Music, Shut up, I´m talking!

Det är väl märkigt att musik kan få en att må bättre, okej nu mår jag väl inte helt hundra än!

MEN ja det är alltid med ett men i varje mening så har jag något att se framemot en tid framöve, ja jr vilket jag längtar extremt mycket till, drar i väg till USA för att umgås, bara vara och framför allt slippa allt jävla helvete som varit, denna månaden har varit hemsk! Det är inte slut än eftersom att exet beter sig som en jävla barnrumpa när det kommer till pengarna jag lagt ut som jag skulle få tillbaka OM vi dela på oss, sjukt att en man på 27 år beter sig på det viset och inte gör rätt för sej, blir spyfärdig! 

Någon annan som varit i liknade sits där exet total vägrat lämna tillbaka pengar och betet sig som en jävla barnrumpa, tell me! Så kan vi kanske bolla ideer om hur jag kan gå till väga så jag ÄNTLIGEN blir av med det jäkla fanskapet, jag kom ifrån honom iallafalll efter 2 jävla år med att man inte fick gå ut, träffa vänner och göra saker som man gjorde innan man träffa honom, massa hot om självmord om jag lämna honom eller om jag gick ut för att festa annars var det vanliga att han skylde på sin pappas alkoholism och att han fick ångest för jag nämnde att jag ville gå ut... Ni kan själv tänka hur dum i huvUdet jag blev av att höra detta, våga inte göra saker pga att jag var rädd för att han skulle göra något mot sig själv eller förstöra något och även ge sig på mig... 

Fy fan för att vara fast i sånt förhållande, hoppas ALDRIG jag behöver uppleva samma helvete igen!

Det skulle se fint ut på utsidan sedan kunde det vara ett jävla helvete inom husets väggar... 

Nästa gång jag bestämmer mig för att inleda något med en ny så ska jag vara vaksam och kolla efter signaler så man inte hamnar med samma psykfall igen..
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Shut up, I´m talking!, Tips

Igår började jag, känner att jag har svårt att fokusera på annat, igår innan jag satte mig och käka blev allt fel då menar jag allt så... I think I´m stuck on this freakin game!


SVÅRT ATT SLUTA FÖR DET ÄR JU SÅ JÄVLA ROLIGT!

Ovanhär så ser ni min första catch ^^

Ikväll är det dax igen, wop wop!

Likes

Comments

Shut up, I´m talking!

På det mesta... Festen i Lördags var toppen var som sagt länge sedan jag var hos mina kompisar och festa, vi festade till 05.30 märks att man inte är ung mer blev även min första natt/morgon i tält vilket gick skit bra jag som varit då jävla nojjig över spindlar och skit och det största att det skulle regna in NOPE så jävla skönt :D Dick mådde jag skit hela Söndagen och bara drog mig undan fram tills Tobbe skulle köra de andra till tåget, fy fan för den väntan, hade sån jävla panik och ville bara hem när jag vaknade, fy fan det va inte roligt!

Annars då? Jag mår helt okej, för tillfället trots jag vill spy på mänskligheten... Har det lite jobbigt atm..

Men men Fredags spenderades med familjen middag och nes :)

LATER! 💩

Likes

Comments