Lördag den 28/3 så var det äntligen dax att åka ner till Borås och hälsa på storasyster Jenny.
Efter ca en timme i bilen så somnade du och sov tills det bara var ca en timme kvar av resan.
Du vaknade strax innan Jung så där passade vi på att stanna så att du fick sträcka på ryggen och dricka lite välling medan din pappa och jag käkade lite matsäck och drack kaffe.Jenny jobbade dag hela helgen så vi hade bokat hotell för att du inte skulle störa henne på natten. Jag var lite nervös över att du inte skulle kunna sova men det gick jättebra bägge nätterna.
Vi skyndade oss att checka in och sen åkte vi och hämtade Jenny på hennes jobb.
Vilken härlig minisemester det blev, vi skjutsade Jenny till Ikea så hon kunde köpa lite möbler, vi var ute och åt bägge kvällarna och du skötte dig exemplariskt.På söndagen så var vi på Hem och trädgårdsmässa medan Jenny jobbade och du träffade Leo från Leos lekland och så köpte vi nya kuddfodral.

På måndagen så hämtade din pappa Jenny så att hon fick käka frukost med oss på hotellet innan vi checkade ut. Sen var du och jag hemma hos Jenny och monterade möbler när pappa David åkte till Verktygsboden och shoppade.

Efter en smarrig lunch från Thairestaurangen så var det dax att åka hem igen. Du var jätteduktig även på hemvägen och sov mest hela tiden.
Ett middagsstopp och lite ryggsträckning.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments