Hej!
Idag har jag gjort klart mitt första projekt!!! Jag var redan klar med grunden alltså själva collaget, så idag gjorde jag klart ramen som jag bestämde mig för att förra gången jag valde att gör den som den är för det ser jag är det som förmedlar mest ilska så att säga då mitt tema är känslor och känslan ilska.
Det jag är mest nöjd över är att jag är klar i tid för det var idag man skulle vara klar med det första projektet.
Jag har tyvärr inte fått något stort problem men idag stötte jag på nått litet och det var att jag inte hade någon tillräckligt liten pensel för att göra trekanterna så jag var tvungen att måla linjerna så raka som möjligt med en annan liten pensel och med svart färg.
Så nästa gång är det dags för projekt 2 vi hörs då hej!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej!
Idag så gjorde jag det sista alltså jag gjorde explosionen där huvudet egentligen är. Sen så bestämde jag mig att jag ska göra en ram eller något som håller upp bilden. Jag gjorde så att jag tog två smala med hårda kartongbitar och häfta ihop dem och skörden dem i rätt storlek sen så målade jag allt svart. Jag har bestämt även att nästa gång ska jag göra lite mönster på själva kanterna av ramen.
Jag är mest nöjd med att jag gjorde klart själva collaget.
Ett problem som jag stötte på var ett väldigt litet men jag säger det ändå. Det är en glipa mellan dem två kartong bitarna som alltid kommer synas men jag limmade i den så det skulle bli en slät yta.

Hörs nästa vecka hejdå!

Likes

Comments

Hej?

Idag har jag arbetet med allt jag har liksom

Kommit igång med hela första projektet. Budskapet som jag har kommit fram till är att man är så arg och deprimerad att man sprängs. Jag har även använt det som händer i världen då mest Syrien dör det är oroligt och människor sprängd hit och dit. Temat som detta tillhör är känslor och tekniken till detta är collage.

Jag är mest nöjd med att jag har kommit igång och börjat jobba med förta projektet. Idag fick jag inget problem men jag tror jag stöter på det nästa lektion.

Likes

Comments

Hej!
Idag så gjorde jag klart min mapp, detta finns det en utvärdering på. Men sen så bestämde jag mig vad för tema jag ska ha på mitt första projekt vilket blir känslor. Mitt budskap ska vara att man blir så arg att huvudet exploderar. Jag är mest nöjd med att jag blev klar med mappen.

Hejdå!

Likes

Comments

Hej!
Idag blev jag klar med min bildmappen och jag tänkte utvärdera den o h hur jag har gjort osv.

Min idé med min mapp var att jag skulle göra något jag gillar, en hobby. Så jag valde att göra en kamera då jag älskad att ta kort. Men jag upptäckte ganska fort att detta skulle bli ganska svårt då en kamera är helt svart oftast och ljuset reflekterar på olika sätt men det blev bra till slut.
Jag gjorde så att kameran "tog kort" på mitt namn så jag satte kameran längst till höger i mitten och namnet från vänster till höger i bågen av vart kameran tar kort.
Min genomgående färg är silver och svart. Jag gjorde att kameran var svart med silver detaljer. Och då valde jag att inte har mer svart utan hålla mig till silver men jag ville ha någon färgdetalj och jag tycker att silver och blått går ihop då båda är kalla färger och drar åt samma håll.
Jag har använt blyerts i hela kameran förutom det silvriga jag har använt olika hårdheter med blyertsen. Och sen har jag använt tusch till detaljer och mitt namn.
Min process var bra jag provade att måla olika kameror i olika vinklar men jag tyckte detta var bäst då jag kunde få in mitt namn på ett snyggt sätt. Men jag la ner mycket tid på alla kameror så det tog längre tid än vad jag hade räknat med. Men ett problem jag stötte på var hur jag skulle få dit alla detaljer men det löste sig då min kompis tog fram sprit pennor o h jag visste att dem skulle synas på det svarta.

Likes

Comments