View tracker

  • Städa huset
  • göra en svenska inlämning
  • Kanske ut och gå en promenad i det fina väder.
  • Ut i stallet och rida båda
  • sedan på kvällen blir det att sitta i ett kallt ridhus på greva och kolla på tävlingen där en stund innan det bär av hem för lördags mys.

Blev lite ändrade planer än vad jag hade tänkt men det får bli såhär ;) Lilla mamma sov i skövde i natt så har ingen aning om när hon kommer hem idag. Tore och mamma ska på något kl 2 så har ingen aning om de kommer hem mellan de åker. Eller om de åker direkt. Det återstår att se.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Oj vart ska man börja? Ni som inte fattar något av rubriken ska jag förklara. Jag fick med en låt som jag har skrivit själv för ett ta tag sedan i tävling. Blev helt enkelt uttagen. När jag kom med så va det bara att börja repa med bandet. Han övar typ bara en gång men haha. Utöver det han men med små rep. Tävlingen va igår och det gick hur bra som helst! Inget som gick fel MEN. Det va så hård konkurrens. Hamnade på den dagen då det va många house låtar och lilla jag hade ren pop.

Allt gick så bra men hade inte turen på min sida bara. Så nöjd att jag ens blev uttagen av så många låtar. Att få framträda den betydde mycket. Kommer kanske komma upp en video under dagen på framträdandet <3

Likes

Comments

View tracker

Å vad jag längtar tills jag får hem min bebis! Mamma och hennes kompis ska hämta hem henne på torsdag. Kan vara så här att jag kanske inte är hemma och kommer nog inte kunna hänga med och hämta henne! Tråkigt men får se henne senare på kvällen eller dagen efter. Ska bli så kul att hon kommer hem igen. Har saknat henne så mycket.

Vart har hon varit då? Jag sa i somras att hon hade fått fång och när hon hade blivit bättre fick hon åka till min pappa för han har beten med dålig näring. Vi har tydligen för bra näring här i vårt gräs. SÅ där har hon gått hela sommaren fram tills nu.

Jag har ju sagt att denna damen skulle gå i pension men jag vet inte vad jag tycker om det. Det bästa hon vet är ju att träna och hoppa. Jag har nu funderat runt den frågan. Ska hon verkligen gå i pension? Hon mår ju mycket bättre av att göra det hon älskar . Jag sa ju att detta skulle vara sista året med tävlandet men det komma annat i mellan. Sen har ju sjukdomar (hostan) hållit i ett och ett halv år innan det så hon har vilat ett bra tag.

Jag kommer att sätta igång henne JÄTTE långsamt nu när hon kommer hem och se vad hon vill. Om hon vill kör vi inför nästa år men 2018 då SKA hon gå i pension. Men nästa år är inga problem tror jag. Det återstår att se vad hon vill! Min lilla ängel kommer aldrig att tröttna kan jag säga !! .

Likes

Comments

Skrev en låt som heter Mr. High Brow och för två veckor sedan skickade jag in den till en tävling. Fick reda på i torsdags att den kom med. Det va över 30 st bidrag som skickades in men till sist blev de 11 st. Så kul att just min låt kom med. Förra året kom jag inte med. Så då måste jag ha gjort en stor utveckling inom mitt låtskrivande.💪

Nu är det bara att tagga till! Har fått bästa bandet och vi ska börja repa i morgon. Kommer bli många långa kvällar men det får det vara värt. Första tävlingen kommer vara mån eller tis v. 43 sen om jag går vidare från kvalet så är det final på torsdagen ;) Jag är bara nöjd att min låt blev uttagen men nu när låten är med får man höja målen . Nu är det att få med låten i final .

Kommer uppdatera er under dessa veckor med rep osv !

Hoppas nu har det bra mina hjärtan ! <3

Likes

Comments

Shit vad jag är taggad rent ut sagt!

Hur långt har vi kommit nu? 

Först så skrittade jag bara och sedan började jag trava sakta. Inga krav över huvud taget! Efter några gånger så skulle han få galoppera efter så lång tid. Han tyckte det va så roligt. Kunde knappt sitta kvar haha. Som det är nu så rids han i alla gångarter men lite krav på form. Han ska gå i en stadig form. Har inte kommit så mycket längre. Ska till helgen ta fram några bommar på marken. Så han inte tappar intresset! För nu tycker han det är så roligt. Plus att nu är han i det läget att han måste börja bygga styrkan sakta. Få muskler! Då menar jag sakta! Det lär ta ungefär en månad framåt innan jag kommer vara med på första hoppträningen. Kommer nog vara med på någon markarbets träning. Blir nog att jag kommer vara med på en hoppträning i början på november om jag har tur. Om igångsättningen går bra.

Så ligger det till ;)

Likes

Comments