God morgon på er :)

Kan säga att jag är lite trött då jag festade igår . Inte bakis för fem öre men så trött hihi. Blev väldigt sent. Jag blev nollad i fotbollslaget och det va lagom grovt eller hur man säger.. Det va inte jobbigt att göra sakerna om man säger så. Man skulle göra lite pinsamma saker med killar. Ingen big deal haha. Trodde det skulle vara värre ;) En sak var att killen skulle sitta på en stol och sedan ha en pump i knät och där skulle jag jucka så tre ballonger spricker.

Sen efter vi gjort alla saker så åkte vi in till o'learys och festade vidare :)

Nu ligger jag här i sängen och funderar på om jag ska åka till gymmet eller inte. Ska jag hoppa det idag.? Ska ju ändå ha fotbollsträning ikväll så. Är inte jätte pepp på att åka till gymmet nu på förmiddagen.

Får passa på att rida och städa i mina rum. Är lite stökigt haha och att jag måste plugga. Har en inlämning kvar i trean tror jag. Sen är det nått omprov och några redovisningar sen är det klart!

Ha en toppen dag min hjärtan ❤


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

På förmiddagen så åkte jag till Stenstorps slalombacke. Det finns massa jobbiga joggingspår där. Tig ett varv på 2 km rundan. Den är värst haha. Går typ uppåt hela tiden känns det som. Jobbigt som bare den. Behöver bli bättre på att träna kondis. Så lugnade att springa i skogen. För en gångs skull så sprang jag utan musik .

(mobilkamera + att den börjat krångla med att fokusera)

Efter den jobbiga runda va det dags för det ännu jobbigare passet. Gå upp och ner i den länga slalombacken !

Finns en brantare backe och en grön backe. Men de sitter ihop så bara att traska på uppåt. Det kändes i ben och rumpa kan jag säga. Det sista så sprang jag upp och ner i den gröna backen.

Likes

Comments

Vi åt vid typ kl 13:00 och åt igen 22.00. Va mätt så länge! När magen börjat lägga sig drog jag till gymmet och körde väldigt lätt ben/rump pass. Fick inget flås eller liknade. Ville bara få kroppen i lite balans efter matkoman.

Likes

Comments

Vissa produkter använder jag bara vissa perioder och vissa varje dag. Vi tar produkt för produkt!

Det är från två olika företag. Det ena är svenskt kosttillskott och den vit/blåa är myprotein . (två vitaminer är från vanligt apotek)


Vi börjar men BCAA👌


Tar jag innan och under träningspasset! Det jag har märkt är att den från myprotein är lite svårare att blanda men smakar otroligt bra.
EAA👌 Denna blandar jag ihop med BCAA. Då jag vill ha olika kombination av aminosyror.Vitaminer👌

Har inte använt detta direkt länge men vanligt dagligt intag av de nödvändigaste vitaminerna.

När jag inte hade den dagliga vitaminen över så tog jag dessa två. D3 tar jag alltid extra under månaderna september till mars/april . Jag är otroligt känslig när jag inte får tillräckligt med solljus . B6 och B12 är bra för benstommen och för immunförsvaret. Den tar jag även om jag tar den dagliga vitaminen för det finns inte i den.BURN👌


Använder inte detta för att gå ner i vikt som mänga gör. Det är koffein i som då gör att energin är på topp. Den tar jag bara när jag ska köra ett maxat pass. Det får inte bli en vana att ta dessa tabletter för då hjälper de inte tillslut och man mår piss om man inte tar det då.

INDiet CLA👌

Under vissa perioder när jag minskar maten och går på mer striktare diet så tar jag dessa.


Protein 💪

Jag äter ca 2-3 dl med protein om dagen. Från myprotein använder jag i kvargen och gröten osv. Då det inte är någon smak. Den från svenska kosttillskott har jag efter mina träningspass. Då den har smak.

Likes

Comments

Oj vilken lång resa jag har gjort ! Det har inte varit en dans på rosor. Allt handlar om självdisciplin! Förr hade jag inte det. Lurade mig själv hela tiden. Genom att göra saker som va "roligare". Att sitta framför tven istället för att plugga eller träna. Denna resan har gått upp och ner. Nästan värre än av de värsta (bergodalbana) kan jag säga. Det kallas livet! Jag har alltid känns mig större sedan man kom in i puberteten. Kan inte beskriva känslan man kände varje dag. Dag ut och dag in. Hemskt att man kan tänka att man är så mindre bra än andra. Jag bestämde mig för att gå ner i vikt på sommarlovet efter ett kämpig år i klass 8. Gick ner 22 kg på ett år. Helt sjukt.

Men efter ett ta på en kort tid hade jag gått upp mer än hälften av den vikten jag gått ner. Vad var det som gjorde att jag gick upp igen. Jo! Självdisciplinen fanns inte, tron på mig själv var uppbränd, stress från skolan gjorde att jag inte gjorde något då man satt vid tven och gömde sig och att folk gav otroligt taskiga kommentarer. Man kan se den sista saken på olika sätt idag. Vissa var såklart idioter och sa elaka kommentarer om min vikt och mig som individ eller nått. Men sen för att mitt självförtroende låg i botten tog man åt sig på ett annat sätt av andra. Men den som mobbad mig mest va alla var mig själv! Sjukt att säga så men nu i efterhand vet man det. Tron på mig själv fanns inte. Genom det trodde jag ju inte att jag skulle klara den där redovisningen, hopprundan på banan eller att bara åka och bowla då jag kommer skämma ut mig. Man "tänkte" att de andra tänkte skit om en. Bara för min hjärna tänkte skit om mig själv så trodde man ju på det.OM jag själv trodde så om mig själv varför skulle inte andra göra det? Man tänkte varför ser de andra så bra ut och att de har lätt i skolan.?

(Går fram i tiden!)

Gymnasiet hade börjat. Man hade längtat då man trodde det skulle va en nystart. Men om jag ska vara ärlig ska jag säga att det har varit bland de värsta åren. Jag trodde att högstadiet va jobbiga år. Men ne! Vägde mycket , osäker på mig själv och energin va nere. 1:an va helt okej då jag orkade leka glad om man säger så. Även om jag va hur ledsen och nere jag än va log jag och skrattade. Måste säga till er som läser! VÅGA VISA HUR NI MÅR! Alla vinner på det! Hjälper inte att ljuga för alla och framför allt dig själv. Det är okej att mår skit ibland!

Men sen kom en punkt då allt bara spricker! Skolan va otrolig jobbig! Det gjorde att jag blev otroligt sjuk hela tiden. Då kroppen sa ifrån. Gjorde att jag blev efter i skolan ännu mer. = mer stress. Jag går upp i vikt ännu mer. Tillslut kom jag till en punkt i livet då jag vaknar och det enda jag kan göra är att kolla upp i taket. Vet att jag MÅSTE till skolan men där ligger jag. Hur mycket jag än ville gå upp! Gick det inte. Jag har alltså gått mig själv rakt in i väggen.

Jag tog hjälp av skolans hälsoteam. Utan dom hade jag inte varit där jag är idag. KAN INTE TACKA DE NOG!Dom kämpade med mig. Fick prata av mig osv. Jag hade bestämt mig att JAG SKA MÅ BRA. Jag visste att jag var tvungen att jobba mig upp från grunden. Min största fiende skulle besegras. Min tanke, tron om mig själv. Jag måste sluta "mobba" och klanka ner på mig själv. Självkänslan ska ju vara min bästa vän. Hur jag gjorde vet jag knappt själv !. Den har blivit så mycket bättre men såklart finns det saker kvar att jobba på men är nästan i mål på den biten.

Det funkade i alla fall! Allt gick så mycket enklare. Skolan, hemma, och framför allt det sociala. När man har ett lugn inom sig själv är det mycket roligare att umgås med folk som man inte orkade med förut. Genom att jag har jobbat på grunden har jag ta det till nästa nivå.

Jag har alltid drömt om att må så bra som "smala" på instagram gör.Jag ville ha deras smala kropp! När jag hade självkänslan på topp ändrade jag målbild!

Jag börjar träna ordentligt och inte drömma om de smala på instagram. Jag började följa "tränade" folk på insta. Jag ville/vill bli tränad. Muskler inte bara smal. Vill nån gång vara med i en fitnesstävling.

Nu står jag varje söndag och gör maten för hela veckan. Tränar 5-6 dagar i veckan. Lägger mer tid på skolan= mindre stress= mår bättre och kan fokusera på mitt mål. Jag hoppar fester osv för kroppen ska hinna återhämta sig. Vissa dagar vaknar man på fel sig men ändå står man där i gymmet och kör ändå. Genom att man lärt sig självdisciplin och vända på negativa tankar på ett lättare sätt tar man sig igenom dagen med en nypa salt. Som man inte hade gjort innan. Då hade man gett upp!

Det är inte en dans på rosor. Blod svett och tårar är det. Man får inget gratis. Jag är så stolt över mig själv och kommer fortsätta för att nå mitt mål. När jag når mitt mål slutar det inte där för då kommer det nya.

Ta tag i livet-kunskap-upp och ner gångar- håll ut-kunskap,ta hjälp av andra-rutiner- fortsätt simma!

Dessa bilder är när jag började senaste resan. Den jag är på nu, Inte när jag gick ner första gången!


Och såhär ser jag ut idag. 💪


Likes

Comments