Hej! Mina finisar nu är det så att jag ska börja bli aktiv på min youtube kanal igen. Just nu för bara några minuter sedan laddade jag upp en video där jag gör en cover av Zara Larssons låt! Jag länkar det här nere så hittar ni det enklare. Ha en fortsatt fin dag puss<33

Likes

Comments

Jag har sedan ett ganska bra tag sedan lyssnat mycket på en artist som heter Gavin James. Min favorit och kommer alltid att vara det är låten nervous. Men nu så kom jag över ett Grey´s Anatomy klipp på youtube där hans andra låt är med som heter 22. Jag började gråta när jag såg klippet och hörde hans låt i bakgrunde. Så himmla fint. Jag tänker att jag länkar båda låtarna och klippet.

Likes

Comments

Vacknade upp i dag till dom fruktansvärda nyheterna. Det har hänt igen. I går kväll i manchester hände det igen. Denna attacken skördade åter igen oskyldiga offer. Många barn fick inte komma hem till sina nära och kära. Föräldrar miste i går barn och andra kära. Detta är så hemskt att man knappt vill inse att det är tyvärr är så vår värld ser ut i dag. Kom i håg att ta hand om varandra. Krama era kära en extra gång. Man vet aldrig när livet tar en annan vädning. Mina tankar går såklart till alla drabbade och offrena.

Likes

Comments