Ligger just nu och solar vid poolen eftersom jag hade sån tur som fick ledigt i eftermiddag. Har jobbat varje dag denna vecka på gården & med hästarna. Idag hade vi dock en väldigt kort dag då vi städade alla rummen på motellet de har här & sedan rensade vi en rabatt. Medan vi rensa rabatten hittade vi även ett ormägg och en benlös ödla.

Jag älskar det liv jag & Helene får uppleva här och vem hade trott att jag skulle tycka om att rida (och att jag faktiskt var ganska duktig på det)? Sedan jag kom till Australien har jag fått lära mig så mycket om livet och om hur världen ser ut, men jag har framförallt lärt mig fruktansvärt mycket om mig själv och vem jag är. Vilket jag är tacksam över.

Likes

Comments

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen.
Just nu befinner jag & Helene oss på andra sidan Australien arbetandes på en farm. Vi trivs otroligt bra & det är fruktansvärt vackert här! Tänkte skriva ett längre inlägg framöver om hur vi gick tillväga då vi hittade vårt farmjobb & vad som är viktigt att tänka på!

Likes

Comments

Sitter just nu och väntar på bussen påväg hem från jobbet. Mina fötter gör ont och jag är trött. Jag är även allmänt less på mitt liv i Sydney just nu, lite hjärtekrossad och lite tömd på energi. Jag ser verkligen fram emot att resa vidare. Inte för att jag har det dåligt här, men jag är en sådan person som behöver vara i ständig förändring, alltid vara påväg någonstans, och därför känner jag att det verkligen är dags för att resa vidare nu.

Jag har träffat så mycket fina människor här, sett så mycket saker, lärt mig så mycket. Jag kommer vilja åka tillbaka hit, kanske bosätta mig här. Men just nu känner jag mig för ung för att stanna på ett ställe då det finns så mycket mer att se.

Likes

Comments

Igår fick jag hem ett paket från min fina mamma. Jag fick ett "fuck cancer" armband och en skyddsängel. Hon hade även skrivit ett brev till mig som fick mig gråta floder och längta hem. Saknar min mamma så otroligt mycket.Och ja, hon har stavat fel på Sydney, sötnosen.

Likes

Comments

Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik. Jag har idag gått på stan med Helene, köpte mig ett par nya jobbskor då mina andra gått sönder. Ikväll ska jag ut och springa och sedan lägga mig tidigt för att imorgon börja första dagen av fem arbetsdagar i sträck.


Likes

Comments

Har varit ledig de två senaste dagarna, inte så mycket har hänt egentligen. Jag har tränat mycket, ätit sallad, städat rummet, tvättat & hängt på stranden med Vera & Matilda. Jag antar att livet i Sydney inte alltid är så intressant. Jag menar, jag kan ju inte alltid hitta på galna, fantastiska, sjuka och spännande saker, det har jag varken tid eller pengar till. Jag tror det är det tråkiga delen med att växa upp, att man måste spara sin egna pengar och ta hand om sig själv. Det finns andra måsten att lägga pengarna på än bara nöjen. Nu ska jag laga middag, cheers!


Likes

Comments

Jag har svårt för att förstå att min tid i Sydney börjar närma dig sitt slut. Jag menar, jag har spenderat sex underbara månader här. Jag har träffat helt underbara människor, lärt mig så mycket och sett så mycket. Jag har gjort denna stad till mitt hem och det känns sorgligt att jag ska lämna den. Men samtidigt som jag känner en viss sorg känner jag glädje eftersom jag ska få se mer och lära mig mer om detta underbara land.
Planen är just nu att ta oss till Darwin, vilket som ni ser på bilden är på andra sidan Australien. Hur spännande är inte det?


Likes

Comments

Just nu är jag påväg till jobbet. Fredagsluncher är enligt mig det jobbigaste passet att jobba eftersom det alltid är så fruktansvärt busy. Men samtidigt är det ju kul att jobba då det finns mycket att göra men hade helt haft en lugn dag framför mig idag.

I onsdags lämnade jag och helene av Amanda på flygplatsen. Tiden hon var här bara flög förbi och jag saknar henne redan. Känns konstigt att inte se henne ligga där på madrassen på golvet då jag vaknar, men vi ses ju snart igen.

Men annars då? Igår fick jag och Helene för oss att skriva ett träningskontrakt med oss själva och efter det gick vi ut och sprang. Även fast vi bott här i sex månader nu så är det väldigt svårt att komma in i den vardagen man hade hemma. Det känns som om man är på en lång semester bara att man jobbar då och då. Det är väldigt lätt att äta mycket onyttigt och dricka alkohol oftare än vad man gjorde hemma, men jag antar att man bara behöver bestämma sig och sluta äta så himla mycket. Vilket vi ska göra nu. Jag var så fruktansvärt nöjd med min kropp då jag kom till Australien så det är dags att hitta tillbaka igen.


Likes

Comments