I fredags gick vi upp tidigt och åkte till Björklinge för att äta frukost med din storasyster Jenny som var uppe från Borås över helgen.
Efter frukosten så åkte vi med henne hem till er kusin Julia för att Jenny skulle få träffa lille Viggo. Moster Marie och kusin Joel var också där, du är väldigt imponerad av kusin Joel. Du tittar och lyssnar och har koll på honom hela tiden.
Sen bar det av in till Uppsala i ilfart för att möta upp din pappa på China för en lunch innan vi gjorde stan osäker med Jenny.
Jenny följde med oss hem en stund och hjälpte oss att klippa klorna på Tyson och du visade glatt hur duktig du blivit på att åka gåstol och du lyckades nog nästan lura Jenny att det är du som står för städningen här i huset.

Vi har alla funderat på vad du skulle lära dig den här gången Jenny var på besök eftersom du vände dig för första gången när hon hade dig och sen lärde dig klappa händerna nästa gång hon var på besök. Först verkade det som om det inte blivit nått men idag har du ruskat på huvudet, först när jag försökte få dig att smaka kycklingen, sen när jag gav dig nappen och även för att du inte skulle somna när jag försökte söva dig.

Din pappa har ont i armbågen, den är alldeles röd, varm och svullen så i lördags så skjutsade ni mig till jobbet och sen fick du vara hos farmor och farfar medan din pappa åkte upp på akuten.
Du, Tyson och farfar kollade på friidrott och hade mys. Sen kom faster Elin och dina kusiner Einar och Hedvig dit och de lekte med dig medan Elin klippte din pappa.
Din pappa hade ledvätska i armbågen och om det svullnar mer så måste han tillbaka till sjukhuset men förhoppningsvis så skulle det bli bättre av sig självt. Tur att vi har farmor, hon får ta hand om er i morgon igen eftersom jag jobbar och din pappa inte får lyfta tungt och med dina 10,5kg så räknas du nog dit.
Trots ont i armen så åkte din pappa ner på stan och kollade på hockey och vi lyckades lura med oss moster Tove hem. Vi köpte Thaimat och hade jättemysigt, du ville inte sova utan det var full fart på dig ända tills pappa kom hem.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments