allmänt, livsstil

Här kommer ett väldigt kort inägg för jag ska i väg. Men jag tänkte att det kunde vara kul för er att se nåra bilder i från min stuga.

Likes

Comments

mode & skönhet

I går var jag i stan med min mamma. Jag köpte bara något litet. Jag köpte en choker det är ett svart mocka coker med silver detaljer längst ner! Jag tyckte den var en snygg liten detalj.

Likes

Comments

allmänt, mat

Någoting som jag verkligen älskar är hotellfrokust. Den godaste hotellfukosten jag har ätit är hotel skansens frukost. Hotel sakansen är ett spa. Dom har hur många olika sorters tillbehör. När man ska välja på allt så är det som att vara i heaven bokstavligen. Dom har typ 5 olika juice, kaffe, te, äggröra och bacon ja lista är lång. Älskar ni också hotellfrukosten?


Likes

Comments

mode & skönhet

Är det bara jag som tycker att svarta kläder och skor passa til nästa allt. Jag tycker att färgen svart är den mest praktiska färgen man kan ha på kläder och skor. Här är några av mina favorit kläder,skor och den svarta väskan i just färgen svart. Vilken färg är just din favorit färg?

Likes

Comments

mode & skönhet

Grått hår har blivit hur populärt som helst nu på sistone. Jag tycker det är supercoolt. Jag tycker att det passar både på kort och långt hår men jag tycker att det blir lite mer effekt på långt hår. Jag skulle jätte gärna ha sådant här hår som dom på bilderna lite grått slivrigt. Vad tycker ni vill ni ha grått hår?

Likes

Comments

mode & skönhet

Ja jag vet att månasstenen Oktober saknas och det ber jag om ursäkt för men jag kunde inte hitta den. Jag var bara tvungen att göra ett inlägg om månadsstenar. Det är små örhängen i månadernas olika färger och betydelser.Jag tycker faktiskt att detta är både roligt och betydelsefullt för ingen månad eller sten har samma betydelse. Vilket gör att man kankse känner sig lite speciell hihi. Jag har månadsstenen Februari efter som jag är född den 15/2-2000. Min månadssten betyder=Ametisten är en mycket andlig och lugnande sten. Håll den i vänster hand för att uppnå lugn. Den tar bort rädslan och ökar hoppet. Den tar bort skuldkänslor och skärper ditt sjätte sinne. Den lär dig att släppa taget och känna tillit, att ge upp gammalt och låta dig fyllas på ett nytt och bättre sätt. Den förmedlar kontakten med vår intuition och vårt högre jag. Den hjälper den som vill bli av med ett alkohol eller drogberoende. Ametisten ökar också den mentala förmågan, förbättrar minnet och lindrar huvudvärk. Ta reda på vad din sten betyder. Ganska intressant eller??

Likes

Comments

mat

När jag var mindre hatade jag verkligen sushi. Men nu så är det en av mina favorit rätter. Det som jag tycker är så gott med sushi är lax och ris och sjögräsrullarna. Det som är lite kul med sushi är att det finns så många sorter i alla olika former och färger. Förutom att det är så gott så är det jätte fin att se på och som ni vet så brukar man säga att man äter med ögonen också. Mitt absoulta favorit sushi ställe ligger i Malmö och heter sushibaren. Inte bara att dom gör så god sushi och är så duktiga dom är väldigt trevliga också. Här kommer några bilder på sushi.<3

Likes

Comments

allmänt, livsstil

Är det bara jag som tänker på just dessa sakerna när man säger ordet sommar. Västkusten,smultron,solroser,bad och jordgubbar. Jag längtar allra mest efter att få ta ett dopp i havet och att sen gå upp på stranden och sola. Jag och min familj har en stuga på Österlen. Sommrarna på Österlen är så himla sköna. Jag skulle gärna vilja att det var sommar året runt. Eller skulle ni inte vilja det?

Likes

Comments

mode & skönhet

Här är några Rebecca Stella kläder och smink. Jag älskar verkligen hennes kläder alltså jag menar bara kolla på hennes designe på kläderna OMG är det ända jag kan säga haha!!! Jag tycker att färgerna på dessa 3 kläninngarna är hur snygga som helst. Jag älska lite nude med rosa lila i sig. Tänk er den gröna klänningen till ett par vita sneakers eller högklackat. Jag menar att det som är roligt med hennes klädde designe är att man kan matcha det med nästa vad man vill. Håller ni inte med mig när man ser dessa produkterna så tänker man heaven! PUSS

Likes

Comments

mode & skönhet

Är det bara jag som älskar set. Inte bara det att det är något som är jätte snyggt. Det passar till väldigt många skor. Exempel med högklackat,sneakers och ballerina. Jag har blivit så kär i olika klädset. Det behöver inte vara en topp och en kjol utan det går lika bra med ett par kostymbyxor och en överdel. Håller ni inte med mig när jag säger ett måste till sommaren!

Likes

Comments