Hverdag

Hei dere! Jeg beklager de alt for seine innleggene her inne. Men dagene løper virkelig fra meg. Altså, der er allerede torsdag i morgen, og helgen nærmer seg med stormskritt. I dag har jeg vært på jobb i barnehagen hele dagen, og da jeg kom hjem var jeg utslått. Jeg brygger på en forkjølelse igjen, og det merkes i hele kroppen, så her i huset tar jeg det veldig med ro når jeg kan.

What’s up med snøen som bestemmer seg for å komme NÅ? Jeg har mobba Østlandet for all den snøen som har kommet de siste dagene, men jeg lo for høyt... I dag ankom snøstormen her på Vestlandet! Det er jo litt pent da, men altså... Glatte veier og slaps? Not my favourite. Ville heller foretrukket vååår nå, kan nesten ikke vente!

​Det er jo veldig pent da, så jeg måtte ut å knipse noen bilder. Nå skal jeg straks komme meg i seng for å lade batteriene og bli frisk! Håper dere har en fin kveld videre ♡​ 

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Inspirasjon

Er det en ting jeg har lovet meg selv dette året, er det å skape en fin og behagelig arbeidsplass til meg selv, i og meg at jeg er hjemmeværende student dette semesteret. Både penger og tid er lagt av, og jeg er allerede godt i gang med å lage min lille nisje. Det første steget på veien var selvfølgelig å finne inspirasjon, og seee så mye fint jeg har funnet! Jeg anbefaler Pinterest på det sterkeste om du er på leit etter litt inspirasjon, uansett hva det måtte være. Jeg har bladd meg opp og ned i flere uker nå, og er full av inspirasjon.

God tirsdag forresten! Hvordan har dere det? I dag har jeg tatt livet fullstendig med ro. Ferien blir hos meg litt til, i og med at jeg enda ikke har fått pensum-bøkene i posten. Tror de er rett rundt hjørnet, og da kicker virkeligheten inn igjen. Så jeg nyter det å ha ferie litttttegranne til jeg! Men det jeg har gjort, er blant annet å sette sammen noen IKEA-møbler, og ellers bare fått ting litt på plass. Har heller ingen planer videre for kvelden, så da blir det nok bare å fortsette med å putle på med min lille arbeidsplass og planlegge litt rutiner. Håper uansett dere får en fin tirsdag videre, så snakkes vi snart!

Likes

Comments

Hverdag

Hallo i luken, og god kveld! Det er vel bedre sent enn aldri med et blogg-innlegg? Hele dagen min har nemlig gått til en dagstur til Stavanger med mamma. Vi hadde lenge planlagt å ta oss en tur, men da værmeldingene meldte ekstremvær med sterk kuling og myye regn, sto det litt i tvil da vi gikk for å legge oss i går kveld. Konklusjonen var å reise om ferjene var åpne. Da vi våknet var det enda ikke kommet noe trafikkmelding, så vi bånnet på og kjørte til ''den store byen''. Mye grunnet fordi jeg måtte hente en pensum-bok, hehe. Men vi tok dagen der, og været var egentlig ikke så ille. Mer en normal dag på Vestlandet vil jeg si.

Vi kikket litt rundt om i butikkene i sentrum, og spiste en god lunsj på Ostehuset. Deretter kjørte vi til IKEA. De som har følgt meg en stund vet at min all time favoritt butikk, er IKEA. Der vandret vi rundt en liten stund, og jeg fikk selvfølgelig plukket med meg noen få godsaker. Vi avsluttet dagen med en liten tur på et kjøpesenter rett ved.

Så hvordan har deres dag vært? Jeg håper i hvert fall at dere har hatt en fiin start på uken ♡

Likes

Comments

Video

Her er videoen som jeg lovet. Husk forresten å sette på høyest mulig kvalitet! Har filmet en del denne uka, rett og slett tatt med meg kameraet hvor enn jeg har gått. Bli med meg på blant annet å gå tur, på shopping og mye mer. Gjerne abonner på kanalen min her om du er interessert, da blir jeg superduper glad! Håper dere liker videoen, ha en fin kveld! ♡

  • Skrevet i : Video

Likes

Comments

Hverdag

Toppen er fra Ginatricot

God søndag til dere alle! I dag våknet jeg opp med et smil om munnen, med en følelse av å være uthvilt. Vel, til tross for at det er søndag og jeg helt sikkert bare kommer til å bli liggende i senga og se på Netflix hele dagen.

I går var en utrolig fin dag. Som tidligere nevnt koste jeg meg jo masse i byen sammen med Hanna. Da jeg kom hjem tutlet jeg litt på med mitt, før jeg stelte meg til girl's night hos Storm. Vi var en liten jentegjeng som samlet oss til Nachos, rødvin og Ticket to Ride. Jeg har aldri spilt det spillet før, men gud så gøy det var! Det ble også disket opp Aperol Spritz i diigre glass, som vi koste oss med hele kvelden. Slike kvelder er så mye bedre enn vanlige ''drikk-til-du-spyr'' vors, spør du meg. Det var i hvert fall utrolig koselig, og toppet hele helgen!

Nå skal jeg se å få redigert ferdig vloggen, så blir den publisert så snart alt er i orden, trolig ettermiddag/kveld. Ha en super søndag alle sammen, og nyt fridagen før en ny uke! Snakkes

Likes

Comments


HVA HAR JEG PÅ MEG?


Genser og bakerboy hatt fra Ginatricot

Bukse fra Zara

Sko fra Vagabond

Belte fra Primark

Jakke fra Byoung

Veske fra By Malene Birger


Hei igjen! Tenkte å titte innom med antrekket for dagen. Må alltid benytte anledningene jeg har til at noen kan ta bildene for meg, så i dag ble offeret Hanna. Nå er jeg i hvert fall hjemme igjen fra en koselig bytur hvor vi fikk catchet litt opp igjen over shopping. Fikk selvfølgelig med meg noen godbiter hjem... Både klær og interiør! Klarte til og med å prestere å kjøpe med en rosa bukse. Liker at jeg endelig begynner å utfordre stilen min litt mer, kanskje ett av de nyttårsforsettene jeg har endelig kan bli krysset av i slutten av året. Kanskje jeg viser dere i et senere innlegg. Nå må jeg straks gjøre meg klar for kvelden, så vi snakkes nok mer i morgen. Har vlogget hele uken, så jeg tenkte å laste den opp i morgen - så kan dere glede dere til den!

Ha en fortsatt fin kveld da dere, så sees vi! ♥

Likes

Comments

Hverdag

God morgen, og goood lørdag! Selv om jeg fortsatt er i et slags ferie modus, er det alltid like deilig når lørdagen ankommer! Dagene går så fort dere, at jeg rekker ikke alt jeg vil rekke. I går var jeg på jobb i barnehagen, og var ikke hjemme igjen før i 16-tiden. Jeg var litt uvel i hele går, så da jeg kom jeg fant jeg senga med en gang. Etter et par timer med søvn og avslapping, kviknet jeg heldigvis litt til igjen! Å bli syk igjen passer meg rett og slett ikke akkurat nå. Uansett, nå sitter jeg foran speilet og gjør meg klar til en liten by-tur. Senere blir det en liten jentekveld med god mat, vin og spill, noe jeg gleder meg veldig til! Har dere planer for dagen?

Ønsker dere uansett en fiiin lørdag videre, så snakkes vi senere!

Likes

Comments


Baker boy hat and knit GINATRICOT jeans TOPSHOP clutch By Malene Birger shoes DINSKO


Denne ''Bakerboy'' trenden er all over social media, og jeg er like betatt som alle andre. Fant denne hatten på Ginatricot her om dagen, og jeg er forelsket! Hadde aldri trodd at jeg skulle falle for en slik trend, men hey, det gjorde jeg. Tilbehør gjør alltid antrekk så mye mer spennende. En hatt, smykker, en kul veske.... Denne deilige genseren er også fra Ginatricot, og jeg fant den på salg til bare en liten hundre-lapp! Så utrolig myk og deilig, og fargen er jo bare til å bøye seg i støvet for. Rød-fargen har fått en egen plass i hjertet mitt! Jenta som holder seg til hvitt, svart og grått har endelig fått øynene opp for farger, og klesskapet mitt blir mer og mer fargerikt. Det var på tide.

Hva synes du om denne trenden?

Likes

Comments

Hverdag

Thuesday 09.55

Hallo igjen, og god torsdag! Denne uken flyr av gårde, og jeg er fortsatt i ferie-modus hvor dagene går i surr. Snart er det helg igjen dere! Jeg har enda ikke satt i gang studiene, i og med at ferien varer helt til 16. Januar i Oslo. Tenker at skal få satt meg ned og lage en skikkelig studie-plan en dag ganske snart. Da jeg våknet tirsdags morgen, og solen snek seg inn gjennom gardinene visste jeg at dagen kom til å bli bra. Synet av et blikkstille hav, blå himmel og sol - det er noe av det fineste jeg vet. Etter noen minutter i armkroken til kjæresten, sto vi opp og lagde oss en av de desidert beste frokostene jeg kan innta. Ristet brød, avokado og stekt egg. Mmmm...

11.25

Vi bestemte oss også kjapt for å gå en tur i det fine været. Vi kastet på oss treningsklærne, og kjørte av gårde til Kvalen Fyr. En enkel, men veldig fin turløype her i Haugesund på litt under 4 km. Etter en forfriskende start på dagen bar det hjemover igjen, hvor treningsklærne ble byttet ut med dagens antrekk. Vi gjorde et par ærend, før vi kjørte av gårde til Sander i tidenes golden hour. Noen fordeler er det jo med at solen går ned i 16-tiden.

16.10

17.50

Etter hvert kjørte jeg hjemover igjen i halv-søvne. Energien er enda ikke på topp etter både eksamensperiode og sykdom, men den blir sakte men sikkert bedre. Resten av dagen gikk egentlig bare til å ligge i senga og gjøre småtterier som måtte bli gjort, i form av å kjøpe inn pensumbøker, gjøre klart noen dokumenter og litt diverse blogg-greier.

Gjerne gi meg en tilbakemelding på om slike innlegg er interessante! Håper dere får en nydelig dag videre, vi snakkes ♥

Likes

Comments


T-shirt and belt Primark pants Ginatricot mesh top and shoes Nelly.com accessories Bjørklund watch Marc Jacobs


En antrekk her om dagen. Jeg satt å tutlet med litt øyensminke tidlig en morgen, og det ga meg motivasjonen til å dra meg ut å ta et par bilder. Så jeg kastet på meg noen klær, og jeg ble faktisk veldig fornøyd med hvordan det hele kom til å se ut til slutt. Digger kombinasjonen av en mesh topp under en t-skjorte. Jeg mener i hvertfall at det gjør hele antrekket!

Hva synes du om antrekket?

Likes

Comments