En kopp te och en skål hallon kräm efter jobbet , det som är härligt är att man kan sitta ute länge och njuta.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 7 readers

Likes

Comments

Nu väntas det två kvällar i streck på jobbet ,sen är man ledig i tre dagar vilket känns super skönt. Visst att jag tycker om mitt jobb men ibland behöver man bara vara hemma och samla energi.

"Hoppas alla får en underbar kväll."

  • 14 readers

Likes

Comments

Idag blev det en väldigt lång arbetsdag , hade inte redigt tänk mig att bli väckt denna morgonen vid 7:15 för att egentligen veta att man inte börjar 9:30 (men det var bara att klä på sig och cykla till bussen för att befinna mig på jobbet 7:40 cirka). Arbetspasset blev till 20:30 (hade egentligen ett pass 9:30-20:30) men vad gör man inte för sina kollegor.

Nu ligger jag äntligen i soffan nyduschad och avslappnad och ska alldeles strax krypa ner i sängen.

"Hoppas ni haft en underbar dag."

  • 14 readers

Likes

Comments

Idag blev det pizza till kvällsmat för mina kära pensionärer, det uppskattades av dem alla och sen att det vara hemmagjort och gjordes i avdelningsköket var populärt.

  • 21 readers

Likes

Comments

Idag jag bjöd jag mina kära pensionärer på rosa dammsugare och kolabollar med rosa strössel på till fikat i eftermiddag.
Under dagen har jag även handlat alla ingredienser som vi måste ha i morgon eftermiddag när vi ska göra hemmagjord pizza (både deg och tomatsås görs själv) vilket kommer uppskattas av dem alla.

  • 30 readers

Likes

Comments

Njuter av lugnet en smula efter ett jobbpass

  • 35 readers

Likes

Comments

Igår var det studentfirande för min kusin Robin, efter att han hade sprungit ut var det dags för oss att sätta grejer runt hans hals.
Senare under eftermiddagen när han hade åkt med lastbilen ett tag var det dags för oss att bege oss till Öland för att fortsätta firandet av Robin på hemmaplan då det bjöds mat och fika. Mycket trevligt!

  • 39 readers

Likes

Comments

Snart dags för att bege sig mot Kalmar för studentfirande av kusinen Robin 😌🌹

  • 44 readers

Likes

Comments

Idag har jag till och med energi kvar efter mitt jobbpass 7:00-16:00, så detta ser lovande ut.

  • 50 readers

Likes

Comments

Efter en kväll på jobbet var det redigt skönt att duscha och lägga sig i en varm skön säng , men dock lite små irriterad på katten som sitter och piper (förlåt att mamma är trött och inte vill leka.)

"Godnatt och sov gott , samla energi för jobba 7:00-16:00 i morgon."

  • 50 readers

Likes

Comments