I wish you the best

A bird lives near my home

She gleams like the morning sun

And dances like ballroom dancers

She mates with other birds on her tree

As beautiful as she is

She will never be mine

Everyday I think about you

Your thick hair, full lips, and killer smile

You remind me of a time way back then

The first day we met. The first day i really loved

you.I have no idea if she likes me

She must know...she must!

Does she not feel my love for her?

My most undying lust?

Wait! Dont go my love

Lets me and you go far away

What do you have to say?

私はあなたに住んでいる 無情な

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Roses are red diamonds are blue
Vad har jag för känslor nu ?!Jag tror nog jag behöver en större gryta i mitt liv för så mycket som jag har i tanken går inte att äta från grytan själv. Jag har lagat länge på denna gryta ska ni veta men jag hittar inge smak, den är helt enkelt död för vad jag än försöker tänka på ser jag bara i några sekunder. Antingen så är min hjärna helt rostad lr så är den i överflöd men en sak vet jag och det är att jag behöver den nu för det känns som att folk bara hoppar in med olika kryddor och matar på, jag vet ju knappt vart jag står allt är bara på auto pilot. Vissa dagar är så positiva att jag nästan tror att allt är fejk på grund av att det aldrig ser så positivt ut annars, ska det verkligen krävas att jag ska ge o ge o ge all min energi och ska det alltid krävas så många rödingar för att hålla er glada ? Jag tror jag säger mer varsågod än va folk tackar mig, det är okey om det är så att jag känner personen så väl att jag vet hur tacksam den är även om ett tack inte kom från hon eller han men resten som har komplikationer med mig och kanske precis lärt känna mig så är tack aldrig fel !

Glöm aldrig att de aldrig fel att ta och ett tack är alltid hjärtligt varmt att ge <3!

Jag är lite äldre än dig så jag hoppas du förstår. En dag utan dig är som en vecka och en vecka är som en månad och en månad är som ett år jag hoppas du inte borta länge till för min begravning kan ägas nästa år. Njuta och ta vara av tiden för till nästa gång vet aldrig om vi kan vara kvar.

Heartless i mitt hjärta heartless on my mind
cuz youre a one of a kind...

OBS!!
Har inte skrivit på ett tag pågrund av snubblande tankar och känslor...

Likes

Comments
We ride together
We die together
Bad mans for evah..

Som jag sa så sa jag att jag skulle presentera er min andra närmaste vän och den här gode björnens namn är John lilja. Jag har inte känt John lr Pierre så länge men som jag sa dom här två har riktigt starka inflyttande på mig så det känns som att jag nästan växt upp med båda och det har jag dom här ca. 6-7 åren fast jag än haft jobbigt tider dessa år. Jag har alltid på nåt sätt respekterat John as a grown man, han påminner mig lite om mig fast lite smartare och vit och lång, det här året har det iallafall hängts mycket jag och han många djupa samtal och även mycket skratt och så mycket gubb häng. Du har stöttat mig mycket föra och detta år på en massvis med grejer. Jag börjar snart undra hur jag nånsin jag kommer kunna tacka dig men för nu kan jag bara säga tack så hemsk mycket John och må Gud välsigna dig med mycket lycka !!!

MVH!!
Din cp bror Juan.


Likes

Comments
Had hit records on his demo
Did y'all boys not get the memo
Now his a champion so get the fuck out of hes way hoe..
Jag har två människor som jag ser upp till, på nåt sätt så har vi inte alltid tid för varan nu när vi håller på och växer upp till full grown men, samt på nåt sätt så finns vi alltid där för varan men idag ska jag börja berätta om en av dom.
Jag har alltid sätt upp till min vän Pierre i sport och även i livs stil, en Lille och en vän med väldigt stark energi. Jag tror jag aldrig har mått dåligt under all tid jag har känt honom det är helt enkelt bara good vibes N good times och jag har utvecklats så mycket som person och som basket spelare tack vare han. Det här året som har varit och lite av året vi är i så har han varit och spelat i England för Riders och en succé vart det, han var med oh tog hem tre championships och finals MVP. Jag är så sjukt glad och stolt över han för ännu en gång visar han mig att hard work pays off och det gör mig så mycket mer självsäker. Jag kanske inte är i hans nivå än men jag dagdrömmer om att jag en dag kan stå med han eller mot han på basket planen, nu är han hemma efter en tuff och roligt säsong och det ända jag kan önska han är en till dunder basket år vart han än nu hamnar i år. Nu är det offseason och jag hoppas dig en bra sommar.
MVH
You're biggest fan Juan

Throwback ca. 6 år sen !! :p

Likes

Comments

Alone lying, thinking last night how to find my soul a home, Where water is not thirsty and bread loaf is not stone


Efter att ha jobbat som personlig assistent i 3 år så är jag klar, det är inge tufft jobb om man tänker på vad man får göra men det är olika för alla, jag är än person som lever för att lösa mina problem i livet och just nu är att sluta mitt jobb en av dom. Som jag sa det är inte tufft men det tar psykiskt och mitt liv är lite för tuff för mig för att kunna ta hand om nån annans liv i lugn o ro. Planerna nu är väl att hitta ett nytt jobb som skulle passa bra för mig nu när det händer så mycket spontana saker runt om kring. Långa djupa ledsna andetag tas nästan varje sekund jag lever just nu, djupt vilse i tankarnas skog det är rätt jobbigt men ändå intressant oh se vilka spår jag väljer och vart de leder mig, annars är väl allt annat lugnt väldigt episka spontana dagar har det varit så det har varit omöjligt att följa sitt schema haha idag skulle jag till. ex. Åka till Göteborg för att det är en basket cup/festival som händer vid denna tid av året varje år och shit is always poppin under de 3-4 dagar av festivalen men ändrade planer blev det och det sluta med att man åkte ut o bada lite vid ett kalk lite här utanför Örebro med några vänner. Jag ska inte ljuga jag är rakt av en bad kruka men fick mig lite bad en liten stund iallafall. Inte mkt mer ska göras idag än att slappas och livs njutas av bra väder och bra mat.OBS!!! Albumet är helt galen !!!

Likes

Comments

Höll nu ögonen öppnat var du än går du vet aldrig vart dina vänner står sanning eller lögn man ger vad man får...


Efter regn kommer sol och efter sol kommer det regn det ungefär hur jag ser på mitt liv. Det är mycket upp och ner i mitt liv men jag kan bara förutspå fallet känns det som eftersom jag kan gå runt och va glad men ändå går jag och tänker och förbereda mig på hur jag ska hantera nästa hinder i mitt liv. Till exempel nu här om dagen vaknar jag till post som gav mig väldig goda nya nyheter om mitt liv fram över "weeeey wohoo låt oss fira" tänker jag men neeepp så var det inte för dagen efter får jag ett samtal av min sons mamma om lite oroliga nyheter men allt är ändå lugnt men det tar på mig ändå eftersom vi inte bor i samma stad så får det mig att känna mig hjälplös. Det är väl bara o försöka tänka så positivt som möjligt och göra det bästa av det. Det är väl bäst så för det kommer va en lång intensiv sommar med jobb och träning.
Den mest spontana städningen hände här om dagen, helt plötsligt var klockan runt 12.30 isch och jag får i mig en städkick från ingenstans och ändra lite på hur saker och ting i samma veva kom broder Adam och ille a.k.a. Cuzz o hjälpte till samtidigt vaknade Chabbean och så klart ställde han också upp på städningen mysig stämning ska inte ljuga haha.. en solig dag och bra musik och vänner som ställer upp för en det va jag kallar känsla!


Likes

CommentsLivs lusten är vad jag försöker finna,
sitter här med ångest o inge fucking fitta, tre skott i huvet för han hittade min skatt,
här får du en laxing gå nu hitta dig en lax !Lång ledig vecka från jobb har det varit och även lång fast jag fyllde år i söndags men de håller sig bara tills imorgon där vi ska fira mig men även min boy lllias som fyller år imorgon men mer om det talas det om efter imorgon nån gång under helgen...
det har varit mycket hemma mys denna vecka som tur så har man nån man känner som inneboende så ensamt har det ändå inte varit, jag ska inte ljuga hatar när det är så här segt och nu speciellt när basket säsongen över o man tränar en gång i vecka. Jag har en försäsongs tränings schema/plan men det fortfarande för tidigt för börja med den än så vad gör man så mycket döende tid ?
Jag älskar dig men jag hatar dig, hatkärlek leder bara till knas, låt oss koppla av utan några bekymmer, rulla runt med din grabb så får se va du finner ;)

Likes

Comments
Trött på missbedömning, här händer det inge skumt
är en livs njutare därför håller jag det lugnt.. inge stress på min fest för jag langar de tungt
25 år vart jag den 7 maj 2017 det kan ha varit den mest lugnaste birthday'n jag haft, Riktigt lång sov morgon med min hund Toro aka Tyson vid min famn o om det va mysigt nog ? Nee... men nöjd att ha min partner in crime än att va helt ensam. Dagen började med att jag tog en promenad med Tyson över till min stora syster för hänga lite men spc för att hänga med en av mina största fans och det
är min syster son William och jag har inte träffa han på ett tag så vart helt pirrig o taggad för att få softa med han och spela lite 2k17 alltid kul oh se hans utveckling som barn för att han är verkligen ett godhjärtad barn. Bara att hänga med han fick mig oh glömma att jag ens fyllde år. Där efter drog jag mig hem åt och där ifrån parkerade jag mig själv på soffan med några vänner och spela lite spel med lite gott vid sidan.

Vad händer när man fyller 25 ?

Det var nån som kom fram oh sa
- 25 år nu räknas du som en man ! Det här med att man är en vuxen när man fyller 20 det bara förspelet till livet framför dig.


Jag vet inte egentligen vad jag ska svara på det för jag känner ingen skillnad. Det ända jag har förstått är att det inge dans på rosor här ute som min boy Wolid sa engång.


Tillbaka till min söndag kväll där jag efter en stund fick lite fint sällskap av heartless som "present" lite kul snack oh mys men bara för en stund. Elva på kvällen och jag är tillbaka till soffan kickar serien Power på tv rutan för första gången efter att ha kollat en stund märker jag att en av huvudkaraktärerna liknar mig om jag vore 10 år äldre om ni har kollat på serien så fattar ni lol. Det blev inte så sen kväll för jag kände mig helt slut. Helt skön födelsedag så klagar inte och tack för alla gratulationer !!

Likes

Comments

För mycket i mina tankarna
Jag kan inte andas, det snurrar runt
och jag är inte ens laddad....

Nu är helgen klar och så är jag med. Sitter på jobbet och ska snart hem. En lång helg kändes det som, korta nätter långa morgon mycket less party de låter som en helt okey helg. Det har varit mycket kompis häng speciellt nu när jag har fått in min boy Chabbean som inneboende. Imorgon blir den en ledig dag från jobbet äntligen!!! jag börjar känna mig helt utsliten efter en sömnlöss helg 11h på 3 dagar de ba efterblivet men vad ska jag göra mycket tuffa val får jag göra om dagarna om livet. Jag hade ingen aning om att livet kunde ha så många avfart, just nu kan jag nog säga att jag är på landsvägen och försöker att hitta ut till motorvägen, Jag tror jag börjar närma mig dock för jag ser saker med en mycket bättre bild så det skönt iallafall som Ison & Fille säger försök o leva i nuet o inte ångra mig sen... Tack för idag nu ska jag äntligen få sova dagen ut godnatt n god bless yah!

Likes

Comments

De är lördag morgon och jag är helt slut, sovit två timmar måste få i mig lite bull, ska leva denna dag som om de vore semester för de är inte många dagar kvar tills livet tar mig till arresten.


Helt slut idag efter igår dagen mycket kul på en fredag de inte ofta de händer. Tidig morgon till jobbet startades fredagen med o där efter träffade jag på min boy Chabbean där vi skulle fara till idrottshuset för att spela basket. När jag kom fram träffade jag på nån jag inte träffa på länge och de va min första tjejs kusin oh de va så häftigt att se hur mkt hon har utvecklas med tiden så de vart mycket prat om flashbacks och om nuet, men allafal hehe efter att ha kört lite basket och haft lite fam snack så var de dags att starta kvällen där vi kickade igång lite förfest hos mig sen vidare in till the city vidare clubben, mina kommentarer om kvällen är bara helt bra börjat helt okey slut efter som man var tvungen att tänka att man skulle trots allt kl 6.30 för kicka igång en ny dag med jobbet så inte mycket sömn man har fått men mycket sömn blir det denna lördag kväll #goals allafal på bilden är det jag och min barndoms vän illias som är nästan som familj till mig #heltjetade vi är hemma hos mig lmfao!! Aight men duces för nu !

Likes

Comments

Title