Helt otroligt vad saker och ting kan gå fort. Har fått jobb i som personlig assistent och har flyttat in hos min kille i Umeå.
Så helt plötsligt har jag blivit Umeåbo. ✌🏻
Har dock inte haft tid att hämtat mina saker från min lägenhet än. Men de kommer när båda har tid. Om jag inte lyckas flörta med lillebror om han vill övningsköra lite. 😉
Men när mina saker är här så är det officiellt, tycker jag.
Åh är så lycklig att allt börjar falla på plats igen.
Dock kommer jag sakna mitt barndomshem när jag inte längre kommer att ha chansen att hälsa på lika mycket längre. Men men...
Men som sagt är Umeåbo nu! #lifeisgood

Bilder på utsikten utanför barndomshemmet!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Gott nytt år på er! 🎉
Nytt år nya möjligheter. Nu ska jag bli bättre på att blogga!
På riktigt har jag inte riktigt förstått mig på bloggning. Men jag lär ju väll hitta min stil.

Men jag är arbetssökande igen, har egen lägenhet och en underbar pojkvän.

Idag ringde en av dom arbetsgivare jag sök jobb hos och gav mig en tid till en arbetsintervju. Så är super nervös!
Håller tummarna för mig själv att jag får jobbat, och om jag får de jobbet så har jag äntligen chansen att få flytta in till min älskling.

Som sagt, nytt år nya möjligheter!

Likes

Comments

Hola
Det har varit ett långt år!
Men nu är jag tillbaka! Många saker är annorlunda med då jag slutade att skriva och med nu. För det första har jag blivit tjugo, woop woop kan gå på systemet själv, för de andra har jag tagit studenten, för de tredje så har jag fått jobb och sist men inte minst är att jag får min första egna lägenhet 1 januari! 🤘🏻 Har ju bott med mitt ex förut och min bästa kompis, men nu är det MIN alldeles egna! Sen så har de ju hänt massa andra dåliga saker som jag inte vill gå in på...
Men som sagt det har hänt mycket under det här året som har gått och nu har jag kraft igen att skriva.

Så välkommen att läsa min blogg igen! 😜❤️

Likes

Comments

Första studentfesten för avgångseleverna 2016! Det fanns mycket gött att dricka och underbar sällskap! Vårt klasstema var Sugar Skull! Håller bara tummarna att vi vinner med vår utklädnad!💀🎉🍻🍸

Likes

Comments

Jag är ju med filmkurs som kallar sig för Norrlands resan. Och den här Helgen har vi varit och hälsat på i Östersund. Vi kollade på en väldigt inspirerande dokumentär Taikon, som handlade om en kvinna som kämpade för zienarnas rätt i Sverige. (Se värd!)
Fick göra en filmövning på lördags förmiddagen, genom att göra en egen tolkning av en scen i från en film. Det var lärorikt och kul.
Samt så bodde vi på en charmigt hotell (fredag till lördag). Så klart var ju frukosten underbar!
Vem kan inte älska hotell frukost? ;3
Till lunch idag så åt vi på Tre rum. Mycket trevligt personal och go mat!
Och så har jag träffat många nya trevliga människor! ^^
(tyvärr så har jag inga bilder på hotellet eller filmövning)

Likes

Comments

Nu är äntligen första sittningen på plats. Nu ska jag spara in lite pengar för andra! 😄💉

Gjord på:
Mr. Zids tattoo & art


Likes

Comments

Jag vet att jag inte har bloggat på månader. Men nu är jag tillbaka och skolan har börjat igen. Det känns toppen och nu är det sista året!! 😄 Så det här kommer bara flyga fram. Men vi börjar med att göra en bra skol start.Så jag tänkte berätta lite om min vecka.

Ja i måndags var jag på min första "pröva på" i tävlings simning. Kul, men jobbigt som tusan. Jag lär nog inte börja på ett tag. Jag ska träna upp min kondition, ben och arm muskler först. Sen var jag och mina bästa vänner ute och åt på Il Padrino. Vi alla åt av deras pizza! Asså dom får 10 av 10 möjliga!


I onsdags var jag, min sambo och en av mina fina vänner ute och åt på världens bästa restaurang, Strutsfarmen! Jag tror jag kommer att bli en stammis. Jag verkligen rekommenderar att åka dit och äta någon gång!


Sen nu i fredags/igår var jag med två bästa väninnor. Först var vi och kollade på nya filmen "Isidan ut". Den var helt underbar, rolig och rörande! Efter det var vi och åt på Subway och sedan gick vi till barnensdag. Vi hade otroligt kul.


Ursäkta den dåliga kvallan på bilderna!


oxox

Likes

Comments

Om 2 dagar så är det bara 1 vecka kvar innan jag ska till Tyskland och träffa min kära lilla mormor. Jag, syster och min mor ska ner till kära hemlandet för momma (mormor). Längta så himmla mycket! Momma har gjort ett schema på allt vi SKA göra! Hon är så jäkla söt! x)
Man får bara hoppas att det blir fint väder där nere. 😊

Likes

Comments

Att jobba då den varmaste dagen är, kändes inte som det roligaste... Men aja, jag fick ju känna av värmen lite grann i morse när jag var på morgon promis.
Efter jobbet så hade det börjat mulna, men det var fortfarande sjukt varm, kvaft och fuktigt ute. Så jag insåg snabbt att jag hade inte kunnat vara ute i fall jag skulle vart ledig. Hade ta mig tusan dött!
Sedan for jag och min sambo ut för att äta. Vi orkade verkligen inte ställa oss vid spisen och laga mat. Så för mig del blev det thi och max för sambon. Men tror ni inte att vår bil börja koka när vi stod i max dive in... Vi fick ställa oss på parkeringen som är brevid max och låta motorn svalna. Vi satt där på parkeringen ca 1 timme. Så det blev en picknick på parkeringen. Rätt misigt ändå.

XOXO


Likes

Comments

Först en härlig fika med fin vän. Sedan var vi och köpte ett nytt ben till Lux och den invigdes sedan med leka i parken.
På kvällen var jag på en hamnfest som heter Sommarvågen. Var där med min goa' familj, köpte lite gött att dricka och lysnade på härliga gamla sommarplågor.

(Det skulle vara en bild på glassen...men... den var go så god😉)

XOXO

Likes

Comments