Kroppen känns helt slut efter en dag på jobbet (7:00-14:00), så nu ligger jag allt i sängen och tänkte ta mig en powernap efter duschen...Kanske orkar jag mer sen och jag som sa till Fredrik att jag skulle slänga lite skräp (men ordnar väll det lite senare.)

  • 18 readers

Likes

Comments

Termosar på för att plumsa i snön till bussen, idag jobb 7:00-20:30.😍

  • 9 readers

Likes

Comments

Idag har varit en lugn arbetsdag som bestått av att jag städat från 7:30-13:30, sen har vi haft eget möte på de till 16:00. Men nu är jag hemma igen och i morgon blir en lång dag 7:00-20:30, men det funkar väll det med när man är där (älskar faktiskt mitt jobb).

  • 31 readers

Likes

Comments

Älskar verkligen dessa lediga dagar när man kan sova hur länge man vill utan att någon klocka ringer (dock ringde Fredde och väckte mig 9:30, eftersom att idag mellan 10:00-16:00 kommer vårt nya kök så med spänning väntar jag vilken tid de kommer.)

Men har i alla fall hunnit att dammsuga av lite och ladda tvättmaskinen med en maskin (det kommer tvättas hela dagen.) Nu sitter jag här i soffan och njuter av min frukost samt lyssnar på härlig musik.

  • 21 readers

Likes

Comments

Strax blir det mot jobbet för ett kvällspass 14:00-21:30👌🏻

  • 20 readers

Likes

Comments

Har idag haft besök av mamma , pappa, Pontus och hunden knutte mycket trevligt eftersom att vi ses så lite nu för tiden. Jag bjöd familjen i alla fall familjen på hemmagjord lasagnen (mycket uppskattat tror jag i alla fall, annars borde de sagt annat.)

Min älskade katt Marshmallow tyckte i alla fall inte om knutte så värst, han hade mycket ragg till en början (sedan var det lugnt).

Strax blir det väll att sova eftersom i morgon jobb igen 14:00-21:30, vill hemskt gärna vara utvilad jämfört med hur jag var i morse.

  • 42 readers

Likes

Comments

Äntligen kommit hem och lagt huvudet på huvudet på kudden efter ett pass på 13,5 timme och sedan hålla på Åhh dona lite här hemma eftersom att i morgon kommer troligen mina föräldrar och bröder hit (ska bli mycket trevligt).

Kanske dags för att sova eftersom i morgon blir det jobb 7:00-14:00 och innan dess blir det att cykla på den hala vägen mot jobbet (tur jag har sällskap av Kristina)

  • 30 readers

Likes

Comments

Dags att posta brev till transportstyrelsen, så jag kan börja på mitt körkort igen!!

  • 34 readers

Likes

Comments

Har inte haft ork eller någon hellre lust att blogga, men nu är jag tillbaka igen.

Ligger nu äntligen hemma i sängen efter ett kvällspass , tänkte jag skulle plugga i mina lurar och kolla sons of anarchy...

  • 38 readers

Likes

Comments

Njuter helt till fullo av en varm kopp te med smak av: kvitten, persika och grädde

  • 38 readers

Likes

Comments