Jag tror allt går mycket lättare och blir mycket roligare om man ser det på ett positivt sätt. Att man kan tjäna på det istället för att se allt från ett negativt perspektiv. Är det verkligen så hemskt som du tänker? Hur man man ändra hela tanken för att se den positivare. Det sista har jag verkligen lärt mig och älskar att vara positiv, FAST det kan vara svårt ibland. När jag är med vänner är jag som mest positiv, och har nästan tyckt det börjat bli jobbigt när folk tänker negativt. Till exempel som "det kommer vi inte klara", åh, va jobbigt" eller "vi kommer inte hinna det". I familjen säger jag till på skarpen, "klart ni ej klarar det om ni är negativa". Man måste jobba positivt för att det ska bli lite roligt också!
Att försöker fokusera på att göra allt med en positiv inställning kan vara något av det svåraste för en människa som inte mår så bra. Men när man väl lyckas så blir hela livet oftast en enda stor glädjefest!!

Ni som själva vet att ni är bra på att tänka negativt. Varför inte sätta upp små mål för att till exempel försöka tänka positivt 1 dag iaf? Ni kommer märka själva att livet blir mycket roligare då, fastän du är ledsen eller arg.

Love / Ida

(Min äskade positiva syster)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I fredags var jag på livslust, de va ingen vanlig övning, Adan och några av ledarna var i Chicago hos Walt Whitman, som vi sjöng med här i Sverige för någon helg sedan! Så Ungdomsledarna där, Amanda och Johanna höll i en gemenskapskväll, även Joel hjälpte till. Så lite lekar i olika grupper med nya människor blev det! Super rolig kväll!

När livslust var slut så var tanken att jag skulle hem till kompisar på tonår. Men så blev det ikke. Istället stannade jag kvar med Johanna o Amanda och deras tonårsgäng där, så himla mysiga allihopa!!! Gjorde en massa kul som ledde till härliga skratt! En jätte mysig kväll verkligen, energikick!! Sedan runt 01 så åkte jag, Johanna, Amanda och Joel till Max och åt, där pappa sedan kom och hämtade mig!

Fredagen var så behövlig! Härlig mysigkväll<3
Tack till alla er!!

/ Ida!

Likes

Comments

Framme i Funäsdalen! 1 vecka här med ett riktigt härligt gäng vänner! Jag är taggad om någon!!! Skidåkning alla dagar med härligt väder och vänner, så kan det ej bli bättre!

Hoppas ni får världens bästa lov!!!

Likes

Comments

School next, sovit hos Hilda inatt, nu sitter vi på bussen till GKC. Där jag ska vara med idag på Ekonomi och kolla den linjen.. Hoppas det är något bra!

Kram Ida

Likes

Comments

Inte mycket till bloggning har det blivit, skärpning! Hinner skriva ett snabbt inlägg från skolan. Jag och Julia jobbar på!

xx Hilda


Likes

Comments

Onsdag japp som sagt.. Idag ska vi till Gnosjö en sväng med skolan. Något av estet programmen kommer dit och visar upp sig. Ska bli kul och se!

Denna veckan annars har jag inte gjort så mycket. Mest pluggat, var på en sångövning igår bara i Kulltorp! Sedan har jag fixat lite små saker här hemma.
Idag efter skolan blir det att plugga och sedan bara ta det lugnt. Imorgon och fram till söndag har jag fullt upp, så jag behöver vila. Men mer om vad jag ska göra i helgen senare...

Kram IDA

Likes

Comments

Jag längtar tillbaka så mycket till Thailand resan.. Där va man helt fri och hade ingen press. Allt var bra där.

Jag hoppas ni mår bra!

Kram IDA

Likes

Comments

Kör en blogglista med frågor om 2015. YEY

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? JA! Mycket faktiskt, haha.

Höll du några av dina nyårslöften? Yezz, men i år har jag inga. De är mer som mål.

Fick någon du känner barn? Nej :(

Vilka länder besökte du? Norge haha, skriver London med för de var bäst <3

Är det något du saknade 2015 som du vill ha 2016? Fler tävlingar som går bra.

Vilket datum från år 2015 kommer du alltid att minnas? Alla datum som jag tagit ett steg framåt mot mina mål, när motvinden knuffat mig bakåt. Och alla fina händelser tillsammans med nya & gamla kompisar!

Vad önskar du att du gjort mer? Vågat vara mer självsäker när jag mött nya personer. Har ibland haft det lite svårt för att konversera och visa min personlighet, vilket känns supersynd! Ändring på det detta år, japp!

Vad spenderade du mest pengar på? Hästen och ridsporten! Utan tvekan.

Blev bara några få frågor. Gillar ni dessa typer av inlägg? I så fall blir det mer av det!

xx Hilda

Likes

Comments

Helt sjukt hur mycket jag saknar Thailand. Gråter jag bara ser alla bilder därifrån. Allt var så bra där!!

Likes

Comments