Nye innlegg

Jeg har opplevd å måtte ta ansvar allerede som barn, ikke ansvar som går på at lekene skal ryddes opp etter meg ,eller ansvar som går på at skal smøre matpakken min selv, Jeg har måtte ta ansvar for handlinger som er pådratt meg av et menneske som …

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Dagens fotografering -hund i vinduet


Håper dere likte bildene :-)

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hei. Jeg håper dere har hatt en fin søndag.

Nå nyter jeg min første kveld i Lillehammer. Pappa kom og henta meg i dag så jeg kunne komme hit å for å slappe av i noen dager etter en veldig utfordrende å negativ måned der absolutt ingen ting har gått min vei. Det har vært strålende sol og varm temperatur i dag. Nå er jeg klar for å lade opp å nyte hver eneste dag jeg skal være her.

Jeg elsker hunden min veldig høyt. men jeg skal innrømme at denne måneden har det vært kjempe lite oppmerksomhet på henne, jeg har irritert meg over alt med henne å Jeg har følt på en konstant dårlig samvittighet som har utviklet seg til irritasjon, frustrasjon å sinne. Jeg har hatt masse mer en nok med meg selv, å når følelsen av å være en dårlig eier begynner å falle meg inn så svir det langt inn i hjerterota. Vi begge trengte å reise hit, hun elsker og være her å hun får maksimalt med turer og oppmerksomhet hele tiden å jeg skal sørge for at hunden min får like bra opplevelse av å komme hit som det jeg gjør. Nå har jeg ro og fred til å fokusere på henne og meg å det er akkurat det jeg trenger nå. I morgen skal jeg ta henne med på favoritt plassen våres (Maihaugen) som er den fineste plassen på hele Lillehammer. Perfekt sted å gå tur med hunder og i tillegg får jeg koblet av med det jeg liker aller best " nemlig fotografere.

Jeg ønsker dere alle en super kveld videre. Vi blogges

Likes

Comments

Jeg liker å vise foreldrene mine at jeg har kontroll . Men jeg skal innrømme at for første gang etter jeg flyttet for meg selv som 18 åring så kom den dagen der jeg gråtende måtte ta en telefon til pappa og spørre om jeg kan få reise til han fordi jeg er sliten å trenger og slappe av. Denne måneden har vært et evig kaos der ingen ting har gått slik det burde, jeg har følt meg så u-motiverende,sur,sliten og lei meg. Jeg har null kontroll på noen ting akkurat nå.. heldigvis forsto pappa det uten å stille alt for mange spørsmål, så allerede i morgen reiser jeg og hunden min til Lillehammer på all inclusive til pappa og stemoren min . Snill som han er så kommer han å henter meg. Jeg ser virkelig frem til å komme til Lillehammer og slappe helt av. Jeg har aldri følt et større behov for å komme meg vekk noen gang, å akkurat nå er den eneste måten jeg skal kunne slappe av på er å reise bort.


uansett åssen alder jeg er i så vil jeg alltid være avhengig av den omsorgen som foreldrene mine gir meg. Behovet for kjærlighet og omsorg fra mamma og pappa forsvinner aldri. Pappa bor i Lillehammer og Mamma bor i Fredrikstad, jeg bor to timer unna de begge bare på motsatt side, å dessverre får jeg ikke møtt noen av dem så ofte som jeg ønsker. Det er utrolig godt å vite at jeg har to steder å reise til som jeg føler meg hjemme. Jeg evig takknemlig for det gode forholdet jeg har til dem begge. Jeg blir lei meg når jeg hører mennesker som sier at de ikke har kontakt med foreldrene sine eller ikke liker dem, for da lurer jeg på hvor de oppsøker trygghet og kjærlighet som ingen andre en foreldre kan gi. Det gjør meg trist.

Vi blogges i Lillehammer. Jeg ønsker dere alle en fin helg videre.

Likes

Comments

HEI.SÅ KOSELIG AT DU HAR TRYKKET DEG INN PÅ BLOGGEN MIN. SIDEN DETTE ER MITT FØRSTE INNLEGG SÅ TENKTE JEG OG FORTELLE KORT OM MEG SELV OG BLOGGEN JEG SKAL SKRIVE.


Mitt navn er Therese Lerberg, de fleste kaller meg Tessa. Jeg er 23 år gammel. Jeg bor i en koselig leilighet på Jessheim sammen med samboeren min Nicolai som jeg har vært sammen med i tre år og hunden våres Lisa som vi har hatt i ett år . På bloggen kan dere følge hverdag min/våres og alt som hører med både på godt og vondt. På fritiden liker jeg å ta bilder og redigere så dette vil også være en blogg der jeg deler bilder jeg tar samtidig som jeg deler mine kunnskaper innen fotografering& bilderedigering med dere.

Jeg lager også header til bloggere, mer informasjon om dette kommer. Hvis du har noen spørsmål kan du kontakte meg på mail: Thereselerberg.g@hotmail.com


FØLG MEG:

INSTAGRAM: @THERESELERBERG

SNAPCHAT: TLERBERG3


Likes

Comments