Ledsen för icke så bra bilder, men, men.

Här har vi några inredningsprylar jag mer än gärna skulle vilja ha. Vet exakt i mitt huvud hur jag vill ha mitt rum och det ända i dessa bilder som saknas som jag inte redan har är en stor fin spegelvägg, lite andra tapeter (vilket jag vet att jag knappast kommer få) och kanske ett stort nattduksbord som kanske mer liknar ett tv-bord där man kan ha lite ljus, böcker och sånt på.

Saccosäck ? :- Jysk

​​​​​​​​​​Lampa 149:- Ikea

Värmeljushållare 19,90:- Rusta

Kudde m. fjäril 89:- Rusta

Enfärgade kuddar 89:- Grå/Svart Rusta Begie Rusta

Kudde m. annan grej 99:- Ikea

Vit kudde med volanger 99:- Ikea ​

Bricka m. spegel 79:- Rusta

// Perfgirl

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Som sagt så var jag ju inte så duktig på att skriva igår men iallafall så fotvårda (?) jag mina fötter lite igår. Vet inte om de blev så mycket finare men mjukare, det blev dem, haha. Målade även naglarna och jag tycker verkligen det är så himla fint på sommaren när både finger- och tånaglar är (speciellt vit) målade. Det är så fruktansvärt fint till brun hy, dock så har det regnat nästan hela sommarn men aja. 

Började även med denna squat challenge vilket jag tyckte passa bra då det är ungefär en månad kvar, och detta håller på en månad. Gjorde mina första igår efter springturen (tänkte ta kort men blev ej så) och ska väl försöka ta och göra några nu innan en kompis kommer hit. 

Ha de gött! // Perfgirl

Likes

Comments

(Bilderna ska symbolisera "nya jag")

Tänkte börja med att skriva "godkväll" men kom på att det är mitt i natten. Var inte riktigt meningen att inlägget skulle bli såhär sent, men varit upptagen hela dagen & kvällen har gått åt att försöka få fram en header och redigera bilder. Dock så är jag inte nöjd, men nu orkar jag inte fortsätta för idag, aja.

Iaf så vill jag börja med att säga att här kommer ni kunna följa mig i alla fall en månad framöver när jag försöker ändra lite på mig själv. Om ni sett i min beskrivning så förstår ni nog varför det behövs en förändring. Så jag tänkte varför inte komma som en ny människa till skolstarten, lite ny stil, "ny" kropp, ny personlighet (inte så ja ändrar mig men hoppas ni förstår) och såklart lite nytt rum. Jag älskar nämligen inredning och möblerar om nästan minst 1 gång varannan månad.

Sov gott! // Perfgirl

Likes

Comments