Header

Sådär efter en stunds rensande har jag nu tömt min garderob på allt jag inte vill ha kvar, då jag ska förändra garderoben i färgmässigt så vill jag göra av mig med allt som är tråkigt eller svart. Plaggen är ju fortfarande hela och vissa har jag kanske hunnit använda någon enstaka gång och sedan glömts bort längst inne i lådan. Men det hjälps inte nu ska skiten bort och kanske kan komma till användning hos någon annan.

Sugen på något som ni ser, hojta till bara! :) Hade tänkt ta 10;- plagget (det mesta är i storlek Small, kan finnas någon i M)

Likes

Comments

Hallå där :)


Vi har under hela morgonen varit ute och hållit på. Eller J har snarare gjort nytta, jag har mest kommit med idéer som inte än så länge blivit godkända. Joel har lekt hela tiden. J snickrade ihop ett skydd över slambrunnen. Plastlocket är inte i det bästa skick och Joel kan lätt hoppa upp på den och vi vill inte riskera att plasten går sönder och han åker ner. Så nu har vi en trälåda eller vad man ska säga över den och som håller förhoppningsvis Joel borta.

Just nu annars har jag precis vandrat in, foten började göra mer och mer ont och jag måste lyssna då och ta det lugnt. J och Joel tog fyrhjulingen ner och ska slänga glasburkar mm nere vid sopstationen i samhället.

Den lyckan i ungens ögon när han får åka med på fyrhjulingen går inte att beskriva men smilet går från öra till öra verkligen.Det ser ut som att han är den lyckligaste ungen i världen.

När dom är tillbaka vankas det lunch och förhoppningsvis sovdags för Joel.

Resten av dagen finns inga större planer, kanske ska baka ihop något för att ändå hålla mig sysselsatt.

Vad händer hos er idag?

Likes

Comments

Contains affiliate links
Eftersom vi firar ett år i huset idag så åkte vi in och handlade och då tittade vi dessutom in på ikea och köpte detta laptop bord som används istället som ett sidobord men har datorn där iallafall.Perfekt och jag är så jäkla nöjd över resultatet.

Eller vad tycker ni?

Har sagt till J att jag kan sköta inredningen inne och han får fixa ute i trädgården.Det låter väl rättvist?

Jag har ju mina små idéer till projekt men det gäller att övertala J om dom också.Det är inte alltid lika lätt.

Är ni också sugna på denna hittar ni taggen längst ner.

Likes

Comments

J visade denna bild idag till mig, och bilden är på oss för exakt ett år sen då vi skulle flytta. Allt var packat och klart, vi fick nycklarna och det stora lasset skulle gå. Tänk att vi redan bott här ett år idag.

Tiden går verkligen super fort.

Det ska väl inte firas något större direkt. Vi ska in och vecko handla lite, kanske kan flörta mig till att redan idag åka till Ikea och köpa ett bord jag vill ha till vardagsrummet. Vi får se vad som händer.

Vad händer hos er idag? :)

Likes

Comments

Nu när vi har hållit på att skola in Joel på förskolan så har man fått möta andra föräldrar, både till dom barn som redan har gått ett bra tag på förskolan men samtidigt andra som också håller på att skola in.

Och av alla jag mött så har det oftast varit pappor som både lämnat och skolat in.Det tycker jag ändå är oerhört bra då det annars brukar vara mammorna som har gjort det. Men av alla föräldrar så har jag än inte mött någon i min egen ålder som man kunnat klicka med och pratat. Det har mer känts som att jag är den yngsta morsan på hela förskolan, lite tråkigt just för att man får lite blickar och det känns mer då som att jag är "stora syster" till Joel än mamma,just för att jag är så mycket yngre än dom andra. Då är dom jag träffat över 35 ändå.Jag blir då också lite osäker på att ta kontakt med en annan förälder, just för att jag tänker att dom kanske tycker jag är för ung och inte har lika mycket koll som dom.Nu är det självklart säkert inte alls så men när man får blickar från andra äldre så känns det väldigt olustigt. Dom har varit trevliga men vi har inte direkt kunnat prata ordentligt.

Men fick frågan häromdagen av en liten kille i Joels grupp, hur gammal jag var, och när jag förklarade att jag var 26 så fick jag svaret "oj, det är ju jätte gammalt" 😭 Så det kanske är positivt ändå.Då passar jag nog in lite ändå om jag är så gammal. Haha!

Med pedagogerna så kan jag inget annat än älska dom, dom är super härliga, trevliga och jätte roliga att prata med.Där spelar det ingen roll hur gammal jag är känns det som. Jätte härligt!

Dom som jag prata med och som ändå kanske är 8-9 år äldre har satsat på karriären först och skaffat hus eller så och sedan planerat barn. Joel kom ju lite av som en chock och var inte direkt med på det och var ju verkligen inte planerad. Dom andra hade mer allt på plats och fixat och vi fick ta det lite som det kom.

Men men det slutade ju bra ändå och nu sitter vi också i hus, och förhoppningsvis så kanske nästa blir mer planerad i framtiden.


Men är det någon som känner igen sig? Just med att andra kan döma dig vid fösta ögonkastet att du ändå är en ung mamma. Hur har ni känt med inskolningen?

Likes

Comments

Absolut bästa boken. Väldigt lik 50 nyanser av honom trilogin på dessa tre böcker också men det är mer kärlek i dessa och lite mer spänning. Kärlekstrams när det är som bäst.

Jag är nu inne på den tredje boken av Simona Ahrnstedt " En enda risk".

Dom andra böckerna är

"En enda natt" (1 :a)

"En enda hemlighet" (2:a)

Om ni gillar att läsa såna här böcker så borde ni läsa dessa.Jag älskar dom!

Likes

Comments

För 50:- styck var dessa helt klart värda :) Älskar att göra fynd! En tjej behöver alltid lite nya och snygga underkläder ibland.

Likes

Comments

Hallå :)


Både idag och i morgon ska är Joel ledig från förskolan då dom ska ha planeringsdagar. Inte mig emot att få rå om min lilla gris några dagar själv.

Idag har vi tagit oss in till bolands city, är så tacksam över min svärfar som låter mig låna hans bil som har automat och då jag kan köra med vänster foten istället för höger foten som fortfarande gör riktigt ont. Var in igår för att gå igenom om varför den inte känns bättre och fick svaret att jag stött för mycket och att jag måste vila den mer. Dessutom var det inte senorna längs utsidan som i princip gått av utan ledbanden runt fotknölen om man kan säga så. Som tur är så har den inte gått av helt men jag har slitit av fibrerna runt om. Så om jag nu skulle trampa snett efter detta så kommer den gå av helt och det blir då operation. Det vill jag verkligen inte behöva göra.

Men iallafall jag och Joel lämnade tillbaka ett par strumpor som vi köpte förra veckan när vi var in och handla allihop, det var fel storlek så jag bytte ut dom och köpte ett par andra i hans storlek. Jag köpte dessutom två bya bh:ar för 50;- styck. Sista storleken dessutom så vilken tur man kan ha ibland. Det behövdes. Dom flesta töjdes ut när Joel kom till världen och sedan har byglarna hittat ut och sticker mig. Så dom har jag kasserat. Så nu hälsar jag två nya välkommen till bh lådan.

Efter handlingen tog jag en sväng förbi Sushi of sweden och köpte med mig lunch hem, sedan en sväng för att köpa lite god lunch till Joel med. Vi åt på altan trappan när vi kom hem och sedan var det läggdags för hans del.

Jag sitter nu ute på soffan och bara njuter av det fina vädret.Vad gör ni idag? :)

Likes

Comments

Älskade bråkstake 💕💕som du kämpar på förskolan. Även om det är jätte läskigt så är jag jätte stolt över dig min stora kille 💕

Som sagt vi provar oss fram på förskolan vad som känns bäst för honom. Han måste först känna sig säker och bekväm innan jag säger hej då.

Men han blir en riktig gladfis när vi är hemma sen. Älskade unge. Hoppas verkligen han kommer trivas snart själv där utan mamma.

Likes

Comments