View tracker

Efter en liten snabbtitt på gränby med syrran så köpte jag två nya kepsar till Joel, dom är lite för stora än så länge men till våren sommaren borde han kunna ha dom perfekt. Dessutom blir han ju en riktig cooling i dom.Ena kepsen, den som han har på bilderna finns tyvärr inte online utan i butik men kostar lika mycket som den blåa.

Min stora lilla kille vad du växer. Jag hittade en super snygg ljusgrå kjol som sitter snyggt ändå,får träna lite röv så ser dom ännu snyggare ut på.Hehe! Den finns tyvärr inte online heller men finns i butik att köpa för 199;- och heter Emmy kjol på Gina tricot.

Men på tal om Joel så kommer vi inom en snar framtid behöva skaffa en växa i säng åt honom, men då spjälsängen dock fortfarande funkar och han kommer inte ur den eller försöker svinga sig över kanten än så kan vi vänta en liten stund till.

Men vi har kollat in en jag och syrran idag på Ikea som verkar vara toppen så ska ta med J i morgon dit och visa samt visa hyllan som jag skulle vilja ha in i Joel´s rum.

Men det har varit en riktig härlig dag med lite små shopping och lunch på Ikea samt fika här hemma.Joel har varit väldigt lugn ändå mot var han brukar kunna vara. En riktig toppen unge.

Nu varvar vi ner jag och J i soffan och ska väl ta lite nattmacka (man ska ju inte käka efter 7, men dra åt skogen).

I morgon vankas som sagt Ikea och lite handling av det jag glömde idag.


Likes

Comments

Igår fick jag min första Glossybox på posten, och shit vilka bra produkter. Ett snyggt läppstift, ett super snyggt matt nagellack, ett torrschampo, primer och en hand salva.

Detta var tydligen decemberboxen då den fortfarande såldes när jag klickade i en prenumeration. Men det var ju bara positivt ändå, annars hade jag ju missat detta. Så nu får jag vänta lite på januari boxen. Detta kändes bara såå värt dom 139;- i månaden.

Sugna, ni hittar dom här

Likes

Comments

Det har ju varit lite tyst här några dagar, men har varken gjort något speciellt och sedan har vi kurerat oss så mycket som det bara gått här hemma.

Nu är jag frisk iallafall, J är lite täppt fortfarande och lite nere, Joel är nästintill frisk också. Äntligen!

Håller tummarna nu att han inte får något skit igen. Men men.

Idag ska jag in med syrran till Gränby och lämna in hennes mobil, och sedan kika runt lite kanske,har ju fortfarande mitt presentkort kvar på Gina Tricot så hittar kanske något där. Sen ska jag handla också.

Blir nog en bra dag.

Just nu annars ska jag försöka klä på min son och mig själv innan vi åker.

Vad gör ni idag?

Likes

Comments

Detta spel vet jag att min mamma spelade när vi var yngre, och jag tror att jag testade det någon gång men inte mer än så.Men såg nu att det finns att ladda ner på app store, och det gjorde jag såklart och fastnade.

Typiskt nog!

Lite kul ändå måste jag säga. Så har ni inget att göra eller är spelnördar som jag så ladda ner denna, jag vet inte om det finns via Android, så ni som har det får kika, men på app store finns den att hämta hem gratis.

Likes

Comments

View tracker

På något sätt så känns det som att det är söndag fast det är lördag. Man har väl vänt på dygnen lite nu när man har varit hemma och sjuk.

Var upp sent igår också då jag skulle åka in och hämta J i stan på natten, så kände att det inte var någon idé att lägga sig innan.

Idag har vi tagit det lugnt, tagit en promenad ute en stund och sedan fika lite med svärfars bror som var på besök.Känns så himla rastlös, vill göra massor men vet inte vad bara, haha.

Denna helg har vi inget planerat heller utan vi har valt att hålla oss hemma för att vi alla ska bli friska helt. Men man klättrar efter väggarna efter en stund.

Vad gör ni idag?

Likes

Comments

Snälla ni som går ute och går på kvällarna när det är becksvart ute,,,,ta på er reflexer så vi bilförare kan se er. För det kan vi inte när ni inte har några på er. Ni syns kanske 15 m -20 m med mina halvlysen på, och har jag en hastighet på 50 kmh så kommer jag inte hinna stanna innan ni blivit påkörda.

Detta är något jag inte vill ha på mitt samvete, att ha kört på en annan människa.

Så på med reflexerna när ni är ute och går. När man ser personer med reflexväst så syns som lång väg och man kan snabbt sänka farten och lägga sig lite mer åt sidan om man inte får möte såklart. En stor eloge till er.

När jag mötte en mamma med sitt lilla barn som var ute och gick i mörkret och hon hade inga reflexer alls på sig.

Barnet hade ett par regnbyxor med reflex längst ned, sådana populära, enkla och bra byxor. Tack vare barnet hann jag uppfatta att det var en person men barnet borde haft något längre upp också, som på t,ex jackan, för åker du uppför ett krön så ser du ju inte benen först.Tack vare barnet hann jag bromsa ner någorlunda tidigt och väja.

Men att mamma inte hade något så blev jag ändå lite irriterad.

Efter dom kom en yngre person (tonåring typ) som gick också utan reflex och med svart huva och mörka byxor, jag har ingen som helst chans att se dessa personer i mörkret, inte förrän dom är för nära. Och då kan det vara försent.

Tänk på det nästa gång, reflexer kostar inte så mycket, och ju mer ni har desto snabbare kan en bilförare upptäcka er.En billig livförsäkring.

Likes

Comments

Ja här hemma fortsätter sjukstugan,min näsa rinner utav helv*te och J verkar lika nere. Det är Joel som är piggast av oss alla här. tack och lov är någon det åtminstone. Som vanligt blir det en lugn dag, inte mycket liv från oss.

Hoppas ni mår bättre än oss.


Likes

Comments

Ni sportintresserade har väl inte missat Doutzen´s sport kollektion som hon tagit fram. Riktigt snygga plagg faktiskt och skulle lätt kunna använda dessa om jag tränade. Hehe.

Ni kan hitta dessa HÄR

Likes

Comments

Vi fortsätter sjukstuga här hemma, Joel med fortsatt hög feber (39,5) och jag med ont i halsen och tung i huvudet, annars rätt ok ändå.

J åkte in och jobbade tidigare och jobbade så jag och Joel få kurera oss här hemma idag.

Bad J köpa med sig soppa till mig igår och trodde han då skulle komma hem med 2-3 påsar med soppa, men fick detta + en som jag och Joel delade på till middag.J är bra snäll när man är sjuk.

Nu blir det lite vila resten av dagen för oss båda.

Vad gör ni idag?

Likes

Comments