Efter att vi fått lura bort dig från fönstret och mina ljusstakar typ 100 gånger per timme så har vi nu tänkt om lite gällande inredningen. Vi kommer nog inte vinna något inredningspris men det är väldigt skönt att slippa tjata på dig hela dagarna. Ett litet plus är att du nu själv kan välja leksaker och böcker.
Idag har vi varit hos moster Eva och grattat henne. Du mumsade i dig lite vaniljbulle och satt en stund på golvet och lekte med dina kusiner Johanna och Elvira. De är så himla goa med dig och pysslar om dig hela tiden.
Deras små hundar uppskattade också ditt besök och du fick väldigt många pussar både här och där. Du verkade inte ta illa upp, blinkade bara lite när de kom för nära. Jag vet inte vad du var på för humör för du pratade och lät väldigt högt och hela tiden, verkade nästan som om du försökte överrösta oss andra. Du var inte arg eller ledsen utan mera väldigt uppspelt.Innan vi åkte ut till moster Eva så träffade vi moster Tove och käkade lunch och var upp på stan och hämtade din termos som nu äntligen hade kommit in. Så nu har du matchande ryggsäck, termos och matlåda. Hur fina som helst, blir nog fler besök till den lilla butiken Favoriit.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments