Header

Sõsar - scared forest peat mask.

Gulliga förpackningar som känns fräscha och moderna. Torv masken ska balansera huden och hjälper huden att stabilisera talg produktionen. Vid överflöd reducerar den och vid underskott så hjälper den till att öka talgproduktionen.
Det gör den absolut, min hy behöver fukt och när det va fukt man behövde så levererade den fukt, len känsla och minimerade min stora finne som var röd och inflammerad till en mindre stor finne och lugnade min känsliga hud.

Masken ska ligga på i 5-7 min men inte torka.

Masken får ett toppenbetyg 4 av 5 PURESCORE.

Likes

Comments

Cicamed är ekologisk, naturligt, lätt och applicera och absorberas snabbt.

Är det värt pengarna man får spendera? jag personligen tycker det.

Cicamed Day antioxidant - 479kr i handeln

Cicamed Eye - 349kr i handeln - här hinner ni ett extrapris på 249kr/st
http://thepurebox.se/the-pure-shop/varumarken/cicamed-organic-science/cicamed-eye-antioxidant/

Cicamed day - passar normal/fet hy. Jag har relativt torr hy och får lått torra fläckar så denna kanske inte är den ultimata produkten för just min hy. Med WOW - speciellt på sommarmånaderna när man redan blir så fuktig och kladdig i ansiktet. Kände mig torr hela dagen och sminket satt bra. På vintern funkar den dock inte på min hy då jag i princip behöver smörja med med 0,5cm tjockt lager av en ansiktskräm för torr hy.(Ni kommer få läsa om denna lägre fram)

Den doftar friskt och krispigt och har en tunn konsistens som lätt absorberas och inte lägger sig som en hinna på ansiktet. har personligen använd någon lätt ansiktsolja innan, mest för att få upp lystern. 4 av 5 PURESCORE

Cicamed Eye - en perfekt och lätt ögonkräm om stramar åt och ger ett fräscht intryck som det piggt och glatt ut. Har även märkt att mina mörka ringar reduceras. Helt fantastisk ögonkräm, min nya favorit. 5 av 5 PURESCORE


Bilden är tagen av Jessica Junegrim - @jessicajunegrim


Likes

Comments

Nu drar The Pure Box igång en blogg - The Pure.

Här kommer ni alla kunna läsa om olika intressanta recentioner, få tips och vinna massa roliga tävlingar och ta del av fantastiska erbjudanen.


Håll utkik!


Think Pure, Stay Pure!

Likes

Comments