Godmorgon godmorgon!
I morse blev jag väckt av en kissnödig hund. Och vad jag önskar att jag inte försökt få denna hund att gå och lägga sig igen. Klockan var ungefär 07.30 och jag var super trött. Slutade med att denna fina lilla hund sprang omkring, gnällde och puttade ut ett vattenglas så att min säng blev dyngsur. Ja... Jag får väll skylla mig själv! Det tråkiga var att precis när jag var färdig med allt. (Släppa ut hunden och torka upp allt vatten) ja... Då ringde min underbara väckarklocka...
⏰🔫 så det vara bara att ta på sig springklädena och bege sig ut.👆Inte hunden jag skrev om❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vem är jag?
Jo såhär är det, jag är en (för tillfället) 16 år gammal tjej som fått namnet Anna Mari Therese Karlsson. Jag bor på två olika ställen (egentligen 5...) i ett väldigt vackert land som kallas för Sverige. I Bjästa hos min mamma och i Hörnefors hos min pappa. ( och hemma hos min pojkvän och hemma hos min kompis Millan och i Millans stuga.)
🙈👌
Jag är en tjej som tycker om att vara med min familj, mina kompisar, äta godis, träna, skratta och en väldans massa annat!
Jag trivs bäst i närheten av stora städer, men med mycket natur.
Jag har alltid haft hundar och katter, och för tillfället har jag 1 katt och 6 hundar.
Sommaren är min absoluta favorit årstid!
En utav de bästa sakerna jag vet är att se nära och kära lyckliga och glada!
😄❤️

Ja lite snabb positiv fakta om mig!

Likes

Comments

Tog en promenad i min ensamhet. Skulle egentligen inte bli så lång men den vart nog (på ett ungefär) 4 kilometer. Träffade en ny kompis som var väldans pratglad och go! Så underbart att kunna gå ut i bara shorts och linne, utan att behöva ta med sig en varmare tröja! Det måste nog vara en utav de bästa sakerna jag vet med sommaren! Förutom brännan, maten, badet, de sena kvällarna, kompisar, alla lyckliga miner, osv❤️ Fattar inte att det snart är över!
Om ca 23 dagar börjar jag skolan! Men visst ska det bli spännande att börja gymnasiet också!
Men men 23 underbara dagar kvar!
❤️Likes

Comments

Mitt absolut mest älskade nagellack! Köpt på Cubus för nästan ingenting alls! Gillar verkligen hur neutral färgen är! Riktigt snygg och passar till allt!❤️

Likes

Comments

Startade min morgon med en 2.5 km springtur. Hundarna fick bada så de var nöjda och Själv är jag glad att jag kom upp innan 12!

Likes

Comments

Tog med mig mina fyra allra bästa springkompisar ut på en spontan tur.💕


Likes

Comments

igår då jag och Jessica var på affären hittade vi något riktigt annorlunda! En glass, som liknade en banan. Alltså den hade till och med ett skal av gelé som man kunde dra av! Jag fick ju bara lov att testa denna söta lilla sak!
Enligt min synvinkel var inte gelén särskilt god, alldeles för "slajmig" för min smak! Dock var bananglassen ri
ktigt god!😄
Jag ksk är jätte efter att upptäcka detta? Men annars så tycker jag att den är värd
att testa!😄

Likes

Comments

Morgonen startade vid tolvtiden för oss och som två trötta zombies drog vi oss upp ut sängen för att äta lite frukost.
Sedan drog jag med mig Jessica på en liten promenad (stackarn, hon orkade inte ens säga emot denna gång.)
😴
Jag var iallafall väldigt sugen på att fota lite, så vi gick omkring på en ödslig väg och valde att följa en liten stig rätt in i skogen. Den ledde oss fram till Hörneån (tror att den heter så). På grund av att vattnet är så pass lågt nu så kunde vi vada oss ut till en liten sandbank mitt i vattnen. Det var så otroligt fint där! Så vi tog några bilder och efter ca 1,5 timmar kände vi oss båda nöjda och begav oss hemåt.

Snart blir det en promenad till affären och lite middag!
💕

Likes

Comments

Åkte med Storebror till en liten å mitt ute i skogen och tog lite bilder, hade picknick och lyssnade på musik. Så himla mysigt!

Snart kommer Jessica hit och då blir det en promenad med hundarna!💕

Likes

Comments

Tog en springtur såhär på morgon kvisten. Personligen tycker jag att 37 grader är lite för varmt att springa i, men känslan efteråt är så underbar!!

Likes

Comments