Theos förmiddags lur är väldigt viktig för honom , och jag vill gärna att han sover ute i friska luften då. Så nu när sensommar och hösten närmar sig så är det även svampsäsong!! 

Så vad passar inte bättre än att vi tar promenaden längs en skogsväg och får med oss lite av skogens guld hem 🤗

Plus att skumpandet från skogsvägen gör att det inte dröjer många minuter tills han sover 👍🏼

Alltså kantareller kan ju vara bland det godaste man äta. Kantarelltoast, kantarellsås, kantarellpaj eller bara stekta i smör. Ja listan är lång! Perfekt tid att vara mammaledig o fylla upp frysen med dessa godingar 🤣

 

 

Kaffepaus är ett måste !

 

Godingen!

Likes

Comments

Igår var vi på bvc med Theo för 6(!) månaderskontroll. Tänk att han redan på fredags blir ett halvt år! Helt galet vad tiden går fort!! Känns som igår man låg inne på förlossningen med värkar som inte var av denna värld.

Kontrollen med läkarundersökning gick bra. Han följer sin kurva som han ska. Vår stora kille på 9280g och hela 71cm lång 😃

Det är så gosigt med bebishull och valkiga lår. Han är väldigt stadig och stabil.

Mammas och pappa älskling!

 

IMG_5418 Bvc ligger bara 2 minuter från oss . Så himla smidigt och sätta honom i selen slippa krabba med vagnen.

 

IMG_5424

 

Likes

Comments

Vi var på Kreta i somras. Tänkte skriva ett inlägg om hur det är att resa med små barn.

Theo var 4 1/2 månad när vi åkte till Kreta. Man var ganska orolig innan det var dags. Många tankar som ”tänk om han är otröstlig” , ” tänk om han skriker hela flyget” , ”hur ska det gå med hans öron” . Ja frågorna var många. Detta är ju faktiskt ingenting man kan veta i förhand. Hur det faktiskt ska gå.

Sen är det ju så att det blir som det blir. Stressar man upp sig själv så känner barnet av det och det blir bara värre.

Theo var så himla duktig på flyget. Han satt i mitt knä när vi skulle lyfta. Innan vi var uppe så hade han somnat. Så himla skönt. Lika dant när vi skulle landa, hand somnade när flyget gick ner och märkte inte av trycket alls.

IMG_4498

 

Väl nere på Kreta så var man lite orolig för hur han skulle reagera på värmen , det var vissa dagar över 35 grader. Detta var ingenting som störde honom. Det enda var att han sov mer än vanligt . De varmaste timmarna på dagarna så var vi med honom på vårt hotellrum .

Lyxen vi hade där nere var att Theo sov hela nätter. Från 22.30 till ca 7.30. ( detta ändrades när vi kom hem 🤣)

 

Hemresan gick bra vid både start och landning. Dock var detta mitt i hans nattsömn och vaknade till efter vi lyft och hade väldigt svårt att komma till ro igen. Så det var lite skrik o tårar på flyget men inga problem vid landning.

 

 

Ni som gillar att resa men är oroliga för hur det ska gå med barnen, släpp det! Man gör det bästa av situationen och det går som det går.

Sluta inte göra det ni gillar. Att få ha gjort denna första resan med Theo känns så himla bra. All oro i onödan. Det gick ju faktiskt hur bra som helst 😃

IMG_4581

 

 

IMG_4608

 

IMG_4623

 


 

Likes

Comments

Då var det även dags för mig att testa på det här med att blogga. Tänkte börja med en presentation så ni får en liten bild av mig.

Lina, 31 år och bor i Ljungby/Småland , tillsammans med min sambo (även fästman) och vår son Theo på 6 månader.

Förtillfället är jag mammaledig och trivs väldigt bra med det. Att få spendera dagarna med Theo är så himla mysigt. Vi går på promenader , busar och myser 🙂

Det är väldigt mycket som händer i Theos utveckling just nu och jag är så tacksam att få vara med om det.

När pappan i huset kommer hem efter jobb så blir det oftast en promenad för att sedan natta Theo. Efter det så slänger vi oss gärna i soffan och kollar någon serie tillsammans. Tiden tillsammans är så viktig.

På helgerna umgås vi gärna med våra vänner över en middag och gärna något glas vin.

Det finns mycket att berätta så kika gärna in här om ni är nyfikna och vill följa vår vardag

 IMG_4410

Likes

Comments