplassen fremfor andre? Hvorfor skulle jeg få den skoleplassen i det hele tatt?

Jeg visste at jeg uansett skulle tjenestegjøre i førstegangstjenesten, så hvorfor ikke bare gjøre noe mer ut av det og få en utdanning samtidig? En utdanning som er så mye mer enn en utdanning. Det gikk egentlig ikke helt opp for meg før slutten av befalsskolen, at dette var så mye mer. Det er så ekstremt mye vi har fått opplevd, på godt og vondt. Jeg ville ikke vært foruten noe av det. Ikke minst har vi blitt testet i så mange ulike situasjoner. Det er ikke bare fag og eksamener halvåret består av. Selvutvikling og refleksjon er vel så viktig. I grunnen var jeg ikke helt klar for dette, at det ville koste å gi så mye av meg selv. Jeg kunne likevel velge å dele lite og holde meg i bakgrunnen, men hva ville jeg hatt igjen for det? Jeg har jo sagt tidligere at jeg har lært mer om meg selv dette halvåret, enn jeg har gjort noengang tidligere. Og da gjelder det ikke bare om hvordan kroppen min reagerer uten mat og søvn. Jeg er nå mye mer bevisst på hvorfor jeg i enkelte situasjoner er mer selvsikker, mens andre ganger fremstår jeg som usikker. Jeg har også fått en mye større forståelse på hvorfor jeg er som jeg er. Dypt, eller hva?

Jeg er så glad for at jeg valgte denne veien. Jeg har møtt så mange fantastiske mennesker, som er så unike på hver sin måte. Og jeg deler så mange minner og historier med dem, som jeg vil huske for alltid.


Likes

Comments

Skrevet i : Daily Life, Fashion & Style, Travels


Disse bildene har blitt brukt så mye, postet både på Instagram, postet tidligere her, og også blitt brukt som profilbilde på Facebook. Men - det stopper ikke meg fra å poste dem en (kanskje) siste gang! Rett og slett fordi dem bringer tilbake til så mange fine minner. Bildene ble tatt i Riga, rett før en helt nydelig middag ute og en enda finere solnedgang. Take me back, sier jeg bare! Jeg vil nyte late feriedager igjen med god mat og drikke, og fine kjoler! For altså, jeg elsker denne kjolen, som jeg faktisk rappet med meg på salg fra Gina Tricot sin Exclusive Collection i fjor sommer. Kommer til å bruke den masse neste sommer, og sommeren etter det.


Likes

Comments

Skrevet i : Daily Life


Jeg er jo oppvokst på Sørlandet, og jeg er så takknemlig for det. Bare se på havet! Er ikke bare på sommeren Sørlandet leverer deilige dager. Også nå på høsten er det fint. Forskjellen er bare at nå er det litt mer vind i håret, og litt varmere klær. Det er rart at jeg mest sannsynlig forlater både Sørlandet og Norge etter nyttår. Vel og merke bare for en liten periode, men det er fortsatt kjemperart. Men jeg er alltid klar for nye eventyr!


Likes

Comments