Igår blev det en sväng till Kalmar. Man hade planer på att hitta massor, men kom inte alls hem med så mycket. För nu är det den tiden då det mer eller mindre bara finns fest kläder inför jul och nyår. Det där mer vardags finns inte riktigt nu då det kommer lite i skym undan. Men det är bara att vänta efter nyår då snart vårkläderna kommer!

I övrigt va det en bra dag. Det va dock en trött Therese som shoppade efter veckans jobb.

När jag kom hem blev det en myskväll hemma hos bästis!❤️ Det blev sent och vi va hungriga så vi åkte och köpte pizza på Coop.

Bra avslut på gårdagen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Hörni, idag är det 1 December. Och även bara 1 månad tills det är 1 Januari och 2017! Haha, jag hinner inte med😅.

Men nu till det roliga med december månad. Förra veckan fick jag hem min beställning på denna underbart snygga advents kalendern med smink i!! Beställde denna från JFR.SE

I dagens lucka gömde det sig ett läppstift.

Likes

Comments

Hur glad blir man inte när man får hämta ut ett paket med smink?!😃 Jo, jätteglad! Som vanligt va det från Nordicfeel.se

Den här gången nöjde jag mig med dessa ögonskuggor. Direktlänk till produkterna hittar ni på första bilden av varje produkt.

NYX ULTIMATE SHADOW PALLETTE - USP01. Så står det på förpackningen. Men på hemsidan står det USP04

199kr

L'OREAL PARIS - SMOKY

85kr

Likes

Comments

Hej!

Redan onsdag och vi har tagit oss igenom halva veckan. Nu går vi mot den bättre halvan🙂. 

Är ni också foto tokiga? För det är jag iallafall! När jag skulle cykla till jobbet igår så såg jag solen lysa så starkt och fint. Va verkligen tvungen att stanna för tänkte - "jag kan inte bara cykla förbi och inte ta en bild😄"


Så stannar till och tar några bilder!

Likes

Comments

När jag va liten gillade jag inte glögg alls! Avskydde det! Men så för två jular sedan hos min pappas bror så bjöds det på glögg. När jag smakade den undrade jag direkt vad det va för glögg jag just hade fått i muggen. Det va ingen mindre än Per Morbergs egna julglögg. Den är så fruktansvärt god!!! Bästa glöggen!!! Så mysigt att dricka lite då och då nu😍. Har ni inte testat den och är glögg älskare så rekommenderar jag denna starkt!!😉

Såhär på en måndag lyxar jag till kvällen med just denna glögg och pepparkakor👌🏻

Likes

Comments

Hej på er!

Idag när klockan ringde var jag inte alls redo att kliva upp. Trots en helg som varit lugn och ingen som helst direkt ansträngning så är jag så trött nu! Är det för det här förbaskade mörkret? Känns som att man aldrig vaknar. Men konstigt nog så kommer man igång. Ett som är säkert iallafall är att helgen är för kort😉. Det tror jag vi kan komma överens om😊.

Där jag bor har det varit en riktigt fin dag med strålande sol!☀️. Det innebär även kalla isande grader❄️. När jag kom ut från jobbet ville jag fånga den fina solnedgången, men solen är så snabb ner nu så blev mer träd än solnedgång.

Likes

Comments

Hej!

Nu är vi här igen. Det är advent och julen är inte allt för långt bort.

Denna 1:a advent har inte bestått av så mycket advents mys som jag kanske hade önskat. Istället blev det att städa, men också några avsnitt utav Vänner på Netflix! Jag har aldrig, verkligen ALDRIG tittat på Vänner. Men nu är jag helt fast!😅 Snart tittat klart på 2:a säsongen. Känns som att jag kommer dö när jag väl har tittat klart på alla 10 säsonger💔.

Blev även lite spontant hundvakt till min fasters fina fina Cocker Spaniel som just nu ligger och sover i mitt knä med huvudet mot magen, gulle!❤️❤️

Hur har eran 1:a advent varit?😊

Likes

Comments