• Snapchat
  • Spotify
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Hej alla fina!

Mitt namn är Angelica 27 år ung och jag driver bloggen http://nouw.com/icaibloggen .
Min blogg handlar mycket om psykiskohälsa och lite vardagliga saker i livet. Man får verkligen följa mig i med och mot gång!

Anledningen till att jag började blogga är för att nå ut till fler om psykiskohälsa och för att det gör livet lättare att hantera.

Hoppas ni vill komma in och slå en titt hos mig! Lämna gärna kommentarer, det är en annan del av vad bloggen handlar om, att få en nära och fin relation till mina läsare!
Glöm inte kolla min instagram, heter som på bloggen! (icaibloggen) har dock låst just nu, men bara skicka så accepterar jag!

Ha en fin dag!!
Kram ❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Klockor och smycken gör verkligen så mycket till en outfits enligt mig. Jag tycker att outfiten känns mer komplett om man har ett snyggt smycke till.
Min klocka är från Marc by Marc Jacobs och jag älskar den verkligen jätte mycket. Det är en lite enklare modell vilket jag föredrar att använda. Eftersom att den är ganska enkel så gillar jag att matcha den med ett armband, på bilden har jag matchat den med mitt favorit armband från Thomas Sabo.

I ett annat inlägg hade jag tänkt att lägga upp lite bilder på de smycken jag brukar ha till vardags.
Kram!

Likes

Comments

Älskar verkligen denna tjocktröjan från Gina. Det jag gillar med den är att den sitter lite tajtare än andra tjocktröjor jag brukar ha, vilket jag tycker känns lite snyggare!

Hejhej! Har ingen skola idag, vilket ger mig massa tid att fixa lite med olika möten och organisera lite med tider jag har. Jag ska även leta reda på om det finns någon intensiv kurs för körkort i sommar som jag skulle kunna anmäla mig till. Så det blir mycket att sitta framför datorn och leta.
Kram!

Likes

Comments

Hej hej! Therese heter jag och är en 19årig tjej som mer eller mindre försöker kämpa sig igenom en svår period och hitta tillbaka till sitt rätta jag. För att få hjälp med detta bor jag just nu i en fosterfamilj, där jag är ganska ny inflyttad. Vi bor i ett fint hus i Bläshammar, som ligger lite utanför Varberg. Jag har även mycket kontakt med socialen som ger mig lite extra stöd i vardagen.

Jag inser nu att detta låter som att bloggen kommer vara rätt så deppig, men det är inte tanken alls att den ska vara, utan mer intressant och kul att läsa.

På denna bloggen kommer ni att förhoppningsvis få en ganska öppen bild av vem jag är. Ni kommer att få läsa mycket om min vardag men även mycket inom mode, skönhet och annat smått och gott.

Hoppas att ni kommer vilja stanna kvar och veta mer, kram på er!

Likes

Comments