Last Friday night, Yeah we danced on table tops,
And we took too many shots, Think we kissed but I forgot

En gammal vän till Ben har varit bortrest ett tag och kom nyligen hem så i fredags drog vi alla ut till en bar i närheten för lite drinkar. Min helt klart favorit bar i Norwich är All-Bar-One där dem säljer Kopparberg cider. När jag fortfarande bodde i Sverige drack jag näst intill aldrig Kopparberg men jag bytte land och vips, nu är den min nya favorit med sin etikett på svenska!

I lördags, aka igår, stämplade jag in på caféet klockan 9 och stämplade ut först 18.30. På vägen hem svängde jag förbi affären och plockade upp lite små saker vi saknade till kvällens middag (bilden ovan). Vi gick och la oss redan runt 23 då vi hade klockan ställd på 6.15 imorse, men mer om det senare!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Numera består mina helger av en söndag och måndag då det för det mesta har kommit att bli mina lediga dagar. Jag brukar försöka utnyttja dem till fullo, även om TV och serier ibland drar i mig mer, och idag drog jag ut på en löptur strax utanför stan där jag stötte på en liten park jag aldrig sätt förut, hur fin och mysig som helst. Parken heter Waterloo Park trots sin lokalisering i Norwich.

Jag älskar att upptäcka nya områden i Norwich, känns som att staden växer framför mina ögon. Har spanat på kartan och hittade en rätt så stor skog inte alltför långt därifrån också så det får bli nästa utflykt!

Likes

Comments

Något jag aldrig riktigt kom till att berätta om var när mina föräldrar och syskon kom och hälsade på mig här i England i mars. Sen dess har som sagt massa hänt och jag har både varit i Sverige och haft mina föräldrar över igen sen dess men jag tog massvis av bilder under deras första vistelse här och dem är det skam att glömma bort.

En så kallad "weekend i London" var det min kära familj drog på när dem kom hit, flög in på en torsdag kväll och åkte hem tidigt på måndag morgon. Det var en rätt så kylig helg som dock ändå bjöd på sol då det trots allt var mars månad.

Under deras vistelse turistade vi, shoppade, åt skräpmat och bara umgicks vilket var superhärligt. Runt denna tidsperiod var det jag hade som mest hemlängtan sen en tid tillbaka så det var verkligen behövligt. Dock gjorde det det svårare att ta avsked och det var med tårar i ögonen jag hoppade på tåget, tillsammans med Ben, tillbaka till vårt hem i Norwich.

Likes

Comments

Throwback to Shake Shack... vad ska jag säga. Än idag, många burgare senare, håller dem första platsen över ätna burgare i mina ögon. Verkligen så gott! Nästa gång jag åker till London kommer jag äta där igen utan tvekan!

Likes

Comments

Tidig start imorse med klockan ställd på 04.00 då jag var ansvarig för öppningen idag på Caféet. Tidig start innebär dock även tidig hemgång så redan klockan 1 slutade mitt skift efter 8 timmar. Älskar verkligen morgonskiften, tiden flyger förbi och man har för det mesta något att göra även om det är en lugn dag.

Drog en sväng till gymmet efter jobbet och körde lite konditionsträning på löpbandet innan jag cyklade hem i ösregnet. En sådan skön sommar skur, cyklade i T-shirt med musik på högsta volym i lurarna. Regnskyddet kom väl till användning!

Likes

Comments

I måndags var jag ledig så jag beslutade mig för att göra något, till skillnad från hur jag brukar spendera mina lediga dagar hehe. Så jag tog cykeln till Morrisons (en mataffär i närheten) och köpte med mig lite gott att äta och drog ner till ån som rinner igenom Norwich och hade en liten minipicknick för mig själv.

Efteråt drog jag till gymmet en sväng innan jag slutligen trampade vidare till biblioteket. Utöver det hann jag tvätta 2 maskiner och gå igenom månadens ekonomi så det var mot alla odds, med tanke på tidigare lediga dagar, en väldigt produktiv dag.

Likes

Comments

På en strand i Grekland sommaren 2016, eller ja, rättare sagt på flyget hem, så fattade jag ett beslut; jag skulle åka tillbaka till Sverige men inte för att stanna.

Den 1:a oktober så flyttade jag från Sverige på obestämt framtid och den 9:e började jag att jobba som Au Pair hos en familj inte långt ifrån London. Men att vara Au Pair var inget för mig så fyra månader in i programmet så packade jag mina väskor och flyttade upp till Norwich, England, för nästa äventyr.


Idag är det precis på pricken 9 månader sedan jag hoppade på det där planet första oktober som tog mig till England. Två gånger har jag besökt Sverige sen dess men förutom det, ja då bor jag faktiskt här. Det känns nästa lite sjukt ändå att tänka på det så, att jag inte bor i Sverige längre. Och det känns sjukt att tänka på att så har de varit i 9 månader redan, att säga att tiden går fort är en underdrift. Jag trivs och mår bra här och även om jag samtidigt ser fram emot vår planerade flytt till Sverige nästa år så vet jag att det kommer vara vemodigt att lämna England och allt vad livet här innebär.

Bild som Ben tog spontant när vi var ute på en av våra många promenader i våras

Likes

Comments

Klockan var ställd på 04.30 imorse och lite mindre som en zombie än igår, då min kropp börjat vänja sig, masade jag iväg till mitt skift på caféet som började 05.30. Jag jobbade inte så länge och var hemma redan till ett tiden då jag spenderade lite tid med Ben, som är ledig på fredagar, innan vi gjorde oss i ordning tillsammans.

Klockan 7 slöt vi upp med Bens arbetskollegor för sommarens jobbmiddag där jag deltog som Bens +1. Det var en allmänt mysig och trevlig kväll och vi kom hem rätt så nyligen. Imorgon börjar jag inte förrän klockan 10 så då får jag äntligen en ordentlig sovmorgon vilket ska bli så sjukt skönt!!

Likes

Comments