Hej, Förlåt för dålig uppdatering men här kommer ett inlägg. Idag har vi spelat en musical på skolan och det var jättekul. Men nu är jag på väg hem. I helgen spelade jag fotbollscup och vi vann så det var nice. Detta blev ett ganska kort inlägg men aja♡hoppas att ni också haft en bra dag Kram ~ E

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu närmar det sig höstlov och halloween. Båda de grejerna ska blir asroliga, för på lovet ska jag till Gotland och hälsa på min morbror och moster. Och sen på nästa fredag är det halloweendisco, så då ska Klara och Johanna komma hem till mig så ska vi sminka oss (läskig sminkning) innan vi ska dra till discot. Sen efter discot ska de två gurlsen sova över hos mig! Så ska vi ha lite tjejkväll... ;)) Hoppas att ni också kommer ha en azzum kommande vecka. Kanske till och med en azzum helg..man vet aldrig!
Men puss och kram! ~ L

P.S. LOVAR att jag här tagit bilden själv och inte från google!


Likes

Comments

Sorry för så himlaaa dålig uppdatering! Asså jag har verkligen inte hunnit. Idag tog vi spruta mot livmoderhalscancer (stav), på torsdag har vi två prov. Idag skulle vi haft ett engelskaprov men det blev inställt. Och jag, Elvira, Klara och Olivia ska kunna en massor av repliker till på tisdag till våran musikal. Vi kommer spela upp den då. Men ikväll har jag fått ett nytt favoritprogram! Det heter Jagad av hundar. Det är azzum!! Kolla in det, 3:an på tisdagar 21:00. Det är tre vänner/syskon/annan relation som släpps in i en skog för att göra en massa uppdrag tills de hittar en nyckel. Med den nyckeln ska de låsa upp en låda med pengar och sen bli jagad av hundar. Asså det är aaasbraaa. Det är kanske lite läskigt för små barn, så visa inte småsyskonen!
Jaja, det var väl allt för mig idag! Puss ~ L


Likes

Comments

Hej! Ta det lugnt, jag kommer inte börja skriva på engelska igen. Men idag tänkte jag köra en
10 facts about me. Hoppas att ni gillar den!

1. Jag går i femman på Tullgårdsskolan.
2. Jag går på gymnastik. Minior 1.
3. Jag älskar choklad.
4. Jag har vart på Talin.
5. Jag tittar väldigt mycket på tv.
6. Min skola suger k*k.
7. Disney och The Hunger Games är det bästa som jag vet.
8. Jag vill ha blondare hår eller mörkt hår.
9. Jag får lätt ont i halsen.
10. Min iPhone är typ mitt LIIIIV!

Så, hoppas att ni gillade den. Det kommer ingen bild på detta, men det är väl okej? Ja, puss på er! ~ L

Likes

Comments

Tagga Nacka Forum med Nikki, Klara och Anton imorn! Ska bli azzum, vi ska ha det sååå bra så att ni blir alldeles gröna i ansiktet av avundsjuka! Okej wft? Men jaja.
Jag tänkte bara säga att jag inte kommer uppdatera imorn, för då kommer jag vilja umgås med mina kompisar. Men fortsätt kolla efter inlägg!
Nu måste jag kila iväg och svara på massor av kiks, snapchats och kolla av youtube lite! Poppis man är ikväll..!
Puss och kram ~ L


Likes

Comments

Heej! I helgen ska jag och Klara till Nacka Forum och shoppa lite! Det ska bli azzum och vi ska äta sub. Seriöst, vem gillar inte Subway? Det måste vara typ en ängel som kommer från solen eller nåt. Okej, nu ska jag sluta babbla om mat!
Men vad har ni gjort i dag då? (tänkte vara lite social här och fråga er!) Okej, skola så klart, men asså på fritiden. Träning? Hänga hos en kompis? Jag var hemma hos Klara till kl. 18:00, vi spelade fotboll med en kille i klasen. Jag sög.... :)) Men nu får ni ha det så bra!
Puss och kram ~ L


Likes

Comments

Hej alla fina läsare! Jag är hemma och har feber och det är skitjobbigt. Har jättetråkigt men tror det blir skola i morgon iallafall♡men hoppas ni är friska
Kram ~ E

Likes

Comments

Nu tänkte jag visa er vad jag har på mig idag, vad som kommer hända senare och bara en liten uppdatering.
Så idag börjar vi 09:00 som på tisdag, sen slutar vi 14:20. Tror att det här kommer bli en rätt soft dag. Och jag vet att vi typ aldrig uppdaterar längre men vi har seriöst inte haft tid.
Ny håller vi på med ett skolprojekt så att vi kan åka på klassresa, sen är det prov nästa vecka och läxor. Skolan tar över våra liv! Men jag kan försöka uppdatera lite mer efter skolan. 
xoxo ~ L

Likes

Comments

Heej alla fina läsare! Nu har vi precis slutat och Klara och Johanna spelar fotboll. Jag och Lova står mest bredvid och fryser. Men tror att vi också kommer vara med snart. xoxo ~ L E

Likes

Comments

Hej! Idag har jag klippt mig. Det kostade runt 250 kronor
drygt. Jag klippte dock bara topparna men jag kan se stor förändring. Det kommer bild imorgon kväll när min iPhone är tillbaka. Men ni kanske inte vill se bild, vill ni? Men jag tycker i alla fall att det är för kort... Fast mamma och alla andra tycker det är fint.
Hej då och puss på er! ~ L

Likes

Comments