Hej nu om ett litet tag kommer det upp en till cover som jag har gjort i dag. Skulle vara så tacksam om ni kunde gå in på min youtubekanal prenumerera gilla och sprida vidare min kanal till folk som ni vet är galna i youtube. Älskar er alla!!!


https://www.youtube.com/channel/UCHF6_7x_kLI2g2zXKGAcgJA Här är min länk till kanalen. Snälla in och följ mig där

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla finisar där ute. Snälla Snälla följ min youtube kanla som jag har startat. Nu ligger ytterliggare ett klipp ute och om en stund kommer ett till. Skulle vi kunna bygga denna kanalen tillsammans?

Likes

Comments

Hej alla finisar hur är det med er idag? Med mig själv är det jätte bra. Jag har tagit en paus från bloggen nu ett tag. Jag har bestämmt mig fr att satsa helhjärtat på min youtube kanal istället. Mitt mål är att lägga upp 3 videos i veckan. Jag kommer att fokusera mest på covers på min youtube kanal. Så om du är en gammal följare på min blogg,så skulle jag verkligen uppskatta ifall ni vill hänga med mig på youtube i stället. Om en liten stund kommer en ny cover upp. Undra vilken låt jag tolkar? Jag länkar min youtube kanla här nedan så är det bara att titta in och gärna ge mig lite pepp/ feadback!! Älskar er alla super mycket ha en underbar dag,för det ska jag ha. Puss puss

https://www.youtube.com/channel/UCHF6_7x_kLI2g2zXKGAcgJA

Likes

Comments

Hej! Mina finisar nu är det så att jag ska börja bli aktiv på min youtube kanal igen. Just nu för bara några minuter sedan laddade jag upp en video där jag gör en cover av Zara Larssons låt! Jag länkar det här nere så hittar ni det enklare. Ha en fortsatt fin dag puss<33

Likes

Comments

Jag har sedan ett ganska bra tag sedan lyssnat mycket på en artist som heter Gavin James. Min favorit och kommer alltid att vara det är låten nervous. Men nu så kom jag över ett Grey´s Anatomy klipp på youtube där hans andra låt är med som heter 22. Jag började gråta när jag såg klippet och hörde hans låt i bakgrunde. Så himmla fint. Jag tänker att jag länkar båda låtarna och klippet.

Likes

Comments

Vacknade upp i dag till dom fruktansvärda nyheterna. Det har hänt igen. I går kväll i manchester hände det igen. Denna attacken skördade åter igen oskyldiga offer. Många barn fick inte komma hem till sina nära och kära. Föräldrar miste i går barn och andra kära. Detta är så hemskt att man knappt vill inse att det är tyvärr är så vår värld ser ut i dag. Kom i håg att ta hand om varandra. Krama era kära en extra gång. Man vet aldrig när livet tar en annan vädning. Mina tankar går såklart till alla drabbade och offrena.

Likes

Comments