Godmorgon! Eller morgon och morgon!

Idag ska jag plugga och träffa Sara! Eftersom Kingen varit lite sådär den senaste veckan får han vila idag och kanske imorgon! Hoppas verkligen ingenting är fel men vi ska svänga förbi kliniken ändå nu i veckan. Vi behöver kolla upp Speedy också så då tar vi dem båda på samma gång.

Nu ska jag plugga lite innan jag åker in till stan!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu har jag kommit tillbaka hem och har haft en så kallad "pissdag" känner jag nu. Skolan var ganska dålig och var så trött att jag inte kunde fokusera och då blev jag sur på mig själv och blir ännu mer ofokuserad och då går allt åt skogen. Var lite irriterad när jag kom till stallet men lät såklart ingenting gå ut på någon av hästarna men jag fixade Kingen och han var hyfsat glad. Men de senaste dagarna har han varit ovanligt seg han vill inte ens fatta galopp.
Trodde först att han var halt men han är varken svullen eller varm och visar ingen indikation på det och har tempat honom varje dag men ingenting visar fel! Vi ska åka och kolla upp honom men jag hoppas att ingeting är fel.

Han kan dock var lite vårtrött och eftersom det inte var så länge sedan han kastrerades och nu är det varmt och alla stona luktar gott. Nu ska jag ha kul kvällen ut sedan sova ut imorgon! Skönaste.

Vi hörs imorgon!

Likes

Comments

God eftermiddag!

Nu ska jag snart hoppa på tåget som tar mig ut till min lilla vita ponny!! Idag är det dressyr och nöta galoppfattningar och kort galopp för att få upp styrkan i galoppen!!! Vill ha dem där härliga galoppsprången som är runda och man verkligen känner att hästen bär upp sig själv.

Uppdaterar er senare om hur det gick med allting!!

Likes

Comments

Godmorgon på er!
Idag har jag en ganska simpel dag framför mig! Åka till skolan, sluta 14:10 och sedan till stallet! Ska försöka hinna att ta 18:27 bussen ifrån stallet så att jag kommer hem i hyfsat bra tid! Åker till stallet med Elin och Matilda, o vi rider nog en liten stund tillsammans också!

Så skönt med personer på stallet man kan prata med och rida med. Då blir det en helt annan miljö än om det bara är massor av personer som kommer dit fixar sina hästar och åker hem utan att ha faktiskt socialiserat sig med någon annan!

Men nu måste jag springa till bussen!!

Likes

Comments

​ojojoj. Har skrivit 1 inlägg idag. Blev bara 1 gulligt morgon och 1 mysigt natt inlägg. Imorgon är det ett hårt pass på Kingen som står på schemat! Efter det antagligen vara med lite små amigos.

Inte så spännande men uppdaterar antagligen mer imorgon än idag!!

Likes

Comments

Det är en ny dag och solen skiner...typ. Det är i alla fall hyfsat fint väder! Kanske tar min bomberjacka.

Ska till skolan och skriva provet sen får jag se hur jag gör efter det! Kanske låter honom stå idag istället, men helst inte då jag inte ska vara med på nästa Haking träning!

Men nu fixa frukost och plugga sedan ta bussen och tunnelbanan till skolan!! Hörs senare!!

Likes

Comments

Nu har dagen lett till kvällen som snart leder till natten! Har pluggat ut den sista lilla biten i mig då provet imorgon är stort och ville verkligen komma ihåg allting! Men viktigast av allt sova. Speciellt om man är förkyld på det som... jag.

Imorgon hoppas vi på att jag kan hoppträna men det är inte hela världen om jag inte kan då Kingen behöver liten paus också! Han är fortfarande lite utmattad från helgen då han tyckte det var så roligt att hoppa på dessa höjder igen så han hoppade väldigt högt över många hinder.

T.ex

​Har lagt ut denna innan men han hoppar ju gudomligt fint!

Nu ska jag släcka och förbereda mig själv inför provet. 

Likes

Comments

Hallå!! Har precis rört mig upp från sängen och ska göra lite lunch nu innan jag gör lite läxor! Inget stall för mig idag. :( Får inte för mina föräldrar vilket är jättetråkigt eftersom stallet är dagens höjdpunkt. Imorgon är den lite "större" hoppträningen, nejmen det är Haking träning men är inte säker på att jag kan vara med där då jag är så sjuk ändå! Hoppas verkligen dock.

Nu ska jag äta lite smått och gott innan lite arbete här hemma.

Likes

Comments

Hallå där! Vaknade men feber och var väldigt förkyld så no school för mig! Hoppas jag kan åka till stallet dock men om jag fortsätter må såhär finns det inte en chans att jag kan åka ut. Tråkigt.

Jag tycker verkligen inte om att vara sjuk, att ligga still hela tiden och bara känna sig utmattad. Vissa tycker det är skönt men om man verkligen är sjuk tycker i alla fall jag inte att det är skönt. Att inte känna att man kan göra någonting förutom att ligga död i sängen och hoppas på bättre dagar. Om vi bara hade studiedag skulle det nog varit skönt med en springtur men...... det går ju inte ihop.

Om 3 helger ska jag på meeting i Gävle! Wihooo. mitt första meeting och vi startar bara massa LA för att sätta nollor. Det är så roligt att rida Kingen på dem här lite högre höjderna för han tycker det är suiperkul att testa att hoppa tidigare och högt över, man känner verkligen att han är glad när han hoppar stort!!
Han blir som en helt annan häst. Nu taggar vi meeting snart. Men innan det ska han få lite hoppvila!

Likes

Comments

Goodnight sweethearts!

Har precis landat i sängen! En av de skönaste sakerna efter en lång ansträngande dag, speciellt med mycket att göra i stallet. Imorgon får inte min förkylning jag dragit på mig en vila då jag har sprint på idrotten som jag kanske nämnt! Om inte mer om det imorgon. för nu vill jag vila!

Godnatt.

​Skrållan leker dramatisk! Gulleplutten.

Likes

Comments